[POL] ENSZ: Mi vagyunk a tudomány és a világnak ehhez kell tartania magát

Egy végtelenül őszinte elszólás? Vagy annyira nyeregben vannak, hogy most már ezt is ki lehet mondani?
 

(Összeesküvős körökben régóta ismert tény, hogy valami okból az ágendát mindig ki kell mondaniuk nyilvánosan, bár érthetetlen hogy miért teszik ezt.)

 

Melissa Flemming, kommunikációért felelős főtitkárhelyettes, Egyesült Nemzetek Szervezete interjú:

https://www.bitchute.com/video/bNToByBMiDCA/

 

Konkrétan megmondja, hogy ők a tudomány mert a gulággal lepacsiztak, hogy övéké az első néhány oldal találat (több meg mint közismert nincs is). Tudjátok, így működik a tudomány. A cáfolható elméletek, a független szervezetek által megismételhető kísérletek már a múlt, ortológus oktondiságok. A gulág találatok manipulációját hívják úgy, hogy tudományos konszenzus.

Meg kell szüntetni az időjárás változását. Te vagy a CO2, amit csökkenteni kell.

Nem tudom ellenőrizni, hogy hamisítvány-e, kérem a fact checkereket, hogy bizonyítsák ha az.

Hozzászólások

Meg kell szüntetni az időjárás változását. Te vagy a CO2, amit csökkenteni kell.

Ez így van, mindig azt mondtam, itt majd akkor lesz CO2 csökkenés, ha kevesebb ember lesz. 

50-es években kb 5 billió metrikus tonna volt a kibocsátás és voltunk a földön 2.5 milliárdan. Most 36 körül van a kibocsátás, és vagyunk 7.7 milliárdan.

Fedora 38, Thinkpad x280

"Összeesküvős körökben régóta ismert tény, hogy valami okból az ágendát mindig ki kell mondaniuk nyilvánosan..."

Hát, mint mondana erre Occam a borotvájával?

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2022. 10. 02., v – 22:52

> Meg kell szüntetni az időjárás változását. Te vagy a CO2, amit csökkenteni kell.

Épp a napokban volt Bogár profnak egy vlogja ami Karinthy Kacsapecsenye c. irásán keresztül magyarázta, hogy a "nem-létező" világerő, mint a gazda a jószágot a baromfi udvarban, úgy szaporította fel az emberiséget, h kizsigerelhesse a munkásként, majd amikor már nem lesz rá szüksége -most- akkor úgy nyírja ki azt, mint az ebédre való kacsát. És h minden szemléletünk meg filozófiánk tulképp a baromfi udvar beli kacsáé - miközben fenik már a "késeket". 

Atomháborús játékok, avagy a ’haszonállat” emberiség és a „nem-létező”?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

huzzad azt az alusapid rendesen a fejedre! szukseged lesz ra :D

[POL] Ursula von der Leyen: Mi vagyunk az EU, ha nem nekünk tetsző kormányt választanak egy szuverén ország polgárai, akkor meg vannak az eszközeink mint Magyarország és Lengyelország esetén (tehát, jobb ha az olaszok is vigyáznak, mit tesznek!)

trey @ gépház

Igen. De ha Pöllencspuszta-alsó mind a hét lakosa meg is szavazza, hogy a megyeháza elé szabad szarni, attól még Debrecen lakosai többségben leszavazzák, és ha ott a megyeháza elé szarik valamelyikük, akkor elviszi a rendőr. Ahhoz, hogy a klub szabályait megváltoztasd, a klubban kell többségben lenni. Vagy ki kell lépni, de akkor nem jön a megyeházától munkanélküli segély.

Szerintem egész jól megy. De részletezhetem: a kohéziós alap segít infrastruktúrát építeni a lemaradt régiókban (a neve ugyan nem segély, de értő olvasással...). Aztán van Szolidaritási alap, amiből segítettek, amikor árvíz volt, meg amikor Covid. Van Regionális Fejlesztési Alap (nem sorolom fel a párszáz támogatott projektet). Van támogatás az áttérésre a környezetbarátabb energiagazdálkodásra (ez is segély tulajdonképpen, ha kint lennénk, akkor csak megvámolnák, amit be akarunk vinni, ha nagy CO2-lábnyommal termeljük), van a Szociális Alap szegény régiók támogatására (MO: munkanélküliek támogatása, mozgássérültek munkába állásának támogatása).

