Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (7.)

Fórumok

Tanultunk a járványból? Nem tudjuk

A mai hírlevél rendhagyó lesz: egy hosszú interjú a járványügyi veszélyhelyzet végének apropóján. Még ha azt is érezzük, hogy a koronavírus nem része már az életünknek annyira, mint mondjuk tavaly nyáron, a járványkezelés következményei még sokáig velünk maradnak, és csak gyülekeznek a meg nem válaszolt kérdések. Honnan jött a vírus? Megérte két éven át tartani a covidtól, és arra hivatkozva nem kezelni egy sor beteget? Félreértelmezzük az adatokat? Egyáltalán, minden adatnak birtokában vagyunk-e, és amink van, az miféle adat? Veszélyesek az oltatlanok? Bajban lehetnek-e az oltottak? Legyen kötelező az oltás? Kiket kell meggyőzni és miről? Miért nincs szó a mellékhatásokról? Miért nyomatta annyira Brüsszel az új mRNS-oltásokat? Védett vagyok, és ha igen, pontosan mi tett azzá? Betiltsuk az álhíreket? Mik az álhírek?

A járvány ürügyén átalakították az életünket, egyre több minden költözött az internetre, tolakodott vagy próbál betolakodni a magánszféránkba, nőtt az állami kontroll és annak lehetőségei, a leggazdagabbak még gazdagabbak lettek, a középosztály vékonyabb, akik meg nem tudtak home office-ozni vagy online munkát végezni, vagy simán a lockdownok miatt dolgozni, magukra vethettek. A járványkezelés kapcsán pedig számos kérdésre ma sincs rendes válasz.

Ezt elégelte meg három magyar, és hozott létre mindenféle médiahátszél, állami vagy szponzorpénz nélkül, csak simán a saját kíváncsisága és tudásvágya által vezérelve egy honlapot nemtudjuk.hu címen, hogy összeszedjék: mi az, amit biztosan tudunk a legmegosztóbb témákban, és mi az, amit nem, hozzá pedig gyönyörű rajzok szolgálnak illusztrációként. Az ilyesmit hívják civil kurázsinak, polgári öntudatnak, közszolgálatnak: hármójukkal, Pintér Gergővel, Cseh Andrással és Molnár J. Botonddal beszéltük át a tanulságokat a tudományvallástól az új majomhimlőig. Jó olvasást!

https://www.gemist.hu/p/tanultunk-a-jarvanybol-nem-tudjuk?s=r

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 06. 03., p – 09:43

Tudjuk-e, hogy mi az internet? Tudjuk-e, hogy hogyan számol CRC-t a TCP? Elavult-e a HTTP/2? Csupa kínzó kérdés, amiket ezennel közzéteszek, anélkül, hogy bármiféle kormányzati szerv támogatna ebben.

Vannak humán és reál beállítottságú emberek.

 

A humán beállítottságú ember nagyon örül, hogy maszkhordásával milliókat menthet meg, pont úgy mint Bruce Willis az Armageddonban.

Alig várja az újabb egészségi korlátozást, örülhet magának, naponta feljegyezheti, hogy ma is a maszkommal 10 embert mentettem meg a végső pusztulástól.

 

Vannak reál beállítottságú emberek, akik mindenféle hülye kérdést tesznek fel. Például, hogy hatásos-e a maszk? Visszaszorítja-e a vírust? A statisztikák alapján kimutatható-e?

 

Kicsit kezd unalmas lenni, hogy folyamatosan döglött macskát kell köröztetni a fejünk felett, mert a szakértő orvosok szerint ez elűzi a járvány gonosz szellemét.

Sajnos a reálos gondolkodású emberek fejében az egész járványkezelés értelmezhetetlen.

 

Kutatóorvosok néznek, amikor egy 4000 fős falu háziorvosa és lelki pásztora megvilágosodott és járványkezelési guruvá vedlette magát. Ez meg hogy van?

A kutyák nagy pontossággal kiszagolják a koronavírus fertőzést. Megfelelő képzés után az emberi izzadtságból képesek detektálni, jobb eredménnyel mint a PRC antigén tesztek, állítja a Slashdot erre az írásra hivatkozva.

trey @ gépház

ezt hogyan kell elkepzelni? A gyerekek mar 3 eves korban beszelnek (a joreszuk) es tudnak 10ig szamolni (es osszeadni).

Ismerik a szineket, mobiltelefont nyomogatnak, stb, stb....

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

lesz is itt valami erdekes, vagy a szokasos konteos baromsag? :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Részlet a fenti Covid Update írásból:

Itt van egy lista azokról a dolgokról, amelyeket "mítoszoknak" és "félinformációknak" bélyegeztek, amelyekről később bebizonyosodott, hogy igazak.

• A tünetmentes oltottak ugyanúgy terjesztik a vírust, mint az oltatlan tüneteket mutató fertőzöttek.
• Az oltóanyagok nem tudnak megfelelő védelmet nyújtani az új változatok, például a Delta és az Omicron ellen.
• A természetes immunitás sokkal jobb, mint a vakcinás immunitás, és valószínűleg egész életen át tart.
• Az oltóanyag-immunitás nem csupán néhány hónap után csökken, de minden immunsejt tartósan károsodik, így az  oltottakat minden fertőzés és rákos megbetegedés nagy kockázatának teszi ki.
• A COVID vakcinák a vérrögök és egyéb súlyos mellékhatások jelentős előfordulását okozhatják.
• Az oltóanyag-pártiak számtalan emlékeztető oltást igényelnek, amint egy-egy változat felbukkan a porondon.
• Fauci ragaszkodni fog a covid vakcinához a kisgyermekek, sőt a csecsemők esetében is.
• Az oltási útlevelet megkövetelik majd az üzletbe való belépéshez, a repülőn való utazáshoz és a tömegközlekedés használatához.
• Az oltatlanok számára internálótáborok létesülnek (mint Ausztráliában, Ausztriában és Kanadában).
• A be nem oltottaktól megtagadják a munkát.
• Titkos megállapodások vannak a kormány, az elitista intézmények és a vakcinagyártók között.
• Sok kórház vagy üres volt, vagy alacsony volt a kihasználtsága a világjárvány idején.
• A vakcinából származó tüskefehérje bejut a sejtmagba, megváltoztatva a sejt DNS-javító funkcióját.
• Százezrek haltak meg az oltóanyagoktól, és sokkal többen szenvedtek maradandó károsodást.
• A korai kezelés megmenthette volna a 700 ezer elhunyt közül a legtöbb életét.
• Az oltóanyag okozta szívizomgyulladás (amit kezdetben tagadtak) jelentős probléma, amely azonban rövid idő alatt  megszűnik.
• Ezen oltóanyagok speciális, halálos tételeit (gyártási tételek) keverik más Covid-19 oltóanyagok tömegével.

Ez sem éppen tudomány, de a maga nemében egyedi és elképesztő produkció és lazán kapcsolódik: https://www.tiktok.com/@tammyandtwins/video/7101894764877925638 - 3 perces videó produkció egy állítólagos HR-estől, aki a kanadai Covid tüntetőket figyelmezteti, hogy nem lesznek alkalmazva, mert a HR-esek utálják őket. A "hölgy" (feltételezhetően) egészen elképesztő mimikát alkalmaz, csak emiatt is érdemes szerintem megnézni. Ha színész lenne azonnal adnék neki egy oszkárt, egy csillagocskát Hollywoodban és egy nemzet színésze díjat is.

Már nem emlékszem, de lehet hogy az eredeti megosztást posztoltam, azt pedig a hölgy maga vehette le - érthető okokból. De végtelen sok úrjaosztás van - Barbara Streisand effektus működik itt is: https://www.youtube.com/watch?v=FwTcyk_7JAY "Some FRIENDLY HR ADVICE..." keresőszóra ez volt az első. Nekem megvan lementve is, ha elfogytak a publikus megosztások, csak szóljatok! :-)

Úgy látszik nem minden tudósnak lett képlékeny a gerince:

Dr. Kay Klapproth immunológus otthagyta az egyetemet, ahol dolgozott:

“Kay vagyok és majdnem 20 éve az immunológiai kutatás területén dolgozom. Utoljára a Heidelbergi Egyetemen, mint akadémiai tanácsadó. Világos, hogy az alkalmazott kovid-oltóanyagok nem adnak külső védelmet (vagyis másokat nem véd vele a beoltott ember). Ezzel megszűnnek létezni azok az indokok, amelyek az oltatlanok bármilyen diszkriminálását és az intézményhez kötött oltási kötelezettség bevezetését megmagyarázhatnák. Hogy mégis ragaszkodnak ehhez, az számomra nem indokolható. Hogy engem és sok más dolgozót belépési tilalommal fenyegetnek, az a tudományos ismeretekkel és az alapjogaikkal szembeni ignoranciáról tanúskodik. Ebbe a magatartásba nem tudok belenyugodni, ezért úgy döntöttem, hogy elhagyom az egyetemet.”

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 06. 09., cs – 15:44

Azt hitted vége? Hát nem:

Hivatalos: visszajön több intézkedés, amelyet még a koronavírus alatt vezettek be

Úgy látszik nem ijedtünk meg eléggé a háborútól, úgyhogy legyen háborús és kovid vészhelyzet együtt. Király. Ágyő sosem volt  szabadság!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azért bájos, hogy amikor a kb. alig oltott Ukrajnából idejött pár 10 millió menekült, akkor a kovid szabadságon volt, legalább is a valóságipar narratívája elegánsan elfelejtette, most meg egyszer csak valahogy előkerült a spájzból. Csak nehogy a kovid a majomhimlővel háljon valahol, mert a szerelemgyerekük miatt, akkor most már tényleg, de  komolyan itt az új világvége. Még rosszab forgatókönyv, ha Pulyin análszexualizál egy majmot és kovidhimlős majomsereggel támad a bölcs és jóemberkedő nyugatra.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha jól értem a lényege mindkettőnek (478/2020 és 27/2021) nagyjából ez:

A Kormány a koronavírus világjárvány következményeinek elhárításáért felelős kormánytagként a miniszterelnököt
jelöli ki.

A veszélyhelyzettel kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről külön kormányrendeletek rendelkeznek.

Még nincs konkrét rendelet és korlátozás, csak megágyaztak, hogy jogosan szívathassanak bármelyik pillanatban.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Még nincs konkrét rendelet és korlátozás, csak megágyaztak, hogy jogosan szívathassanak bármelyik pillanatban.

Ez igy van mar 1,5-2 eve es szerintem igy is marad.

Tisztifoorvos azt mondja, jarvany, akkor durr, korlatozasok bevezetve. Mindenfele orvosi- vagy egyeb indoklas, erdemi vita nelkul. Holnaptol effektiv, Facebookon ki lehet dumalni a dolgot aki szeretne.

Nagyjabol igy mukodik az orszagunk mar, nem?

...eeeees tessek parancsolni: OV mar ra is fogja a haborura:

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/569339004563702

Háborús infláció gyötri Európát, és háborús gazdasági válság fenyeget. Béke kell, mert ha véget ér a háború, nem lesz infláció.

Konteo-hivoknek szeretettel: kirobbantottak egy haborut, hogy legyen mire fogni a gazdasagi valsagot az elcseszett jarvanykezeles helyett.

Hont commentje alatta nem rossz:

Az infláció már akkor elkezdett fölpörögni, amikor háború még sehol sem volt. A gazdasági bajok legalább ennyire köszönhetőek annak, hogy valami egészen különös megfontolásból lezárták a gazdaságot, mert annak, ugye, nem lesz semmi következménye, csak nyomatni kell a pénzt és szórni helikopterről. Félreértés ne essék: világszerte így történt, csak ne tagadjuk már le az összefüggéseket. Ettől még legyen mielőbb béke, de ne legyen többé minimális veszély miatt lezárás.

Kezdetben nem lehetett tudni, hogy médiahack az egész.

Én amiatt haragszom a kormányra, mert idő közben tisztázódott a vírus veszélyessége, tisztázódott a vakcinák hatásfoka (Cecília jelentgette a gyártóknak), ismerte a mellékhatásokat, mindennek tudatában rúgatta ki az oltatlanokat az állásukból.

El akarták kenni az egész botrányt azzal, hogy erőszakkal oltanak mindenkit és ha eltűnik a járvány, akkor az oltás miatt tűnt el.

Ritka aljas emberekről beszélünk.

Ritka aljas emberekről beszélünk.

Emlékszünk még arra ugye, hogy az oltás biztonságos? A kiperelt Pfizer dokumentumokban csupán a mellékhatások neveinek felsorolása 9 oldal, egyes sorközzel, vesszővel elválasztva. Mindezt tudták az engedélyező hatóságok, mégis engedélyezték és azt állították, hogy biztonságos. Szóval igen, rengeteg ritka aljas emberről van szó.

Amikor kölyök voltam, a Traubi visszaváltható üvegben jött, a tej is üveges volt. Az elektronikai cuccok 15-20 évet is simán kibírtak. És nem vitték motorral házhoz az ebédet.

Nem úgy tűnik, mintha fékezni akarnák a nyersanyagok pazarlását.

Köszönöm. Erről nem tudtam.

Érdekes viszont a megközelítés, hogy szinte csak az energiára koncentrál a topik (talán 1-2 hozzászólás kivételével, de ezek hamar hamvában haltak). Holott a cikk nem csak ezt említi. Említi a műtrágyát, a foszfort, a betont, stb.

Tehát a cikkben tárgyalt problémakör is sokkal szélesebb körű. Nem is beszélve arról, hogy a cikk sem tér ki néhány dologra ami ugyancsak mostanában érett be.

A megoldást részben maga a Great Reset kínálja fel. Azaz amit Csab is említ előttem: a körkörös gazdálkodást.

Azt nem tudom meddig akar elmenni a Great Reset, hogy valóban népességcsökkentést is szeretnének-e? Nem olvastam a könyvet. Az is lehet ha olvastam volna, akkor sem lennék okosabb. A könyvben lehet ezt a rész nem is említik. Csak csinálják és tervezik a háttérben. Jelek vannak erre. De ezek még lehetnének a rövidtávú céges érdekek hatásai is. Viszont pl. az egyes oltások mellékhatásként meddőséget okoznak - ez már nagyon gyanús. Mondjuk humánusabb, mint megölni embereket. A legutóbbi davosi találkozón egyébként ott volt véletlenül A Pf. vezérigazgatója is.

Az ilyen irányú mellékhatásokról bővebben:

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/amir%C5%91l-a-tudom%C3%A1ny…

Illetve:
https://expose-news.com/2022/06/07/confidential-pfizer-docs-covid-vacci…

Kicsit offtopic a téma, de így lehet megérteni milyen dilemmák előtt állhat az elit:

Az interjú szerint még energiából kb. 100 évre elegendő lenne. Az elemekből kezdünk kifogyni (pl. foszfor). Ezért az energia kérdés / CO2 szabályozás inkább abba az irányba visz, hogy ha kevesebb energia fogy -> kevesebb lesz az elem felhasználás is.

Viszont azt is látni kell, hogy szabályozás nélkül a kapitalista rendszer a mindig olcsóbb alternatívát igyekszik választani. Tehát ha napközben sok a napenergia, akkor azt, ha meg éjszakára gázzal lehet megoldani, akkor azt. De mindig kihasználná a maximumot, amivel profitot lehet termelni. Tehát éjszaka se álljanak a gépek.

Azt is látni kell, hogy viszont minél nagyobb egy cég annál nagyobb az érdekérvényesítő képessége. Pl. a műanyagokról még mindig az van ennek köszönhetően a fejekben, hogy jól újrahasznosíthatók. Ugyanígy mivel egyre nagyobbra nőnek az egészségügyi cégek, egyre nagyobb dolgokat tudnak megetetni a társadalommal.

A Great Reset viszont elkerülhetetlennek tűnik, ha nem akarjuk, hogy bedőljön a civilizációnk. Mivel viszont a Great Reset programot is az elit támogatta, így vannak kétségeim, hogy a fentiek alapján a lobbi jó irányba visz-e? El kellene ehhez olvasnom a könyvet, amire nincs nagyon időm. De részben feleslegesnek is tartom, hiszen ha van népességcsökkentés is a terveikben, azt már nem fogják beleírni.

Azt is látni kell, hogy egy bonyolult rendszer visszabontása elég nagy veszélyekkel jár. Pl. amikor bukott Róma, akkor olyan kifinomultan mentek már az edénygyártások, hogy külön "gyárak" működtek, amik nagyon szuper minőséget produkáltak. Ebből lett az összeomlás után az iskolai szakkörön szebbet készítek edény évszázadokig.
Mondhatom ennél sokkal kifinomultabb most a rendszer. Itt már az is ki van számolva percre lebontva, hogy az alapanyagok szállítmánya most fog beérkezni. Vannak részek a társadalomban amik viszonylag könnyen lebonthatónak tűnnek. Viszont ott meg a vásárlóerő szűnne meg, ha hirtelen eltűnnének.

Mondjuk egy lassabb lebontás ebből a szempontból logikusabbnak tűnhet: A szervezeted folyamatosan tüskefehérjét termel. Lassan leépül emiatt az immunrendszered. Kinek milyen szinten volt - időben elnyújtva jelentkeznek a halálesetek. Viszont pl. lehetnek kulcsemberek akik kiesnek. Ezeket hogyan szabályozod? Mennyire pusztító vajon az oltás? Látom 70 éves ismerősöknél, hogy előjön pl. övsömör, de később jobban lesznek. Tehát nem folyamatosan romló állapotról van szó. Valószínűleg egy idő után elmúlik a hatás. Ezért jönnek a boosterek. De vajon azért mert el kell adni a terméket? Vagy azért mert tényleg csak így tartható fenn az ellenanyagszint? A "járulékos veszteség" meg nem számít a profitban és/vagy a járvány elleni küzdelemben? 
Az, hogy kulcsszerepet kapott a Pf. pl. ebben az ügyben látszik abból is, hogy a vezérigazgatójuk ott volt a mostani davosi egyeztetésen.
Viszont kiszivárogtak olyan infok is, hogy aki kritikus kérdéseket tesz fel, az repül a WEF "programból". Azaz valószínűleg nem egy jól megtervezett dolog ez a Great Reset.

