Majomhimlő tudományos szemmel

Fórumok

Ne kullogjunk az események után, menjünk elébe! Legyen saját topikja a következő nagy dobásnak, a majomhimlőnek!

Első linkelt cikk legyen mindenki kedvencétől, Szlávik "jövőbelátó" Jánostól aki a koronával kapcsolatban is mindent előre pontosan megjósolt: https://index.hu/belfold/2022/05/23/szlavik-janos-jarvany-koronavirus-d…

"Szinte kizárt, hogy járvány alakuljon ki a majomhimlő miatt – mondta Szlávik János. A Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint nem kell félni a betegségtől."

Adja az ég, hogy szépen öregedjen az orvosfenomén jóslata!

Tegyék meg tétjeiket, lesz-e lezárás, kötelező oltás, satöbbi! Beoltatod magad majomhimlő ellen?

Hozzászólások

"Tegyék meg tétjeiket, lesz-e lezárás, kötelező oltás, satöbbi!"

Nem, nem, attól függ, mi az a satöbbi :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Karantén mindenesetre már van.

Újabb betegség, visszatér a karantén

Belgium lett az első ország, amely 21 napos kötelező karantént vezetett be a majomhimlős betegek számára, mivel látványosan terjednek világszerte a megbetegedések. Pedig épp pár napja törölték az utolsó maszkviselési szabályt.

mivel látványosan terjednek világszerte a megbetegedések

Azért az ilyen sommás kijelentések előtt a belga hatóságok helyében folytatnék egy kutatást, hogy nem csak arról van-e szól, hogy a ratyifesztiválon egymást seggbetalicskázók hazautaztak a világ minden tájára:

A spanyol hatóságok vizsgálatot indítottak annak feltárására, hogy fertőző góc van-e Gran Canaria szigetén – írta szombaton az el País című spanyol napilap egészségügyi illetékesekre hivatkozva. A szigeten mintegy 80 ezer spanyol és külföldi vett részt a Maspalomas melegfesztiválon május 5. és 15. között. Állításuk szerint a fesztiválon részt vett madridi, olasz és tenerifei férfiak vírustesztje lett pozitív. - Index

trey @ gépház

A Covid idejen nem az volt a baj, hogy karantenba zartak a betegeket. Az kell. Elotte is kellett (volna), utana is kene. Mondjuk szerintem ha egy orszag fertozotteinek szama eleri az 1000-et, utana felesleges. De addig kell.

A Coviddal az volt a baj, hogy az egeszsegeseket es a csalad mas tagjai miatt hatart atlepoket is karantenoztattak, mert "ugy tunik tunetmentesen is nagyon fertoz".

A kerdes, hogy ennek utojatekakent van-e akkora a tarsadalmi kar, hogy az emberek a jogos, ritka fertozes miatti karantent sem fogjak betartani, vagy meg mentheto a tarsadalom...

Kicsiben kezdődött minden a Covid esetén is.

Ráadásul már a majomhimlőnél is ösztönöznek az önkéntes karanténra. A fenti cikkből pl.:

A közeli hozzátartozóknak nem kell elzárkózniuk, de arra ösztönzik őket, hogy maradjanak éberek, különösen, ha veszélyeztetett emberekkel érintkeznek.

Az Egyesült Királyság eközben azt közölte, hogy azoknak, akiknél magas a betegség elkapásának kockázata, 21 napig önizolálódniuk kell. Ide tartoznak a háztartási kontaktok vagy az egészségügyi dolgozók, akik kapcsolatba kerülhettek egy fertőzött beteggel.

Pontosan értelek. A sok hazugság farkas kiáltás miatt, akkor sem fognak vigyázni az emberek, ha szükséges volna.

Azonban úgy gondolom, hogy ez sajnos nem igaz. A nagy többség ugyanúgy alá fogja vetni magát minden korlátozásnak és kezelésnek, akár van értelme (tudományosan igazolt), akár nincs. A korlátozásokat és kezeléseket meg nem tudományos alapokon hozzák.

COVID idején a töménytelen hazudozás volt a legnagyobb probléma az orvosok között.

Ráadásul tetézte, hogy legalább 500 milliárdot elsíboltak mindenféle címszó alatt.

Az emberek féltek, ezt pedig a "Lopjunk együtt Kft"-k kihasználták vakcinabeszerzési bizniszen, használhatatlan, túlárazott lélegeztetőgépeken, gagyi orvosi felszereléseken, maszkokon a végletekig.

Ha nagyon fél mindenki, akkor nagyot lehet feltűnés nélkül akasztani. A proletár meg még hálás is nekünk, hogy dupla áron megvettük a Sinopharmot.

 

Most arról ne is beszéljünk, hogy korrupt orvosok végig hülyeségeket beszéltek (Merkely), később előkerült a Schadl féle zsaroló pornóvideó, utána egy másik felvétel is tökrészegen Merkelyvel a pompomlányokról.

Hiába nem láttad a videót, amivel Merkely-t zsarolták, a második videó után már hihetőnek tűnt a sztori. Kérdés, hogy a gyógyszergyárak benne voltak-e a zsarolási buliban?

 

A magyar meg nem érti mi van. Olyan volt az egész történet, mintha a viszkis bűnöző szurit osztana és csodálkozunk, hogy mindenki menekül előle.