Miért, fizetsz érte?

Az uniós tagság nincs ingyen, de az nem olcsóbb akkor sem, ha ezeket nem kapod. A fejlettebb gazdaságú országok is befizetnek (sőt), de azok ezeknek legalábbis egy részét nem kapják (nyilván a katasztrófák következményeinek enyhítésére szolgáló segélyt ők is kaphatják, ha éppen ott történt valami). A tagdíjért nem ez jár, hanem hogy pl. vámmentesen beviheted a cuccaidat oda (ami szintén azoknak az országoknak kedvez, ahol olcsóbb a munkaerő).

Amúgy meg abban, amit írtam, nem ez volt a lényeg, hanem hogy az Unió nem egyszerűen a Szén- és Acélszövetség, itt már nem csak arról szól a tagság, hogy megegyeztek, hogy egyes árukkal vámmentesen kereskednek, hanem bizonyos értékekről is. A kettőt csak csomagban adják, ha nem tetszenek az értékek, akkor ki kell lépni, és vámot fizetni. Nehogy már pont az amúgy minden PC-t ellenző jobbereknek ne tessen az, ha valamit egyszer erőből oldanak meg. Tetszik vagy nem tetszik, többen vannak, és több pénzük van (részben azért, mert liberálisnak lenni gazdaságilag hatékonyabb).

A magyar GDP kb 4%-a érkezik az EUból támogatás formájában, gazdasági növekedés átlaga 2%. Vagyis stabilan -2% növekedést tudunk magunktól összehozni.

Igen, ennyit a "kanyarban előz a magyar gazdaság" hazugságról.

Elmarad az első csekk és összezuhan minden.

https://24.hu/fn/gazdasag/2022/05/02/eu-unios-tamogatas-gazdasagi-novek…

A magyar GDP kb 4%-a érkezik az EUból

..majd szálazd ki, hogy abból "ami ez EU-ból érkezik" mi az ami *segély*.

**

Elmarad az első csekk és összezuhan minden.

..Te mégis mit gondolsz milyen gazdaságra gyakorolt hatása van annak, ha felveszel egy ordas nagy hitelt, hogy a covid válság ne döntsön romba mindent majd azt politikai célok elérése végett a hitelt nyújtó és közéd ékelődő aktor nem folyósítja évekig? Gondolom javítja a versenyképességedet. Az "EU többi része"(lengyeleket leszamitva) ugyanezeket a forrásokat megkapta..

  • szerinted ez "az első csekk" ?
  • vagy az összes többi, a költségvetésből visszatartott forrásra gondoltál? (ezeket is ki tudod szálazni összegszerűen?)
  • valami egyéb?

**

ez után jöhet az, hogy minden betervezett , de meg nem kapott EUR mellé kell tenni egy tippet, hogy attól milyen mértékű növekedést remélt a megítélő.

**

Igen, ennyit a "kanyarban előz a magyar gazdaság" hazugságról.

Ezt a szlogent a covid alatt hallottam elsősorban, nem tudom megítélni, hogy akkor volt-e realitása; személy szerint akkor is lózungnak tartottam; az ilyesmi utólag kiderül a számokból.

Ez a hozzászólásod azon része amivel a leginkább együtt tudok érezni :⁠-⁠).

4%: vissza nem fizetendő támogatás, mit nem értesz ezen? Ingyenpénz, amit az ország felemelésére kellett volna fordítani:
NEM stadionépítésre, NEM falusi térkőre, NEM viktor vejének 50 milliárdos vagyonát kellett volna elcsalt szerződésekkel ebből megalapozni, NEM habonyárpinak elkokózni Mallorcán.

