"A kormányt hidegen hagyta a KRÉTA-támadás"

https://24.hu/kozelet/2022/11/23/a-kormanyt-hidegen-hagyta-a-kreta-tama…

"Polt Péter közölte, nyomoznak, de nem a kormány tett feljelentést. Rétvári államtitkár kioktatott, dollárbaloldalozással felelt."

Hozzászólások

Csak nem te voltál zitev?! :) Nagyon foglalkoztat a téma. 

Itt jobbra alul is van egy hekker emléma. De már meg sem lepődök a sajtó fogalmatlanságán. Még a szavakat is keverik. 

"A Belügyminisztérium államtitkára Rétvári Bence, közölte, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az adatkezelő és adatfeldolgozók bejelentésével egyidejűleg hivatalból megindította az ügy kivizsgálását. A folyamatban lévő vizsgálatok lezárulását követően tudjuk megállapítani a pontos tényállást, és csak ez után következhet az esetlegesen szükséges egyéb intézkedések megtétele. A diákok adatai maximális biztonságban kell, hogy legyenek, itt elfogadhatatlan bármiféle hanyagság." Természetesen botrányos, hogy a vizsgálat megindítását megelőző órában nem állt rendelkezésre a jelentés minden részlettel. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Megfogyva bár , de törve nem. Él NAIH e hazán. Ki akar fogadni, hogy nem fognak találni semmit a haveroknál? :D 

A tanulság , ha felmerül, hogy feltörnek véletlen se rohangálni ám a hatóságokhoz (jobb helyeken törvény írja elő), hátha házon belül csendben is el lehet kenni a szart.

Remélhetőleg nem Poszeidont használnak iktatásra, nem mintha a másik haver megoldásszállító "megoldása" minőségibb lenne ;) Bár eddig a miniszterelnökségének sikerült a legaljább "hiteles másolat"-ot generálnia ( valami közbeszerzési főigazgatóság nevére kiállított lejárt tanúsítvánnyal hitelesítették ;))

Hiába, nagy a verseny ;)

"Természetesen botrányos, hogy a vizsgálat megindítását megelőző órában nem állt rendelkezésre a jelentés minden részlettel. "

A botrányos az, hogy ilyen melót egyszemélyes, meghívásos közbeszerzésekkel osztogatnak, és semmilyen formában nem ellenőrzik az elvégzett munkát. 

“Any book worth banning is a book worth reading.”