Aki szerint a Covid idejen kiserleti oltasokat osztogattak, annak vajon mi lesz a kifogasa a tehenhimlo oltas ellen, amit evtizedeken at alkalmaztak? :)

Amugy nekem mindegy, de a nyaralasaim egy resze be van fizetve, azokat ne erintse mar igy nyaron, mikozben a 60 folottieket aug vegere beoltottak az addig legyartott tehenhimlo oltasokkal. :)

Ez a barom raadasul ezekutan ahelyett hogy melyen kussolna es magaba nezne, hogy hanyan lettek az o faszsagai miatt oltasellenesek, meg ki is ad egy konyvet "How to prevent next pandemic" cimmel es meg aggresszivan marketingeli is. Couldn't make that one up.

Es ha ez a fasz nem lenne, talan tenyleg meg lehetne allitani <1000 / country alatt az ujabb potencialis pandemiat okozo virusokat. De ennek a seggfejnek muszaj elernie, hogy amig 30 fertozott van max egy orszagban, addig is mindenki "total controlt" meg egy rakas konteot kialtson es mar az elso 30 fertozott is megszegje az eleinte amugy meg hasznos karantent. Es ezert ez a faszfej nagymertekben felelos.

Ha a majomhimlonek lesz Europaban olyan valtozata, ami kinosan konnyen terjed levegoben, azert ez a faszfej lesz a felelos.

https://index.hu/techtud/2022/05/23/majomhimlo-fertozes-homoszexualis-ferfiak/
Aszongyák a majomhimlő kurwa nehezen terjed emberről emberre, tehát, ha ennyire terjed, akkor ott fennáll a bioterrorizmus lehetősége. Vajon ki profitálhat egy újabb világjárványból?

Off: az megvan, hogy ez a fasz a könyvében már arról ír, hogy be kéne chipelni az embereket?

Off2: DRUPAL SUXX!

A brit fogadóirodáknál én arra tennék, hogy a COVID lezárt ügy.

Az omikron megviccelte az oltásfanatikusokat, mert minél több dózist kaptál, annál könnyebben kaptad el a vírust.

Szerintem odébbtolták a biciklit, már nem biznisz az omikron. Majd 10 év múlva a WHO elismeri, hogy sajnos így jártunk.

Addig meg úgy csinálnak, mintha sosem lett volna járvány.

 

Helyette más cirkuszi játékokkal szórakoztatnak minket, hogy ne unatkozzunk. Valami mindenképp lesz, mert ezeknek az elmebetegeknek "küldetés tudatuk" van, COVID helyett majd más faszságoknak fogunk örülni.

Ha ez így van, akkor június 15.-étől miért rúghatják ki azokat az állami alkalmazottakat, akik nem oltják be magukat? Szerintem őszig végetér az Ukrán-Orosz konfliktus és akkor majd jön a "következő" hullám és megint kipécéznek majd egy társadalmi csoportot, akiknek kötelező lesz az oltás. Aztán majd megint egyet. Majd megint egyet. És így tovább. Hacsak nem ütköznek akkora társadalmi ellenállásba, hogy.

De ne legyen igazam.

Alan Watt, "Az emberi psziché manipulálása" óta tudjuk, hogy az ember egyszerre egy krízist tud elviselni: "Fontos megérteni, hogy az átlagember, komoly krízisből, egyet még tud kezelni a magánéletében, talán még kettőt is egyszerre. De a pszichológiában jól ismert, rengeteg tanulmány készült róla, hogy ha egyszerre 3 vagy 4 krízis érkezik a magánéletedbe egy időben, akkor egy nagyon komoly depresszióba esel, olyan állapotba, melyben cselekvésképtelenné válsz." Forrás a Médiavadász általi leirata a híres Alan Watt interjúnak: http://mediavadasz.info/alan-watt-az-emberi-psziche-manipulalasa/

Csak akkor fognak egyszerre több ügyet futtatni, ha már a végjátékban érzik magukat. Egyébként szigorúan egy van terítéken egyszerre. A Covidot az ukrán háború gyógyította. A háborúnak talán nem lesz vége, de mint hír biztosan ki fog pörögni és akkor jönni kell valami másnak amin lehet pörögni.

Én most a majomhimlőre tippelnék, ez fogja leváltani a háborút. De biztos csak abban vagyok, hogy valami lesz. Olyan nem lesz, hogy felkelünk egy új napra és a rádió azt mondja, hogy most éppen semmi rettenetes nincsen a világban, nyugodtan lehet örülni a napsütésnek és hasonlók.

Olyan nem lesz, hogy felkelünk egy új napra és a rádió azt mondja, hogy most éppen semmi rettenetes nincsen a világban,

A média szentháromsága a "horror-pornó-nyomor" nem enged ilyet :)

Hír csak az lehet, hogy ki-kit, hogyan ölt meg, vagy dugott meg és miért lesz világvége :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Csak akkor fognak egyszerre több ügyet futtatni, ha már a végjátékban érzik magukat. Egyébként szigorúan egy van terítéken egyszerre.

A WHO vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint a világ most „félelmetes” kihívásokkal néz szembe: a koronavírussal, az ukrajnai háborúval és a majomhimlővel.

A klímaváltozás is egyre szorongatóbb. Szóval rövidesen meg lesz az állandó 3-4 világméretű, mellé meg az intézkedések hozzák a szabadságkorlátozásokat, az inflációt, csődöket, egészségügyi ellátatlanságokat, áruhiányt, vízhiányt, ...