A Great Reset nem a bolygó megmentéséről szól, hanem az elit teljhatalmáról. Hogy nekünk semmink ne legyen, 7/24-es megfigyelés alatt álljunk és akin csak a nyoma is látszik az ellenállásnak, azt meg lehessen semmisíteni.

Ezért jönnek a boosterek. De vajon azért mert el kell adni a terméket?

Lehet. De valószínűbb, hogy azért, hogy folyamatosan betegek legyünk és egyrészt ne legyünk fizikailag alkalmasak egy lázadásra, másrészt meg rászoruljunk a gyógyszergyárak szarjaira. De az is lehet, hogy így mérgeznek ki lassan.

Azaz valószínűleg nem egy jól megtervezett dolog ez a Great Reset.

Valószínűleg egymással is marakodnak közben. Ne felejtsük el, hogy ezek pszichopaták, nem csapatjátékosok. Egymásra is veszélyt jelentenek, ezért egymás ellen is harcolnak.

A Great Reset könyvet nem olvastam. De gondolom Te sem. Az a baj, hogy az interneten keringő infok meg sok dolgot igyekeznek összemosni.

Amit kb. biztosan lehet róla tudni:

  • WEF program
  • Körkörös gazdaságot akarnak (ezért a kész dolgok minél jobb kihasználását is, azaz pl. valószínűleg osztott autókat)

Nem, én sem olvastam. De igazából mindegy, mert én egy szavát nem hiszem el az elitnek.

Ez a "körkörös gazdaság" ez kb. azt takarhatja, hogy a multik szabadon körbekergethetik a munkaerőt a bolygón, oda, ahol épp szükségük van rá, az emberek meg dögöljenek meg nyugodtan.

Az omikron hullám végével még a halálozás nem állt vissza. Jelenleg egy alacsonyabb várható élettartamú pályán mozgunk.

Havi +260 fővel még magasabb a többlet halálozás.

 

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/egy%C3%A9b/OmikronVsKsh…

 

Az okait csak tippelni lehet: oltások, elhalasztott szűrővizsgálatok, elhalasztott kezelések, ugyanakkor nem jelentős, tehát éves szinten +3000 fővel lehet rosszabb a mostani pálya.

Szerkesztve: 2022. 06. 13., h – 14:38

https://www.theguardian.com/music/2022/jun/10/justin-bieber-cancels-sho…

"Justin Bieber has cancelled a series of shows on his latest tour after a virus caused “full paralysis” on one side of his face.

The Canadian popstar said he had been diagnosed with Ramsay Hunt syndrome after a virus had damaged the nerves in his ear."

 

Teljesen normális átlagos jelenség, nincs itt semmi látnivaló.

 

Szegényeket az ág is húzza, a feleségének meg sztrókja volt:

https://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/justin-bieber-breaks-sil…

"The model, 25, was hospitalized on Thursday, March 10, after experiencing “stroke-like symptoms” that were affecting her movement."

 

Pedig biztos lett volna pénzük "spanyol módra" megoldani a kérdést: https://www.eviemagazine.com/post/founder-and-president-of-spanish-phar…

"Founder And President Of Spanish Pharmaceutical Company Is Caught With A Fake Vaccination Passport"

 

Szerk.: Steven Kirsch cikkje az RHS szindrómáról: https://stevekirsch.substack.com/p/the-cause-of-justin-biebers-facial

"Why I'm 99% certain that Justin Bieber's facial paralysis was caused by the COVID vaccine"

"The VAERS data shows that Ramsay Hunt Syndrome (RHS) is 160 times more likely after a COVID vaccination than for all the other vaccines combined in any given year. And if you exclude the anthrax vaccine from that comparison, the likelihood is simply too high to calculate (0 cases in 32 years).

So the COVID vaccine should definitely be considered as a possible cause for this rare disease because when you’ve been vaccinated, it’s no longer rare. For example, one doctor tweeted he say 4 cases in a month, but had never seen any cases before in the 32 years he’s practiced medicine. All the cases had gotten the COVID vax 3 to 4 months earlier."

https://index.hu/fomo/2022/10/06/justin-bieber-koncert-lemondas-egeszse…

"Az énekes elhalasztja a Justice World Tour már meghirdetett koncertjeit.

Egészségügyi problémái miatt döntött úgy a kanadai énekes, hogy elhalasztja folyamatban lévő turnéjának összes meghirdetett buliját – írja a People az énekes keddi Insta-sztorijáról kifotózott bejelentésre hivatkozva. Ez azt jelenti, hogy Justin Bieber nem lép fel Budapesten 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában."

" Bár az egészségével azóta is volt probléma, egy alkalommal arcbénulás miatt kellett lemondania néhány koncertet, ám a magyar közönség nagy örömére a Sziget Fesztiválon fellépett augusztusban. Akkor úgy tűnt, nagyon jó állapotban van, még egy privát partira is jutott energiája a turai kastélyszállóban.

Szeptember elején aztán ismét lemondott néhány bulit kimerültségre, illetve az egészségi állapotára hivatkozva, ami úgy tűnik, mostanra sem jött még helyre, ezért döntött úgy végül, hogy az egész turnét eltolja. Azt egyelőre nem tudni, hogy a lemondott bulikat mikor pótolja."

A tetoválásaitól eltekintve egészségesnek nézett ki eddig, hogy lehet hogy ilyen fiatalon le kell mondania a bulikat?

Mennyivel egyszerűbb lett volna oltásterror nélkül!

 

Aki felveszi felveszi, aki meg nem az nem. Nem perlik ki a gyógyszergyártók dokumentációit, nem olvassák át mind a 100.000 oldalt, nem kezdik elemezni, nincsenek bírósági tárgyalások, semmi.

A rendszer elvegetált volna ugyanúgy, mint a hatástalan HPV oltás és egyéb placebok esetén.

2019-ben még beadattuk volna a HPV oltást. Most már elolvastam a dokumentációt, leírják, hogy fingjuk nincs meddig tart a védelem, 4 évet garantálnak és úgy gondolják, hogy ez majd megvédi a 12 évest, hogy 40 évesen rákos legyen.

Egyre több ember mondja már, hogy csak a kötelezőket adjuk be.

Mondtam, hogy mindig is háborúban álltak a popzenészek az arcparalízissel:

https://www.news.com.au/entertainment/music/tours/katy-perry-appears-to…

"Katy Perry appears to suffer eye issue onstage in concerning viral video

Katy Perry fans are trying to get to the bottom of a curious viral video of the pop star at a recent concert in which she appears to suffer a health issue on stage."

Nem annyira híres, mint Bieber, mert őt nem ismertem volna fel, csak a nevét hallottam eddig. De attól még aggasztó, hogy ennyire rájár a rúd ezekre a zenészekre. Én legalábbis eddig nem láttam hasonlót soha, most meg már ez a második.

#NEMATTÓLVAN

Teljesen igazad van, a olyan dolgokat látunk amiket eddig nem.

Azt kéne még megpróbálni megértenie a hurrogóknak, hogy mi nem állítjuk ex katedra, hogy az oltás, azon belül is az mrns okozza. A vészharangot kongató tudósok (egyre többen) azt kérik, hogy vegyük végre komolyan és tisztességesen kezdjük vizsgálni, mert a statisztikai adatok valami problémára utalnak.

Persze megértem, hogy a kognitív disszonancia kemény dolog, és sokkal egyszerűbb a #NEMATTÓLVAN

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 06. 15., sze – 11:08

No, megint szivárgott egy kis Pfizer doksi.

https://expose-news.com/2022/06/15/pfizer-documents-800-people-never-fi…

 

A kísérleti tesztelésből 800 önkéntes kilépett az első vakcina után. Kisebb részük meghalt, vagy betegség miatt hagyta abba.

Viszont a legtöbbje azt mondta, hogy kösz, nem kérek a második adagból és kiszállt.

A Pfizer ezeket az adatokat ignorálta, mert ugye nem csinálták végig a tesztet...

 

Ezek az emberek önként jelentkeztek oltásra, az első vax után meg dobbantottak. Valószínűleg nem megrögzött oltásellenesek lehettek.

Hiába, Zelenszkij már tárgyalni akar, Ukrajna lassan elesik, a majomhimlő meg nem terjed eléggé és nem félnek tőle az emberek. Jön vissza a jó öreg kovid, meg a jó öreg kovid-diktatúra. Ki mit tippel, mikortól lesz általánosan kötelezővé téve a háromhavonkénti oltás?

a majomhimlő meg nem terjed eléggé és nem félnek tőle az emberek.

Persze, mert nincs elég buzi, de azon is dolgoznak keményen. Talán a következő oltás azt is megoldja.

Ki mit tippel, mikortól lesz általánosan kötelezővé téve a háromhavonkénti oltás?

Sose lesz kötelező, csak ha nem veszed fel az oltást nagyjából nem csinálhatsz semmit. Na az viszont rövidesen, ha aláírtuk a WHO tejhatalmát. De jól is lesz, hogy egy komcsi terrorista fog dönteni ilyenekről...

Ez de szép a cikkben:

Az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) elleni negyedik oltás "véd a súlyos megbetegedés ellen, és néhány hónapig csökkenti a fertőzés kockázatát, bár nem teljes mértékben" - írta a miniszter Twitter-oldalán.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez a kötelező oltás számomra mindig rejtély.

Az USA jóváhagyta a Pfizer Comirnaty végleges engedélyét, de olyan oltást nem osztottak arrafelé.

Pfizer BioNTech-et osztottak, de csak sürgősségi engedéllyel. Pont az az oltás nem kapott végleges engedélyt, amit beadtak.

 

Komolyan, ez a vakcina mutyi professzionális volt. Radics Peti facebook idiótás Rikárdója példát vehetne korrupcióból, átverésből, sunnyogásból, csencselésből, megtévesztésből.

a járványlassító korlátozásokat pedig már szinte mind visszavonták, így nem érvényesül a nyári időjárással járó szezonális hatás, amely automatikusan, külön korlátozások nélkül is fékezné a kórokozó terjedését.

Ezt Ti tudjátok értelmezni? Ha nem vonták volna vissza a korlátozásokat, akkor a szezonális hatás tudná külön korlátozások nélkül is fékezni a kórokozó terjedését? ;-)

Itt lehet, hogy az van, amit néhány tudós előrevetített, vagyis a vakcinák úgy félretanítják az immunrendszert, hogy a leggyengébb vírus változattól is megbetegszel, jó esetben, rossz esetben meg autoimmun folyamatok indulnak be. Eddig nyáron nem volt sehol sem hullám, még a legerősebb változatoktól sem.

Ugyanitt.
Hát, kíváncsi leszek, hogy bilgécék visszahozzák-e a fekete himlőt is. Mármint, természetesen ő ilyet sose tenne! Nem, ő egy filantróp! A tenorpisták csinálják, azok! Mert a burnuszos-kalasnyikovos arab-szarabb-legszarabbnak van ilyesmire felszerelése... Ez logikus! Mint a windóz...

Szerkesztve: 2022. 06. 21., k – 02:30

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209

"Covid-19 vaccination BNT162b2 temporarily impairs semen concentration and total motile count among semen donors
Itai Gat, Alon Kedem, Michal Dviri, Ana Umanski, Matan Levi, Ariel Hourvitz, Micha Baum
First published: 17 June 2022
https://doi.org/10.1111/andr.13209

CAPSULE: A retrospective longitudinal multicenter comparison reveals temporary sperm concentration reduction 3 months post BNT162b2 vaccination and later recovery. Semen volume and motility remain stable."

 

J F Gariepy megint nagyot alakított az elemzésével: https://odysee.com/@JFGTonight:0/jfgt560:9?t=3902

"Temporarily shuts off your sperm for three month. ... Even if it affects you temporarily you will hurt yourself forever. For example this three months. This may be the three month period in which you get to fuck a woman. That may be the last chance of insemination. So you may end up childless because of this three month period."

"How is it that a supposed vaccine supposed to just present an antibody to your system how is it that this ends up basically making you infertile for 3 months."

"It was said on this show very early on the pandemic by someone on the regular chat it was said that: 'Unvaccinated sperm is the new bitcoin.' And I think it is."

Apám mondogatta mindig, hogy a sebészek orvosok, az összes többi kutyaütő sámán.

Én pont ezt szoktam mondani, kivéve a sámánokat, mert szvsz a dél-amerikai sámánok (ott még van egy-kettő) jobb hatásfokkal gyógyítanak  :)

A sebészes dolog magyarázata igen egyszerű, az szimpla fizika és nincs benne élet. Fúrás-faragás, csövek tisztítása, illesztése, varrás, túlnyomás lenengedése és ilyesmik.

A többi területen már bejátszik az élet, egy belgyógyásznak pl. fingja sincs az okokról, mert még azt sem tudja az orvostudomány, hogy mi a lélek, vagy szimplán tagadja. Így persze csak sötétben tapogatódzik. A lélek és szellem megértése nélkül csak bénázni lehet, gyógyítani nem.

Dr. Andrew Kaufman dolgozik most egy hosszabb tanulmányon, ő tovább megy, az eddigiek alapján az a véleménye, ha megszüntetnék az egészségügyet úgy ahogy van, jobb lenne az emberek egészsége, többen és tovább maradnánk életben. Az orvosok túlnyomó részt rontanak az emberek egészségén.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 06. 23., cs – 08:35

Akit érdekel Letoha:

Biofegyverek és halott kutatók Dr. Letoha Tamással, Magyarország egyik legjobb kutatóorvosával beszélget a Mi Hazánk elnöke a koronavírus és a majomhimlő kapcsán a biofegyverekről, illetve furcsa balesetekben meghalt kutatókról.

https://youtu.be/54rwzW4nQB0

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A cikk említi, hogy már tavaly is egyszer rosszul lett ugyanez a sportoló Barcelonában is. Kerestem egy forrást, amiben van dátum is: https://galaxyconcerns.com/old-footage-shows-us-synchronised-swimmer-an…

"Fuentes had to rescue Alvarez in a similar manner at a qualifying event for the Tokyo 2020 Olympics in Barcelona in June 2021"

Hmm, vajon be volt oltva már addigra? Csak úgy érdekességképpen.

Egyre több az ilyen furcsa eset.

Egy14 éves kislány, aki a Balatonban lett rosszul, majd a gyors és szakszerű ápolás ellenére sajnos meghalt.
A Blikk biztos forrásból úgy értesült: szívizomgyulladás végzett a tinédzserrel.

A szívizomgyulladást vírusos és bakteriális fertőzés is kiválthatja, influenza vagy épp covid szövődménye is lehet a veszélyes betegség okozója – hívta fel a figyelmet Kóczán István kardiológus.

A Baltimore Ravens beállósa, Jaylon Ferguson mindössze 26 éves korában váratlanul elhunyt – erősítette meg egy közleményben a csapata.

Nem tudják, hogy mi lehet a halál oka, talán túladagolás.

A közös az ilyen esetekben, hogy az oltás még véletlenül sem merül fel.

Szerkesztve: 2022. 06. 23., cs – 22:39

Vannak még csodák.

Az "úttörő" osztrák kormány most az oltási kényszer eltörlését javasolja

Az APA osztrák hírügynökség szerint a kötelezettség eltörléséről a nap folyamán hozott határozatot az osztrák kormány, és az erről szóló indítványt be is terjesztette az alsóház (Nationalrat) rendkívüli ülésén. Az osztrák parlament várhatóan júliusban hagyja jóvá az előterjesztést.
...
Az oltás kötelezővé tétele azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a szabályozást felfüggesztették. A kormány pedig arra a megállapításra jutott, hogy az intézkedés nem állt arányban a koronavírus gyorsabban terjedő, de általánosságban kevésbé veszélyes omikron variánsa elleni küzdelem követelményeivel.

Köszönjük az illetékes elvtársnak, hogy így utólag rájött. Mondjuk azért lemondhatna és elmehetne a picsába és éldegéljen a júdáspénzéből, de hagyja békén az embereket.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Dr. Letoha Tamás:

Van egy egyszerű, tudományos, racionális, és kikezdhetetlenül sziklaszilárd érv, ami alapjaiban semmisíti meg mindannak a disztópiának hazugságait, amibe 2 és fél éve kényszerítenek minket, vagyis inkább amibe az emberek illedelmesen zárják, terelik bele önmagukat. Tudatlanságuk végett. Mivel ha valóban értenék mindazt, amiről szól az elmúlt 2 és fél év, akkor ezzel a ma igencsak sokat emlegetett orvosi eljárás alapelveivel semmisítenék meg az embertelen újkori disztópia hazugságát. És ez az eljárás pedig maga a vakcinázás. Igen, maga a vakcinázás alapelvei semmisítik meg az elmúlt két és fél év hazugságát. Mivel az egész vakcinázás kifejlesztése azon alapult, hogy a tehénhimlő vírusa, amivel szennyezett mirigyváladékkal Jenner leoltotta az angolokat, megmentve őket a vele rokon feketehimlő vírusának halálos fertőzésétől, és a fekete himlő vírusa közt létezik az ún. keresztimmunitás. Azaz 2 távoli faj (ember ill. tehén) himlőbetegségét okozó, struktúrálisan csak részben átfedő vírusai között ahhoz épp elég a hasonlóság, hogy a tehénhimlő vírusával fertőzött emberek védetté váljanak a feketehimlő vírusa ellen. De nem úgy, ahogy a média mostanában próbálja tolni, hogy az a normális, ha Te 4 oltás után is maszkban rettegsz a fertőzéstől, és ha megkapod, egyből kiírod a szentírásra emlékeztető blablát, hogyaszongya "bár elkaptam a fertőzést, de köszönhetően a búszter búszterének, enyhe tünetekkel megúsztam". Nem, Jenner tehénhimlő oltásával az emberek úgy lettek védettek, hogy senki, de senki nem lett feketehimlős, ami egy olyan betegség, ami internet, PCR és tömeghisztéria nélkül is 10 gyerekből 2-3-at megölt. És ehhez nem kellett más, csak minimális molekuláris átfedés a tehénhimlő és a fekete himlő vírusai közt. A megfázások kb. 30%-ért felelős koronavírusok és a jelenlegi SARS-CoV-2 közt kb. 50-70%-os is lehet a molekuláris átfedés (a SARS-CoV-1-gyel ez eléri a 90%-ot). És ezért lesznek védettek a gyerekkorban tucatszor koronavírusokkal fertőzött gyerekek a SARS-CoV-2-vel szemben. Ami persze a média szerint hazugság. De akkor hazugság a vakcinázás is maga. Ja, az talán mégsem.

