Megkezdődött a spam/scam fiókok kidobása a Twitteren

... szóval, ha a követőid száma hirtelen megcsappan ...

Hozzászólások

Természetesen csak a rettenetesen fontos Trump-os és egyéb "közvélemény kutatások" után. 😉

It is our choices that define us.
Thinkpad X1 Carbon | Arch linux

Gyenge kognitív képességű friczy kedvéért akkor még egyszer: Ha a FT-nak ez a téma még aktuális 30-án is, akkor teljes joggal szemlézheti másnap a mandiner - ami nem az origo - ezt a FT cikket. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Jaj ne, hova csappan még a nulláról?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Kollega Twitteren reklamalt, hogy annak ellenere, hogy honapok ota kifizette az eloleget a Starlinkre meg mindig semmi hir. Eredmeny? Bannoltak.

Csinalok meg popcornt.

Kíváncsi leszek tudják-e gyorsabban törölni,mint ahogy az újakat csinálják...

most akkor meg hol a szolasszabadsag, mikor letiltjak valaki fokjat, mert sokra tartja hitlert????? 

Erre tud valamit mondani az aki trumpista es itt hossan ertekezett mas threadekben, hogy micsoda faszanyossag mar hogy vegre eljon a szolasszabadsag a twittterre? :D

A #000000 es a #FFFFFF kozott azert vannak szinek.

Amugy kezdeskent: ket dologra szivesen veszek peldat (linket):

  1. Trump szidta barmikor is kollektiven a feketeket?
  2. Trump szidta barmikor is kollektiven a melegeket?

Olyat mondott, hogy kezfertotlenitot injektalva kene Covidot gyogyitani, de nem erre vagyok kivancsi. Hanem hogy erre a ket pontra talaltok-e egyertelmu peldat. Egyertelmut, nem olyat, hogy a CNN-nek 80 000 szavas esszeben kellett "levezetnie", hogy az valojaban miert volt tole rasszista. :)

Mi közöm van nekem a te linkedhez? Én ahhoz a mondatodhoz fűztem megjegyzést egyértelműen

A #000000 es a #FFFFFF kozott azert vannak szinek.

De vagy a viccet nem ismered és nem érted vagy nem akarod érteni. Az elsőn tudok segíteni picit, de mivel vulgáris nem idézem be, de a lényeg az, hogy elfogadod hogy kell moderálás, már csak a határ a kérdés? Mert itt sokan azért a kezdeti Musk-i hozzáállást hirdették "moderálni azt kell ami törvényt sért", láthatólag nálad nem itt van a szint. Ez azért vicces, mert a kritizált régi Twitter moderálás szerint sem. 

A Trump-os kérdéshez:

Trump választást akar nyerni, ezt nem lehet megtenni bigott fehér főnökként aki folyamatosan szidja a kisebbséget. Nem hinném, hogy bárki is talál ilyet egy ilyen számító disznótól mint Trump. 

Miert? A horogkereszt hany orszagban is sert nyilvanvaloan torvenyt? Kanye azert kap bant.

Trump ha mondott is olyat, ami torvenyt sert (leginkabb az ujra nem valasztasa utan), nem volt konnyu rabizonyitani, hogy az hol es melyik torvenyt serti. Nem volt egyertelmu, kiveve nagyon a vegen.

Ahogy egy lockdown-ellenesre se konnyu rabizonyitani, hogy van-e valami a "sajat szamolasa" mogott, az mas kerdes, hogy pl. _Franko_ ir 3 sort, amiben megtamad egy el se hangzott allitast, es azt hiszi hogy bebizonyitotta. :)

Amugy szerintem a szinkodokat felreertetted: "nem minden fekete es feher". Te olvasatodban ez olyasmit jelent, hogy sajnos el kell tudnod kepzelni, hogy valaki Trump allitasainak picit tobb, mint a felevel egyetertett, mikozben a horogkereszt szerinte nyomos okkal van betiltva es jar erte a ban. Tudom, hogy az egybites agyadban ennek az embertipusnak a letezeset nehez feldolgozni, de sajnalom: szembejott a valosag es utkozik az eloiteleteiddel, mert nem minden fekete vagy feher. :)