Szerkesztve: 2022. 05. 23., h – 22:31

a legújabb lgbtqp vívmány

remélem a biztonság kedvéért az eb megvette 2040 végéig a pfizert ellene, imf hitelből, fekete lapokból álló szerződéssel

Tényleg az lesz a vége, hogy a majmokkal baszó "embereket" likvidálni / lövegtornyokkal körülvett lakatlan szigetre száműzni kell az emberiség normális részének védelme érdekében.

trey @ gépház

"Various animal species have been identified as susceptible to monkeypox virus. This includes rope squirrels, tree squirrels, Gambian pouched rats, dormice, non-human primates and other species."

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/monkeypox

 

Szokás szerint kultúrált és túlképzett is vagy egyszerre. Elég, ha megharap egy ilyen patkány, vagy mókus, vagy bármi, vélhetően egy raklap különböző állat terjeszti, évtizedek óta.

Jó, és mi köze van ennek a majomhimlőhöz? Egy csomó külöböző állat terjeszti harapással, nyers hús fogyasztással, döggel való érintkezéssel.

Emberek között meg ungabungával. Bármilyennel.

Az állatokkal fajtalankodás persze elintélendő, csak azt nem értem, minek rángatod ide.

Feljebb bemásolt linken olvastam:

A Vírus idén ismét visszatért, és több nyugati országban is megjelent.

Ezek közé tartozik az Egyesült Államokon kívül Kanada, Portugália, Spanyolország, Olaszország és az Egyesült Királyság. Az amerikai járványügyi hivatal, a CDC sürgős közleményt jelentetett meg: egyrészt az egészségügyi szakemberek, másrészt a nagyközönség részére.

Ami az eddigiekhez képest eltérés, az az, hogy az emberről emberre terjedés gyakoribbá vált, illetve a megfertőződött betegek saját szexuális orientáltságukat úgy írták, le miszerint „férfiak, akik más férfiakkal folytatnak szexuális viszonyt”.

valamint:

A spanyol hatóságok vizsgálatot indítottak annak feltárására, hogy fertőző góc van-e Gran Canaria szigetén – írta szombaton az el País című spanyol napilap egészségügyi illetékesekre hivatkozva. A szigeten mintegy 80 ezer spanyol és külföldi vett részt a Maspalomas melegfesztiválon május 5. és 15. között. Állításuk szerint a fesztiválon részt vett madridi, olasz és tenerifei férfiak vírustesztje lett pozitív. - Index

Fránya véletlenek. 

trey @ gépház

Ez az outbreak akkor is megvalósult volna ha ott véletlenül nem melegfesztivál, hanem heteró ungabunga fesztivál lett volna.

Valaki bevitte, mert megharapta olyan állat, olyan húst evett, bármi. Aztán ment az ungabunga, aztán szétterjedt. Az, hogy főleg melegek voltak ott, egy olyan fölösleges körülmény, ami csak a saját fajtádat érdekli.

Az irományod gyűlöletkeltő ostobaság.

Sajnálom, de nem. Az emberi test jobban tolerálja a hetero ungabungát, mint a homot.

Igazából a heteroval is rengeteg nyavalyát összeszedhetsz, de a vagina sokkal nagyobb védelemmel rendelkezik, mint a végbél.

A szervezeted a végbél csatornán output-ot feltételez input helyett. Nem bidirekcionális adatátviteli egység, hanem szimplán csak output.

Ehhez van a védelem kialakulva, ami nem elégséges a legkevésbé sem ettől eltérő használatra.

Szimpla matematika.

Ha 25-ször lesmárolod a feleséged, az nem ugyanaz, mintha egy ungabunga partin 25 szimpatikus ismeretlen pasit lesmárolnál.

Másként élnek a homoszexuálisok és ez magában hordozza az egészségi problémákat.

Nem azért halnak meg az alkoholisták és drogosok fiatalon, mert a nép kirekeszti őket, hanem mert olyan életmódot folytatnak, ami halálhoz vezet.

Pont ez van az ungabungával is.

Szexuális beállítottságtól függetlenül, szerintem a fiatalok és/vagy swingerek körében sem általános a 10 napos, 80 ezer fős swinger buli. Szerintem ilyen eseményből 1 db is szignifikáns statisztikailag. Ha Kecskeméten minden nagykorú 10 napig random kefélne egymással, az lenne nagyságrendileg ekkora esemény. Ezt ne hasonlítsuk már swingerklubokkal, már ha egyáltalán jár még ilyen helyre manapság valaki.

Értem, a matematikával kár vitatkozni. Nem is ez volt a célom. Egyébként aki nagyon szorgalmas összeadhatja hogy a hetero swinger kluboknak mekkora forgalma van, de annyi energiám nincs a témára :)

 

A primitiv nagypofájú gyűlölköldőkben annyi csapódik le, hogy "ezt is a melegeknek köszönhetjük", "igen, azért terjedt jobban, mert melegek", és a többi ostobaság.

Pedig ehhez semmi nem kell, csak egy csapat ember aki kúr egymással.

trey úr ismét félremagyaráz, és többszöri felszólitásra sem válaszol egyértelmű kérdésekre, pedig volt itt olyan gerinces ember, aki megtette helyette is.

az igen-nem kérdés ignorálása tipikus tünet abban, hogy a maga véleményében sem biztos. Hát ilyen ez a popszakma.

Akkor leirom kb ötödször, hogy a linkelt adatokat egyszer sem kérdőjeleztem meg.

A felszines olvasó még azt hihetné, hogy van valami értelme annak amivel itt próbálkozol.