Szerkesztve: 2022. 06. 27., h – 05:22

A születések visszaesése az oltás után nem magyar specialitás. Mármint hogy a szülőképes Ratkó unokák eltűntek. Svájc és Németország is produkálta.

https://swprs.org/covid-vaccines-and-fertility/

Csak sikerül oltásokkal 10%-kal csökkenteni a lakosságot?

A születési rátát nagyon sok dolog befolyásolja egyszerre, nehéz szétválasztani az okokat. Mindazonáltal úgy rémlik, hogy az "összeesküvők" egyik jóslata az volt, hogy jelentősen csökkenni fog a termékenység a lockdown vagy a vakcinák miatt. Szerintem én is leírtam itt is ezt a jóslatomat, és most ez beigazolódni látszik. Majd meglátjuk mik lesznek az adatok nálunk.

Ha emlékeztek, sokan naívan írták annó, hogy majd az otthon maradt emberek unalmukban üzekedni kezdenek, és jön a gyerekbumm. Mintha az baszáshoz szükséges idő volna a gyerekcsinálás akadálya a 21. században.

Szerintem a  nyugati világ terméketlenségének leginkább a demoralizáció az oka, magyarul nem is akarnak a nyugatiak gyereket. (Ebből a szempontból mi is a nyugatiakhoz tartozunk sajnos.) A demoralizáció okai az antinatális propaganda, a feminizmus és fontos tényező az egészségtelen életmód miatt a hormonháztartás felborulása is. A demoralizációra a Covid csak rátett egy lapáttal, illetve aki akar gyereket, az is inkább még tolja 1-2 évvel. Naívan abban hisznek, hogy majd vége lesz a Covidnak, LOL.

Mivel a nők eleve egyre később próbálnak gyereket vállalni, a gyerekvállalás 1-2 évvel való eltolása simán jelentheti azt is, hogy egyáltalán nem lesz gyerek.

A svédeknél csinálnak etnikumunkénti bontást az adatokban, vagy nem mert az etnicista lenne? Hasonlóan jó volna ha lenne ilyen adat a vakcinákkal kapcsolatban is. A több és specifikusabb adat mindig jobb, ha értelmezni próbáljuk a jelenségeket. Mondanom sem kell, hogy arra számítanék, hogy a bevándorló hátterűek kevésbé oltakoztak és nagyobb a termékenységi rátájuk, ami részben elfedheti az ős-svédek tendenciáit az adatokban.

Még tizen évvel ezelőtt, amikor még lehetett ilyenről beszélni, néztem egy dokumentum filmet a Franciaországban élő algériai közösségről. Még csak úgy-ahogy beilleszkedtek de a szaporodási rátájuk máris 2,4-re esett az anyaországi 5,6 helyett. Olyan mint ha a gazdagság fordítottan arányos lenne a születendő gyerekszámmal.

Ebből a szempontból még az is lehet, hogy a Great Reset, amikor nem lesz semmink, fordítva fog elsülni :D

Ha ki akarsz irtani egy népcsoportot, tedd nagyon gazdaggá és magától kihal. Egyből nem fog ráérni gyereket nevelni az élvhajhászás, önzés és a nihilizmusa miatt :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Van más olvasata is a történetnek. A cigányok Magyarországon vidéken a legszaporábbak.

Szegények, de nem a belvárosban élnek 30 nm-es lakásban, a putri tágasabb, van kert is, ennél fogva alkalmasabb lehet több gyermekre.

Minél igénytelenebb egy növény, állat, annál könnyebben szaporodik. Ez közrejátszik a magasabb születési adatokban, viszont szerintem a lakhatási problémák hasonlóan erősek.

A vidéki Magyarország jobban szaporodik, mint a városi. Van hely gyermeket felnevelni. Nem gondolnám, hogy a városi ember rosszabb, mint a vidéki.

A nagyváros nem biztosít megfelelő életkörülményeket a gyermekek számára, ezért alacsonyabb a születési ráta Budapesten.

Te rutinosabb vagy ebben, nincs véletlenül a KSH-nak adata az anyagi helyzet/gyerekszám és település/gyerekszámról?

Attól tartok ez is igen összetett kérdés és több szempont is számít, max az arányokon lehet elmélkedni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Vaush (közepesen híres Youtuber):

Aug 24, 2021: https://www.youtube.com/watch?v=ZkYv7nFWGYw&t=276s
"...So low a cost to simply get vaccine..."
Videó címe: "SHARE THIS VIDEO With Your Anti-Vaxx Friends/Family (FDA Approves Pfizer)"

Jun 27, 2022: https://www.youtube.com/watch?v=8JTvFHL3WnY&t=2932s

>"The reason why I've been more absent recently is because of a health thing. NOT COVID, THANKFULLY..."
>"[I feel healthy] but once in a while something takes over"
>"I thought it was cardio chondritis, which is an inflammation of the chest wall, your diaphragm, the stuff underneath the pecs, not the muscles but further in...NOT a serious condition. I had a cough for a while, I assumed it was a product of that"
>"The solution to this is to take anti-inflammatories, which I did after a doctor's recommendation"
>"I might have just been experiencing the effect of the pain-killers because the cardio chondritis has not gone away...if anything, it's gotten WORSE."
>"It's not a heart problem, they did an EKG..."
>"But if I bend forward a little bit, or sit up in bed, the pain in my chest makes it difficult to breathe, which is a fairly alarming problem to have when you're 28 years old and in every discernible sense, physcially well"
>"It's not acid reflux, it's not anxiety, I know what those things feel like. This is very distinct and I wonder if it's some internal infection, which if that's the case it has had a WHILE to run rampant inside of me...which is why I was worried about COVID, because if I had COVID plus this thing, that would be a pre-existing condition which isn't good."
>"For me it has been about 2 months, it has just only gotten worse with time."
>"I'm trying to see a specialist but all the doctors are backed up."
>"The main issue is not the pain itself when I'm sitting here streaming, it's just that the pain makes me very tired. It's one of the reasons I've been so tired, it keeps me from sleeping, which makes me tired, and then it hurts anytime I do anything, and that makes me tired. So it compounds."

Forrás: https://boards.4chan.org/pol/thread/384149951

Szerintem annyi a megfejtés, hogy teljesen anonim és a hozzászólásokon minimális a cenzúra. Így minden düh itt jelenik meg, ami ki lett szorítva az Internet többi részéről.

A vakcinák esetében érthető ez a reakció, mert a világ nagy részén csúnyán elbántak azokkal akik nem kértek belőle. És ebben sajnos sok átlag ember is bűnrészességet vállalt. Érthető tehát, hogy sokan részvétlenné váltak. Nem szép, de érthető.

Szerkesztve: 2022. 06. 28., k – 16:37

Novak Djokovic a gigachad:

Reporter: " Is that [getting jabbed] something you've completely closed your mind to as an option going forward?"

Novak: "Yes. Yes."

https://twitter.com/VaccinatedFox/status/1541068360569573376

Csak így tovább!

Szerk.: Érdemes belepörgetni a kommentekbe, a túlnyomó többség örvend a hírnek és támogatja. Nem is kicsit.

Nagy aggodalomra ad okot a hirtelen halálesetek elképesztően magas száma - írja az olasz sajtó

Sajnos nem a sajtó írja, hanem csak egy polgárjogi mozgalom vezetője mondja.

"Megdöbbent és felháborít" - mondta Franco Corbelli, a Cosenza polgárjogi mozgalom vezetője egy nyilatkozatában - a fülsiketítő csend miatt, amely ezt a szörnyű tragédiát övezi, amely sajnos továbbra is több tucat áldozatot követel: gyerekekét, fiatalokét és felnőttekét, férfiakét és nőkét, akik hirtelen összeesnek, annak ellenére, hogy nincsenek egészségügyi problémáik.

Miért hallgat a kormány, a különböző szintű intézmények, a média, a talkshow-k erről a jelenségről, amely ma valós és drámai vészhelyzetet jelent, ahogy a halálos áldozatok száma aggasztóan mutatja? Számuk több száz, határozatlan szám, mert amit tapasztalunk, annak csak a töredéke.

"Június első két hetében újabb hetven hirtelen halálesetről számoltak be" – mondta Corbelli. De sajnos ez a szám napról napra növekszik. A legfiatalabb áldozatok közül csaknem egy tucat 20 év körüli. Futballisták (21, 25 és 39 évesek), két nagyon fiatal, 27 éves anya, egy 25 éves pincér, egy 29 éves lány. És még 40 éves orvosok, gyógyszerészek, jogászok, iskolaigazgatók, tanárok, újságírók, közjegyzők, geológusok, vállalkozók, sportolók, munkások, sofőrök, fodrászok, nyugdíjasok. Szintén az elmúlt órákban egy 37 éves orv¤s, egy 32 éves, házasodni készülő fiatalember, egy 17 éves fiú, egy 19 éves lány, egy 24 éves lány, egy nemrég nyugdíjba vonult egykori pénzember és a karabinerek tábornoka.

„Még egyszer megismétlem, hogy ebben a másfél évben, helyesen és felelősségteljesen, soha nem mondtam semmit az ¤ltás ellen, sem hipotézist, sem összefüggést. Tekintettel azonban a hirtelen halálesetek tragédiájára és számos nemzetközi tudományos tanulmány eredményeire, amelyek egyre egyértelműbb és riasztóbb módon jelzik a szérum beadásával összefüggő lehetséges súlyos szívkockázatokat (szívizomgyulladás és szívburokgyulladás), különösen a 40 év alatti embereknél (bár sajnos továbbra is sokan halnak meg 40 év felettiek esetében), sürgetem, hogy felelősségteljesen és óvatosan azonnal függesszék fel az ¤ltást minden egészséges személy esetében, és eseti alapon értékeljék ki a veszélyeztetettként azonosított kategóriákat.
Segíteni kell a mellékhatásokkal érintett embereket is (akikről az állam lemondott, akik azt sem tudják, hol és hogyan gyógyuljanak meg, akár saját költségükön is) és a megelőző munkát a hirtelen halálesetek tragédiájának megelőzésére és megállítására.
A Polgárjogi Mozgalom ennek szellemében folytatja prevenciós munkáját, mindenkit higgadt, ijesztgetés nélküli cselekvésre, fokozott elővigyázatosságra, def!brillátorok kiosztására és az esetlegesen felmerülő gyanús tünetekre való odafigyelésre szólít fel. De ez elsősorban a hatóságok feladata. Ezért fontos az ország tájékoztatása. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a nagy tragédiát."

A Gondolkodó Maradék Közössége

> Még egyszer megismétlem, hogy ebben a másfél évben, helyesen és felelősségteljesen, soha nem mondtam semmit az ¤ltás ellen

Ez az ami oriasi tevedes. Bunosok kozt cinkos a nema. Semmi helyes es semmi felelossegteljes nem volt a hallgatasban. Aki hallott mar a tudomany mukodeserol annak legkesobb akkor fel kellett szolalnia amikor hosszutavu hatastanulmanyok nelkul azt mondtak hogy biztonsagos. Aki a szellem embere es nem szolalt fel, az bunreszes. Sajnalom, mert szovetseges lehetne, de ez igy gyenge.

Semmi helyes es semmi felelossegteljes nem volt a hallgatasban.

Ezzel egyetértek.

Sajnalom, mert szovetseges lehetne, de ez igy gyenge.

Ezzel viszont nem. Az a cél, hogy minél több ember észre térjen, mivel csak így lehet elérni, hogy a bűnösök megbűnhődjenek és ezek a dolgok ne ismétlődhessenek meg. A megtévesztett emberek pálfordulása különösen sokat nyomhat a latban, mivel sokkal több másik megtévesztettre lehet hatással. Az, hogy valaki elismeri, hogy tévedett és akár most is így kiáll a nyilvánosság elé, ahhoz is nagy bátorság kell még mindig.

Lehet hogy a fordításon is múlik. Úgy értem, hogy ez ez ürge most elvileg rádöbbent, hogy ez az egész nagyon nincsen rendben.

De még most is beleszövi a mentegetőzést a mondandójába, hogy "nem vagyon antivaxer, a legújabb adatok előtt helytelen lett volna a tömeges kísérleti vakcinázást ellenezni". Azért mentegetőzik, mert jófiú pontokat akar szerezni, még mindig meg akar felelni a "társadalmi elvárásoknak". Azoknak az elvárásoknak, amit pont az ellenséges média sugall.

Szerintem ez a mondandóba beleszőtt mentegetőzés pontosan megmutatja, hogy az illető gyenge jellem és nem lehet rá építeni a bajban. Mindenesetre az én hátamat ne ő védje, ha egy mód van rá! Inkább legyünk kevesebben de legyen mindenki kőkemény, minthogy felhíguljunk ilyen média nyomásnak megfelelni vágyó emberekkel.

Igen, szerintem tévedsz.

Ahogy dr. Paul Marik is említette, minden betegséget lehet kezelni, még a vakcina károsodásokat is. Ehhez viszont ezt fel kell ismerni, el kell fogadni, ki kell kényszeríteni.
Rengeteg szerettünk van, akik beadatták az oltást és amíg hivatalosan nem lesz elismert az oltáskárosodás nagy száma, addig ők mind veszélyben lehetnek.
Illetve, ahogy fentebb is írtam, szükséges volna az elszámoltatás is, nem szabadna, hogy ez csendben elsikkadjon, mert akkor ez folytatódni fog tovább.

Szerkesztve: 2022. 07. 04., h – 00:57

Érdekes cikk: a legjobban átoltott megyékben esett vissza leginkább a születések száma:

https://igorchudov.substack.com/p/hungary-most-vaccinated-counties

 

Mondjuk fenntartásaim vannak, mert Szolnokon 49.2% az átoltottság, Budapesten meg 61.3%. A megyénkénti beoltottságban mért eltérések kimerítik a lószar kategóriát.

Ráadásul Bács-Kiskunban van az egyik legalacsonyabb átoltottság és a legmagasabb visszaesés a születésekben.

 

Igazából nagyvárosokra sem jellemző, mert míg Budapesten 22.2% a visszaesés, Szegeden "csak" 6.5%, Pécsen 8%, Miskolcon 3.5%, Győrben 16.8%, Debrecenben 10.1% a születések visszaesése.

Szekszárd 19.1%-ot mutat. Igazából semmilyen összefüggés nem olvasható ki a nagyvárossal rendelkező és nem rendelkező megyékben.

 

Vontak egy átlagot, amiből a "magasabb" átoltottsággal rendelkező megyék csökkenése kisebb lett, de az ok-okozat összefüggés mindenképp kérdéses. Ezek alapján az adatok alapján akár fordított eredmény is kijöhetett volna. Legalábbis szerintem. Semmiképp sem perdöntő bizonyíték az eredmény.

Szerkesztve: 2022. 07. 05., k – 13:20

Megsemmisültek a német járványügyi intézkedések: elégtelen adatközlés, átláthatatlan döntéshozatal, zéró bizonyíték a hatásukra

https://www.gemist.hu/p/tizennyolc-tudos-alapjaiban-zuzta

  • A német járványkezelés tudományos hátteréért felelős Robert Koch Institut már a járvány előtt sem foglalkozott azzal, hogy utólag megkutassa egyes döntéseinek hatását: ez az elmúlt két és fél évben sem történt meg, annak ellenére sem, hogy a járványügyi törvény értelmében ez feladata lenne. A bizottság szerint az intézetnek lenne dolga az adatszolgáltatás minőségének javítása terén is, nem beszélve az olyan közleményekről, amelyekben azt az azóta fake newsnak bizonyult kijelentést tették, miszerint aki kétszer be van oltva, nem terjeszti tovább a koronavírust, nem fertőz meg vele másokat.

  • A hiányzó adatok miatt a 18 tudósból álló bizottság nem vállalkozott arra, hogy megvizsgálja az oltások tényleges hatásosságát, ahogyan egy esetleges kötelező oltásét sem. Ugyanezen okból nem készítették el a járványkezelés költségeit, társadalmi kárait az annak hasznával összevető elemzést sem.

  • A járványkezelési intézkedések jogi háttere és az azokról való döntés meghozatala kaotikus volt a bizottság szerint: főleg a tartományi miniszterelnökök és a kancellária közötti zárt ajtók mögötti, sem az alaptörvényben nem szereplő, sem a parlament által nem elszámoltatható találkozókon dőlt el, mi lesz. Sem párbeszéd, sem társadalmi vita nem volt, rója fel a 18 tudós, hozzátéve, továbbra sem tudni, hogy egyáltalán mennyire folytak bele ezen döntések meghozatalába a kormány által kijelölt szakértők – akik közül az egyik, Christian Drosten berlini virológus eredetileg tagja volt a bizottságnak, ám áprilisban kilépett onnan, annyi kritikát kapott a többi tagtól.

Erre rohadtul kivancsi lennek kis hazank eseteben is.

