Magyarország - Olaszország 0 - 2

Fórumok

Nem láttam a meccset, de nagyon jók voltak a fiúk a "fradi szív örökké dobog"... Simán nyerhettünk volna, ha az a jobbágy bíró megad 3 tizenegyest. Persze lehet, hogy akkor kaptunk volna még kettőt akcióból, de akkor meg szidtuk volna a bíró anyját is.

Hozzászólások

Es ettol a veresegtol hosszabb lett tobb honappal a szurkehalyog mutet varolistaja?

Csak mert amikor megvertuk az angolokat, azzal jottetek, hogy emiatt most rovidebb lett-e, megfelezodott-e a szurkehalyog mutet varolistaja.

Tisztes helytállás volt a hazai és nemzetközi szaksajtó szerint is a magyar válogatott helytállása a halálcsoportban (Anglia, Németország, Olaszország). Az, hogy a hazai kispolgárok szerint mi van, az teljesen lényegtelen. De, legalább szürke életüket feldobhatja a gyűlölködés, hogy az Európa-bajnoktól kikapott a magyar csapat. 🤨

trey @ gépház

A magyar válogatott 10 pontot szerzett ebben a "halálcsoportban". Előzetesen pofozógépnek tekintettek bennünket. Az elején ez még látszott is az ellenfeleinken, nem vettek bennünket elég komolyan, még annak ellenére sem, hogy amúgy a nyilatkozataikban nem becsülték le a magyar csapatot. A második körben már úgy álltak oda az angolok és a németek is, hogy látszott rajtuk az elszántság, a saját szurkolóik megnyugtatása miatt is kellett volna a jó eredmény ellenünk, ennek ellenére mégis szereztünk 6 pontot azon a két meccsen.

Majd jött az olaszok elleni meccs...

Ott már volt számunkra tét: be lehetett volna jutnunk a négyes döntőbe! Ekkor kellett volna rátenni még egy lapáttal, de helyette Gulácsi maga mögé ejtett egy könnyűnek látszó labdát (ezt még megúsztuk), kicsit később Szalai Attila és Nagy Ádám is óvodásan oldotta meg a saját passzát pár pillanaton belül, és máris 1:0 az olaszoknak. Ezek és a második bekapott gól ellenére is próbáltunk menni előre, Donnarumma elképesztően nagyokat védett, és igen, volt egy meg nem adott tizenegyes, amit nehéz magyarázni, volt egy kameraállás, amiből tisztán látszott a kétkezes lökés (nagyjából az egész világ úgy látta, ahogy pont a bíró és a VAR nem, hogy Ádám Martint egyértelműen fellökték).

Nem, nem lettünk jobb csapat a németnél és az angolnál sem, nem lettünk világverők, nem mi birtokoltuk többet a labdát a meccseken, de azért jó ránézni arra a táblázatra, ahol másodikak lettünk ebben a nagyon erős csoportban.

Nem lett jobb a Forint ettől, és rosszabb sem ezért lett és még rosszabb sem ezért lesz, viszont ezek az eredmények azt mutatják, hogy érdemes olyan embert választani vezetőnek, aki a közösségért harcol, aki ki tudja választani a közös cél érdekében a legalkalmasabb embereket - nem kellene egy másik "csapat" élére is egy ilyen főnök?!?!

Arról kéne nemzeti konzultációt indítani, hogy akarunk e világverő válogatottat fűtött gyepű stadinokba miközzben csírkefarrfátra tarhának a bolt előtt tömegek; vagy legyen inkább svájci szintű válogatottunk és svájci jövedelmi viszonyok és hasonló egésségügyi ellátás!?