[POL] Biológiai fegyver kísérletek

Kíváncsi vagyo,k hogy ez a hír mekkorát fog menni a sajtóban. Spoiler alert: agyon lesz hallgatva. Független-ojjektív...

Négy láb jó, két láb rossz. Értem??

Persze ez csak egy piciny jogsértés a másik oldal 34k (still counting) bűnével szemben.

https://index.hu/kulfold/2022/09/20/haboru-orosz-ukran-konfliktus-kijev…

Várjuk a brüsszelita forumtarsak véleményét!

Hozzászólások

Ah, a mindig igazmondo oroszok KIJELENTENEK valamit :D

Bizonyitek, valami?

Már Brüsszel is az USA része? Vagy Ukrajnáé? Vagy mire gondolsz?

Jó, hát ezt mondja az orosz tábornok, az érdekeinek megfelelően. Más források szerint az oroszok meg medvedisznóembert klónoznak a zaporizzsjai atomerőműben.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

na ja, meg a covid is onnan indult el btw.

ennel a foszernal nagyon sokminden rossz :D o konkretan "E.T."-nek hivta oket, jelentosegteljesen pislogva kozben :majd elmagyarazta hogy ez a gyors technikai fejlodes mashogy nem johetett volna, esatobbi esatobbi... volt olyan hogy beultem melle az autoba, es 2 perccel kesobb mar ott tartott hogy mekkora baromsag ez a holocaust, ha megoltek volna 6 millio zsidot most nem lenne ennyi. Mindezt ugy hogy az anyja szamitogepet vitt megnezni, fogalmam sincs ezek honnan jonnek belole, de amugy hatalmas chemtrail-rettego, es kb a vilag osszes conteojaban hisz. Ja es termeszetesen abszolut oroszparti, csak hogy ontopic legyek :D

A legunalmasabb ezekben a témákban manapság már, hogy mindenki kb. semmitmondó dolgokat linkel. Index.hu orosz tehát érdekelt féltől származó katonai közleménnyel? Change.org ahová a kiscicám fáról lehozásáról is nyithatnék akár peticiot? Facebook ahová David Jewberg szintű profilok cuccait osztják meg x számmal elnyomva minden mást? Még a htka fóruma is tele van szedett-vedett telegram posztokkal amibe mindenki azt lát bele, amit akar még az elemzéseik után is. Részemről tényleg megpróbálok read-only módba kapcsolni.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

miért is kéne ülniük? az átlag amerikai azt se tudja ki ő és mit mondott. aki meg tudja azt le lehet szerelni 09.11-el. a rajtuk kívül eső államok állampolgárai kapcsán pedig teljesen pozitív a megítélés..

további részletekért hatásvadász de a szomorú valóság egy komoly jelzése is egyben:

https://youtu.be/XEVlyP4_11M

Ha próbálsz valamit állítani, írd le egyenesen, mint egy felnőtt :)

Ha arra célozgatsz, hogy nem ő írta, akkor tévedsz (mivel pl. máshol is megjelent, többek között itt: https://t-invariant.org/2022/03/stop-the-lies-on-ukrainian-bioweapons/ ahol állandóan publikál)

Ha csak úgy random kérdezgetsz, mert nincs jobb dolgod, akkor ignoráld ezt a kommentet :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ukranfelszopas vs. oroszfelszopas. Jol mukodik a propaganda mindket oldalon.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A háború kezdete óta téma. Az egyértelmű, hogy volt amerikai pénzből finanszírozott labor hálózat, az hogy mit kutattak, stb. viszont nem. Innentől meg ugyanolyan teória mint, hogy az ukránok atomfegyverkezésbe kezdtek volna/ fenyegettek vele: egy lehetséges teória. Kb annyi alapja van, mint hogy MO Kárpátalja beígért visszacsatolása miatt nem küld fegyvert az oroszoknak. Gumicsont; nem ezeken érdemes rágódni. A háború jelen szakaszában elsősorban úgyis csak reaktívan tudunk hozzá viszonyulni: mindenki időhúzásra, kivéreztetésre játszik.