Azt hitted vége? Hát nem!

Németországban már műtéteket halasztanak el a "nyári hullám" miatt.

Németországban elhalasztanak bizonyos nem létfontosságú műtéteket a gyorsan növekvő koronavírus-esetszámok miatt, idén nyáron ugyanis kétszer annyi koronavírus-fertőzöttet ápolnak az intenzív osztályokon, mint tavaly - számolt be a ZDF német közszolgálati csatornának Gernot Marx, a német intenzív- és sürgősségi ellátásban dolgozó orvosok egyesületének (DIVI) vezetője hétfőn Berlinben.
...
(MTI)
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Napi aktuális - Szlávik János (2022-07-07) - HÍR TV

Egyre növekszik a fertőzöttek száma, de szerencsére nagyon kevesen kerülnek kórházba, a nagy többség pár nap súlyosabb tünet után 7 nap után teljesen meggyógyul.

Az oltások sajnos nem sokat érnek a mostani variáns ellen.

Érdemes felvenni az oltásokat, mert megvéd a súlyos szövődményektől.

Némely országban kvázi kötelező a 4. oltás, érdemes azt is felvenni.

A veszélyeztetettek, különösen az oltatlanok vegyék fel zárt helyeken a maszkot.

Köszönjük szépen a koherens és tudományos tájékoztatást! ;-)

Én nem tudtam anyámnak elmagyarázni, hogy az erős UV fény kinyírja a vírusokat, de ha felvesz hozzá egy maszkot, akkor már nem biztos.

Alternatív valóságban élnek. Tudja, hogy a vírust az UV kinyírja, de az orvosok maszkot javasolnak. Amikor mondom, hogy egyéb hülyeségeket is javasoltak, felsorolom, meghallgatja, de biztonságból azért maszkot húz.

Nem látok a grafikonon semmit.

Van napi 100k eset, egy 80m országban. Naponta az emberek 0,13%-a náthás lesz.

Napi 100 halál jut a 100k fertőzésre, ez 0.1% halálozási rátát jelent. Csak nehogy influenzásak legyenek, mert az nem ennyire irgalmas betegség.

Tényleg mind meghalunk.

Szerkesztve: 2022. 07. 12., k – 15:01

Az Origo-s cikkel indult nálunk: Egyre többen kerülnek kórházba D-vitamin miatt.

Erre érkezett is kicsit tudományosabb válasz, mint az eredeti tanulmány, a cikkről nem is beszélve:

TISZTÁZZUK!

Először is tisztázzuk, hogy nem olvasok bulvárt, és a poszt végére azt is érteni fogjátok miért. Az alábbi cikket véleményezésre kaptam egyszerre több embertől, így szükségét éreztem, hogy reflektáljak.

Tehát az Origo „tudományos” rovata közölte, hogy „Egyre többen kerülnek kórházba a D-vitamin miatt.”

A tudományos rovatba kerülés szerintem valamilyen szerkesztői hiba, mert én kerestem, kutattam, de égen-földön nem találtam tudományos hivatkozást. Ugyanakkor szerzőt sem találtam, persze lehet ezen a színtéren nem is szokás. Mondjuk ha nekem kéne ilyen cikkeket írnom, én sem vállalnám az arcom. Mindenesetre én felmentem a BMJ oldalára és kikerestem, így az Origo nevében is pótolom a hiányt:

https://casereports.bmj.com/content/15/7/e250553

Szívesen.

A cikk 1 azaz EGY ember esettanulmányáról szól. Végül is nem téved és nem hazudik, lévén ha azaz egy kórházba került akkor az már „EGYre több”. Epidemiológiai tekintetben ugyanakkor nem számottevő, és statisztikailag nem jelent szignifikáns eredményt. Persze elhiszem, hogy így többen kattintanak rá mintha az lenne a címe, hogy:

„Végre, nagy nehezen találtunk egy szerencsétlent aki rosszul használta a D-vitamint!”

Az eredeti kiadványt egész jól lefordították (leginkább szó szerint) de azért csak-csak kimaradt belőle néhány fontos részlet. Ilyen például a kiegészítők fele, amit amúgy megértek, hogy miért nem akartak felsorolni. Szegény pára ugyanis egyértelmű áldozata volt az úgynevezett „eszetlen vitaminszedésnek”.

Ugyanakkor amikor egy hiperkalcémiával kapcsolatos tünetegyüttest írunk le akkor azért illő lenne megosztani az olvasóközönséggel, hogy az „áldozattal” napi 1000mg kálcium-orotátot szedettek 3 hónapon keresztül. Vagy csak én látom így?

Nem különben segíthet a keringési zavarok progresszálásában és a leírt akut veseelégtelenség létrejöttében, hogy ugyanezen perióduson keresztül napi 500mg L-lizint szedett mindennemű aminosav kompenzálás nélkül.

Ezen felül megemlíthetjük a tényt, hogy zéró mennyiségű A-vitamin volt feltüntetve a szedett kiegészítők között, ami a D-vitamin közismert kofaktora, és egymás hasznosulásáért, és kordában tartásáért felelősek. Így nem csak, hogy a nagy mennyiség, de az időzítés és az egymáshoz viszonyított arány is fontos lett volna.

A sort még hosszasan lehetne folytatni, lévén vannak kérdőjeles vagy előkészítést igénylő elemek a palettában, és nincs teljes képünk az ajánlásról. Annyit azért lehet sejteni, hogy nem a teljesség igényével készült.

A tünetek: hányás, émelygés, hasi fájdalom, lábgörcsök, fülcsengés, szájszárazság fokozott szomjúságérzet, hasmenés és jelentős (12.7 kg) testsúlycsökkenés. Ha a D-vitamin jelentőségét megszorozzuk hárommal is csak ezek töredéke tudható be a hiperkalcémiának.

Ami azt illeti egyik sem jellemző a túlzott D-vitamin szintre…

De akkor mitől alakultak ki az intenzív tünetek?

Jah, hogy szerencsétlennek volt még: tuberkulózisa, belsőfültumora, agyi folyadékgyüleme, bakteriális agyhártyagyulladása és krónikus orrmelléküreg-gyulladása?!?!

Reméljük ezek egyike sem felelős a tünetekért. De miért is foglalkoznánk ilyen „hétköznapi” kórképekkel mikor ott a gonosz D-vitamin, aki mindenért felelősségre vonható.

Persze azért nézzünk a D-vitamin körmére is:

A BETEG VÉRÉBEN A D-VITAMIN-SZINTJE A HÉTSZERESE VOLT A SZÜKSÉGESNEK. - írja a költő pirossal kiemelve.

Mennyi a szükséges? De tényleg?

Őszintén, én 15 éve foglalkozom D-vitaminnal, de erről ma hallottam először. Utána ígérem megszorzom héttel magamtól is, de mennyi a szükséges???

Az eredeti esettanulmány szerint a kórházi felvétel napján 400+ nmol/L. Majd a második napon 400+...majd a hetedig napon 400+.

MIVAN?

Jah, hogy a laborok nem mérnek 400-as érték felett?

Ez most az a jelenet a Csernobilból az híres 3,6-os értékkel?

Az az igazság, hogy a hiperkalcémia személyfüggően olyan 400-800ng/ml-es szérum D-vitamin tartományban alakul ha több héten keresztül fenntartják. A brit tudósok (végre először ez is működik) ugyanakkor nmol/L-es mértékkel számolnak ami átszámítva 1000-2000nmol/L-nek felelnek meg. Az esettanulmányt összeállító és alátámasztó tudósok is hasonló értékekre hivatkoznak (396 ± 110 ng/mL )

(https://www.sciencedirect.com/.../abs/pii/S0929693X21000026)

Azt persze nem tudjuk, hogy hősünknek mennyi volt csak annyit, hogy valahol 400 felett.

A kálciumszintje a D-vitaminnal való felhagyás után is olykor a referencia tartomány felett olykor közte változott napi szinten:

3,2 – 3,1 – 2,9 – 2,7 – 3,2 – 2,7 – 2,7

Ezen felül a hiperkalcémia első jeleként vizsgált parathormon szintje a fiziológiás mértani közepet mutatta.

PTH: 3,5 pmol/L - Ref: (1,6-7,2)

Így azért már sokkal inkább érthető, hogy a D-vitamin mérgezett esetnek azért nincsenek D-vitamin mérgezéssel összefüggő tünetei (ÉS laborértékei) mert nincs D-vitamin mérgezése.

Engem a legjobban csak az zavar, hogy soha nem fogom megtudni, mire gondolt a költő amikor azt írta CAPS LOCK PIROSSAL, hogy:

„A BETEG VÉRÉBEN A D-VITAMIN-SZINTJE A HÉTSZERESE VOLT A SZÜKSÉGESNEK”

Sőt az igazán szomorú, hogy Ő maga sem tudta mikor leírta, hiszen a labor nem mért pontos értéket, lévén maximum feletti tartományban volt.

A teljesség igényével megemlítendő, hogy a beteg vese értékei jelentős eltérést mutattak és kapcsolódó tünetei is jelentkeztek, ami egy lehetséges jele a hiperkalcémiának. Vagy 3 hónap lizin szedésének...vagy egy sor másik dolognak. De akár ennek is.

Szintén a teljesség kedvéért: A D-vitamin folyamatos magas bevitele 150.000NE szinten ráadásul hiányzó és hibás kofaktorok kíséretében tényleg veszélyes.

Miheztartás végett, kóros állapotokban a napi 50.000NE bevitele lehetséges előnyökkel és állapotjavulással járhat. Ez az egyharmada annak amit emberünk szedett 3 hónapon keresztül. Ezt az 50.000 nemzetközi egységet is:

- megfelelő forrásból

- megfelelő kofaktorokkal arányosítva és időzítve

- a parathotmon és a kálciumszínt szigorú és rendszeres monitorozásával

- és természetesen kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A tanulságot jól lefordították, és legalább arra irányul amire a tanulmány szerzői is szánták, hogy: a rosszul meghatározott mennyiségek és adagok potenciálisan károsak is lehetnek.

Láttam már jobb D-vitamin túladagolással kapolatos esettanulmányt? IGEN!

Például amikor egészséges ember (nem tudatosan) adagolt napi 800.000-1.000.000NE közti mennyiségeket és mikor kiderült, hogy hiperkalcémiában szenved akkor bement a kórházba majd pár nap múlva hazaengedték. Kicsit szemléletesebb volt, jóval nagyobb adagokkal és ami a legfontosabb, hogy jól elválasztható volt meglévő kórképek tüneteitől.

Összességében én mindig abban szeretnék hinni, hogy csak félreértelmezik ezeket a jelenségeket, és csak ezért születhetnek meg ezek az irományok. Ugyanakkor már annyi hasonló van, kihagyott adatokkal, kontextustól eltávolítva, véletlenül hibáson lefordítva, hogy csak megfordul az emberben, a tudatos rosszakarás lehetősége.

Mindeközben a D-vitamin továbbra sem káros, főleg a megfelelő módszertannal alkalmazva, vagy Uram bocsá’ néha a napon tartózkodva.

for Life!

Voltam én itt már minden, gyíkembertől kezdve migránsig... Számos ilyen beszólás és leoltás olyanoktól jött, akik magukat egyébként keresztény/konzervatív úriembernek vagy éppen spirituális vezetőnek látják.

Ettől teljesen függetlenül két Szputnyik után kaptam tavaly ősszel egy Pfizert is.

Én nem vagyok sem keresztény (agnosztikus vagyok), sem konzervatív (óvatos, lépésben haladó vagyok), spirituális meg aztán doszta nem (kő materialista vagyok). Ezzel szemben te vallásos mainstream/"liberalizmus" zelóta vagy.

A két Szputnyik egy dolog, de a Pfizert kár volt. Ha bajod lesz tőle, magaddal basztál ki.

NE HORDJ MASZKOT! AKKOR SE, HA ÚJRA KÖTELEZNI AKARNAK RÁ! NINCS HASZNA, CSAK KÁRA. CSAK EGY SZIMBÓLUM.

Prof. dr. Markus Veit farmakológus, egy gyógyszeripari tanácsadó cég vezérigazgatója ezt írta a maszkokról:

"A maszkokat soha nem arra tervezték, hogy megvédjenek a vírusos betegségektől vagy megakadályozzák a (légúti) vírusok terjedését. Az FFP maszkokat azért fejlesztették ki, hogy megvédjék az embereket a részecskéktől (pl. portól), az orvosi (sebészeti) maszkokat pedig, hogy a betegeket illetve nyílt sebeiket védjék a mikroorganizmusok (nem vírusok) ellen." .....

"A maszkok "hatásának" a mindennapi életben való hipotézisét egyértelműen cáfolják az időközben elérhetővé vált epidemiológiai adatok. És ez vonatkozik bármilyen maszk használatára – kültéren és beltéren."....

"Az FFP2 maszkok használata nemcsak egészségügyi kockázatokkal jár, hanem annak a kockázatával is, hogy a maszkok nem megfelelő és ismételt használat esetén segítik a vírusok terjedését. Higiénés szakértők, mint például Kappstein professzor, már a járvány kezdetén rámutattak erre.

Az elvégzendő haszon-kockázat felmérés fényében nagyon kritikusan kell kezelni a gyermekek, főleg a kisgyermekek maszkviselésének kötelezettségét. Az FFP2 maszkok nem engedélyezettek gyermekek számára, de továbbra is értékesítik és használják őket.

Szakmai életem során többek között a maszkok orvostechnikai eszközként való minősítésével is foglalkoztam. Félelmetes, hogy a politikusok ma milyen mértékben hagyják figyelmen kívül a meglévő biztonsági előírásokat a maszkok tesztelésekor, melyek a maszkot viselők védelmében vannak."...

Az megvan willy, hogy bizonyitottan (es nyilvanvaloan) veszelyesebb az oltas erre a korosztalyra mint a virus maga?

Felfogod te, hogy gyerekek eletet veszelyeztetik es mindez publikusan, nyiltan olvashato a napi hirek kozott?

Felnott emberek elolvassak (vagy nem olvassak el), hogy az 5 eves gyerek akar bele is halhat az oltasba, de azert csak beoltatja egy teljesen veszelytelen korokozoval szemben.

Nem azzal van a baj, hogy mit hiszel, azt nagyjából mindenki letolja. Hanem az, hogy azt amit igaznak véltek, de semmi nincs mögötte, terjesztitek. 

Persze értem én, tudom a tudás köve nálatok van, mindenki más hülyeséget gondol, és "bizonyítékok" ellenére bízik a "mainstream hülyítésben".

Felhívnám a figyelmet, hogy ezen topikok sorozatában azt próbáljátok meg ráerőltetni, hogy

- vakcinák feleslegesek és nem működnek

- emellett ártalmasak

Hogy értsd, valamiért fontosnak érzitek, hogy a HUP közönségét meggyőzzétek arról ami szerintetek a valóság. Miért? Miért itt? Azt gondoljátok ez a jó hely erre? Nem egy alkalommal cáfolva lett amit írtok akkor jön a témaváltás. 

Nincs ezzel gond, az idő sokat fog segíteni ennek a problémának a reális értékelésében számotokra is. 

Nem egy alkalommal cáfolva lett amit írtok akkor jön a témaváltás.

Kérdezném, hogy milyen érzés az interneten hazudozni, de szerintem te ezt kajakra elhitted magadnak.
Itt az elmúlt két és fél évben a "konteósok" "baromságainak" a 80-90%-a beigazolódott, a mainstream bullshit volt az, ami szinte minden esetben cáfolódott. Ti meg meggyőzitek magatokat, hogy nektek van igazatok, hisz a másik oldal hülye laposföldhívőkből áll és ez ultima ratio.

a "konteósok" "baromságainak" a 80-90%-a beigazolódott

Például kiderült, hogy nincs is Covid?
Vagy éppen van Covid, csak az igazából nem több egy egyszerű náthától?
Vagy mégis csak több, mint egy egyszerű nátha, de a maszk átengedi a vírust?
Vagy a maszk mégis csak segít a megfékezésben, de közben megfulladnak tőle az emberek, akik viselik?
Vagy sorra elkezdenek majd meghalni/megnyomorodni az oltást felvevők?
Vagy csak az mRNS technológiájúakkal oltottak halnak meg nemsokára?

Úgy emlékszem, ezek voltak a főbb fázisai a Covid-konteósoknak az elmúlt két évben. Szerintem nem igazolódott be egyik sem.

(Az, hogy mennyire volt túllihegve az egész téma, illetve hogy megérte-e minden erővel a Covid ellen küzdeni más nehézségeket mellőzve, az megint más kérdés.)

Szerintem nem igazolódott be egyik sem.

Szerintem, na ez itt a kulcs és ez a tudós uraknál is így megy. Szerintem jó a maszk - szerintem meg nem és mindezt tudósok mondják. A tudomány pedig nem a többség dönt alapján működik, lásd pl. Semmelweis élete. A statisztika hazugság, mindenki úgy csűri csavarja ahogy akarja. Na akkor kinek van igaza?

Itt csak hitek és főleg érdekek küzdenek egymással, a tények másodlagosak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem véletlenül hagyják egyre több helyen abba a vakcinációs státusz (értsd: oltott/oltatlan) - mint adat - használatát.

COVID-19 Vaccine Data in Ontario

As of June 16, all COVID-19 datasets will be updated weekly on Thursdays by 2pm.

Please note that Cases by Vaccination Status data will no longer be published as of June 23, 2022.

Please note that Hospitalization by Vaccination Status data will no longer be published as of June 23, 2022.

DRUPÁLNYÓC SUXX! Má' megint telibassza a szövegdobozt 
 entitásokkal; ezt néha rákezdi, majd abbahagyja; ezt ki a fasz kérte?!

