The Game Awards 2022

Az év játéka az Elden Ring lett, ami nekem teljesen közömbös, sosem érdekelt. 
Ha a jelöltekből kellene választani, akkor nekem a Stray az év játéka! Egyébként meg természetesen a WoW: Dragonflight! ;-) 

 

Nyertesek listája kategóriákra bontva.

Állati sok bejelentés volt és tonnányi megabrutál játék jön jövőre!

Teljes lista itt.

És amiket én várok, trailerekkel: 

El kell gondolkoznom, hogy beszerzek egy PS5-öt is, mert pár játék PS 5 exkluzív lesz! Bár mire ennyi játékot kiplatinázok, addigra ki is jön a többi PC portja :)
Mert közben mocskosul bejön az új NFS Unbound, de a WoW miatt erre most nincs idő, talán majd januárban azt is kipörgetem. És közben itt van a legújabb VR szerelmem a Hubris!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 12. 09., p – 13:34

A Diablo 4-et én is nagyon várom. De azzal még várhatunk pár évet gyanítom.

Aki pedig előrendeli

Ne kényeztessétek már el ezeket (nem blizzard specifikus). Valahogy annak idején amikor az SC1 meg a Dio2 véres verejtékkel elkészült, hire se volt ennek az előrendelős marhaságnak.

Féltek a befektetőktől. Most, hogy mindenki koncepciós videókra előre összegyűjti a pénzt, már nem motivált arra hogy jót is csináljon. Tele is van a piac fosokkal.

 

Tudom, unpopular opinion.

Lehet benne némi igazság ettől függetlenül!

A Diablo-val kapcsolatban elfogult vagyok, nekem nagyon nagy kedvenc. Még a 3 is, amit sokan nem szerettek. Igaz a Lord of Destruction hangulatát nem tudta überelni. Remélem a 4-ben ezt sikerül visszahozni legalább egy kicsit. Addig meg marad a Resurrection.

Jelen esetben a Diablo 4 preoderét kapsz egy nagyon baszó mountot WoW-ban, amit máris használhatsz: https://www.youtube.com/watch?v=3keN7zUHpMI

Apró szépséghiba, hogy a mostani kiegészítőben lévő területeken nincs sok értelme ilyen mountokat használni, mert sokkal gyorsabb a sárkányokon repülni :)

I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!

Nekem igazából a Jedi Survivor és az atomic heart ami érdekes a listából. Diablo IV ha bekerül gamepassba (nem valószínű az acti-blizz felvásárlós balhé miatt) akkor megnézem, anélkül egy percet se tervezek rászánni. Mondom ezt úgy hogy D2-be meg se merem számolni hány órám van, D3-ba pedig kényelmesen 200 felett.

Mondjuk ez a kettő is épp elég, ahogy nőnek a családban az aprólékok úgy csökken a játékra fordítható idő :)

Nekem a God Of War: Ragnarok es a Horizon: Forbidden West igy egyutt. Elkepeszto elmeny, szenzacios vilag, dobbenetes kidolgozottsag, szuper sztori.

Ha nagyon valasztani kene akkor talan inkabb a Horizon, bar a Ragnarokot meg nem fejeztem be, szoval ki tudja mi lesz a vege :D