Erős játékos a pályán - itt a NIX Tech (x)

Címkék

Magyarország informatikai iparága a jól ismert nemzetközi NIX márkával bővült. Képviselői, nemzetközi szakértői csapatok, melyek olyan globális projektek fejlesztéséről ismertek, mint a FinTech, a Healthcare, az Education, az E-Commerce és mások.

Csapatok és szakemberek stabil fejlődése

 

A NIX Tech fő feladata az ügyfelek stratégiai céljainak megvalósítása. Ennek érdekében a szakemberek nem tipikus, szabványos megoldásokat alkalmaznak, hanem igyekeznek megtalálni az adott projekthez szükséges legoptimálisabb eszközöket és technológiákat.

A NIX Tech szakemberei nemcsak sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, de különös figyelmet fordítanak egymás támogatására is - legyen szó szakmai vagy személyes kihívásokról. Ez a csapatmunka teszi még erősebbé, magabiztosabbá a csapattagokat és teszi képessé őket arra, hogy a legnehezebb feladatokat is megoldják.

Korszerű technológiák integrált megközelítéssel kombinálva

 

A NIX Tech informatikusai a termékek létrehozásakor a kiegyensúlyozott módszertani megközelítésre és a vevői igényekre támaszkodnak. Jól ismerik az iparág elterjedt és leginkább ígéretes technológiáit: Java, NET, PHP, Golang, Python, JS, C++, Ruby, React, flutter, Kotlin, SWIFT, DevOps, Big Data, BI, Machine Learning, IoT, VR/AR stb. Ez teszi lehetővé, hogy a NIX Tech a modern szoftverfejlesztés teljes ciklusát végre hajtsa: az üzleti célok elemzésétől, a minőségi műszaki feladat elkészítésétől kezdve, a kész termék tesztelésén át, egészen egy jól átgondolt marketingkampány indításáig. Az ilyen megoldások termékgyártó cégek és innovatív startupok számára egyaránt vonzó lehet.

 

A legkülönfélébb üzleti területek projektjeiben való részvétel segíti a NIX Tech csapatok tagjait abban, hogy a nemzetközi szintű projektek számára szükséges szakmai ismereteiket fejlesszék. Ez nem csak a legmagasabb színvonalú technológiai termékek kifejlesztésére, hanem a vevők és vállalkozásaik valós igényeinek kielégítésére is garancia.

A NIX Tech további tervei

 

Magyarország fővárosa folyamatosan fejlődik és növekszik. Itt jelentős számú FinTech startup és különféle informatikai nagyvállalat és vállalkozás tömörül. Emellett számos fiatal szakember van Budapesten, akik már ismerik a kulcsfontosságú korszerű technológiákat. A NIX Tech csapatai arra számítanak, hogy ezek a tehetséges informatikai szakértők szívesen csatlakoznak majd a márkához – annak érdekében, hogy közösen minőségileg új szintre emeljék a progresszív informatikai termékek fejlesztését.

A vállalat mindenekelőtt a magyar informatikai ipar fejlődését kívánja támogatni, és aktívan formálni a helyi közösséget. Ennek érdekében a NIX Tech csapatok eltökélt szándéka, hogy a fiatal budapesti szakembereknek megmutassák a legígéretesebb szakmai fejlődési lehetőségeket, és megosszák velük a szakértői szintű gyakorlati tudást.

A NIX Tech már kidolgozott egy többirányú kampányt a magyarországi informatikai ipar fejlesztésére. Ennek célja a helyi ipar gyors és magas színvonalú átalakítása, hogy az informatikai outsourcing globális színterén versenyképes szereplővé váljon.

[A NIX Tech megbízásából készített, fizetett anyag.]

Hozzászólások

Számukra nix lehetetlen, nix teljesíthetetlen, nix megodlhatatlan feladat? (Mondjuk úgy, hogy picit szerencsétlen a név errefelé...)

Egyszerűbb lett volna felsorolni, hogy - szerintük - mihez nem értenek...

Erről a KAP egyik mondtat jutott eszembe, mikor panaszkodott neki a felesége, hogy mennyi mindenben kell jónak lenni:

-...legyek jó a konvhában, a munkában, az ágyban...

-Nem Szívem, a konyhában!  Az ágyban elég ha én jó vagyok... :)

Amúgy értem, hogy ne nézzünk mindent kalapácsnak (pedig én Java-val elég sok szöget bekalapáltam :D), de azért ez a technológiahalmozás meg a másik véglet. 

Ennél izgalmasabb kérdés, hogy hol vannak a weboldalukon a magyar elektronikus kereskedelemről szóló törvényben előírt kötelező cégadatok... (gyk: a vállalkozás neve, cégjegyzékszáma, meg hasonlók).

Imádom az olyan marketing BS-el teletűzdelt anyagokat, amiből csak az nem derül ki, mit is szeretne a hirdető...