Mindkét oldalon vannak elvakult hívők, akiknek semmi sem bizonyíték, még a saját szemük sem. Te nyilván nem mondasz igazt, ha meg elmennének ellenőrizni és kiderül, hogy mégis igaz, akkor jön a szent statisztika, de a többinél nem így lehet, ez nem bizonyít semmit, kicsi a merítés, stb.
A probléma igazán nem is ez, hanem az érőszak és kényszerítés. Na itt már közel sem arányos a két oldal, a vakcinahitűek mérhetetlenül arrogánsabbak és helyeslik az erőszakot, míg a más oldalon ez a töredéke.

A saját véleményem szerint ez a félelemből, legmélyebben pedig konkrétan a halálfélémből ered. Leegyszerűsítve mindig a gyávák és komplexusokkal küzdők az igazán erőszakosak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Úgy emlékszem, ezek voltak a főbb fázisai a Covid-konteósoknak az elmúlt két évben.

Rosszul. Egyrészt kihagytál egy csomó dolgot. Másrészt meg ezeket nem mindegyik "konteós" mondta. Én pl. sosem mondtam az első négyet.

Szerintem nem igazolódott be egyik sem.

Szerinted. Ld. a linkelt képet.
Az mRNS oltást felvevők közül sokan meghaltak különféle érrendszeri/keringési betegségekben (szívizomgyulladás, szívburokgyulladás), ahogy a folyamatosan termelt tüskefehérje random baszott szét érhálózatokat a szervezetükben.
Ami a nem mRNS oltásokat illeti, abba lehet, hogy nem haltál volna bele, ha kapsz egyet, kettőt, ötöt. De minden évben négyet? Ezek sem vitamininjekciók.

Tudod az van, hogy ebben nem nyerhetsz, egy hívőtől ugyanúgy nem veheted el hit tárgyát mint a szerelmes nőtől a szerelme tárgyát. Arra törekedhetsz, hogy az orbitális hülyeségeket amiket direkt manipulációval tolnak ki megpróbálhatod cáfolni másoknak. Hogy ne csak a baromság folyjon a csapból.

Ahogy látod itt az a kényszeres képzet, hogy a világ összes országának egyébként tök más vezetése összefogott az emberek ellen és rájuk kényszerít valamit aminek semmi értelme és erre több magyarázat is van miért. 

Majd van az a tény, hogy természetesen a tudomány nem egy olyan dolog ami megingathatatlan és főleg nem szabad dogmákat megkérdőjelezhetetlennek gondolni. A tudomány maga ott kezdődik, hogy kételkedsz. Ezért vannak olyan hangok akik nem tekintik a bevezetett vakcinákat jónak, vagy közgazdasági oldalról a lezárásokat túlzónak és ártalmasnak tartják. Van olyan aki érdekből, van olyan aki tényleg tudományos szemlélettel mindenfajta előnyszerzés nélkül.

Na és persze vannak olyan emberek akik azt gondolják, hogy a bölcsek köve náluk van az internet böngészésével mindent is tud elmagyarázza neked, hogy hülye vagy, ha elhiszed ami a mainstream médiából jön. Ez ilyen divat mostanában. Ez van. Mindig is volt ilyen ezzel sincs baj. A probléma (amit itt föntebb is látsz) hogy már a lincselésig eljut valaki gondolatban a kétes tudásán alapulva, ezért érdemes árnyalni az itteni mantrázást.

Ami elszomorít (hasonlóan mikor  Trump fajta férgek a szólásszabadságra hivatkoznak álságosan), hogy pár ember ebből él (nem az itt is megtalálható megtévesztett réteg). Ezek a dögkeselyűk mint pl Gödény, de lehetne itt azért hosszú listát csinálni. 

Szóval nyugi, ezeket úgy érzik ki kell írni magukból, had tegyék. 

Én kit korlátoztam és miben? Mire kényszerítettem bárkit? Várom a listát Mr. Rettegő. A jutalmad egy értelmező kéziszótár lesz, ahol megnézheted a kényszer és a büntetés közötti különbséget.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Beidézem én is, amit írtál:

Tudod az van, hogy ebben nem nyerhetsz, egy hívőtől ugyanúgy nem veheted el hit tárgyát mint a szerelmes nőtől a szerelme tárgyát. Arra törekedhetsz, hogy az orbitális hülyeségeket amiket direkt manipulációval tolnak ki megpróbálhatod cáfolni másoknak. Hogy ne csak a baromság folyjon a csapból.

Tökéletes jellemzése a mainstream-hívő "liberálisoknak" az elembétékú baromságaikkal, a mindenki náci fantazmagóriáikkal és a milliárdosok felszopkodásával.

Na és persze vannak olyan emberek akik azt gondolják, hogy a bölcsek köve náluk van az internet böngészésével mindent is tud elmagyarázza neked, hogy hülye vagy, ha elhiszed ami a mainstream médiából jön. Ez ilyen divat mostanában. Ez van. Mindig is volt ilyen ezzel sincs baj. A probléma (amit itt föntebb is látsz) hogy már a lincselésig eljut valaki gondolatban a kétes tudásán alapulva, ezért érdemes árnyalni az itteni mantrázást.

Mi akartuk elvenni az oltottaktól a TB-által biztosított kezelésekhez való jogot? Nem. Az oltottak akarják tőlünk elvenni.
Mi akartuk kitiltani az oltottakat minden alapvető helyről, pl. élelmiszerboltból és gyógyszertárból? Nem. Ők akarnak minket.
Mi akartuk koncentrációs táborba toloncolni az oltottakat és elvenni mindenüket? Nem. Az oltottak akarták ezt csinálni velünk.
Mi akarunk az oltottak közé lövetni? Nem. Az oltottak akarnak közénk.

Ki akar itt lincselni rajtatok kívül? Nem elég, hogy erőszakosak vagytok, még álszentek és hazugok is, a saját szarotokat akarjátok ránk kenegetni. Vagy tényleg ennyire elvakultak vagytok és elhiszitek, amit magatoknak álmodtok?

Ami elszomorít (hasonlóan mikor Trump fajta férgek a szólásszabadságra hivatkoznak álságosan), hogy pár ember ebből él (nem az itt is megtalálható megtévesztett réteg). Ezek a dögkeselyűk mint pl Gödény, de lehetne itt azért hosszú listát csinálni.

Trump gyújtotta fel a fél USA-t? Nem, az antifa, meg a BLM nevű "liberális" pöcegödrök voltak.

> A tudomány maga ott kezdődik, hogy kételkedsz.

Nagyszerű ezt oltáspártitól olvasni. Főleg azután, hogy kirúgatták a "tudósok" a kételkedőket az egészségügyből és az oktatásból.

Hogy is van azzal, akit perbefogtak, mert Ivermectint rendelt a családja számára?

Csak a vakcina a megoldás, mi?

Kételkedni szabad, de tartsd meg magadnak a kételyed és kussoljál! Akkor vagy tudományos, ha együtt énekelsz a kórusban a többiekkel...

Majd van az a tény, hogy természetesen a tudomány nem egy olyan dolog ami megingathatatlan és főleg nem szabad dogmákat megkérdőjelezhetetlennek gondolni. A tudomány maga ott kezdődik, hogy kételkedsz. Ezért vannak olyan hangok akik nem tekintik a bevezetett vakcinákat jónak, vagy közgazdasági oldalról a lezárásokat túlzónak és ártalmasnak tartják. Van olyan aki érdekből, van olyan aki tényleg tudományos szemlélettel mindenfajta előnyszerzés nélkül.

Mely hangok nagy része megjelent itt a covid-topikokban és amelyeket te megpróbáltál hülyeségnek beállítani. Örömmel látom, hogy így a 4. oltás és az 5. hullám után kezd fény gyúlni az agyakban és egyre többen gondolkodnak el azon, hogy nem feltétlenül alusisakos gondolkodás kételkedni a mainstream által szajkózott dolgokban. Köszi, hogy beismerted.

(Az, hogy mennyire volt túllihegve az egész téma, illetve hogy megérte-e minden erővel a Covid ellen küzdeni más nehézségeket mellőzve, az megint más kérdés.)

Nem más kérdés, hanem pontosan erről van szó már 7. topik óta. Főként azt boncolgattuk, hogy miért éri meg minden erővel a Covid ellen küzdeni, miután nyilvánvalóvá vált hogy a "védekezés" nagyjából annyit ér, mint halottnak a szentelt víz.

Úgy emlékszem, ...

Ennyit arról, hogy mennyire figyelünk arra, hogy mit mond a másik ember.

Nem más kérdés, hanem pontosan erről van szó már 7. topik óta. Főként azt boncolgattuk, hogy miért éri meg minden erővel a Covid ellen küzdeni, miután nyilvánvalóvá vált hogy a "védekezés" nagyjából annyit ér, mint halottnak a szentelt víz.

Ha erről szólt volna, tök jó lett volna, mert ez egy tök valid vitatéma itt (közgazdasági tudás jóval több van a köreinkben, mint orvostudományi).
Erről is volt szó, igen, de előtte futott pár kör arról, hogy "a COVID nem veszélyesebb mint egy mezei nátha", "a maszkviseléstől oxigénhiányos állapotba kerül a viselője", "az oltásoktól súlyosan megbetegednek/meghalnak majd az emberek".

Nem pusztán két tábor van szerintem (bár vannak átfedések), nekem az alábbiak jutnak most eszembe (nem feltétlenül a hup közösségből):

1. létezik a COVID vs a háttérhatalom hazudik nekünk erről
2. a COVID természetes úton jött létre vs a COVID-ot mesterségesen hozták létre (tovább bontható: háttérhatalom vagy Kína)
3. a COVID veszélyes bizonyos emberekre vs a COVID egy egyszerű nátha és csak azokra veszélyes akik nem élnek egészséges életmódot (tovább bontható: C vitamin fogyasztás és/vagy sportolás és/vagy valamelyik diéta követése)
4. a maszkviselés ártalmatlan az egészségre vs a maszkviselés oxigénhiányt idéz elő a viselőjében
5. a korlátozások segítenek megfékezni a COVID terjedését vs a korlátozások egyáltalán nem segítenek ebben
6. a korlátozások teljesen ésszerűek vs egyes korlátozások más téren többet ártanak, mint itt használnak
7. az oltások minimális kockázatot hordoznak magukban vs az oltások ártalmasak az emberekre (tovább bontható: rövidtávon vagy hosszútávon jelentkezik, maradandó vagy nem maradandó kárt okoznak, az mRNS technológiájúak csak vagy az összes)

Ha a 6-os ponton vitázunk most, én amúgy egyetértek veled. (Sőt, talán még az 1-es és 3-as pontokban is.)

Ennyit arról, hogy mennyire figyelünk arra, hogy mit mond a másik ember.

Kire/mire nem figyeltem?

Ez egy eleg akkuratus es preciz kifejtes volt, vissza is vonom azt az allitast, hogy nem figyeltel volna. :)

Kifejtem a sajat velemenyemet az egyes pontokban:

1. Letezik.

2. Mesterseges beavatkozas miatt mutalodott ugy, hogy embert is kepes fertozni, illetve tovabbfertozni. Egyelore nem tudjuk, hogy veletlen baleset a laboratoriumi kiserletek kozben vagy szandekos karokozas. Mindketto mellett szolnak ervek, az elobbi mellett az, hogy mivel emberre eddig nem veszelyes virusrol volt szo, nem volt indokolt magasabb szintu biztonsagi ovintezkedeseket tenni.

3. Veszelyes bizonyos emberekre, de meg mindig nem tudjuk, hogy kire es miert. Szemmel lathatoan senkinek nem all erdekeben, hogy ezt kideritse, holott letfontossagu lenne a kerdes megvalaszolasa. Szerencsere tarsadalmi szempontbol elhanyagolhato mennyisegu emberre halalos csak es ok sem tul fiatalok.

4. A maszkviseles _helyes_ hasznalata artalmatlan az egeszsegre: lasd az orvosok sem halnak bele a mindennapi maszkviselesbe. De! A mindennapjainkban lehetetlen kivitelezni a helyes maszkviselest: nem fogja senki 2-3 orankent cserelgetni, kimosni, ujat venni. A helytelen maszkviseles pedig hosszu tavon karos az egeszsegre, foleg gyerekek eseteben. Egy pelda: egy sebeszorvos nem visel egesz nap folyamatosan maszkot: felveszi amikor talalkozik a beteggel, felveszi a mutoben, utana kuka. Ezzel szemben az ALDI-s dolgozok a teljes munkaidejuk alatt, akar tobb muszakban, folyamatosan hordaniuk kellett. Ez karos.

5. Minimalisan, elhanyagolgato mertekben segitenek csak. A home office, illetve zart, zsufolt helyeken, pl. orvosi rendelokben ahol potencialisan fertozo emberekkel talalkozunk segit a maszkviseles. Minden mas felesleges potcselekves (pl. plexi pajzs a boltok penztarainal a penztaros elott aki vegigfogdossa az osszes kajat, szabad teri maszkviseles, kijarasi tilalom, stb, stb.)

6. Az osszes korlatozas (es a lockdown) tobbet art mint hasznal, kiveve az elozo pontban emlitett nehany aprosag. De egy orvosi rendeloben eloirt maszkviselest azert nem neveznek "korlatozasnak".

7. Egyelore nem tudjuk. En szemely szerint az eletkor csokkenesevel (pl. 50 ev alatt) mar nagyobb veszelyt latok az oltasokban, mint a covidban.

Mindenki azt hisz, amit akar. Olyan kísérleti vakcinát vesz fel, amilyet szeretne, ha az állam előtte engedélyezte.

Sajnos vannak fasisztoid és kirekesztő orvosok, akik nem tudnak különbséget tenni kísérleti és bevizsgált vakcinák között.

 

Ezek a majmok úgy gondolják, hogy ők okosabbak a többi embernél és másokra rákényszeríthetik a saját hülyeségeiket. A legtöbb probléma ezzel van. Nem azzal, hogy lehet oltakozni, ha szeretnél.

Ha kikapcsolják az áramot, levelet ugye még fognak küldeni nekünk arról, hogy milyen vakcinát kell felvenni?

Merkely prognózisai se maradjanak ki belőle!

Komolyan aggódom, hogy áram nélkül miből fogok kimaradni.

:)

Bad science

It would not pass muster for any other authorization

Hát azt hiszem erre passzol a sommás mondás, elválik a szar a májától. Molok nyílt szolgálata már sokaknak túl van a tűréshatáron, a gyerekáldozatra csak a leghitványabb férgek képesek, így legalább pontosan tudni fogjuk kire kell majd lesújtani a fordul a kocka.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

https://expose-news.com/2022/07/11/boris-distraction-uk-gov-revealed-triple-vaccinated-94percent-covid-deaths/

Whilst you were distracted by Boris resigning, the UK Gov. quietly published a report confirming the Vaccinated account for 94% of all COVID-19 Deaths since April, 90% of which were Triple/Quadruple Jabbed

A report that was quietly published by the UK Government, just hours before Prime Minister Boris Johnson announced his resignation, reveals that Covid-19 deaths have risen dramatically among the triple vaccinated population in England over the past couple of months whilst declining drastically among the unvaccinated population.

With the most recent figures showing the vaccinated population in England accounted for a shocking 94% of all Covid-19 Deaths in April and May, and 90% of those deaths were among the triple/quadruple vaccinated population.

Ez ütős:

Több ezren számoltak be arról, hogy a Covid-oltás megváltoztatta a havi vérzésüket

...

Az önbevalláson alapuló felmérés további különlegessége volt, hogy bevonták a már hormonkezelést kapó transznemű férfiakat, ...

De legalább próbálkoznak. Mármint a hvg...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Fauci legújabb interjújára van valakinek linkje? Egy podcastban hallottam, hogy megint tündökölt, de nem találtam meg a forrást.

Újabb olvasnivaló, a lényeget kiemelem ide: https://expose-news.com/2022/07/14/consequences-prolonged-mask-use-only…

Ez egy összefoglaló, de vannak benne linkek a forrásokra. Amit írnak:

"

The Foegen Effect: Mask Mandates Increased Covid-19 Deaths

A profoundly important study was conducted by German physician Dr. Zacharias Fögen to find out whether mandatory mask use influenced the Covid-19 case fatality rate in Kansas from August 1, 2020, to October 15, 2020.11 He chose the state of Kansas because, while it issued a mask mandate, counties were allowed to either opt-in or out of it.

His analysis revealed that counties with a mask mandate had significantly higher case fatality rates than counties without a mask mandate. “These findings suggest that mask use might pose a yet unknown threat to the user instead of protecting them, making mask mandates a debatable epidemiologic intervention,” he concluded.

That threat, he explained, may be something called the “Foegen effect” — the idea that deep re-inhalation of droplets and virions caught on facemasks might make Covid-19 infection more likely or more severe.

“The fundamentals of this effect are easily demonstrated when wearing a facemask and glasses at the same time by pulling the upper edge of the mask over the lower edge of the glasses. Droplets appear on the mask when breathing out and disappear when breathing in.”

"

Ennyike: eddig nem találtam olyan tanulmányt, ami statisztikailag kimutatta volna, hogy a maszk-kötelezettség jobb volna a szabadságnál akár csak a fertőzésszám tekintetében (akinek van, az linkelje!). Ellenben vannak akik pont a fordítottját kimutatták, ahogy ez a Foegen nevű illető is. Persze amikor annak idején mondtam, hogy bizonyíték híján marhaság tudományosnak gondolni a maszk hordást, akkor én voltam a hülye antimaszker.