 

A számodra feltett kérdés itt található, ahol végre elmondhatod maszatolás nélkül a véleményedet: https://hup.hu/comment/2788357#comment-2788357

Petitában ugyanaz a kérdés: https://hup.hu/comment/2788366#comment-2788366

 

Már ha vagy annyira bátor, mint snq- barátod, aki rögtön kertelés nélkül válaszolt.

Te meg azóta teleirtál egy A4-es oldalt, csak hogy ne kelljen.

Várunk. Bár igazából nem érdekel, ez már a te bulid. Én elmondtam amit akartam :)

A válasz: nem tudhatjuk

Amit biztosan tudhatunk:

amely egy spanyolországi és egy belgiumi zenei szórakoztató eseményen meleg és biszexuális férfiak között szexuális úton terjedhetett.

Véletlenül, mindkét fesztiválon a buzikat érte el ... 

Most gyere, maszatolj tovább.

trey @ gépház

Nem volt az nehéz szülés. Azt a vergődést volt nehéz végignézni (bár kétségkívül szórakoztató volt), amit itt leműveltél.

Tehát, eddigi ismereteink szerint ez egy olyan betegség, amit *nem* buzik terjesztenek leginkább, de valami rejtélyes ok miatt két országban megrendezett fesztiválon is a ratyikat szedte áldozatául. Ugye?

trey @ gépház

Sunyin félremagyarázol: a fesztivál eleve melegfesztivál volt, ahol felütötte a fejét egy fertőző betegség.

Aki innentől kezdve nem látja be, hogy a melegség itt érdekesség és nem kiváltó ok, az borzasztóan sötét.

Szerinted ezen a fesztiválon miért főleg melegek kaptál ezt el? Csak nem azért, mert a látogatók között alig volt heteró?

 

Látom megy még itt a próbálkozás...

Mindegyik - a spanyol és a belga is - ratyifeszt volt? Ilyen gyakoriak ezek a buzifesztiválok? Ha ilyen gyakoriak, akkor biztosan nem igaz "hogy a ratyi közösségek - ismert okok és szokások miatt - melegágyai (de szép költői kép!) ezen redvák terjesztésének"?

Nehéz lenne bevallanod, hogy az ilyen szexuális deviánsok nagyobb rizikót hordoznak ilyen téren, mint a heterók?

trey @ gépház

Majd ha véletlenül lesmárolsz egy férfit, kérdezd meg, hogy amúgy kicsapongó életet él-e.

Amúgy nincs mitől tartanod.

 

"De, az hogy buzi vagy, az egy komoly rizikófaktor."

Ismételjük át, hogy ne legyen gyűlöletkeltő és kirekesztő:

"De, az, hogy kicsapongó életet élsz, az egy komoly rizikófaktor."

 

Szivesen! Két dologban is ostoba az eredeti verzió:

- a heterók között is sok a swinger vagy a partnerét cserélgető

- a melegek között is sok a monogám

De hiszen kiderült, hogy egységnyi idő alatt több buzifesztivál is volt, amin jelentős mennyiségű majomkórost találtak. Erre most megint maszatolsz? :D

Mennyi nőt, swingerest találtak ezen idő alatt? Ha a nőket nem nagyon érinti, akkor szerinted heteró feszten ugyanakkor a lenne a rizikó? :D

trey @ gépház

Rizikó ott van, ahol sokan kúrnak rövid idő alatt sok emberrel. Felesleges túlmagyarázni. Ez a tudományos része.

A "melegek megint járványokat terjesztenek, és félnünk kell tőlük" meg az ostoba, primitiv olvasata ugyanennek. De legalább az erőfeszitéseimnek hála, kimondod bátran a véleményedet. További gerincerősödést.

Múlt századi cseh hittankönyvben olvastam, hogy mindenkiről a jót kell feltételezni, de nem vétek az, ha megnézed, hogy mindened megvan-e a kertben, miután egy ismeretlen romát beengedtél.

Ezt azzal magyarázta a hittankönyv, hogy racionálisan viselkedsz ilyenkor, mert az érintett etnikumból sajnos sokan olyan életet élnek, amely megalapozottá teszi a félelmeidet.

Egyértelműen leírja, hogy nem általánosíthatsz, de az elővigyázatosságot a szerző nem ítéli el.

 

Pont ugyanerről van szó a melegeknél: az életmódjuk miatt lehet elővigyázatossággal kezelni őket.

Jó, nehezen veszem rá magam, de tegyük meg az előitéletes mondást: aki meleg, biztos állandóan idegenekkel szexel.

Még ha igy is van (nincs igy), akkor sem kell tartani attól, hogy mondjuk leülsz mellé a buszon, mert (és most megint tények jönnek) komolyabb kapcsolat kell az átadáshoz. Ez nem légúti betegség.

Úgyhogy ha trey vagy a fajtája fél a melegektől ennek a betegségnek a kapcsán, az pontosan ugyanolyan ostoba félelem, mint 30-40 éve az AIDS kapcsán, ami szintén nem terjedt könnyen.

És azért kell ezeket az ostobaságokat ellenezni, mert a következő majd az lesz, hogy az ostoba félelmeik miatt üldözni is fogják őket.

Jó, nehezen veszem rá magam, de tegyük meg az előitéletes mondást: aki meleg, biztos állandóan idegenekkel szexel.

Szerintem keressetek valami kompromisszumos megoldást. Pl. meg lehetne nézni, hogy a teljes populációhoz képest a meleg férfiaknak átlagosan több vagy kevesebb szexuális partnerük van életük során. Simán lehet, hogy nincs is különbség, mittudomén. De amíg ez nem derül ki, addig kb. értelmetlen a beszélgetés.

