Elon Musk szerint Tolkien forog a sírjában

Fórumok

És nem ő az egyetlen ...

Hozzászólások

Szerintem nagyon jó lett az első két rész, várom a folytatást.

Te már megnézted őket?

$ grep -c egy$ word.list
100

Akár csak ezért az egyért is megérheti előfizetni. UHD-ban, Dolby Visionnel és Atmosszal hozza az év legnagyobb durranását. Elérhető a két film trilógia mozi verziója is. Tetszett még a kínálatukból: Clarkson's Farm, Thirteen Lives, The Terminal List, Tom Clancy's Jack Ryan, Reacher, Bosch, Night Sky, The Wheel of Time. Nagy élmény volt HDR-ben újranézni a The Expanse-t is.

$ grep -c egy$ word.list
100

"Warezolni utoljára a 80-as években volt menő."

A HBO portfólió tisztítása előre vetíti, hogy újra menő lesz. Eddig abban a rózsaszín ködben voltak az emberek, hogy akkor nézel meg egy filmet amikor akarsz streaming-en. Most már annyiban módosult, hogy ebben csak akkor lehetsz biztos, ha letöltötted magadnak, akkor is ha minden hónapban rendszeresen fizeted az előfizetést. Bármikor, akár nézés közben kirántják alolad a megtekinteni kívánt sorozatot.

meg ez amit az elmult evekben muvelnek hogy mar van 5+ nagy streaming szolgaltato es szinte minden uj film/sorozat kizarolagosan csak az egyiken nezheto. nyilvan mind azt szeretne ha az o elofizetojuk lennel, de 5+ helyre senki se fog elofizetni, foleg hogy egyre elszallosabbak a havidijak is mikozbe nehany huzonev kivetelevel a tobbi tartalom csak szemet...

Tolkien is turning in his grave.

So is Tesla :P

En birom a fantasy filmeket, habar nem a kedvenceim. De ez szornyu volt. A filmek kozul csak az elsot neztem vegig, de azt is reszletekben.

Ezeket pedig azert neztem meg, mert mindenhonnan jon, hogy mennyire jo es hatha egyszer eljon az izgalmas resz.

De ha felajanlanak 2 lehetoseget, amibol az egyik, hogy eltorik a kezem a masik, hogy meg kell nezni ebren meg 1x az elso 2 reszt, akkor gondolkodas nelkul a keztorest valasztom.

Valoszinuleg a tortenet gagyisaga miatt nagyon fiatal gyerekek lehetnek a celcsoport. A gagyisagot amugy a CGI elemekkel probaljak kompenzalni, de az nem eleg arra, hogy elvezzem. Inkabb lett volna gagyi a diszlet, de erdekes a tortenet.

Szoval most inkabb folytatom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=Kj0CJ9m1ZHk Ezt a gyuruk urat meg hanyagolom.

Ellenvélemény: szerintem elég jó volt mindhárom eddigi rész. Igaz én elolvastam néhány spinoff-könyvet is még fiatalkoromban a trilógián kívül, lehet hogy ezért tűnnek ismerősnek a sztorik.

"Everything fails, all the time."

Eddig ez a legjobb. :)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

trey. a faxért foglalkozol ilyen okádékokkal. oké, értem, pörgeni kell a kontentot. de engedd el ezeket. csinálj hasznosabbat.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Tényleg érdekel valamit Musk mit gondol egy sorozatról? De ha már érdekel, gondolom érdekel a sorozat maga is. Akkor nem célszerűbb először megnézni, egyezik e a vélemény?