Szerkesztve: 2022. 07. 18., h – 18:01

Hehe :)

https://www.bitchute.com/video/vykyiJTmWfWF/

Érdekes téma, feldolgozhatná valaki, de persze nem egy f@sz csekker csapat. Az viszont biztos, hogy a megbélyegzés nem érv, sőt az érv hiányának beismerése.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Bhakdi prof már az elején megmondta, hogy ez lesz és indokolta is. Persze azt is lehet mondani, hogy csak a gyerekvállalástól ment el a kedve a fiataloknak a stressz miatt, csak az a baj, hogy komolyan nem vizsgálja senki az összefüggést, sőt szerintem szándékosan tabu a téma. Ha kiderülne hogy de facto az oltás okozza, nagyon-nagyon sokan kerülnének bajba, ez azért erősen a vizsgálatok ellen dolgozik.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Magam is gyanakszom a vakcinára is, de akkor sem lennék meglepve, ha csak simán a lezárás és szivatás demoralizáló hatása volna a gyerekszületés visszaesése. Mi például eleve úgy terveztük, hogy 2021 környékén jöhet a következő gyerek, és még így is beparázott a feleségem, hogy mit fognak csinálni vele majd ha a Covid alatt szül, bezárják, tesztelgetik nem lehet látogatni, maszkot adnak rá meg a babára is, nem jöhet haza, stb. Még úgy is félt ettől, hogy minden gyerekünk otthon született a kórházi szivatástól biztonságos távolságban, és így a most következővel is minimális esély volt, hogy kórházba kellene menni.

Az lett a kompromisszum, hogy időzítsük nyárra a gyereket, nyáron már csak nem lesznek bekattanva a dilinyósok sem. Bejött a számítás, most valóban viszonylag nyugodtan lehetett szülni. Persze otthon született a negyedik is, nem tudom a kórházakban hogy áll az őrület éppen és nem is akarom tudni. Minket lényegében csak az érintett, hogy a kötelező vizsgálatokhoz maszkban kellett várakozni. Ez is fasság és büntetném aki kitalálta, de legalább ki lehet bírni.

Szóval egyáltalán nem csodálkozom, hogy ilyen körülmények között félnek a nők a szüléstől. Őszintén szólva én is félnék, azt a néhány órát is alig bírtam ki maszkban, amikor ügyfélhez mentem, ha belegondolnék, hogy a babámmal maszkban kell lennem a csecsemőosztályon, akkor inkább nem is akarnék gyereket.

És akkor még nem is szóltam arról, hogy sajnos a nők többsége fogékony a propagandára és elhiszi, hogy veszélyben van! Gondold el, hogy nem elég a sok kellemetlenség, hozzá még félhet is, hogy jajj mi lesz, ha elkapja A KÓRT terhesen!

Az egész rendszer szülés ellenes onnantól kezdve, hogy már a gyerekekbe félelmet ültetnek, hogy a szülés mennyire veszélyes és fájdalmas. Sajnos erre a CSOK meg hasonlók annyi mint egy ragtapasz az artériás vérzésen.

Vagy nem értik az emberi lélek működését, vagy szándékosan azt akarják, hogy ne szülessenek gyerekek. Nincs harmadik lehetőség.

Szerkesztve: 2022. 07. 20., sze – 08:29

Jajajaj itt a világvége!

A WHO megkongatta a vészharangot, berobbanhat a koronavírus Európában

A WHO javaslata teljesen észszerű, vessünk be mindent újra, ami eddig sem működött.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 07. 20., sze – 18:29

Fauci beismerte, hogy néha előfordul, hogy egy kezdetben jónak tűnő vakcina az emberek állapotán ront.

Lassan, de haladunk előre, bár a börtönrácsra még várni kell sajnos.

 

"This would not be the 1st time if it happened that a vaccine that looked good in initial safety actually made people worse."

 

https://twitter.com/GothamAsylum604/status/1545901731757690880

Itt fentebb ezt kerestem, köszi! https://hup.hu/comment/2810102#comment-2810102

Ez a Fauci néha úgy tűnik érti a vakcinákat, már csak azt nem értem hogy ha pontosan tudja, hogy ennyi idő alatt nem lehet tudni a hosszú távú következményeket, akkor miért ajánlotta fűnek fának? Remélem ezt is megkérdezik tőle a Nürnberg 2 perben mielőtt elítélik.

Szerkesztve: 2022. 07. 21., cs – 14:01

Del - false flaget ettem meg.

"greatawakening" fetrengve röhögős

komolyan élvezetes lehet ezt megélni mikor valaki felkel reggel, "kinyitja az internetet" hogy ilyen baromságokat olvasson, majd kipipálja magában mennyire jól is következtet és okos, a többiek meg mekkora hülyék és késztetést érez, hogy ezt terjessze is.

Hint: ha van komplikáció, az nem azt jelenti, hogy az általában megtörténik, vagy a veszélye nagy, hanem azt, hogy van.
kb 50 millió oltásból 500 alatti esemény és ebből 72 halál (AstraZeneca)

És miért fetrengve röhögős "Ilyeneket már le merne írni?"
Ez egy tavalyi hír a BBC- (tudod helyi közszolgálat, ott még van).

https://www.bbc.com/news/uk-england-tyne-58330796

Számítottam a semmitmondó 1 évvel megkésett ébredési üzenet után egy semmitmondó üzenetre. Mit is lehetne erre mondani. Nekem már az is jó, ha felmerül benned, hogy ezek az oldalak (mint ez a greatawakeaning) csak arra készülnek hogy téged megtévesszenek.

Gondolom kicsit sem zavar, hogy a VAERS alapján 1.35 millió COVID vakcina mellékhatás volt 2 év alatt, az összes többi vakcina 890.000 mellékhatást csinált 30 év alatt.

Mindegy, majd megdöglik aki nem bírja.

 

Egyébként nem olyan nehéz használni, kiválasztod az oltást és Find:

https://medalerts.org/vaersdb/index.php

 

Jobban járnál, ha nem közvetlenül Müller Cecíliától szereznéd az infót, akkor talán nem csinálnál hülyét magadból úton útfélen.

Akkor leírom mit csinálsz.

Van egy hivatalosan elismert adat ami specifikus adott problémára és az adott válaszra és átviszed

- egy teljesen más témára ami kiterjeszti a problémát az összes bejelentett problémára

- valamint az összes arra adott megoldásra.

Emellett elfelejted közölni, hogy

- a VAERS adatbázis nyitott.

- bárki tud bármit beküldeni, beleértve a lakosságot (az adatok több mint fele "más, ismeretlen" által bevitt adat)

- semmilyen ellenőrzés vagy szűrés nincs ezeken az adatokon (lent egy példa a komolyságról, az adatok bevezetése lehet utólagos)

Példának, egy "bejelentés":

COVID19/Pfizer:

Administered-by: Private, Write up: Patient experienced mild numbness traveling from injection site up and down arm that subsided over 20 minutes."

Na most te a két adatot (a hivatalost) -- amire *egy évvel* később akar valaki *ráébreszteni* de azzal hogy *most már  ezt is le merik írni???* hivatkozik a hozzászóló, azaz nem csak hogy elhiszi, hogy a halál ok megjelölése korrekt, hanem azon csodálkozik, hogy ezt valaki el is meri ismerni, azaz fogalma nincs róla, hogy mindig is el voltak ezek az esetek ismerve és hivatalos adatokat vezettek róla) -- akarod összehasonlítani, a fenti megkérdőjelezhető, nem pontos, nem releváns statisztikával. 

Ha ez neked jó, egészségedre. 

> semmilyen ellenőrzés vagy szűrés nincs ezeken az adatokon (lent egy példa a komolyságról, az adatok bevezetése lehet utólagos)

Ez jóformán az egyetlen hely, ahol ellenőrizni tudsz, de az UppSala is ezt adja, az sem mért mást.

De mondjuk Facebook csoportok is alakultak a mellékhatásokról, ha nem tűnt volna fel.

Nyilván érdemi információ helyett szerinted jobb lenne Dr. Prof. Mme. Őfelsége Tekintetes Müller Cecília asszonyra hallgatni, mi?

Müller Cecília vajon megbízhatóbb a VAERS-nél?

Ha ő mondja, akkor az biztosan úgy van, a VAERS, UppSala,... meg lehúzhatja magát a klotyón.

Nem lehet, hogy rejtett orvosbáró függésben szenvedsz?

Administered-by: Private, Write up: Patient experienced mild numbness traveling from injection site up and down arm that subsided over 20 minutes."

Ez egy "probléma" ami az adatbázisban van (ha veszel fáradságot látni fogod, hogy a legtöbb COVID19 jelentés ezen  a komolysági vonalon mozog). Kell ezt magyarázni? Te jöttél ezzel a számmal, ami egyértelmű az adatbázis tartalmát megnézve hogy összehasonlíthatatlan és használhatatlan.  

Ott követtem el a hibát, hogy leálltam vitatkozni a Korona Tanúinak bigott hittérítőjével.

Ezerszer átbeszélt dolgokról van szó, erre nekiáll magyarázni, hogy a tudomány mai állása szerint 2+2=5, aztán csodálkozik, ha röhögnek rajta.

 

Íme egy link, ahonnan tanulhattál volna, akkor most nem beszélnél hülyeségeket:

https://hup.hu/comment/2690567#comment-2690567

 

Szóval, ha végignézted volna a videót, ahelyett, ahelyett hogy zsigerből osztod a faszságokat, megtalálhattad volna, hogy hány százalék súlyos mondjuk Pfizer esetén.

https://youtu.be/Fht9MrGiR-U?t=1607

 

Az AstraZeneca 35%-a súlyos mellékhatás, a Pfizernek 21%, a Modernának 12%, az összes vakcinára nézve 23%.

Az 1.3 millió mellékhatás negyede: 325 ezer súlyos.

 

Vannak adatok, nem muszáj a levegőbe böfögni valami baromságot és csodálkozni, hogy az antivaxerek hülyét csinálnak belőled.

Pedig jobb lenne, mert megtanulhatnád belőle, hogy kb. 23% a súlyos mellékhatás az összes vakcinánál. Még linkek is vannak.

Az, hogy ilyen felsőbbrendű dumával, feltételezve, hogy a másik minden információ nélkül van, próbálsz bizonyítani más adatbázis vizsgálatából származó eredményeket származtatni nem változik semmi.  

Túl korán vetették be, még nincs elég buzi. Arra viszont jó, hogy kiderült, a propagandában állított aberráltak aránya nem stimmel. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Arról szól a nyugat legnagyobb problémája, hogy mennyire el van nyomva az a rengeteg szegény buzi. Hát úgy tűnik nem is annyira rengeteg, vagy a majomhimlő mégse annyira turbófertőz, vagy mindkettő :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

- egyes nemi szervi elváltozásokat, valamint a szájon vagy a végbélnyíláson lévő sebeket.

Nem győztem röhögni a cikken.

Már várom, hogy Müller Cecília elmagyarázza, hogy igazából kurvára véletlen, hogy pont arrafelé vannak a sebek, ez a vírus sajátossága.

Ennek semmi köze ahhoz, amit a homo/transz/lmbtq/...fób konteósok terjesztenek.

Néha magam sem tudom hol állok meg kinek higyjek, sokszor eltúlzottnak tartom ezeket a clown world véleményeket, de egyszerűen amikor ilyeneket olvasok, hogy kb. 16500 esettel a majdnem 8 milliárd emberből nemzetközi vészhelyzetet hirdet a WHO egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek normálisak. Ez a lószar 0.00020625%-át érinti az emberiségnek, fel sem tudom fogni mennyire elenyésző szám ez.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Pedig próbáljuk elmagyarázni a lényeget:

- 20 éve küzdenek az okosok azon, hogy oltási igazolvány legyen. Egyetemista koromban is erről szólt már a sutyorgás 1997-ben.

- eszük ágában sincs 10-15 éveket végigtesztelni egy oltással, beléd vágnak valami olcsó szart és kész, ha nem bírod, sorry

- egy-két filantróp majom azt gondolja, hogy oltásokkal minden betegség legyőzhető lenne, de igazából profitról szól a történet

- a betegek gyógyításánál rentábilisebb biznisz az egészségesek folyamatos kezelése

 

A történet röviden ennyi és kurvára semmi köze a COVID-hoz, vagy más betegséghez. Nem gyógyítani akarnak, hanem folyamatos bevételi forráshoz jutni.

Ha ez eddig nem esett le, akkor nem is fog.

Annak ellenére gondolom ezt szűklátókörűnek, hogy alapjában véve egyet értek (mint valószinüleg az előző topikokból látható is a hozzászólásaim alapján, igy kicsit meglepődtem ezen a válaszon).

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

csomo nemcsak orvosi eset van, ahol 8 milliard emberbol meg ennyit se erint a problema, megis a megfelelo hatosag megtesz erofesziteseket a megmentesre. es nyilvan a lofasz % egesz addig nemszamit, amig nem te vagy egy rokonod az erintett... :/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

nyilvan a lofasz % egesz addig nemszamit, amig nem te vagy egy rokonod az erintett...

Ezen logika menten akkor kezdjuk el lezarni az orszagot es rendeljunk el egesz napos kijarasi tilalmat minden influenza szezonban.

A rak miatt meg egesz evben, mert nagyjabol gozunk nincs, hogy ki-miert lesz rakos, tehat biztos ami biztos alapon.

Ezen logika menten akkor kezdjuk el lezarni az orszagot es rendeljunk el egesz napos kijarasi tilalmat minden influenza szezonban.

Mintha én nem láttam volna minden influenza szezonban tömegesen lélegeztetésre szoruló pácienseket ami teljesen leterhelné a kórházakat. 

Na itt a terelés. Hogy jön ide a várólista? Ember a sürgős eseteknél nincs "várólista". Várólista azért van, mert már a "rendszerváltás" előtti időknél is szarabb helyzetben van az egészségügy. 

A gyógyítás nagyon sokat fejlődött az emlegetett időszakhoz képest, rengeteg gépesítés történt emellett rohadtul lecsökkent az orvosok illetve a képzett asszisztencia számossága. Ennek fő oka, hogy a társadalombiztosításból odacsorgó lé nagy részét elviszi a gyógyszertámogatás az emelkedő eszköz és anyagköltség nem jut elég pénz a személyzet finanszírozására. 
De ez pont olyan mint egy hajó, nehezen áll meg és nehezen vált irányt. De semmiképp nem segít, ha olyan emberek ülnek a hajóhídon akiknek a rövidtáv a cél. 

Szerintem van pénz az egészségügyben. Orbán nemrég rendelt 9 millió Pfizer vakcinát újra, beadtak belőlük vagy 250.000-et belőle negyedik oltásként.

A románoknak vagy 120 millió vakcinára volt szerződésük, vajon mennyit is adtak be?

A 17.000 lélegeztetőgépre is volt pénz, akkor pont az orvosokra ne lenne? Nem lehet, hogy egy kicsit sokat lopnak a gyógyszergyárak az a gond?

Legalább a számokat ellenőrizd mielőtt írsz egy hozzászólást.. az EÜ büdzsé több mint fele nem gyógyító/megelőző ellátásra jut, példának mire megy el a többi: az évi gyógyszertámogatás mértéke önmagában 400 milliárd felett van. 

Az hogy költ az állam 40 milliárdot vakcinára fel sem tűnik ebben a költségnövekedéssel szemben amit az okozott, hogy a rengeteg koronavírusban megbetegedőt kellett ellátni. Nem az értelmezhető költéssel van a baj. 

A 300 milliárdos lélegeztetőgép beszerzésről csak hivatalosan nem mondták ki eddig, hogy lopás volt, mivel kb bárminek a 2x árán vettük meg. Azaz 150 milliárd valahol ott van a Fideszes srácoknál. Nem tudom miért hozod ide ezt a nyilvánvaló lopást. (amúgy 16e de ki számolja) 

De ha ezt az egészet nem vennénk figyelembe akkor az mutatja jól, hogy mi mennyi, ha a GDP arányos költést vesszük amit az egészségügyre(nálunk ebben van a gyógyszer támogatás is) költünk. Ez 5% körül mozog míg máshol azért eléri a 7-8% -ot is (teljesen máshogy felhasználva)

De persze nem erről volt szó, hanem arról, hogy az egészségügyet legatyásította az elmúlt 3 Orbán-kormány. Ezért a munkaerő elvándorolt. Szóval már megint terelsz. 

2021. dec 21:

A kormányfő által percekkel ezelőtt bejelentett 9,5 millió darabos Pfizer-rendelés az omikron variáns ellen megerősítette azt az értesülést, amit a Portfolio elsőként írt meg múlt pénteken, miszerint visszaszálltunk a közös uniós Pfizer-rendelésbe, amiből májusban egyedül Magyarország maradt ki.

 

2021. dec 21 óta beadott oltások száma (1. 2. 3. 4.): 1.46 millió.

Gondolom a gyógyítás/megelőzés része 8 millió vakcinát kidobni a kukába.

Én nem bánom ha kidobnak pár millió oltást, azt sem tudom mennyi az oltások száma, mivel értelmes információt nem adnak. De _nem is ez a kérdés_ hanem az, hogy tudjuk, hogy hatásosak, hisz láttuk mi történik ott ahol nem voltak megfelelőek az intézkedések. A magyar elszúrt védekezés is jobb lett az átoltottság után. 

De _nem is ez a kérdés_ hanem az, hogy tudjuk, hogy hatásosak, hisz láttuk mi történik ott ahol nem voltak megfelelőek az intézkedések. A magyar elszúrt védekezés is jobb lett az átoltottság után. 

Az oltások megkezdéséig (2020 dec vége), az első 9 hónapban (1 és 3/4 hullám) kevesebb, mint 10e ember halt meg, a következő 9 hónapban (1 és 1/4 hullám) több, mint 20e ember, az azt követő 9 hónapban (2 hullám) 16e. Az első 9 hónapban nem volt beadott vakcina, a következő 9 hónapban 12,3 millió, a következő 9 hónapban 4,2 millió. Valóban jobbak lettek az adatok? Nekem nem úgy tűnik, miközben egyre kevésbé halálosak az egyes variánsok.

Most akkor szepen visszaulsz az asztalodhoz es megcsinalod a hazifeladatodat: elolvasod es ertelmezed, hogy mire reagaltam: "nyilvan a lofasz % addig nem szamit, amig nem a..."