Például európai szintű oktatás kellett volna KUKA!, magánnyugdíjpénztár, egyéni nyugdíjszámla KUKA!, egészségügy rendbetétele KUKA!, gazdasági verseny tisztítása, hogy ne fideszesek vásároljanak fel mindent mondván "magyaroknál tartjuk a nemzeti vagyont" egy xart, mama, elloptátok, BMW terepjáró meg sokmilliós Rogán karóra formájában kiküldtétek az országból.

Az ország menthetetlen: az új Marshall segélyt a fidesz ellopta, nekünk ittmaradt a csődtömeg, köszike, viktor!

Ühüm. Tehát, ha az olaszok úgy döntöttek, hogy a baloldal offos és inkább jobboldali kormány kéne a sok évnyi szerencsétlenkedés miatt, akkor az EU alapvetően balos vezetése addig vegzálja majd a jobboldali olasz kormányt, amíg

  • vagy le nem mond
  • be nem csicskul

de egy biztos, úgy fog táncolni, ahogy a brüsszeli baloldal fütyül.

Ez?

trey @ gépház

Csicskulás nélkül is lehetne alkalmazkodni, egyezkedni, nem úgy mint itthon, hogy szemétprüsszel, ott meg nagy duzzogva megszavazni a nagyját annak ami ellett itthon kampányolnak...

A pénzük kell, de a szabályaik már nem...

Vagy ki is lehet lépni, de akkor hány perccel később fog szedelőzködni az Audi a városodból és hány kliensetek zár be ezek után és hány Rolexet kell eladnod a fütésszámlák miatt? Vagy nagy duzzogva te is szedelőzködsz és mész Ausztriába?

Nem értem, hogy mit értesz ez alatt. A jobboldali párt váljon baloldalivá?

Vagy ki is lehet lépni, de akkor hány perccel később fog szedelőzködni az Audi a városodból és hány kliensetek zár be ezek után és hány Rolexet kell eladnod a fütésszámlák miatt? Vagy nagy duzzogva te is szedelőzködsz és mész Ausztriába?

Elég hamar eljutottál a személyeskedéshez. Talán ideges lettél?

trey @ gépház

lehetne alkalmazkodni, egyezkedni

Alkalmazkodáshoz 2 együttműködő fél kell. Az, hogy az egyik fél 0-t mozdul a másik pedig megteszi az egész távolságot az nem együttműködés/kompromisszum. Ráadásul orbitális tévedés, hogy minden esetben kompromisszumokat kellene kötni: van ami közös hatáskör, van ami tagállami hatáskör és vannak területek ami is-is. Nos ez utóbbiakban releváns az egyezkedés kérdése. A többi meg egyértlemű(kellene legyen)..

Nem azt mondta, hogy mi vagyunk a tudomány. "We have the science", úgy is fordíthatod, hogy a tudomány velünk van. A szövegkörnyezetből derül ki, hogy mire gondolt. Persze remek konteókat lehet gyártani egy leiterjakabra.

Á, ennyit tud. Ha tényleg érvelni kell, jön a kapituláció.

Egyébként meg idéznék tőle:

Hát, mint mondana erre Occam a borotvájával?

Hát nekem azt, hogy amit mond Melissa Flemming, az úgy van, azért mondja  :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ennek melyik része annyira nehéz?
 

Mivel láthatólag te már megnézted, akár össze is foglalhatnád a kontextust nekünk, akik vagy nem nézték meg, vagy fogalmuk sincs, hogy mire gondolsz az "egyértelmű a kontextus miatt" alatt, mert képtelen vagy kinyögni, hogy szerinted mi is az a tök egyértelmű kontextus.

Persze pontosan tudjuk, hogy miért csinálod...

Amennyi energiát fordítasz a kimagyarázásra, abból már rég leírhattad volna, hogy mit értesz te triviálisnak. Az sem mellékes, hogy ami a te agyadnak triviális, pl, hogy az emberek nemet válthatnak, az másnak koránt sem az :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

En szerintem nem kell tobbet meghallgatni.

"You know, we own the science and we think that the world should know it"

"We own the science" ebben a kontextusban szvsz azt jelenti, hogy teljes ismeret/anyag megvan, a tulajdonunkba van, mert osszegyujtotek es szeretnenk atadni a vilagnak. Az egesz mondando informacio atadasrol szol.

