"Megérkezett a tényellenőrzés Magyarországra, s máris a nácik legnagyobb ellensége lett"

Fórumok

https://nepszava.us/megerkezett-a-tenyellenorzes-magyarorszagra-s-maris-a-nacik-legnagyobb-ellensege-lett/

A műsorban két nácit szólaltattak meg: az egyik Toroczkai László, aki egy jól ismert vérnáci, a másik Schiffer András, az LMP volt alapítója, aki egy lappangó és rejtőzködő náci. A nácikat ugyanis nem arról lehet megismerni, ha náci egyenruhába öltöznek és náci karlendítéssel köszönnek, hanem arról, hogy a nácizmus sajtószabadsággal szembeni alaptételeit adják elő, ahogyan azt Schiffer András is tette a műsorban. Eleve tisztességes és magára valamit adó ember, aki elítéli a nácizmust, nem ül le egy asztalhoz a Toroczkai nevű vérnácival, méghozzá teljes egyetértésben.

There are no words...

Hozzászólások

Adj légy szíves olyan címet a topiknak, ami leírja, hogy miről szól. Addig is a hivatkozott cikk címére cseréltem.

trey @ gépház

A topik arról szól, hogy sírok a libfaszokon, hogy most már ott tartanak, hogy pusztán a véleményéért (gy.k.: hogy a fact-checkerek valójában fact-fakerek) olyasvalakit is képesek lenácizni, akinek a felmenőit annakidején elhurcolták a nácik. Ez kicsit hosszú lett volna topikcímnek. Legyen akkor a hivatkozott cikk címe. Igazából nem várok érdemi vitát, hozzászólást, vagy egyáltalán bármit, ami érdemi. Aki tudja és érti, az úgyis tudja és érti, aki meg nem, az meg már úgyis menthetetlen...

Tényleg vicces. Schifferrel az a baj, hogy túl tisztességesen védi a liberalizmus értékeit. Tisztelem ezért. Ha valami csoda folytán ő kerülne hatalomra és amit most képvisel azt is csinálná valóban, azzal elégedett tudnék lenni. Azzal együtt, hogy a politikai spektrumnak másik pontján állok. Olyan ő amilyennek egy normális baloldali ellenzéknek lennie kellene. Amire azt lehetne mondani, hogy igen ez a mi ellenzékünk, de nem az ellenségünk.

Jól példázza azt amit Musk is nemrégen kitweetelt, hogy nem ők lettek széljobbosak, hanem a világ vált szélsőségessé körülöttük.

Külön vicces, hogy tudtommal az hozta Schiffert és Toroczkait egy műsorba, hogy mindketten ellenzik az egészséges emberek kényszer-kezelését kísérleti szerekkel. És ezért nácizzák le őket. Értitek? Rémlik még valakinek az, hogy mi volt a Mengele elleni vád annó?

Az amerikai Népszava hozta a formáját ezzel a cikkel, komolyan mondom a topik indítóban azt hittem, hogy ez valami kifigurázás, de nem, az idézet tényleg benne van a cikkben. LOL

Schifferrel leginkább emberileg van baj, van pár ember, akivel összeveszett a pályája során, és azokat (meg úgy a hozzájuk kapcsolodó csoportokat, szervezeteket) ész nélkül támadja. 
Cserébe olyan dolgokban, amelyekhez nem kötődik érzelmileg, tud jókat is mondani, mert képben van.

Toroczkait meg szerintem már bőven a covid előtt nácizták, nem új dolog ez, ami a covid-oltásokkal jött.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

akivel összeveszett

Nem ismerem személyesen, lehet hogy kicsinyes és rendkívül haragtartó, de a nyilatkozataiból nekem nem ez a kép jött le.

ész nélkül támadja

Dehogyis. Csak következetes és nyugodtan kritizálhat akit csak akar mivel per pillanat nincs politikai ambíciója és így nincs kockáztatni valója sem ezen a téren.

A párttagokra pedig vonatkozik a pártfegyelem.

Én még az is lehet, hogy szavaznék rá, persze ez a programjától és a pártjától is függ. Én centrista vagyok, nekem mindegy, hogy jobb vagy bal, amíg patriota/lokalista és nem fekszik le az amcsi milliárdosoknak és cégeiknek. Az LMP is egy nemzeti balos/zöld pártnak indult, legalábbis ő annak szánta, csak aztán ott is átvették a hatalmat a liberráltak/amerika felszopók. Ezt még egyszer nem kéne eljátszani, de ha sikerülne összeverbuválni megbízhatóan patriota/lokalista embereket (akik rühellik a moslékot, de csalódtak a Fideszben, a Mi Hazánk túl meg extrém volt nekik), arra vevő lennék. Persze ha a Mi Hazánk programja jobb, akkor maradnék náluk. :)

Nem vágom mi ez az újság és nem is tudok róla, hogy bárki a környezetemben ezt olvasná (pedig "libernyák" közegben mozgok inkább). Ti hogy találtok rá ezekre?

No words. Tényleg amúgy.

Csak szólok, hogy vala[m/k]i fasz a 9gagon is Magyarország lejáratásán/ferdítésés dolgozik időnként. Ezzel itt pont összecseng.

Ui ha a népszava hányás mágnes-szavait ki kell emeljem szóljatok és nyomom :D 

Vortex Rikers NC114-85EKLS

BTW, ez ugyan már mellékes, de a szóban forgó magyarországi "független" "tényellenőrök" valójában mezei 444-esek, még kiadni is ugyanaz a Magyar Jeti Zrt. adja ki, mint a 444-et. Azaz a "független" "tényellenőrök" valójában a "független" "objektív" sajtó bértrollnokai. Ennek megfelelően a "progresszív" konteók közül zérót fact-check-elnek, a populista konteók közül viszont azt is fact-fake-lik, ami amúgy igaz. Tényleg no comment. Nincs is már mit kommentelni.