A masik temara, amit isten tudja miert, ide kellett citalnod 200x-ra is, most nem reagalnek. Ezt hivjak terelesnek.

amiota megy a covid lemez, azota egy komplett uj novergeneraciot ki lehetett volna kepezni.

De meg 2 ev, es egy komplett orvosgeneraciot is.

 

Csak azzal ne gyertek, hogy ezt nem lehetett elore latni, hogy tobb orvos kell, tobb nover kell.

Ha kidobott pfizer vakcinakra van penz meg lelegezteto gepekre, akkor orvosi fizetesre is kell lennie.

 

Tudom-tudom teljesen varatlanul ert minket igy mar 4. eve.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2022. 07. 25., h – 02:15

"felfogtad e, de nekem nem célom, hogy meggyőzzelek arról, hogy nincs igazad"

minden kommented bizonyítja hogy neked "valami" célod van azzal, hogy mély alvásban tartsál embereket.  Ilyen sok kommntetet ingyen senki se irkálna csak meggyőződésből.  Miért nyomnád a féknyúzt, ha nem lenne érdeked?

Cui prodest, mondja a latin.

Szerkesztve: 2022. 07. 25., h – 16:12

Itt a n+1-ik világvége:

Több mint ezer ember halt meg tegnap óta koronavírusban

Az index lassan ugyan olyan olvashatatlan szar lesz, mint a 444 meg az origo. Még véletlenül sem megrendelt írás, hogy alapozzon az újabb lezárásnak.

Tényleg, hányadik "hulámnál" is járunk?

Milyen jól fog jönni, az emberek épp tüntetni készülnek, hát most a szörnyűséges egészségügyi világvégehelyzet miatt maradhatnak otthon. Javaslom, hogy a legeslegújabb, most már tényleg működő oltásba tegyenek brómot, meg xanaxot is, hogy mindenki lenyugodjon a picsába.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Izraeli Egészségügyi Minisztérium: titkolják a tanulmányt a génmódosítóknak gyerekekre gyakorolt hatásáról

Az Izraeli Egészségügyi Minisztérium titkolja saját tanulmányát, amely szerint a Pfizer COVID oltást követő mellékhatások 2-4-szer nagyobb arányban jelentkeztek az 5-11 éves gyermekeknél, mint a 12-17 éveseknél.”

  • “A nemkívánatos események 2-4-szer gyakoribbak az 5-11 évesek körében! Mindez annak ellenére, hogy a fiatalabb korosztályban az átoltottság 3-4-szer alacsonyabb, mint az idősebb gyermekeknél.
  • Új, a Pfizer betegtájékoztatójában nem említett mellékhatásokat is azonosítottak.
  • Az állításokkal ellentétben a különböző mellékhatások, beleértve a súlyosakat is, nem rövid ideig tartanak és nem átmeneti jellegűek. Egyesek több mint egy évig gyötrik a beteget.
  • A nemkívánatos események jelentős része nem tűnt el a vizsgálat végére, így nem lehet tudni, hogy mennyi ideig tartottak.
  • Egy újabb oltás a nemkívánatos események kiújulását/ súlyosbodását hozta magával.

Eredeti cikk:

https://rtmag.co.il/english/the-israeli-moh-is-hiding-serious-findings-from-a-study-it-conducted-on-pfizer-covid-vaccine,-showing-a-2-4-times-higher-rate-of-adverse-events-in-children-aged-5-11-vs-ages-12-17

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Terelésből kapsz egy hármas alá-t. Azt a kismillió kutatást most hagyjuk is, ami az mrns génmódosító hatásáról született, tehát, ostobaságokat beszélsz.

A cikk érdemi tartalmához valami?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elvileg Karikó Katalin arról csevegett, hogy nem módosít DNS-t, de mondjuk fogalma sem volt az egészről. Sok egyéb hülyeségről is csevegett már.

https://hvg.hu/tudomany/20210520_kariko_katalin_rns_dns_szeged_vakcina

 

Itt egy origo-s cikk, ami a polimeráz thétával foglalkozik, valószínűleg DNS javításra szolgál a természetben és az RNS-ből DNS-t csinál.

https://www.origo.hu/tudomany/20210623-megis-tudnak-az-emlos-sejtek-rns…

 

Érdekessége a cikknek, hogy elfelejti megemlíteni az RNS alapú védőoltásokat, amit pont 2 hónappal előtte toltak a népbe milliószámra. Nem tartotta fontosnak a cikkíró megemlíteni, hogy Karikó ennek pont az ellenkezőjéről dumált 1 hónappal a kutatás előtt és kvázi lehülyézett mindenkit, aki úgy gondolta, hogy RNS-ből DNS lehet.

Elég sok kutatóorvos kiakadt Karikó hülyeségén.

Az RNS vírusok (HIV) képesek DNS-t létrehozni reverz transzkripció segítségével. A vírusban van egy enzim, ami ezt megcsinálja. Ezt mindenki tudta Karikón kívül.

A linkelt tanulmány arról szólt, hogy még RNS vírus nélkül is megtörténhet mindez a polimeráz théta segítségével.

Mindenki tudta, hogy az RNS DNS-sé alakulhat. Nem Józsitól származott a kocsmában az ötlet, hanem olyan emberektől, akik értettek a biológiához és ismerték a HIV vírust.

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Reverz_transzkript%C3%A1z

Ne zavard meg tényekkel, még oda lesz a hite  :)

Idézném Bardócz Zsuzsannát, aki nem keveset tett le a területen az asztalra:

Szart se tudunk a biológiáról.

A Karikió félék megszívelhetnék ezt és levehetnék a nagy mellényt...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Hmm, tegnap meg nem kellett.

 

Egy kicsit torzitva, de ossze van ollozva baromi regi interjuk, (talan '80-as evek?), meg nem annyira regiek (2020),  ahol arrol beszelnek,

hogy a populaciot meg kell felezni, minek ennyi ember, useless class-t el kell tuntetni.

Es ennek a legjobb modja egy globalis betegseg, aminek kapcsan be lehet adni oltasokat, ami a termekenyseget megfelezi.

 

Persze ez egy viccoldal, meg rengeteg interju ki van ragadva.  De erdekes embereket ragad ki:

https://en.wikipedia.org/wiki/Yuval_Noah_Harari

https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali , aki 1981-ben ezt irta:

"The future agenda will be the urgent question of how to find a way to reduce the population.

Of course we cant execute them or build camps for them.

We'll get rid of them by making them believe that it's for their own good.

The overpopulation and/or the most part the useless overpopulation is too expensive from a social point of view.

Socially, it's also much better when the human machine stops abruptly than when it gradually becomes unusable.

Nor will we be able to verify the intelligence of millions or billions of people. Can you imagine that?

We will find or initiate something such as a pandemic aimed at certain people, a real economic crisis or not,

a virus that will hurt the elderly or the fat. It's victims will be the weak and the fearful.

Scared and stupid will in this and ask for treatment.

"

Ez erdekes. Erdemes lenne leellenorizni, hogy tenyleg elhangzott-e ez 1981-ben, es tenyleg Attali mondta-e.

 

Bill Gates tweetje, hogy mennyire nehez volt neki a 2021-es ev, mikozben a vagyona $98milliard dollarrol (2020), $124 milliard dollarra nott (2021).

 

Ilyen osszeollozott, kiragadott interjuk, tweetek, meme-ek egy robot hanggal.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

https://www.life.hu/egeszseg/20220726-a-heten-tetozhet-a-koronavirus-nyari-hullama-hazankban-rusvai-miklos.html

A koronavírus nyári hulláma felívelő szakaszban van, azonban a szakértő jóslata szerint július utolsó hetében tetőzhet a járvány. Rusvai úgy véli, ez még nem a hatodik hullám volt, inkább csak egy "hullámocska", amely a lazításoknak is köszönhető.

Tegyék meg tétjeiket a következő lockdown kezdetének időpontjára.

Van egy gyöngyszem a cikkben:

> Lecsurgattam magamnak egy antitest-terápiát

Eddig úgy tudtam, hogy ez egy nagyon drága kezelés, amihez ráadásul korlátosak az erőforrások is. A veszélyben lévő betegeknek volna fenntartva eredetileg. Ő meg csak úgy lecsurgatott magának egyet egy kis náthatünetre. Sima földi halandók Favipiravirt kapnak és csak akkor kapnak valamiféle kezelést ha már fulladoznak, vagy nem? Ez nem visszaélés a rá ruházott lehetőségekkel? Nem tudom biztosan, csak kérdezem.

Gondolom annyira bízott a négy vakcinában, hogy így nyár derekán szükségesnek ítélte az antitest kezelést a "banális megfázás" tünetekre.

.

Pontosan így tudom én is.

Ígéretes az antitest-terápia az új koronavírus által okozott megbetegedés kezelésében

Hazánkban a közelmúltban alkalmazták először a koronavírus-betegség gyógyítása során a vérplazma-terápiát. Egy súlyos állapotban intenzív osztályon ápolt beteg három egymást követő nap kapta meg három részletben a kezelést. Az eredményeket látva ígéretes az eredmény – hangzott el az Operatív Törzs április végén tartott sajtótájékoztatóján.

Igen, ez nagyon erős visszaélés!

Aki adta az antitesteket (vérplazmát), az meg kap egy SMS-t, hogy megmentett egy embert.

Hú bazzeg, ha beteg vagy, akkor nem mehetsz kórházba látogatóba, nem mehetsz öregek otthonába, otthon kell maradnod, hogy ne fertőzzél el másokat.

Úgy tűnik Müller Cecília agysorvadása fertőző, a környező tisztifőorvosok is mind elkapták:

Mindenki maradjon otthon, aki betegség tüneteit észleli magán.

 

A svédek már nem is tesztelnek, mert a mezei náthára vonatkozó előírások vannak érvényben. Többek között ilyenek, hogyha beteg vagy, akkor ne látogasd meg például az öreganyádat.

Mindeközben anyósoméknál az öregotthonban az x. oltás után ismét zárlat koronavírus miatt. Most 3-an haltak meg a kb. 40-ből.

Mintha pont azokat nem védené az oltás akiket kell. :(

Egy kórház három orvosa halt meg egy hét alatt, miután a kórházba beadták az egészségügyi dolgozóknak a negyedik "védőoltást".

A három orvos halálának okát még nem közölték. Az elhunytak pár nappal azután haltak meg egymást követően, hogy a kórházban ahol dolgoztak a személyzetet, így őket is beoltották a negyedik adag COVID19 – kísérleti szérummal. Az esetet egy ott dolgozó ápolónő hozta nyilvánosságra, ezután figyelt fel erre a sajtó is.

A három orvos, aki ugyanazon a héten halt meg: Dr. Lorne Segall (július 17.), Dr. Stephen McKenzie (július 18.) és Dr. Jakub Sawicki (július 21.).

A sajtóban kiszivárgott az a meghökkentő hír is, hogy az elhunyt 3 orvos közül 2-nél a boncolást követően előrehaladott rákos folyamatokat konstatáltak, melyek azelőtt nem voltak jelen a szervezetükben.

https://twitter.com/THP_hospital/status/1552375949345411072

Vajon mi történik az USA-ban?

https://lc.org/newsroom/details/072922-health-care-workers-settle-covid…

 

it is estimated that employees who were terminated or resigned because of their religious refusal of a COVID shot will receive approximately $25,000 each, and employees who were forced to accept a COVID shot against their religious beliefs to keep their jobs will receive approximately $3,000 each. 

 

Ha te vallási okból visszautasítottad a COVID vakcinát és kirúgtak, akkor $25,000-t kapsz, ha pedig ráerőszakoltak az oltás felvételére, akkor $3,000-t.

Ott már zajlanak a kárpótlások?

https://nypost.com/2022/07/30/lisa-maria-kellermayr-commits-suicide-aft…

"Dr. Lisa-Maria Kellermayr — targeted by anti-vaxxers — commits suicide"

"An Austrian doctor who was targeted by anti-vaxxers for her public advocacy in favor of the Covid-19 vaccines has committed suicide."

"Officials said she left a suicide note but did not reveal its contents."

Mi lehetett abban a levélben?

Számomra Győrfi Pál egy nagy kérdés. Újabban nem látni.

 

-1. régen minden nap a TV-ben elmondta, hogy "maradjanak otthon"

-2. óriásplakáton rád mutat "Kérje ön is az oltást!" szöveggel

-3. óriásplakáton utazási irodát reklámoz rózsaszín gatyában, rád mutat: "Nyáron már ne maradjon otthon!" 

 

Én azt hittem, hogy a figura csak hasonló, de valóban Győrfi reklámozta az utazási irodát.

Vannak, akik azt gondolják, hogy Győrfi kiszállt a buliból, nem is hallani mostanság.

Mindenesetre a harmadik óriásplakát (ne maradj otthon) szoros kapcsolatban van az első kettővel.

 

https://rtl.hu/belfold/2022/05/03/gyorfi-pal-kartago-tours-ne-maradj-ot…

Evvel az erővel te is öngyilkos lehetnél, meg itt nagyjából bárki, mert osztjuk egymást. A valódi okot meg úgysem kötik az orrunkra, de a demagóg tálalás sajnos sejtet valamit, ami nem az amit leírnak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A németeknél már lázadástól tartanak a politikusok és mi is a "jó" úton haladunk arrafelé. Ha egy csöpp eszük van, a lehető legjobban békén hagyják az embereket.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> Ha egy csöpp eszük van

Ha ebben bízol, elvesztünk. Eszük nincs nekik, de talán a populizmus fontosabb számukra, mint az aktuális baromságaik erőltetése.

A Fidesz 2/3-ad azért alakult ki, mert az elitista liberális hülyeség fontosabbá vált, mint a populizmus.

Ezt beszéld meg Annalena Baerbock-al a német külügyminiszterrel, ugyan is ő mondta, a gáz miatt. Gondolom ő nem elég hiteles német, olyan lángelméknek mint te, mr nagyarc.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Te is az a fajta vagy akinek a szájába kell rágni a dolgokat, mert magától mindenre alkalmatlan, többek között a gondolkodásra is? Nem csoda a stílusod...

Többet nem segítek.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ott maradsz ahol csak akarsz, nem érdekel, a többiek meg tudnak olvasni és majd eldöntik maguk mit gondoljanak a német külügyminiszer megnyilvánulásáról.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 08. 03., sze – 21:25

https://www.realnotrare.com

Ez egy rövid rész az oldalról magyar felirattal. Ami igazán durva, a környezet reakciói. Na ilyen az igazi kognitív disszonancia, ez biztos nem az, nem úgy volt, elenyésző kisebbség vagy, hazudsz, kussolj.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az elmebaj folytatódik:

A leukémiában szenvedő doktornő magának kellett hogy levegye a vért a szabadban.

A leukémiás doktornőt Konstantina Röscht nem engedték belépni a bécsi kórházba. (mert nem volt maszkja) A belépést két orvos tagadta meg, mégpedig fizikai erőszak felhasználásával. Pedig a doktornőnek felmentése van a maszkhordás alól. Ezután kénytelen volt maga levenni a vért egy szükséges vizsgálathoz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Köszi! Ezt a történetet nem ismertem.

A lap által megkérdezett orvosok megdöbbentek a történeten, és hangsúlyozták, hogy senki se próbálkozzon hasonló házilagos műtéttel, ne kockáztassa az életét.

Azzal, hogy vár a műtétre hetekig, azzal nem kockáztatja az életét? Persze sokkal jobb, ha van ismeretséged és el tudod intézni, hogy azonnal megműtsenek.

Sziasztok,

Bocsássátok meg de, az ötödik részbe csak beleolvastam kicsit és most ebbe is néhány percet.

 

Mielőtt kijön a 8. rész megszeretném kérdezni, hogy jutottatok-e már valami közös nevezőre?

 

Azért kérdezem mert három rájzer és egy modernáció után nem tudom mennyi időm van még hátra! Kérlek mondjátok már meg.

 

Azt is sajnálom, hogy mostanában már nincsenek beszélgetések sztár trekről a HUP-on, szóval ezt az oltási beszélgetést is lehetne magasabb szálon szőni, pl. mi van ha a Galaktikus Föderáció injektálta be a Földre a sars-cov2 vírust, hogy az emberi formát öltött hüllő hibrideket és a tiszta formájukban a földkéreg alatt élő hüllőket kiirtsa?

 

Akkor most a védőoltás jó-e vagy nem egy átlagos hüllőgenetikával rendelkező ember számára?

 

És a Gyurcsány-szálról nem is beszéltünk sem arról, hogy az oltások most bezárják vagy kinyitják a harmadik szemünket?

 

De azt még én sem tudom, hogy a köhögő LinuxMint21-emet mire cseréljem? LMDE5?

> Mielőtt kijön a 8. rész megszeretném kérdezni, hogy jutottatok-e már valami közös nevezőre?

Réges régen csak van aki még mindig nem érti.

> Azért kérdezem mert három rájzer és egy modernáció után nem tudom mennyi időm van még hátra!

Mozgó célpont mert hamarosan oltatlannak számítasz és mehetsz boosterért! De kb 5-10 év mínuszt saccolnék várható értékben, ezt álmodtam.

> már nincsenek beszélgetések sztár trekről

Woke lett, már nem érdemes nézni.

> mi van ha a Galaktikus Föderáció injektálta be a Földre a sars-cov2 vírust, hogy az emberi formát öltött hüllő hibrideket és a tiszta formájukban a földkéreg alatt élő hüllőket kiirtsa?

Pont fordítva, a gyíkemberek állnak minden mögött, mint az közismert. (Így álmodtam.)

> Akkor most a védőoltás jó-e vagy nem egy átlagos hüllőgenetikával rendelkező ember számára?

hüllőgenetika VS ember ... most akkor ember vagy hüllő?

