Encryption

Hozzászólások

Több mint 6 hónapos videó. Újabb nincs? Vagy csak teljesíteni kell valahogy a kvótát?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Miért? Azon kéne inkább elgondolkodni, hogy mi értelme gondolkodás nélkül bármelyik oldal propagandáját ész nélkül tolni és továbbosztani?
Már kezd egy kicsit sok lenni, hogy mindenhol táncoló orosz vagy ukrán zászlós cukiságvideónak  beállított háborús erőszakot nézek.
Lövészárokban mosolygó ukrán katonák, iskolában bratyizó, mosolygó csecsen harcosok, tank tetején vicceskedő ukrán katonák, rozsdás fegyvereken kínjukban röhögő orosz katonák. Mintha nem naponta százak halálával járó háborút lenne, hanem egy laza röhögcsélős buli.
És a legszebb, hogy vannak akik fizetésért terjesztik ezeket. Vannak akik mert élvezik ezeket a videókat. És vannak akik politikai meggyőződésből, mert szimpatizálnak valamelyik harcoló féllel. És vannak akik pusztán csak azért, mert  csak így képesek levezetni a nagyar belpolitikai nyomorukat.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Erdekesseg, bar most hiteles forrast nem talalok ra, hogy a '48-as szabadsagharc utan sokan mentek ki az USA-ba harcolni es ott a magyarul irt leveleket kvazi hasonlo modon rejtjelezeskent hasznaltak.

Vmint keszult egy film is arrol, hogy a 2. VH-ban indianok az anyanyelvukon beszeltek radion egymassal, amivel a japanok nem tudtak mit hasznalni.