Azután is értelmetlen, mert a majomhimlő miatt nem kell fasiszta módjára kerülgetni az embereket, még akkor sem, ha esetleg epszilonnal nagyobb eséllyel majomhimlős csak azért, mert meleg (trey logikája szerint).

A lényeg az hogy random melegeket nem rekeszthetsz ki csak azért mert van egy légbőlkapott statisztikád meg egy fals megközelitésed, hogy félni kell tőle.

Bárhogyan is hazudsz, PCskedés nélkül ki lett mondva, hogy ha elhisszük, hogy a melegek gyakrabban cserélgetik a partnereiket, akkor jobban terjeszthetnek fertőző betegségeket, köztük ezt is.

Meg az is ki lett mondva, hogy a véleményed, mi szerint kerülnöd kell őket, faszság, mert a buszon is nyugodtan himlős mellé ülhetsz.

Úgyhogy már csak az a kérdés, hogy miért félsz?

- fasiszta vagy

- hülyeségekben hiszel

Nem illik irreleváns kérdéssel megkerülni a kérdésre adott választ. Én mondjuk, hogy elhiszem, de irreleváns tényezőnek tartom, mert monogám házasságban élek. A hétköznapi interakciók során pedig nem terjed a himlő, pl. leülök a buszon és beszélgetek egy himlős emberrel.

Te meg félsz, mint mondtad.

Miért is?

Egyébként egyben meggyanusitalak vele, hogy nálad nincs comment lock. Ez eléggé izléstelen dolog.

Náci lennék mert csökkentem a megfertőződésem rizikóját, hogy nem megyek buzik közelébe, akiknél nagyobb a kockázat a fertőzések összeszedésére? Kétlem. Kezet sem szívesen fogok senkivel, ha mégis muszáj, a lehető leghamarabb kezet mosok. Nem náci vagyok én, hanem óvatos :D

Technikai sirámjaid nem érdekelnek. Látom felbasztad már ma magad másnál is, menj, higgadj le.

trey @ gépház

Sosem volt az elmúlt 20 évben. A sértődöttségedben ebbe tudsz csak beleállni az a jellemedet minősíti.

Szerinted ez szándékos, miközben csak arról van szó, hogy admin userrel elfogadja bepostolást. Mivel nem tudom mikor kezdesz válaszolni. Nem utólag szerkesztem.

trey @ gépház

Te vagy az, aki korábbi kommenteket szinezget ki azért, hogy elfogadhatóbbnak tűnjön mások szemében, és nem én....

Ha már jellemről beszélgetünk.

"Mivel nem tudom mikor kezdesz válaszolni. Nem utólag szerkesztem."

Épp most tetted meg. Mások erre error paget kapnak és külön kommentet kell irniuk. Te meg azt irsz át, amit akarsz. Tehát úgy szinezed át a beszélgetéseket, ahogy tetszik. Ez nem adminolás, hanem jellemtelenség.

Mivel a Drupal nem biztosít erre lehetőséget (admin lock), a legnagyobb jóindulatom ellenére sem tudom biztosítani, hogy nem lesz olyan helyzet, hogy szerkesztem egy hozzászólásom (megtehetem, amíg válasz nem jön rá), te közben válaszolsz, én megnyomom a post gombot és nem fogadja el. El fogja, mivel admin vagyok. Ugyanis erre nincs lehetőség. Szándékosan nem írok át régi kommenteket, nem élek vissza ezzel a lehetőséggel szándékosan. Erre nem volt sosem példa és nem is gyanúsított meg senki ilyesmivel a 20 év alatt.

trey @ gépház

Fokozott kockázatot jelentenek a kisgyerekes családok is, hiszen a lurkók egész nap egymás hegyén hátán játszanak. A himlőt, a megfázást és mindenféle virusos nyavaját egész évben körbeadják ezek a családok, ez klasszikus történet.

Tőlük is félned kell ahhoz, hogy ne vádolhassanak fasizmussal.

Félsz tőlük is?

Ha fürdőbe mennél a gyerekeddel, két fürdő van nyitva: egy ismert buzifürdő, ahol tudjuk mik szoktak történni, meg egy családok által preferált. Te melyikbe vinnéd a gyereked?

Én a családiba!

Kevésbé félek a tipikus gyerekbetegségektől, mint az AIDS-tól, Hepától ...

trey @ gépház

A majomhimlőről beszélünk amit mindenki egyformán terjeszt, és megint kibújtál a kérdés alól. :))

Egyébként Magyarországon szerintem az általad emlitett meleg fürdők underground módon üzemelnek, tehát te nem is tudod hol keresd. Már ha vannak ilyenek egyáltalán.

Válaszoltam a kérdésedre. A takonypóc Ödönkéktől is félek, főleg, hogy tudom, telehugyozzák a medencét, ezért a "családbarát" helyeket is kerülöm, ha tudom, de INKÁBB az Ödönkék, mint a buzik.

Tedd meg, hogy te is válaszolsz a kérdésemre. Thx!

trey @ gépház

A szexfürdő helyett a családi fürdőbe, természetesen.

Nem való gyerek olyan helyre, és nem azért mert meleg, hanem mert olyan dolgok történnek, amiknek a négy fal között a helye.

A fertőző betegségeket mindenki egyformán terjeszti, tele a világ házasságtörőkkel, virágról virágra szállókkal, prostikkal, vagy a kuncsaftjaikkal, ott vannak az óvodák, az egyéb közösségek, ahol jön-megy mindenféle betegség. Nincsenek illúzióim, csak otthon nem kapsz el semmit.