"Konkrétan megmondja, hogy ők a tudomány mert a gulággal lepacsiztak"

lol

teljes ismeret/anyag megvan, a tulajdonunkba van,

Ebben csak az a szép, hogy ilyen nincs. Nem létezik abszolút tudás, esetleg Isten képes rá, de ember nem. Ezen kívül a tudás az új eredmények függvényében folyamatosan változik. Emlékszel még az "egy oltás megvéd"-re?

Ez simán a hatalomról szól, az "egy igazság" mindig intő jel!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ebben csak az a szép, hogy ilyen nincs. Nem létezik abszolút tudás, esetleg Isten képes rá, de ember nem. Ezen kívül a tudás az új eredmények függvényében folyamatosan változik. Emlékszel még az "egy oltás megvéd"-re?

De azt senki nem mondta, hogy lenne es az amit irsz az evidens.

Ez simán a hatalomról szól, az "egy igazság" mindig intő jel!

Ez igaz, de nem ertem most hol/miben nyilvanul ez meg? Arrol beszel a no, hogy volt sok baromsag a neten es szerettek volna elore rakatni azt ami a tudomany aktualis allaspontja ... Ne Mari neni "velemenye" legyen mar elol. Ettol meg nem lett Mari neni velemenye torolve.

 

Szerintem ez igy rendben van.

> Arrol beszel a no, hogy volt sok baromsag a neten es szerettek volna elore rakatni azt ami a tudomany aktualis allaspontja

Pont ez az arrogancia a probléma, hogy azt hiszi hogy ő az igazság tudója és minden mást simán csak letaszíttat a gulággal együttműködve.

Próbáld ki, hogy egy alternatív elméletnek vedd a keresőszóit és rákeresel. Azért mert pontosan azt az alternatív elméletet szeretnéd újraolvasni valamilyen okból. Mondjuk, hogy debooonkold! Konkrétan nem fogod megtalálni. Ástak ezeknek egy nagy felejtő gödröt, azon dolgoznak, hogy a normi Internetből egyetlen egy link se mutasson az alternatív Internetre.

Például pihentetésként Alex Jones-ot szeretnél nézni. Beírod a keresőbe, Alex Jones, mit látsz? (Én mit látok most, azt írom:)

Tetején hírek róla, amiket az ellenlábasai írtak. Independent, Yahoo, CNN, The New York Times.

Wikipédia oldal, amiben a külső hivatkozások egyike sem mutat Alex Jones oldalára, mint a kritikusaira mutat (oké, ezt nem néztem végig, csak az első tizet kb. De itt már megvan a gyanú, hogy ez nem véletlen, ugye?).

Alex Jones Thomson Instragram oldala: nem releváns találat, valami nőcske aki fényképezi magát.

Defamation trial: olyan kontent amit más rakott össze róla.

Associated Press

newyorker

marca.com: nem ismertem, de lejárató cikk a címe alapján

adl.org

második oldaltól: bbc, insider, stb.

Harmadik oldal közepén van az első Truth Social link, ami feltételezhetően Alex Jones sajátja, de ez meg innen nem érhető el, csak USA-n belül :-)

Negyedik oldalon sem találtam olyan kontentet amit Alex Jones csinált volna. Most nem kezdtem mélységben is bejárni, tehát minden linkre rákattintani, de egyszer megtettem ezt és elég nyilvánvalóan látszott, hogy ezeknek a mainstream oldalaknak az lett a policyjük, hogy ők sem linkelik a "problémás" tartalmat, tehát azokon keresztül sem fogod megkapni a linket például Alex Jones oldalaira. Próbáld ki ha nem hiszed.

Alex Jonest kértem és mindent kaptam csak épp Alex Jonest nem. Érdekes. Régen nem így volt. Vagy minidig is így volt csak rosszul emlékszem? Szerintem lesznek majd cikkek amik arról szólnak, hogy az Internet mindig pont ilyen volt, csak rosszul emlékszünk.

