Mobil alkalmazás fejlesztő - SBA Group Zrt.

Fórumok

A Cashbook www.cashbook.hu első verzióját több, mint 10 éve készítettük még magunknak, az első fizetős ügyfelek pedig 2 éve érkeztek, a fejlődés azóta töretlen. A Cashbook egy olyan startup, amely jelentősen megkönnyíti a könyvelő és az ügyfele (a vállalkozó) közötti kapcsolattartást.

Piackutatásunk alapján azt az ellentmondást állapítottuk meg, hogy hiába zajlik digitalizációs forradalom (FinTech) a vállalkozói ügyvitel területén, hiába haladna a vállalkozások jelentős többsége a korral és használna felhőalapú rendszereket az ügyviteli feladatai ellátására, ha a könyvelők többsége még ragaszkodik a saját gépére telepített könyvelőprogramjához. Ezt a “gordiuszi csomót” hivatott átvágni a Cashbook, ami gyakorlatilag a vállalkozó által használt olyan felhő alapú pénzügyi szoftver, ami folyamatos online kapcsolatot tart fenn a könyvelő és a vállalkozó között.

A Cashbook rendszerébe a vállalkozó által bekerült számlákat, bizonylatokat a könyvelőprogramján keresztül a könyvelő azonnal eléri és lekönyveli. A sokféle integrációnak (számlázó szoftverek, NAV, bankok, futárcégek, bankkártya elfogadó rendszerek, stb.) köszönhetően így a könyvelő idejének 50%-a felszabadul, a vállalkozó pedig automatikusan naprakész információkat kap pl. Áfa-ról, kifizetetlen számláiról, költségeiről.

A Cashbookkal egy teljesen új vállalkozói/könyvelői pénzügyi kultúrát szeretnénk megalapozni, ezért rendkívül fontos küldetésünknek érezzük képezni a vállalkozót, hogy jobban értse a tevékenysége könyvelési vetületét és képezni a könyvelőt, hogy jobban értse a vállalkozó döntéseit, életszerűbben lássa a gazdasági eseményeket, ne csak számvitelileg.

Ehhez csapatunkba a következő munkakörbe keresünk egy sokat próbált munkatársat:

MOBIL ALKALMAZÁS FEJLESZTŐ

Natív mobilalkalmazás fejlesztőt keresünk (Object-C, Swift, Java), aki Google Play-ben és Appstore-ban letölthető alkalmazást képes fejleszteni.

Nálunk fejlesztőnek lenni nem olyan, mint másutt, mert nagyon fontos a rendszerszemlélet. A feladatok többsége ugyanis nem csak egy technológiát érint, ezért át kell tudni látni, hogy ezek hogyan fognak hatékonyan együttműködni. Meg kell látni azokat az eseteket, amikor az egy technológiát használó funkciók, részegységek hatékonyabbak lennének, ha nem egy, vagy nem azt a technológiát használnánk.

Mi az infrastrukturális eszközöket a problémákhoz választjuk és nem akarunk egy csavarhúzóval meg egy kalapáccsal megjavítani minden hibát, ezért a Cashbook infrastruktúra egy technológiai kánaán.

Feladatok

 • Fejlesztések közös definiálása és priorizálása
 • Új mobilalkalmazás és funkciók fejlesztése
 • Kiadások kezelése
 • Ügyfélszolgálatra beérkező visszajelzések alapján debug és hibajavítás
 • Monitorozás (Sentry, CloudWatch)

Követelmények

Ideális esetben komoly tapasztalatai vannak digitális termékek/szolgáltatások fejlesztésében és több évet dolgozott olyan cégnél, ahol webes fejlesztéssel foglalkoztak, aminek a mobil alkalmazásának fejlesztésében szerzett komoly érdemeket.

 • Mobil app fejlesztési tapasztalat iOS-re Swift és/vagy Object-C használatával, android-ra C++ és/vagy Java használatával
 • React Native, Bitrise, REST ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt magas szintű szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú (startup nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

 • Versenyképes munkabér
 • Innovatív, stabil cég, tőkeerős háttér
 • Rugalmas munkakörülmények (heti 2 nap home office próbaidő után)
 • Családias, emberközpontú munkakörnyezet
 • Szakmailag magas szintű és önálló munka, folyamatos fejlődés lehetősége
 • Munkaeszköz kiválasztásának lehetősége

Állás, munka területe(i):

 • IT programozás, Fejlesztés
 • Programozó, Fejlesztő

Jelentkezés:

profession.hu-n, a „Jelentkezem” gombon keresztül.

Hozzászólások

Most mobil alkalmazás fejlesztőt vagy mobilalkalmazás fejlesztőt keresnek? :D

(Egyik sem a helyes írásmód :D)