A probléma, hogy -szerintem- Európa fog elsőnek elvérezni.

bizonyos szempontból teljes az összezárás: mielőtt mindenkinek tele a gatyája, most mindenki megfeszíti a záróizmait...

**

szerintem: az uniformizálódás nem érték(pont, hogy érték vesztés: lásd tájszólások eltűnedezése). az ész nélkül egyszerre bégetés sem az. a saját jól felfogott regionális érdekeink helyett mások&/elcseszett iedológiáké sem.

Viszont lesznek olyan ipari szereplők, akik nem fogják tudni ezt a korábbihoz képest sokszorosára emelkedő földgázárat kigazdálkodni, és nagyon sokan lesznek közöttük olyanok is, akik vagy felfüggesztik a tevékenységüket, vagy egyenesen csődbe fognak kerülni – mondta Holoda Attila az e heti G7 Podcastban.

optimista. Pont azt magyarázta a német gazdasági miniszter, hogy nem nagy öröm a csökkenő gáz felhasználás, mert a már leállt ipari felhasználóknak köszönhető. Itthon sem jobb ezen a téren a helyzet: majd kiderül, hogy az itthon bezáró gyárak ha újraindulnak hol teszik ezt. Jó esély van rá hogy a) nem nyitnak újra b) nem itt nyitnak újra (regionálisan sem feltétlen a környéken). Szóval érdemes továbbra is szorítani azokat az izmokat :)

Hatalmas, a világ nyugati felét totálisan zsarolni, és akár kiirtani képes potenciál fejlődik fel a világ keleti oldalán. Mindannyian szívni fogunk miatta. (Mindezt a globalisták konfrontációs játszmái miatt. - Éppen nyugaton kéne tudnia minden érdekeltnek, hogy hosszútávon egyedül a kooperációs megoldások szolgálják az emberiség egyenletes fejlődését és a jövőjét.)

Szerkesztve: 2022. 09. 20., k – 08:24

Erről szegény nemrég megboldogult Miska bá jut eszembe, megpattant szovjet tudósok állították régen, hogy az ő tudtával folytak sutyiban biofegyver fejlesztések a nagy enyhülés idején. 

Helytelen? Az. Ki kell kiáltani? Ki (ha igaz). Le kell rohanni ezért egy másik országot? Régen se kellett volna másoknak...

Egy olyan állásponton vannak a putyinista fideszes tálibok, hogy a libernyákok azt gondolják, hogy az oroszok gecik az ukránok meg jók.
Nem. Én azt gondolom, hogy az ukránok is pont olyan gecik mint mi vagy bárki más akinek lehetősége van geciskedni csak az oroszok sokkal nagyopbb gecik. Halál Putyinra!
Ugye a kínaiak most idehozzák az akkumulátorgyáraikat. Az euból azért vitték oda , mert a vegyi anyagok kiba veszélyesek. Na most már nekünk is van ilyen.

Nagyjából fél éve várom a kamerás felvételeket az azovstali acélkohó alatt lévő nagyonszupertitkos biológiai laborról meg a 100 NATO tisztről, de valahogy az oroszok a végtelen sok bizonyíték ellenére képtelenek voltak produkálni.

Inkabb vonjuk le a tanulsagot.

USA eleg hasonloval vadolta Irakot.

Haborut mostmar ugy indit mindenki, hogy eloveszi a hazugsaggyarat es abban jo hangosan azt mondja: "Mindenki latta, hogy ok tamadtak eloszor minket!" meg "Veszelyes fegyverekkel keszulnek az artatlan lakosaink ellen". Haduzenet? Az a multszazad. Ahogy a hadisarcot is ma mar haborus jovatetelnek hivjak.

Tobbet senki nem akar felelos lenni haborukert. De ez nem jelenti azt, hogy senki nem akar haboruzni, teruleti vitat rendezni, stb. Csak jogi ertelemben is mindenki probalja vedeni a sajat segget, es ezert a szokasosnal is tobbet hazudozik mindenki haboru alatt.

Azóta csak bemutattak valami bizonyítékot, gondolom.