A lényeg, hogy ha normi Interneten vagy és kíváncsi volnál mit mond a másik oldal, hát akkor azt sosem fogod megtudni. Egyre kevesebb az átjárás, még 1-2 oldalt kell lelőni és volt net nincs net. Annyira szétszkadozik, hogy csak a Winston Smith-ek által előállított kontentet fogod megkapni ami szerint mindigis harcban álltunk Eurázsiával.

 

Tovább néztem a találatokat, elkezdtem lapozgatni, jó mélyen már azt sem mutatta, hogy hol vagyok, volt egy Infowars .com találat is. Na, ez lesz amit meg fognak szüntetni hamarosan :-)

In order to show you the most relevant results, we have omitted some entries very similar to the 89 already displayed.
If you like, you can repeat the search with the omitted results included.

 

Újra kezdtem a megadott linken, és így 41 oldal mélyre engedett belapozni, tovább nem.

Pont ez az arrogancia a probléma, hogy azt hiszi hogy ő az igazság tudója és minden mást simán csak letaszíttat a gulággal együttműködve.

Van egy csoport ember aki tobb tiz evet vagy az egesz eletet azzal toltote, hogy kutasson valamit es tudomanyos tarsasagok ele tartak a kutatasukat es elismerest kaptak erte. Egy ilyen csoport szeretne ha a kutatasait szelesebb korben megismernek az emberek es elorebb kerulnenek. Attol meg, hogy arrogans, igaza van. Velemenyem szeint fontosabb most az emberisegnek, hogy a tudomanyos allaspontot ismerjek ezert helyenvalonak erzem ezt.

Alex Jonest kértem és mindent kaptam csak épp Alex Jonest nem. Érdekes. Régen nem így volt.

Igen. Nem tom, ha ugy irom be, hogy "Alex Jones website", kidobta, hogy infowars es utana megtalaltam es soha nem kerestem ra korabban.

Most a rola szolo hirek azt gondolom nagyobb hypeot generalnak mint az ami hozza kotheto. Ha beirtad par honappal ezelott, hogy Johnny Depp kb ugyanez volt. De az is lehet, hogy cenzura, nem tudom.

Egy ilyen csoport szeretne ha a kutatasait szelesebb korben megismernek az emberek

azt hogy szeretnék az érthető, de a megoldás nem elfogadható 

Velemenyem szeint fontosabb most az emberisegnek, hogy a tudomanyos allaspontot ismerjek ezert helyenvalonak erzem ezt.

Ezzel nem értek egyet: Gondolom a "most" -ra helyezed a hangsúlyt. Szerintem meg soha, semmi nem indokolja az ellenvélemények ilyen szintű eltüntetését. Hosszabb távon biztos veszélyesebb, mint ha Mari néni butaságot olvasna. Úgyis olvas az eleget(mármint ökörséget) más témakörben. Csak olvass bele a "női " magazinok tanácsaiba. Az ecetes szódabikarbonát nem a HUP-os fiúk találták ki. 

Szóval nekik mindegy mi van elől, úgy se fogják elolvasni, vagy ha elolvassák nem fogják megérteni.

Viszont ha eltüntetjük az eltérő vélekedéseket, idővel a "tudományos" kutatás is nehezebb lesz, könnyebben fut félre.

azt hogy szeretnék az érthető, de a megoldás nem elfogadható

El tudom fogadni, hogy szamodra ez nem elfogadhato. Te milyen csatornakat/modszereket alkalmaznal az o helyukben?

Szerintem meg soha, semmi nem indokolja az ellenvélemények ilyen szintű eltüntetését. Hosszabb távon biztos veszélyesebb, mint ha Mari néni butaságot olvasna.

Nem tudom eldonteni mi a veszelyesebb, neked mik voltak a szempontjaid? Most itt ossze lett mosva a kutatok allaspontja / aktualis mainstream szakvelemeny Alex Jones-al. Ez a ketto azert masik kategoria.

En ugy gondolom ovatos kell lenni ezzel, mert a publikalas picit tobb mint az, hogy en nem szeretem a csokit vagy szerintem lapos a fold. Ugy valtozott a vilag, hogy megszaporodtak a velemenyek es mostmar minden idiotanak van tabora akit manipulalhat.

