Libreoffice anomália [megoldva]

Fórumok

Sziasztok,

Úgy tűnik, a LO writerem valamiért beadta a kulcsot, és pár helyen eltört, de nem tudom mi piszkálhatta el. Maga a writer úgy tűnik elsőre jól működik, de gyakorlatilag minden helyen ahol nav menünek kellene lennie, vagy drop down-ból előugró almenünek - az jelenleg megszűnt létezni és képtelenség elérni funkciókat. Van lehetőség a teljes conf resetre valamilyen módon?

Köszi

Hozzászólások

Szia zoltanh!

 

A választ nem tudom, nem találkoztam ilyennel, de érdekelne: melyik verzió és milyen operációs rendszeren? 

Fedora 37, LO 7.4.3.2. 6-os kernel, és gtk3, LO fedora csomagból, nem flatpakból telepítve. Lenyomtam rajta a help-ben lévő automata conf resetet, de hatástalan. A lenyíló menük még mennek, de a benne lévő korábban normálisan megnyíló nyillal jelölt szubmenü panel elemek sehol sem működnek az alkalmazáson belül.

Köszi. Kidobtam a .config/libreoffice uninstall után megmaradt foldert és a kásás megmaradt törött configfájlokat, és megoldódott, most már működik egy újratelepítés után. Nagyon fura h a LO config resetje sem oldja meg, és hiába "Tiszta lap" egyszerűen nem törli nullára. Végre dolgozhatok tovább. Még egyszer köszi.