Ez nem egy civil szervezet – így szállt bele Schiffer az Action for Democracybe

Fórumok

Ez nem egy civil szervezet – így szállt bele Schiffer az Action for Democracybe (VIDEÓ)

Nem kímélte a baloldalt az ügyvéd.

48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor eheti adásában a magyar baloldal országgyűlési kampánya körül kirobbant és egyre tovább gyűrűző botrány volt a téma. Lánczi Tamás vendégei ezúttal Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője, Schiffer András ügyvéd és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke voltak.

„Ha valaki demokrata és a magyar haza érdekében cselekszik, akkor egy pillanatig nem gondolhatja azt, hogy az amerikai energiaóriások érdekei bármikor egybeesnek egy magyar lakótelepi lakás érdekeivel” – fejtette ki Schiffer András.

Ez nem egy civil szervezet 

– szögezte le az ügyvéd az Action for Democracyval kapcsolatban. Hozzátette: ha megnézzük a stáblistáját, még véletlenül sincs benne egy olyan kutató, tudós, újságíró, akinek egyébként a hivatalos Amerikához semmi köze.

Hozzászólások

Lehet, hogy Patti Smith mégsem annyira ingyenesen adta a Hatalom a népé dalocskát és oda mentek el a milliárok a jogdíjra! :-D

A kampányukon valóban nem látszódott meg ennyi elköltött támogatási pénz. Inkább politikai gerillamarketing hangulata volt MZP inkonzisztens, gyakran önmagának is ellentmondó haknijaival. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

valahol már leírtam, hogy 10-20 éve volt szerencsém MZP-hez - alföldi révén..

Mostanság is van közös ismerős , aki dolgozik vele/neki.

igaz, hogy másodkézből - de hiteles és nem túlzó - véleményem róla - MZP -ről..

és azt is hallottam, hogy beszélték rá GYF -re ,hogy vegyék be...

For Whites Only meeting room!