"Hatalmas átalakulás jöhet a magyar benzinkutakon"

Fórumok

A hatósági ár okozta veszteségek miatt egyre fapadosabbá válhatnak a benzinkutak Magyarországon. A változás leglátványosabb jele az automatizáció lehet, így hosszabb távon elképzelhető, hogy a kisebb kutakon az autósoknak maguknak kell majd tankolniuk, és csak automatából tudnak vásárolni.

Link: https://index.hu/gazdasag/2022/09/30/benzinkut-arsapka-uzemanyag-hatosa…

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 10. 01., szo – 12:58

Itt volt az ideje. Többször kifejtettem, hogy tök fölösleges minden kúton léhűtőket fizetni. Akinek igénye van arra, hogy más tankolja az autóját, az menjen olyan kútra, ahol majd lesz személyzet és fizesse meg annak felárát. Nem csak a kisebb kutakon kellene ezt bevezetni, hanem a nagyobbakon is. Azok pedig, akik eddig abból éltek, hogy benzinkúton üldögélek minimálbérért és gyakorlatilag semmi hasznosat sem csináltak, menjenek el és továbbképzés után helyezkedjenek el valami hiányszakmában.

trey @ gépház

En is mindig olyan kutakat valasztok/valasztottam ahol nem kell emberekkel beszelgetni es full onkiszolgalo. Itt van az ideje, hogy minden kut ilyen legyen. Kajavasarlasnal is olyat valasztok, ahol nem kell penztarossal interaktalni.

Meg a kartyas onkiszolgalo benzinkutaknal legalabb mar az elso pillanatban kiderul, ha nem mukodik olvaso/halozat es at lehet menni masikhoz mielott tankolnank.

En is mindig olyan kutakat valasztok/valasztottam ahol nem kell emberekkel beszelgetni es full onkiszolgalo. Itt van az ideje, hogy minden kut ilyen legyen.

Egy baj van: amíg nálunk a szomszéd kúton az automata kútoszlopnál egy közepesen idióta vásárló befejezi a tankolást, addig az 1 db pénztáros néni lepörget 6-8 régimódi ügyfelet.

én mindig kagylósnál tankolok 30éve - ott mindig ugranak hogy akarnak segíteni, de amikor felém jönnek már rázom a fejem, hogy megtankolok én...

A kutas/biztonsági őr inkább figyeljen hogy , ha valaki be megy fizetni és nem zárja be a kocsit - más ne tegyen be semmit vagy vegyen ki..

> elképzelhető, hogy a kisebb kutakon az autósoknak maguknak kell majd tankolniuk

Várjatok, eddig nem így volt?