Porszem került a transzgender gépezetbe

Fórumok

Vérlázító, a FINA kijelentette, hogy a férfiak férfiak, a nők meg nők  :)

A FINA új kategóriát indítana a transzgender versenysportolóknak - ez a budapesti FINA-kongresszus sportvilágot megrengető döntése.
...
Az egyik legfontosabb orvosi és sportélettani összegzése a témában végzett tanulmányoknak arra mutatott rá, hogy a pubertás-kori hormonális fejlődés, és a biológiailag férfinak születő emberek testében felszabaduló tesztoszterontöbblet olyan jelentős átalakulást és fizikai előnyt jelent a női test fejlődésével szemben, amelyet tesztoszteron szupresszióval nem lehet kiegyenlíteni. A különbség ugyanis a tüdőkapacitásban, a szív méretében, az izmok átmérőjében, a végtagok nagyságában és még oly sok mindenben megmutatkozik. Ezért nem létezhetnek valójában egyenlő feltételeket a nők és a férfiből nővé átalakuló transzgender nők versenysportjában.

Milyen király lesz az open kategória egy szem degenerált versenyzővel :)

Érdekes, hogy a libsi média nem zengett ettől a hírtől...

Hozzászólások

Pedig bekerult mindenhova hirnek. Csak mivel mindenki egyetert vele, nem egy megoszto dontes igy eltunik a sullyesztoben. Gondolom te azert nyitottal rola topicot, mert szivugyed a transz dolog meg nagyon foglalkoztat a tema :D

Az a gond, hogy ők a bátrak akik fel merik vállalni azt, hogy még nem buggyant meg az agyuk. A többi sportszövetségnél még ez hátra van: a legtöbben félnek az aktivistáktól/elkötelezett szponzoroktól. Sakkozóknál mondjuk szerintem a történet konkrétan tárgytalan, viszont erőnléti sportoknál ennek kezdettől(a khm nem szokványosbesorolás problémás versenyzők megjelenésétől) így kellett volna lennie:

  • női
  • férfi
  • egyéb

Az senkit sem zavar, ha esetleg nő akar férfi kategóriában indulni, érdekes módon ez az irány nem nagyon került elő :).

Csak mivel mindenki egyetert vele,

Olyan cuki vagy, hogy azt hiszed, hogy ez ennyire egyszerű :)

Persze, hogy foglakoztat, rémisztő képződményként folyamatosan figyelhetek a hátam mögé, nehogy odakeveredjen valami transzizé :D 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Te ilyenen izgulsz? :D Ennyire szeretned ha odakerulne? En sosem gondolkodtam meg ilyenen meg nem feltem tole. Pedig aztan a durvan pc nyugaton vagyok. Sztem van meleghazassag meg minden. De transzvesztitat meg nem lattam az utcan.

Gondolom, ahogy egyre oregebb vagy te is benyeled a propagandat. Lassan mar azt fogod figyelni, hogy kovet-e mar vegre 1 zsak ingyen krumpli.

Vagy egyszeruen buza vagy, ha travikon/buzikon jar az eszed :D

Nyugaton már az illegális migránsból radikalizálódott muszlim lövöldözi a buzikat, így ott tényleg nincs semmi látnivaló.

Nálunk valóban nem nagyon látsz ilyet, de ehhez az is kell, hogy a társadalom nem látja szívesen egyiket sem nyilvánosan. Mármint, se a buzikat, se a buzibárokat, se az illegális migránsokat.

trey @ gépház

Tőlem dughatod homokba a fejed ha akarod :)

De addig esetleg értelmezd ezt: A skótokat is kicsinálta az LMBSTB-lobbi: egy 66 éves férfi nem adhatott vért, mert nem árulta el, várandós-e

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

De addig esetleg értelmezd ezt

Mivel nem voltam ott, így csak teoretikusan, de megpróbálom. Esetemben a beszélgetés így nézne ki:

- Ön terhes?

- Nem, csak dagadt

- Ja oké, akkor tessék helyet foglalni a szabad ágyon

Ez olyan, mintha nálunk az 1980-96-os kérdésre nem válaszolnál, mert csak 1997-ben születtél. És? Akkor a válasz: "nem". Ha legközelebb téged kérdeznek meg, hogy terhes vagy-e, mondd ezt: "nem".

Én a mennyiség helyett a minőségre mennék a civilizáció megmentése kapcsán, és nem ugranék rá minden hülyeségre. Nálunk is rajta van a kérdőíven a terhesség, egy "csak nőknek" címkével, de ha utóbbi holnaptól eltűnne, én akkor is képes lennék válaszolni egy eldöntendő kérdésre. Akinek ez nem megy, annak nem is biztos, hogy erőltetnie kellene a véradást, ennél ugyanis sokkal komolyabb kérdések is vannak ott.

A transz sportolók problémája is egymilliószor fontosabb egy szutykos kérdőívnél, pedig arra sem mondanám, hogy a legégetőbb probléma, amivel a mostani generációknak meg kell küzdeni.

A repülésben a felszállásnál van egy V1- elhatározási sebesség nevű pont ahonnan már nem lehet megállni.

- Te fura hangja van a hajtóműnek.
- Ha úgy akarja, hát tegye.
- Már rázkódik is.
- Joga van hozzá.
- Már füstöl!
- Ne ugorj rá minden hülyeségre.
- Bakker, felrobbant!
- Hűha akkor nagy baj van, álljunk meg.
- Késő már elhagytuk a V1-et.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A párhuzamot értem, csak szerintem nem fedi le a problémát, amit felvetettem.

