Egyetlen pontja sincs már a Földnek, ahol emberi fogyasztásra alkalmas lenne az esővíz

Fórumok

Fantasztikus, hol tart már a tudomány. Néha eszembe jut a Biblia, Jézus tényleg tudhatott valamit, az ember valóban alkalmatlan a tudás felelős alkalmazására.

Az esővíz ma már a Föld minden pontján túl szennyezett ahhoz, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen, mert a mérgező kémiai anyagok jelenléte meghaladja az ajánlott határértékeket - derül ki a Stockholmi Egyetem tudósainak szerdán ismertetett tanulmányából.

Adataink szerint ma már egyetlen pontja sincs a Földnek, ahol az esővíz elég tiszta lenne az emberi fogyasztásra" - fogalmazott az AFP-nek nyilatkozva Ian Cousins, a Stockholmi Egyetem tanulmányának vezető szerzője. A tanulmány az Environmental Science and Technology című lapban jelent meg.
...
Ian Cousins megjegyzi: az EPA nemrég csökkentette a PFA elfogadható szintjét, miután felfedezték, hogy ezek a vegyi anyagok befolyásolhatják a gyermekek oltóanyagokra adott immunválaszát. A tudós kijelentette: a PFA-k beivódása környezetünkbe ma már visszafordíthatatlan folyamat, a bolygó többé nem képes semlegesíteni ezek környezeti hatását.

Hozzászólások

Nem ezt a PFA-t használják a covidteszt pálcikák vattaszerű lófaszainak "fertőtlenítésére"?

Inkább ez ellen kellene a barom EU-nak meg a sok hülye fejesnek küzdenie, nem a természetes éghajlatváltozás ellen keresztes hadjáratot folytatni mindenféle mondvacsinált okokkal (CO2), hogy közben a zsebüket tömhessék.