Obama fehér házi orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident, mert szerinte mentálisan alkalmatlan

Fórumok

Obama fehér házi orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident, mert szerinte mentálisan alkalmatlan

„Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.
Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől, mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra.
„Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával” – írta Jackson a Twitteren. „Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.”

Joe Biden kezet nyújtott a láthatatlan embernek

"Kellemetlen felvétel terjed az amerikai elnökről az interneten.
Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata elnöke ismét kínos helyzetbe került, amikor az egyik sajtótájékoztató után megpróbált kezet fogni egy láthatatlan emberrel. Az elnök beszéde befejeztével oldalra fordult, kinyújtotta kezét, azonban ott nem állt senki. Néhány másodpercbe beletelt, mire ezt Biden is felismerte, majd zavarodottan körbenézett és elsétált." 

Joe Biden: Ájájájájáj! ilyet többet ne csinálj! :-) (videó)

Hozzászólások

"On April 23, 2018, the U.S. Senate Committee on Veterans' Affairs postponed a hearing on Jackson's nomination after current and former White House medical staff accused him of creating a hostile work environment, excessive drinking on the job, and dispensing medication improperly." :D

Nekem éppen úgy tűnik, hogy Biden eddig elég jól kevergeti a lapokat - jobban, mint vártam tőle.

Ugyanez érvényes Ursula von den Layer-re is.

Beszélgessünk arról, hogy mi okozza a jelenlegi globális inflációt.

Szerintem közvetlenül a koronavirusjárvány, illetve az arra adott válasza a FED-nek és a globális pénzvilágnak / kormányoknak.

Ebben van nézetkülönbség köztünk?

Biden meg von der Leyen? Komolyan? Remeltem, hogy legalabb olyannal nem talalkozok itt, akik szerint ok jol vegzik a dolgukat. Vicc mindketto teljesitmenye.

Ugyanakkor Jevgenyijnek is szolhatna vegre valaki, hogy apr 3 ota vege a valasztasi kampanynak, es nem kell Summer modjara minden politikai szarrol clickbait cimu topikot nyitni. :)

Akkor először definiáljuk, hogy mit értünk teljesitmény alatt?

Biden az USA érdekeit képviseli, az ő teljesitménye az USA érdekeinek minnél erősebb képviselete.

Abban gondolunk egyetértünk, hogy az ukrán válság, az arra adott válasz egyértelműen kedvezőek az USA számára?

Nem tudom, hogy az visszafizetendő támogatás-e, de még ha így is van, ennél nagyságrendileg többet érő befolyást szerzett Európában.
Ideértve a hozzá áramló európai védelmi kiadások növelését és az EU energiaellátásban való részvételt, valamint az Ukrajnai befolyást - szerintem Ukrajna ha nem is kimondva, de két érdekszféra számára lesz feldarabolva.

^ ezt nem tudom megítélni, de a plágium tény, csak épp ennek ellenére felmentette a vizsgálat. Ettől még amúgy tehetséges politikus ez tény :).

Plagiarism accusations

In 2015, researchers collaborating at the VroniPlag Wiki reviewed von der Leyen's 1991 doctoral thesis and alleged that 43.5% of the thesis pages contained plagiarism, and in 23 cases citations were used that did not verify claims for which they were given.[33][34] Multiple notable German academics such as Gerhard Dannemann [de] and Volker Rieble [de] publicly accused von der Leyen of intended plagiarism.[35] The Hannover Medical School conducted an investigation and concluded in March 2016 that while the thesis contains plagiarism, no intention to deceive could be proven.[36][37]

The university decided not to revoke von der Leyen's medical degree.[36] Critics questioned the independence of the commission that reviewed the thesis as von der Leyen personally knew its director from joint work for an alumni association.[37] Various media outlets also criticized that the decision was nontransparent, not according to established rules, and failed to secure high academic standards.[37][38][39]

https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen#Plagiarism_accusatio…

Joe Biden kezet nyújtott a láthatatlan embernek

Kellemetlen felvétel terjed az amerikai elnökről az interneten.

Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata elnöke ismét kínos helyzetbe került, amikor az egyik sajtótájékoztató után megpróbált kezet fogni egy láthatatlan emberrel. Az elnök beszéde befejeztével oldalra fordult, kinyújtotta kezét, azonban ott nem állt senki. Néhány másodpercbe beletelt, mire ezt Biden is felismerte, majd zavarodottan körbenézett és elsétált.

“Az ellenség keze betette a lábát”

Easter bunny retrieves Joe Biden after he wanders off to talk to some children

Biden dutifully complies

Bruce Willis is ilyen problémákkal küzd, a kollégái szerint sokszor nem tudta, hogy forgatáson van. Fülében súgógép, rövid szövegek.

Diagnózis jó eséllyel: afázia

Willis bejelentette visszavonulását. Ezt a bohócot még tartják.

trey @ gépház