Nem, nem! Nem szexfürdő, hanem ők csináltak belőle azt!

Melegszex miatt megszűnt a férfinap a híres budapesti fürdőben

Vagyis, visszakanyarodtunk oda, hogy a buzik rizikósabbak. Nem náculás ez, hanem kockázatelemzés.

A fertőző betegségeket mindenki egyformán terjeszti, tele a világ házasságtörőkkel, virágról virágra szállókkal, prostikkal, vagy a kuncsaftjaikkal, ott vannak az óvodák, az egyéb közösségek, ahol jön-megy mindenféle betegség. Nincsenek illúzióim, csak otthon nem kapsz el semmit.

Te vagy nem érted, hogy mi a kockázatelemzés és -kerülés lényege, vagy szándékosan adod a hülyét. Nem tudom melyik a nagyobb probléma.

trey @ gépház

> az ostoba félelmeik miatt üldözni is fogják őket.

Ez már megtörtént egy pár hónapja, ha nem tűnt volna fel.

Az oltatlanok ugyanúgy, vagy kevésbé adták tovább a COVID-ot, mint az oltottak, ezt rengeteg ország statisztikája bizonyította, de mégis üldözték őket, sőt, ki is rekesztették.

 

Népi hiedelmen alapuló oltatlankirekesztés zajlott.

 

Utána jött a tudományos körítés, közöltek számokat, hogy főleg oltatlanok halnak meg, de ezekbe a számokba belekeverték azt az időszakot is, amikor még elérhetetlen volt az oltás. Tudományos alapja a történetnek nulla volt, maximális előítéleten alapult minden.

Bocs, de nem vagyok vevő semmiféle összeesküvéselméletre.

Ha az orvos azt mondja hogy oltani kell, akkor oltani kell. Elmentem a covid ellen is oltani, pedig volt bőven aggályom, és hidd el nem is örültem neki túlzottan, de elfogadtam hogy most ez a "háborús helyzet". Aki meg összevissza beszél és fél a tűtől, az nem vett részt a covid elleni társadalmi munkában.

Ez a véleményem a témáról évek óta, és egyelőre nem győződtem meg az ellenkezőjéről.

Természetesen, mint szokás szerint, tisztelet a kivételnek. Volt, akit az orvos tanácsolt el az oltástól, pl. egyes autoimmun betegek.

Engem nem érdekel az okoskodás. Nekem hiába szavalod el a Szózatot, nem fogsz vele meghatni.

Számokat néztem és kutatási eredményeket, azok pedig nem egyértelműek.

Nagyon messze vannak attól, hogy tapsoljak hozzá.

 

Az elmúlt 100 év legnagyobb hulladéka volt az mRNS oltóanyag mellékhatások tekintetében.

Tudod, akik maguk belenéztek a VAERS adatbázisba, azoknak hiába énekled az orvosi Internacionálét, nem fognak veled együtt dalolni.

Ha számokat mutatnál, akkor talán.

Biztos titkolja a mainstream sajtó, de úgy tudom beadtak pár milliárd adag mRNS -t oszt kb senkinek semmi baja.

Legalábbis nem többnek, mint az aszpirintől. Vagy annál rosszabb az arány?

Egyébként, ismétlem, a háziorvosomnak van felhatalmazása meg diplomája a témában. Majd őtőle megkérdezem mit kell csinálni. Az otthon gyártott elméleteknek nem hiszek. Nem a személyeddel van a bajom, hanem azzal, hogy vélhetően nem tudod miről beszélsz, és nem is tudhatod. Hiányzik mellőle ~10 év egyetem meg pár évtized praxis. Nekem is hiányzik, és nem csinálok otthoni törvényszéki nyomozást arról, amiről fingom sincs.

> Legalábbis nem többnek, mint az aszpirintől. 

Magad kikeresheted a VAERS-ben, senki nem akadályoz benne. Ráadásul össze is hasonlíthatod más vakcinákkal.

Megtették sokan mindezt helyetted, de ők természetesen mind konteósok voltak, mert számokat mutattak.

Mondom, nem hatsz meg az orvoskommunista dumáddal. Nem éneklem veled az Oltásinternacionálét, kész.

https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/itt-vannak-…

A cseheknél 10Mből 6,6M kapott valamit, 11 ezer mellékhatást regisztráltak (nem irja, hogy súlyosak-e), ez 0,1%, más szóval 1000-ből 1. Az aszpirintől szerintem többen hánytak.

Ez se nem titkos, se nem sok. Azt meg senki se igérte, hogy 1milliárdból is 0 lesz a bármilyen mellékhatások száma. Ez egy gyógyszer, ami beavatkozik a szervezetbe, lesznek mellékhatások. Ezt tudjuk az aszpirinről is, mégis szedjük.

Egyéb?

Hány évig rugózol még a semmin? Gődény úr ajánlott már munkát?

Nem is kell együtt énekelni, de ne terjeszd az olyanokat, hogy az mRNS egy hulladék, hiszen se neked, se nekem sincs róla fingunk, csak egy adag konteós szenny meg az otthon gyártott elméletek és következtetések.

Illetve nekem nem, én átengedem a hatóságnak és az orvosnak a döntést.

Komplett hülye vagy, olvasd már tovább a saját cikkedet, amit linkeltél. Minden 10.000 fiatalnál szívizomgyulladás van.

