Politika interjú

Hozzászólások

Az azért vicces, hogy valahogy ebbe is belekevered a Fideszt :-)

Ha mindenképpen aktuálpolitikát kellene keresni ebben a történetben, akkor én ott kapirgálnék, hogy "Kiderült az is az ügyvédi beadványokból, hogy a lövöldöző nembináris neműnek vallja magát, és semleges névmásokat használ a férfi/nő helyett." Tehát volt egy önként felvállalt mentális betegsége és mégis szabadon hagyták futkározni.

A másik ami ki szokott derülni az ámokfutókról, hogy valamiféle dilibogyóval "kezelték". Erre a konklúzió az szokott lenni, hogy na lám milyen jól felismerték, hogy kezelni kell. Biztos nem vette be a bogyóit, attól kattant meg. De mi van ha fordított az összefüggés és a bogyótól kattannak be? Ezt valamiért még felvetni is illetlenség.

A harmadik ami a témában eszembe jut, hogy mára annyira gyakoriak lettek a lövöldözések az USA-ban, hogy mostanra alig érik el az ingerküszöböt. Az ember nem tud mindennap felháborodni ugyanazon a híren, egyszer csak betelik és elfogadja, hogy mostantól ez van. Annyira sok lett a kattant ember, hogy sajnos "part and parcel of living in a densely populated area". Még pár év és el is felejtik az emberek, hogy régen kirívó eset volt egy lövöldözés, még régebben pedig teljesen ismeretlen volt.

Utolsó gondolatként pedig: ahogy átvesszük a nyugati kultúrát nyilván nálunk is meg fog jelenni ez. Sajnos elkerülhetetlen, ha ugyanazon az úton járunk, akkor ugyanoda fogunk jutni. Még nem volna késő irányt váltani.

Leginkább az szokott kiderülni, hogy szar családból jöttek.

Itt is, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja.

Csak nálunk ugyanezen faszok pl. otthon verik az asszonyt részegen, a világot (vagy tetszés szerinti más dolgot) hibáztatva a saját nyomorukért, az USA-ban még fegyvermánia is hozzákattan, így könnyebb nagyobb léptékben működni. De attól még ugyanúgy megvannak itt is ezek az emberek, csak másképp realizálják magukat. És mindig meg is voltak, sőt.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem akarlak megbántani, de a történelemben már volt olyan mikor kinézet alapján irtottak ki embereket...

Amerika legnagyobb problémája, hogy egy moralitását és jövőjét vesztett társadalom, ahol nem tanulnak impulzuskontrolt a fiatalok, és túl könnyű fegyverhez jutni. A racionalitás és a józan ész helyett az ego és az érzelmek dominálnak.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Kíváncsi lennék, szerinted valójában milyen feje van egy "Fideszesnek" ??? 

Azt azért tudod, hogy ez a megnyilvánulás egy elképesztő butaság, itt a "tech. templomában". (Tulajdonképen bárhol!)

Nyílván semmi köze a fentinek a fideszhez, csak a szélsőjobb oldalt cukkoltam vele. Amúgy a cikk lényege természetesen az erősen megjelenő kognitív disszonancia.

:)

Kis (ál)naív. Ha nem is mennek el a falig, de a célközönségükre szükség van. Más kérdés, hogy a belőlük kiábrándultak jó eséllyel mennek még szélebbre :(, csak ha a fagyi visszanyal, nem csak ők (pártunk és kormányunk) lesznek kakiban :(

Szerintem nincs fideszes feje. De értem, hogy fel vagy baszva. A fidesz gyűlölet keltésben sajnos nagyon jó.
Ajánlom az amerikai szépséget

A minap azon gondolkodtam nincs különbség Orbánozás/Fideszezés és a Sorosozás között. Semmi.

Az jutott eszembe tompos kollegarol, hogy tegnap egy Urbex csoportban láttam FB -n a 2005* -ben bezart Józsefvárosi pályaudvarról egy posztot. Egy kommentelő odaírta, hogy kva O1G bezáratta ezt is, etc. A színvonal hasonló.

* kiemeltem, félek, hogy problémát okoz elolvasni.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Azért azt valljuk be, hogy 2005-ben a Zorbán marha nehezen zárathatta be a Józsefvárosi Pályaudvart. Még akkor is, ha a seggünket a földhöz verjük... Vagy szerinted neki táncolt akkor a miniszterelnök?

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Az a cselekedetekor a szakértők szerint szerencsére igenis beszámítható díszpinty is, aki 2015-ben a Margit híd budai hídfőjénél a villamos alá rúgott egy nénit, azzal indokolta tettét, hogy tipikus Fidesz szavazónak nézett ki...

https://index.hu/belfold/2014/08/02/egy_napja_engedtek_ki_a_pszichiatri…

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."