Villámakció: játékok ingyen (folyt.)

Fórumok

Játékok, amelyek akciósan rövid ideig ingyenesen beszerezhetőek,
dobd be ide ha van tudomásod ilyenről

Az original topic már bitang lassú, itt az új szál.

Hozzászólások

Bitang lassú azt mindenki látja, de hogy mitől arra ki tud válaszolni? :) Hol bottleneckel a drága... (ha már az ingyen játékoknak van egy alternatív topik ide lehet jönni erre a megfejtésekkel)

Bár nem megfejtés, de a laptopomon (i7-3520, 8gb ddr3, ssd) ff-on (amit naponta használok) kb 13s volt megnyitni, chrome-on (amit szinte soha, de legalábbis nem néztem vele hup-ot) kb 20s. Azért én ezt nem érzem borzalmasan lassúnak a mai rohanó világunkban (jaj de szíííp) sem.

Magamba néztem, tulajdonképpen tizenpár játékot forgatok talán négy éve. A PS Plus havi játékokat kipróbáltam, 1-2h / game, már nem aktív az előfizetésem se. Egyébként simán lehet hogy rosszul emlékszem, és régebben behúztam 1-2 címet innen. Mindegy, akkor is szinte semmi.

Begyöpösödtem, ez baj :)

echo crash > /dev/kmem

GOG giveaway: Stasis

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

DEX scifi akció szerepjáték GOG-on hétfőn (aug 29) 15 óráig ingyen megszerezhető (ha jól számolom).

Erre csapjon le mindenki, a világ top3 legjobb játékai között tartom számon. A GOG-on megvolt már, valami 0.69 vagy 1.69 fontért vettem akciósan anno, meg az eredeti 3 CD-s kiadás is megvan vagy 18 éve lemezképek formájában, de most a Steamen is hozzáadtam. Ezen az oldalon leírják a tennivalókat, hogy az eredeti zenéket vissza lehessen bele tenni, és hogyan kell a grafikát moderníteni. Nekem egyedül az extra nagy látótávolság állítása nem sikerült soha, csak a normál látótávolság maximumra vétele. Aki ez utóbbit működésre tudja bírni, írja meg a megoldást.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

GOG giveaway: Immortal Redneck

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerkesztve: 2022. 09. 04., v – 07:42

Az amazon prime gameing-rol, free trial accountal behúzható ingyen a következők:

Assassin’s Creed Origins: https://gaming.amazon.com/loot/acorigins?ingress=amzn&ref_=SM_ACOF_P1_C…
Football Manager 2022: https://gaming.amazon.com/loot/footballmanager2022?ingress=amzn&ref_=SM…
Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition: https://gaming.amazon.com/loot/shadowofmordor?ingress=amzn&ref_=SM_MSF_…

+

The Dig
Defend the Rook
We. The Revolution
Castle on the Coast

The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Epic: 100 days, Realm Royale Reforged

Amazon: Word of the Law Death Mask Collector's Edition

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.