Covid mémek

Fórumok

Már régóta érik, hogy a Covid "tudományos" ( https://hup.hu/node/176233 ) és "józan paraszti ésszel" ( https://hup.hu/node/176071 ) való feldolgozása mellett a mémeknek is legyen saját topikja!

Kezdem is egy mémmel, szerintem ez ütős: https://twitter.com/C64761187/status/1475276518355976194 (Mint az közismert, a háttérhatalom tarsolyában a következő krízis amit gyártani fognak, a földönkívüliek látogatása lesz :-)

Talán tudtok ti jobbat is. Lássuk a pályázatokat!

Hozzászólások

Instead of "conspiracy theorists" we should call them "spoiler alerts".

Szerkesztve: 2021. 12. 28., k – 20:56

Merry crisis and a happy new fear

https://www.pinterest.es/pin/165788830021336538/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

- Mit mondott doktor úr, mim van?

- AIDS és végső stádiumú rák.

- Huh, már megijedtem, hogy COVID!

trey @ gépház

– Igen, látom, hogy kapott most egy nagyon enyhe sztrókot. Dőljön hátra, kérem, lélegezzen egyenletesen. Rendben, jól csinálja. Még nem fejeztem be, amikor közbevágott. A leprájára felírok tablettát és kenőcsöt. A hepatitisz miatt ne aggódjon, az ön állapotában azt már nincs értelme kezelni. De a lényeg, hogy nem COVID-os, és élheti a megszokott életét.

:)

"Some people wouldn't know tyranny if it
covered their faces,
locked them in their homes,
enacted the biggest wealth transfer in history,
censored them,
made them show papers,
and force medicated them."

Nagyon mélyértelmű mátrixos mém: https://boards.4chan.org/pol/thread/369186558#p369187164

Kanálhajlító kisfiú: "Do not try to teach the Karens that lockdown was a mistake, that's impossible.

Instead, only try to realize the truth."

Neo: "What truth?"

Kanálhajlító kisfiú: "That the lockdown has turned fear into virtue.

Those who are  afraid believe they're better people that those who aren't, and will subconsciously look for ways to multiply fear, because it's their virtue."

Ez nagyon ütős :D

https://kuruc.info/r/22/244942

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/1540362027507634177

Justin Trudeau mai Tweetje:

"No government, politician, or man should tell a woman what she can and cannot do with her body. I want women in Canada to know that we will always stand up for your right to choose."

Mi van, eltörli a vakcina kötelezettséget a nők számára? Vagy mit akar? Nem értem.

A deli szomszedjanal a Roe v. Wade legfelsobb birosagi dontes miatt kotelezo az abortusz, de kiszivargott, hogy a mostani birak inkabb visszatennek allami hataskorbe, ami miatt a szelsobalos terroristacsoportok fenyegetoznek. Pierre Trudeau felesegenek a fia erre reagalt, o a szelsobalos terroristak mellett van.

szerk: raneztem, kozben dontottek

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

:)

Erről jut eszembe, drukkolok a FINA döntésének, remélem példát mutat az összes sportágnak. Az úszásban lesz férfi, nő és "open" :) kategória. Az open-ben indulhat az összes torzlelkű, akik összevissza váltogatják a nemük.

Milyen értékel lesz már egy open éremnek amikor egy barom fog ott úszni :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.