> az oltások most bezárják vagy kinyitják a harmadik szemünket?

Akinek nyitva van az nem oltat önszántából. Ha akaratod ellenére oltanak megfékezhetetlen erőszakkal, akkor nem árt neked. De ha bármilyen nyomásnak engedve beleegyezel, akkor az a fenevad bélyege, a harmadik szemednek örökre annyi, de eleve nem volt nyitva ugye. (Ezt is álmodtam, onnan tudom.)

> a köhögő LinuxMint21-emet mire cseréljem? LMDE5?

Ne cseréld le, gyógyítsd meg Ivermectinnel!

Van egy jó szokásom, nehezen sértődök.

Az általad említett közös nevező = nekem van igazam viselkedés szerintem egy itteni jellemző.

Az egész hozzászólásom alapja az lett volna, hogy érdekesnek találom, hogy egy átlag 130 iku körüli informatikus, egy két idegennyelv és egy két kódnyelv ismerettel is ugyanolyan hülye mint egy vidéki testvérem szakmunkás végzettséggel és átlagos aggyal.

Nincs közös nevező, látod.

A WHO elképzelése, hogy egy nátha szintű vírusra (omikron) életed végéig majd félévente oltakozol mRNS vakcinákkal, függetlenül attól, hogy használ-e, vagy árt. A beteggyógyítás nem biznisz, a pénz az egészségesek kezelésében van.

Valaki tapsol hozzá, hogy hurrá, 6 havonta oltakozhatok, a másik ember meg elmebetegnek és szociopatának tartja a hivatalos "szakértőket".

Az oltottak továbbra is erőszakkal vernék a vaxot az oltatlanba és nem értik, hogy miért az ellenállás. Röviden ennyi.

Ja és sok oltott át áll az oltatlanok közé.

Némi javításra szorult, megtettem: (a legjobb az utolsó mondatban lévő paradoxon volt egyébként)

A WHO elképzelése, hogy egy nátha szintű vírusra (omikron) életed végéig majd félévente oltakozol mRNS javasolt ismétlő oltást kapni míg a vírus erradikálódik, vagy társadalmi veszélytelensége be nem bizonyosodik.

Valaki tapsol hozzá, hogy hurrá, 6 havonta oltakozhatok elfogadja, hogy bizonyos időközönként oltakozni kell, a másik ember meg  és vannak olyanok is, akik a bizonyítékok ellenére  "elmebetegnek" és "szociopatának" tartja tartják a hivatalos "szakértőket".

Az oltottak továbbra is erőszakkal vernék a vaxot az oltatlanba és nem értik, hogy miért az ellenállás

Ja és sok oltott át áll az oltatlanok közé.

Az általad említett közös nevező = nekem van igazam viselkedés szerintem egy itteni jellemző

Ha jobban megnénézed (olvasod) ez tipikusan az oltáshívő gondolkodásra jellemző például a tiédre. Vannak akik szkeptikusak és kérdéseket tesznek fel, és nem állítják, hogy náluk van a bölcsek köve. Az oltáshívőknek összedőlne a szellemi alapjuk, ha egy pillanatra is elkezdenének kételkedni, tipikusan a kognitív disszonancia tüneteit mutatják.
Ezen kívül az oltáshívők erőszakosak és akarják az akaratuk a másikra kényszeríteni demagóg szar dumával, pl. megölöd a nagymamát ha nem oltatsz, a társadalom ellensége vagy, ez náci light gondolkodás.
Annyira pánikba tudnak esni, hogy esetleg összedől az elképzelt világuk, hogy kétségbeesésükben gúnyolják a másik oldalt, ami a gyengeség és kétségbeesés jele.

A szkeptikus oldal nem akar kényszeríteni senkit semmire, nincs is egységes álláspontja (nem is lehet, mert a hatalom blokkolja az információkat) csupán annyit szeretne, hogy hagyják békén.

Itt csak az oltás-fanatikusok jelentnek ki dolgokat ex cathedra, például, hogy az oltás működik.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Vannak akik szkeptikusak és kérdéseket tesznek fel, és nem állítják, hogy náluk van a bölcsek köve.

Csak az utolsó pár hozzászólásodat kell megvizsgálni, hogy tudjuk, ebbe a listába nem tartozónak tekinted magad, hisz folyamatos állításokat fogalmazol meg és nem egy másik állításra reflektálva, hanem csak úgy, néhányszor pedig teljes bejegyzéseket másolsz más internetes fórumokról/cikkekből.  

Ha már ilyen orákulumi képességeid vannak, nekem is elmondhatnád, hogy mi az álláspontom a témában.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez a sorozatbeszélgetés 5000 hozzászólás felett jár.

Eredmény (=téma körüljárás, adatok értelmezése) nulla.

Nulla eredmény logikus, "átlag feletti" ésszel rendelkező emberek között.

Annál több a "sámánista" szektás, együtt üvöltős, bandázós véleménycsere. Bár nem ez informatikai jellegzetesség, hanem a politika által megrontott magyar lélek kórképe).

Infomatika = munkaimitációs munkatípus

Informatikus = úgy csinálok mintha dolgoznék a gép mellett, mert kapálni szarabb

 

Célszerűbb lenne a háborúval foglalkozni, ahol ti mind meg fogtok halni, mert gyengék vagytok testileg, pszichésen tönkrement minden informatikus, fókuszvesztett szociálisan, a társadalmunk pedig egy pitbullgödör.

Háborúban attól hogy lesz egy két diplomátok, nem fogtok automatikusan csoportot kapni (=rangot), sem gépet sem berendezést, arra a kevés radarra és egyéb dologra már megvannak az emberek.

Kezdjétek szokni és elgondolkodni, hogy az élet hamarosan arconcsap mindenkit.

Ha már ilyen kedvesen megszólítottál minket reflektálnék röviden.

Még nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e, vagy sem. Ha nem és ez nem megjátszott, akkor valami nagyon mély keserűség és frusztráció szól belőled, ami komoly problémára utal. Vannak itt akikkel nagyon nem ugyanazt gondoljuk és jól elbíbelődünk egymással, még szórakoztató is, de most azt érzem, persze lehet, hogy rosszul, valami nagy baj van benned, ezért nem "állok bele" egy adok-kapok csetepatéba veled.

A legkomolyabban mondom, ha valamiben segítség kell, szólj, szerintem meglepődnél mennyien próbálnának meg segíteni a lehetőségeikhez mérten. Erőt és kitartást kívánok az eljövendő, szerintem sem egyszerű jövőhöz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Leiratkozott a többiről. Érdekes figura egyébként, mert a blogjában írt jókat; az a furcsa, hogy ha azon (joggal) fennakadt, hogy a neten botok szűrjék az emberek posztjait, meg azonosíthatóak legyenek az emberek, meg becipheljék őket, akkor azon miért nem, hogy a gyógyszergyárak és pár milliárdos véresre kereste magát azon, hogy előbb elszabadított egy mesterséges vírust, majd az ellene (?) kifejlesztett kísérleti vakcinákkal teletömték a lakosságot...?

(Külön vicces annak a fényében, hogy a munkahelyén 97%-os átoltottság mellett 25-40%-os fertőzöttségi arány volt; hiába no, az oltások működnek, megvédjük a rezsicsökkentést bilgéc pénztárcáját!)

Nem látunk bele az életébe. Lehet tényleg fokozódott a stressz az utóbbi időben.

Ha viszont az oltás okozott gondot:
A szívizom károsodottsága esetén, azzal nincs mit kezdeni. Az már nem fog helyre jönni.

Ha viszont más miatt van. Pl. összeállt vér. Akkor még segíthet egy NAC kúra. Vagy természetesebb az erdei fenyőtű tea, esetleg salátaként pitypang levelek.
De ebbe nem mennék bele mélyebben, mert nincs teljes képem erről. Javasolt olyan orvost felkeresni aki oltáskárosultakkal foglalkozik. Pl. Dr. Tamasi József. Azt viszont tudom, hogy nagyon hosszú lett a várólistája, mert sok oltáskárosodott keresi meg. Mi más okból kerestük meg még valamikor február-március környékén (nejem pajzsmirigy gondjai miatt) és szeptemberre kaptunk időpontot.

Vannak más orvosok is, akik foglalkoznak oltáskárosultakkal, de sejtésem szerint Ők is túlterheltek.

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az oltástól volt, mert akkor még az oltást cikizte, meg az orvosokat, meg a covidpánikot.

Anno a hvg-s kiruccanásomnál volt néhány eset, amikor a nem tök hülye kommentelők hirtelen amolyan Antifa-BLM stílusú agresszív "covidpropagandistákká" váltak, természetesen csak a propagandát tudták tolni, mert máshoz hülyék voltak. És onnantól csak ezt tolták, mintha ellopták volna a nicknevüket.

Itt mondjuk az a vicces, hogy a barátunknak van néhány durva alapbetegsége, mégis az informatikusokat temeti, meg IQ-ról papol, meg anno nagyot kamuzott a frontvonalról is. :D

Igazából a mostani belépője alapján is egyértelmű, hogy kár időt elbaszni rá!

 

Szerk.: Az meg pláne vicces, hogy saját magából is hülyét csinált pár hónap után szuriügyben így! :D

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az oltástól volt, mert akkor még az oltást cikizte, meg az orvosokat, meg a covidpánikot.

Ez sajna nem annyira nyilvánvaló. Ezt mindenkinek magában kell lerendezni. De az ismeretségi körömben nagyon sokan vannak akik tagadják, hogy az oltástól bármi gondjuk lett volna. Egy kis beszélgetéssel néhányat rá lehet vezetni, hogy azért valószínű, hogy mégis. De a legtöbben rávezetés ellenére is tagadják.

Pl.
- Nem volt semmi bajom az oltástól.

- A havi vérzésed is rendben volt?

- Nem az hónapokig össze volt zavarodva.

- Akkor nem lehet, hogy az oltás után 2 hónappal hirtelen megjelent petefészek cisztád is attól lett, ha oltás előtt 1 hónappal még nem volt semmi?

Ebből pl. a hölgy továbbra is tagadásba maradt.
De sorolhatnék még sok példát erre. Van amikor inkább nem is mondom. Mert pl. a szülői gondoskodását dönteném romba és csak rám haragudna utána.
Segíteni már csak annyit segítene, ha nem menne át tagadásba a legtöbb ember, hogy nem adatná be a gyereknek a 3., 4., ... oltást. De a gyerek jelenleg olyan kritikus állapotban van, hogy lehet meg sem éri a következő hónapokat - így oltásra sem kerül már sor.

Na mégegyszer: "mellkasi fájdalmai" már sokkal-sokkal a covid előtt is voltak, meg bőven a szuri előtt is, meg az akkori tesztje alapján még elvileg covidos sem volt soha. :) 

 

Ps.: "A mellkasom szúr néha, de az 10 éve is szúrt, de ennek az oka a stressz és a főnököm."

Egyáltalán nem nulla az eredmény. Olvasod a facebook megjegyzéseket mondjuk Zácher doktor úr alatt?

Idéznék:

 

Negyediket?Háromnál befejeztem és egyben biztos vagyok;amennyire szarban van most a kormány biztos,hogy semmilyen korlátozó intézkedést nem fog bevezetni!Olyat pedig 1000%,hogy nem amik bármilyen módon a Költségvetés bevételeit csökkentenék!

 

Amióta megkaptuk a 3-ik oltást, annyi izületi gyógyszert és kenőcsöt használtunk el a férjemmel, hogy 30-év alatt sem. Voltam Covidos is. Hol van itt a védekezés?

 

Három oltás van bennem,már tele van a tököm ennek a bohócnak a pánikkeltésével.....

 

 

Nincs túl jó helyzetben az oltáspárti szakértői "többség". Úgy tűnik, nem ők vannak egyre többen, hanem az antivaxerek.

Nálunk a játszótéren sem én oltatlanként hirdetem az igét, hanem egy 2x oltott hölgy, akinek maximálisan elege van az egészből.

Elfáradtak az oltatlanok, jelenleg az oltottak osztják a pofonokat. Tegnap voltam egy esküvőn, kerültem a témát, oltottak hozták fel.

A bejegyzésekre megvan a magyarázat, hülyék mindenhol léteznek.

Sőt vannak olyanok is akik saját önös érdekből terjesztenek olyan információt ami nem állja meg a helyét. Ez nagyban segít. Valahol majd csak kialakul valami havária, mire az emberek rájönnek. Láttuk ezt 2020-ban

Olyanra ami önmagát cáfolja minek reagáljak?

Mondjuk alátámaszthatnád valamivel, hogy mégis mitől cáfolja ez önmagát, ugyanis ez nem úgy működik, hogy te axiomatikusan kinyilatkoztatsz valamit és akkor az úgy is van, nem kell bizonyítani, azaz, amíg nem támasztod alá valamivel, addig ez csak a te véleményed marad, a véleményeket pedig alá szokás támasztani valamivel, különben vélemények maradnak, nem tények.

Hát még mindig nem tanultad meg, hogy nála a tény, a következtetés és az érv teljesen lényegtelen tényezők :) Sokkal jobban működik vele az óvodai nem-de-nem-de féle technika bár abban is béna :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> amely az NNK-nak beadott közérdekű adatigénylésre érkezett

 

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/magyar/Fert%C5%91z%C3%A…

 

Kikérték az NNK-tól, hogy a fertőzöttek aránya az oltottak között mekkora és lám 49% lett.

Nézd meg a görbét, rögtön az egyetem fog eszedbe jutni, méghozzá a szabályos véletlen eloszlás.

Szép randomgenerátorral készült adathalmaz.

 

A barmok elfelejtették, hogy közben 1 millió harmadik oltást beadtak. Ennyit az NNK válaszáról a közérdekű adatokra.

Bocs.

Az összes oltott elhunyt közül a legtöbb elhunyt csak két oltást kapott: a második oltást kérők közül 118 fő még a vakcina hatásának kialakulása előtt életét veszítette a fertőzésben

Jobb lenne olyan statisztikát látni, hogy bármiben is hányan haltak meg az oltás után. Sajnos az, hogy ki halt meg fertőzésben és ki másban, az eléggé könnyen manipulálható.

A facebookon egy hozzászóló megválaszolta a kérdésedet:

- mindenkit minden vakcinával oltottak (thanks to Kásler)

Milyen technikával sikerült az egyes oltóanyagok hatékonyságát az NNK-nak külön-külön szétválasztani?

Valószínűleg írtak egy számot, pont ahogy eddig megszoktuk tőlük.

https://brandnewtube.com/watch/vaxxed-lady-refused-treatment-because-dr…

"Vaxxed lady refused treatment because Dr dont treat the vaxxed lol - thats a new one!"

A videóban nyilatkozó nő elmondja, hogy krónikus betegséggel orvoshoz fordult, aki nem vállalta hogy foglalkozzon vele, mert a hölgy be van oltva Covid vakcinával (ezt csak mutatja, nem mondja, talán a drámai hangulat kedvéért, talán valami cenzúra kijátszása miatt, nem tudom). Az orvos érve az, hogy szerinte a vakcinától sokféle problémája lesz, és nem akarja, hogy az összes problémáért őt okolja majd a páciens.

Nem tudom hogy valódi-e vagy kamu, de érdekes.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nagyon komoly, ez különösen ütős:

People who question the mandates are called “selfish”, but even if I was one of the people susceptible to the virus, I would NEVER demand that 99% of the population bow to totalitarianism at the off chance that I might live a little while longer. Now THAT would be selfish.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> 2016-ban összesen 699 eset volt

> 2020-ban már csak huszonnyolcat regisztráltak.

> 2022-ben augusztus elejéig 346 megbetegedés történt.

Nagyságrendileg ott vagyunk mint 2016-ban. 2016-ban senki nem kongatta a vészharangot, úgyhogy maradjon meg a érintettek és a szakemberek problémájának.

De ha mindenképpen csinálni kellene valamit, akkor én megnézném, hogy korrelál-e a beadott vakcinákkal. Nem kerül semmibe, benne van az EESZT-ben minden adat nyilván.

Ezt 8.-án már dr. Letoha Tamás is lehozta, a dán egészségügyi hatóság oldalára hivatkozva:

dr. Tamás Letoha - 𝐀 𝐃𝐀́𝐍 𝐄𝐆𝐄́𝐒𝐙𝐒𝐄́𝐆𝐔̈𝐆𝐘𝐈 𝐇𝐀𝐓𝐎́𝐒𝐀́𝐆 𝐊𝐎̈𝐙𝐋𝐄𝐌𝐄́𝐍𝐘𝐄 𝐀 𝟏𝟖 𝐄́𝐕 𝐀𝐋𝐀𝐓𝐓𝐈 𝐆𝐘𝐄𝐑𝐌𝐄𝐊𝐄𝐊 𝐄́𝐒 𝐅𝐈𝐀𝐓𝐀𝐋𝐎𝐊 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐎𝐋𝐓𝐀́𝐒𝐀́𝐑𝐎́𝐋 (link: https://bit.ly/3BNePPU)

A gyerekek és a fiatalok csak nagyon ritkán betegednek meg súlyosan az Omikron variáns okozta COVID-19-től. Ezért 2022. július 1-től a 18 év alatti gyermekek és fiatalok már nem kaphatják meg az 1. oltást, 2022. szeptember 1-től pedig a 2. oltást sem.

Olyan gyermeknél, akiknél különösen fokozott a súlyos lefolyás kockázata, továbbra is lehetőségük lesz az oltásra, az orvos egyéni értékelése alapján.

https://brownstone.org/articles/how-masking-contributes-to-long-covid/

"How Masking Contributes to Long Covid

...

The symptoms that contribute to Long Covid could be a result of pandemic measures and masking in particular. Increased exposure to microplastics, nanoparticles, chemicals in masks and nasopharyngeal tests parallel many of the symptoms that define Long Covid."

Science, bitch.