Ez tud veszelyes is lenni (pl. pizzagate). En azt latom, hogy nem all keszen arra meg a tarsadalom, amit sikerult itt osszehozni.

Szóval nekik mindegy mi van elől, úgy se fogják elolvasni, vagy ha elolvassák nem fogják megérteni.

Emelekeim szerint erre tanulmanyok is vannak, hogy igenis szamit, es en is ezen a velemenyen vagyok.

Viszont ha eltüntetjük az eltérő vélekedéseket, idővel a "tudományos" kutatás is nehezebb lesz, könnyebben fut félre.

True. Szerintem a vilagban kb. minden bizalmi kerdes. Megbizol a kormanyban, az origoban, az indexben a Mari neniben, xy kutatoban, Godenyben, Alex Jones-ban ? stb...

Ha ilyen sikra helyezed, akkor ki vagyok en vagy barki mas, hogy megmondja neked, hogy te kiben bizz es kiben nem? Majd te eldontod, hogy miben hiszel. Azt gondolom ez jogos.

A tudomany mar tobbszor alapbol mindent megkerdojelezett, es az eltero velekedeseket mar megtettek, analizaltak, osszegeztek, megfigyeltek tobb szazan, ezren. En bizok ezekben az emberekben. Tevednek? Igen ... neha, de akkor annak megkeresik az okat es korrigalnak.

> Ez tud veszelyes is lenni (pl. pizzagate).

Nem értem. A publikálás miatt lett a világ vezető "elitje" a pedofil hálózat része? Ha nem publikálják, akkor nem lenne így? Kapcsolódó mém: https://www.reddit.com/r/memes/comments/vocquz/the_more_you_know/

> Ha ilyen sikra helyezed, akkor ki vagyok en vagy barki mas, hogy megmondja neked, hogy te kiben bizz es kiben nem? Majd te eldontod, hogy miben hiszel. Azt gondolom ez jogos.

> A tudomany mar tobbszor alapbol mindent megkerdojelezett, es az eltero velekedeseket mar megtettek, analizaltak, osszegeztek, megfigyeltek tobb szazan, ezren. En bizok ezekben az emberekben. Tevednek? Igen ... neha, de akkor annak megkeresik az okat es korrigalnak.

Pontosan ezért nem volna szabad egyetlen egy csapat véleménye szerint megszerkeszteni a keresési találatokat, hogy legyen lehetőség korrigálni.

Van egy csoport ember aki tobb tiz evet vagy az egesz eletet azzal toltote, hogy kutasson valamit es tudomanyos tarsasagok ele tartak a kutatasukat es elismerest kaptak erte. Egy ilyen csoport szeretne ha a kutatasait szelesebb korben megismernek az emberek es elorebb kerulnenek.

Ezzel csak az a baj, hogy itt nem erről van szó, az ENSZ, WHO, ... hivatalnokai nem éppen a fenti csoportba tartoznak. Éppen az a legnagyobb baj, hogy pl. az általad írt leírásnak megfelelő emberek véleményét, kutatási eredményeit soroltatják hátrébb vagy éppen tüntettetik el.

Csupán annyi az álomvilágban amiben élsz :)

A google politikai alapon cenzúrázza és manipulálja a kereséseket, ezt csak az nem látja, aki nem is akarja látni.

A google saját maga ad bizonyítékot. Erre mi a "csak annyi" magyarázatod?

fekete

ázsiai

fehér

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mit kell itt nezni? Mindegyik talalatra az jon be amit varnal. A feher keresesben a kb. 20. kepen van egy fekete ferfi egy novel "end racism" poloban es egy mosolygo hat talan felver lany utana. Ez a nagy bizonyitek a manipulaciora?

Pl. a happy black/white couple -nel is mindket esetben vannak hibas talalatok. Akkor most mi van?

Ezt a jelenseget en inkabb a filmekben/sorozatokban talalom nyomasztonak. Nagyon tultoljak.

Mindegyik talalatra az jon be amit varnal.

Ha te vidám fehér lányokra keresel és erre fekete pasikkal összebújókat vársz, nincs több kérdésem.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.