A fiatalok COVID halálozási rátája kb. nulla körül volt, a szívizom viszont sosem gyógyul meg. Minden 10.000 gyermek maradandó oltáskárosodást kapott a Karikó löttytől.

Az ostobaságon nem lehet segíteni. Énekeld csak az Internacionálét és örülj magadnak.

"a szívizom viszont sosem gyógyul meg"

 

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.h…

"Most patients with myocarditis or pericarditis who received care responded well to medicine and rest and felt better quickly. Patients can usually return to their normal daily activities after their symptoms improve."

De?

"Komplett hülye vagy"

Nem hülye vagyok, hanem szomorú, hogy ilyen szintre kell ezt vinni.

https://www.nive.hu/Downloads/Szakkepzesi_dokumentumok/Bemeneti_kompete…

 

Szív gyulladásos betegségei:

A gyulladásos csomók hegesedéssel gyógyulnak.

 

Olyan, mint előtte volt sosem lesz. Jobban lehetsz, de a szívizom sosem gyógyul meg teljesen.

Kimondhatjuk hogy a páciensek egy igen kis részénél előfordulnak mellékhatások, amik közül egy igen kis résznél közepes/komoly mellékhatások vannak, amiket a mellékelt cds -s adatlap szerint egész jól gyógyítani tudnak.

Nagyon-nagyon kevesen meghalnak, mások pedig maradandó, enyhe egészségkárosodást szenvednek.

Minden gyógyszer ilyen.

Nem minden gyógyszer ilyen. A VAERS adatbázis szerint messze a COVID mRNS és AstraZeneca vakcina viszi a pálmát mellékhatások tekintetében. A mellékhatások fele súlyos és maradandó. Ezek számok, nem feltételezések. Sem a kínai, sem a ruszki COVID vakcina nem volt ennyire veszélyes.

 

> Nagyon-nagyon kevesen meghalnak

Határozottan többen haltak meg a fiatalok oltástól, mint COVID-tól.

Számold bele a long covidot is. Nejem tanit. Volt egy kislány, akinek ~1 évig láza volt. Nem volt kellemes. Egy ismerősöm úgy tűnik örökre fura fémes szagokat érez, szintén a covidtól. Ha javitani lehet rajta egy kicsit, teljesen sosem gyógyul meg.

Ezek ellen is jó a vakcina, mivel megelőzi a virus elszaporodását.

Legutóbb mesélte a háziorvos, hogy kezdetben 1 bárányhimlő oltás volt, de egy nagy járvány mindenkit hazavágott, oltottat, oltatlant egyaránt.

Utána 2 bárányhimlő oltás lett, kötelezővé is tették, de a betegség nem tűnt el, sőt, köszöni jól van.

Most éppen az idővel szórakoznak, hogy mikor érdemes a második oltást beadni az első után.

 

Én meg kívülről szemlélem a dolgot és röhögök a hazai szakembereken.

Kicsit olyan, mintha négyzet alakú kerékkel akarnának biciklizni és éppen az ülésmagasságot állítják, oszt sehogy sem megy előre a canga.

Én úgy gondolom mindenféle tudományos alap nélkül, hogy neked kemoterápiára kell menned.

Ha ellenszegülsz, akkor kirúglak az állásodból és kitiltalak a közterületekről.

 

Ha pedig felfordulsz az szükségtelen kemoterápia miatt, elintézem annyival, hogy az aszpirintől is elpatkoltál volna, ha szedted volna.

Neked nincs orvosi diplomád és hatósági felhatalmazásod hasonló döntéseket meghozni.

Aki meghozta, annak volt.

Az élet nehéz. Néha azt kell csinálni, amit mások mondanak. Nyugodtan kiiratkozhatsz a társadalomból, de akkor ne merészelj a közös járdánkra lépni, neked csak a sárban szabad menned. Egyébként meg nem kötelező az mRNS vakcina, ott van mellé többféle másik (vektor, inaktivált, meg még ki tudja mi). Válaszd azt, amiben megbizol. Ha eljön az ideje, nekem is meglesz a preferenciám.

Aki meghozta, annak volt.

Ja. Állatorvosi. BTW, akik a döntéseket hozták, azok utasításra hozták őket, szóval ennyi erővel egy sajttorta receptjét is lóbálhatták volna a diplomájuk helyett.

Néha azt kell csinálni, amit mások mondanak.

Nem. Nem kell. Semmit sem kell. És ezek a mások nem kényszeríthetnek engem olyanra, amit én nem akarok, pláne olyanra, ami nekem káros.

Nyugodtan kiiratkozhatsz a társadalomból, de akkor ne merészelj a közös járdánkra lépni, neked csak a sárban szabad menned.

WTF. Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy te döntöd el, hogy kinek mit szabad, meg ki mit merészeljen? Kinek képzeled te magad? A társadalomnak több mint kétharmada elutasítja a kötelező kovidoltást és több mint egyharmada elutasította en-bloc a kovidoltást. Szerintem kurwa sürgősen tedd magad helyre, mert nagyon nem tudod merre vagy arccal.

Nincs kötelező covid oltás, úgyhogy eleve nem értem miről beszélünk. Az mRNS oltást mindenki a maga kontójára veszi fel. Volt/van 6 féle. Keleti is kettő.

Innentől kezdve nem értem, hogy miért harcolunk.

A példa nyilván túlzó és csak a szemléltetést szolgálta, nem kell felháborodni.

MÉG nincs kötelező kovid oltás. Olvass már egy kicsit.

Azért, hogy ne is legyen.