Ha már a repülős példát akarom továbbgondolni, akkor felszállás közben füstöl a motor, ömlik a kerozin a futópályára, nincs becsukva az ajtó, a pilóta pedig inkább hátramegy az utasokhoz, mert az egyik nem akarja felhajtani a tálcát felszállás alatt.

Ha én lettem volna ott, én is elküldtem volna az illetőt a halál faszára, és nem a transzjogok miatt, hanem mert nem akarok foglalkozni azokkal, akik kifejezetten balhézni járnak oda.

- Várandós, vagy volt-e az az utóbbi hat hónapban? 
- Nem

Probléma megoldva, máris lehet újra vért adni.

A feedbacket pedig a vérellátó illetékeseinek kell címezni, nem a helyi nővérkénél kell okoskodni, akinek nulla beleszólása van a véradás szabályaiba. Akkor sem, ha a kérdőívben faszság van. 

Valójában jól csinálta, mert hír lett belőle és rávilágított az agymosás az új ideológia bizarr értelmetlenségére. Ez többet mér mind pár deci vér.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha mindenkire mindig ráhagyunk mindent, akkor utána majd jön a csodálkozás. Olyan mint amikor "hagyod kifejlődni" a gyerek szemelyiségét. Ha már egy büdös nagy paraszt onnantól már nem fog menni a nevelés. Csak az nem látja aki nem karja, hogy háttérhatalom (vagy nevezd ahogy akarod) brutális agysomást hajt végre éppen a nyugaton és ezt addig csinálja amíg hagyjuk. Ennek a szellemi leépítésnek a része a torz, beteg LMBTQ? mozgalom is, amit a csírájában kéne elfojtani. Nincs apróság és lényegtelen eleme ennek. Minden apróság számít, mert apránként, kis lépesékben mossák az emberek agyát, ahogy érzem a tiédet is.

A fickó nem balhézni járt oda, hanem vért adni, már a feltelezésed is nonszensz, csak éppen normális volt és egy orbitális baromságot kérdeztek tőle, erre reagált így.

Annyit vetnék fel, miért nem a kérdőív készítőjét küldenéd el a halál faszára?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha mindenkire mindig ráhagyunk mindent

Nem hiszem, hogy ilyesmit írtam volna le.

A fickó nem balhézni járt oda, hanem vért adni

Mégsem arról szól a cikk, hogy a skót férfiak nem adhatnak vért, ebből nekem az következik, hogy aki tényleg akart vért adni, az talált valami megoldást.

egy orbitális baromságot kérdeztek tőle, erre reagált így

Tartalmilag lehet, hogy kifogástalan a reakciója, ettől még ezt a problémát nem a helyi nővérke fogja kezelni, megvan erre a megfelelő fórum. Szerintem irreális elvárás, hogy ott helyben állítsanak neked össze, és nyomtassanak ki egy ideológiailag is megfelelő űrlapot.

Annyit vetnék fel, miért nem a kérdőív készítőjét küldenéd el a halál faszára?

Ugyanazért, amiért a pincér is el tudja zavarni a problémás vendégeket, de az étteremtulajdonost nem.

Értelmeztem. Egy fószer balhézni akart valamin, és kitalálta, hogy akkor neki nem tetszik, hogy nincs a lapon a hozzá hasonló kötekedő balfaszoknak olyan checkbox, hogy „a kérdés nem releváns”, vagy hogy nincs külön lap férfiaknak és nőknek (amin aztán meg a transzok balhézhatnának).

Pl. a fogorvosomnál évente kitöltött egészségügyi felmérő lapon is szerepel a kérdés (amit évek óta tableten kell kitölteni, szóval ott nincs is lehetőség továbbmenni, amíg nem választottam az igen és nem lehetőségek valamelyikét). Bejelölöm, hogy nem (hiszen bármilyen furcsa lehet egyeseknek, de ez a helyes válasz), és minden megy tovább flottul.

Azt hittem, az is baj, ha valaki kijelenti, hogy a férfiak jobbak a nőknél valamiben. Kész aknamező ez a téma.

A futottak még kategóriában indulónak biológiailag embernek kell lenni, vagy bármilyen lényt/szerkezetet be lehet nevezni? A parasport hasonló kategóriájában indulhat majd egészséges, aki mozgássérültnek tartja magát?

:)

Újabb porszem:

Tavistockban orvosok és szakértők bevonása nélkül szedettek pubertásblokkolókat a gyerekekkel.

Több mint ezer család perli be a hírhedt Tavistock genderklinikát, amely az évek alatt több ezer gyermeket „kezelt” pubertásblokkóval, „gendermegerősítés” címszó alatt – adta hírül a The Times. A lap idézi Tom Goodheadet, az ügyet átvevő Pogust Goodhead ügyvédi iroda vezérigazgatóját, aki szerint „a gyerekeket és fiatal kamaszokat a megfelelő terápia és szakértő klinikusok bevonása nélkül belehajszolták a kezelésekbe, nem egyszer félrediagnosztizálva őket”.
Ezeknek a gyerekeknek életre szóló, számos esetben pedig visszafordíthatatlan következményekkel kell szembenézniük a kapott kezelések miatt”

Azért arra is kíváncsi lennék, kik azok az idióták akik ide viszik a gyerekük.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.