Bocs, nagyon úgy jött le, hogy ezt te komolyan gondolod. Nagyon sok "liberális" kezd egyre inkább ultra-autoriter lenni és követelni a nemzetközi (értsd: amcsi) status-quo erőszakos érvényesítését. Ld. még: "We need a re-calibration of human rights like freedom of speech."

WTF... Ember... WTF...

Egyrészt, hol van a te bizonyítékod arra, hogy kukába dobták? Mire alapozva mondod ezt? Mert rohadtul semmi bizonyíték nincs rá, hogy a kukában végezte volna.

Másrészt már harmadjára szarod le, hogy június 15.-étől ki fogják rugdalni az oltást megtagadó állami alkalmazottakat - már nem csak az egészségügyi/oktatásügyi/rendvédelmi dolgozókat - az összeset.
https://merce.hu/2022/05/05/fel-evvel-korabban-junius-15-tol-veget-erhet-az-oltatlan-allami-es-onkormanyzati-dolgozok/
https://azonnali.hu/cikk/20220505_junius-15-tol-kirughatjak-az-oltast-megtagado-allami-alkalmazottakat

Miről beszélsz?

"Gondolod." Oké. No comment. Tehát te a saját gondolatod alapján jelentetted ki fixre, hogy ez rejected. Tényleg no comment. Te tényleg valami alternatív valóságban élsz.

Kritikus? Szerinted az összes állami dolgozó kritikus helyen dolgozik? Az utcaseprő is? Egyébként meg ez általánosítás, honnan tudod, hogy mindenki elfogadja? Van aki lelép, az is elfogadta? Van aki csak behódolt, mert kell az állás, az is elfogadja?

> "Patients can usually return to their normal daily activities after their symptoms improve."

Ez mondjuk azt jelenti hogy fel tudnak menni a lépcsőn meg ilyenek. De sportorvosit már nem nagyon kapnak állítólag, és életók végéig rendszeresen vissza kell járniuk mindenféle ellenőrzésekre és kezelésekre szintén állítólag. Állítólag USA-ban ez egyben felér egy csőddel is annyira drága. Olvass utána mielőtt idézgeted ezeket a "megnyugtató" forrásokat! Forrást most nem keresek, házi feladat.

Ez nem számháború, hanem etikai kérdés. Lehet-e kötelező olyan vegyszer ami potenciálisan halált okoz? Teljesen mindegy a százalék.

Tudom hogy neked feleslegesen, de egyre több ilyet találni:

https://www.bitchute.com/video/KSMyUGpC9Sbm/

https://www.bitchute.com/video/pxh7jdIz7vus/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"Ez nem számháború"

De az. A politikusokat az érdekli hogy kevés ember haljon meg a sok helyett, és legközelebb megválasszák őket.

 

14 féle oltás van a gyerekek oltási programjában Magyarországon: https://www.antsz.hu/data/cms94355/VML2020_NNK_2020_02_25.pdf

Azokról mi a véleményed? Ezek között kötelezők is vannak ám.

Ami ugye nem mondható el a covid vakcinákról. (kivéve EÜ).

Csomó választható oltásból kötelezőt csinált az a Müller Cecília, aki 300 milliárdot elsíbolt használhatatlan lélegeztetőgépekre.

Ráadásul egyre több kötelezőt a Pfizer szállít.

 

Szerinted a Pfizer mennyi pénzzel korrumpálta meg Müller Cecíliát, hogy tegyen kötelezővé oltásokat és a régi több 10 éve használt és bevált gyártókat szorítsa ki és térján át Pfizerre?

A Pfizer nem a nagy, neves oltóanyaggyártók között van, csak ügyesebben korrumpál. A hálapénzen nevelkedett magyar orvosok meg ugranak az összes ilyen korrupciós ügyletre.

Jó vakcina az, ami rendesen ki van tesztelve és bizonyítottan hatékony. Ez egy régi vakcinánál nagyobb valószínűséggel fordul elő.
Ami a Pfizert illeti, ha egy gyár úgy viselkedik, mint a Pfizer vagy a Moderna, akkor nem kell csodálkozni, hogy senki nem bízik bennük. Nemini confide.

"senki nem bízik bennük."

Vitatnám.

Oké, igazad van: a senki kitétellel általánosítottam. Helyesbítem arra, hogy kurwa sokan nem bíznak meg bennük.

De már nincs kedvem harcolni.

Ez nem harc. Ez szócséplés. Harc majd akkor lesz, ha kötelezővé teszik és elkezdik begyűjteni, vagy a vagyonából kiforgatni azokat, akik megtagadják az engedelmességet.

"Harc majd akkor lesz, ha kötelezővé teszik"

Torockaiék is de szerettek volna ez ellen küzdeni, aztán amikor már a kutya se hitte el a nem létező covid diktatúrát, le is szedték a plakátjaikat. Nincs szó semmiféle kötelező covid oltásról (általánosan).

amikor már a kutya se hitte el a nem létező covid diktatúrát, le is szedték a plakátjaikat.

Te miféle alternatív valóságban élsz? Egyfelől nemhogy nem szedték le a plakátjaikat, hanem bejutottak velük a Parlamentbe, másfelől meg nemhogy a kutya nem hitt nekik, de a választópolgárok 6-7%-a hitt nekik és be is szavazták őket a Parlamentbe, most meg már a legerősebb ellenzéki pártnak számítanak kb. 10%-kal, azaz egyre többen hisznek nekik. Nem tudom hol élsz te.

Nincs szó semmiféle kötelező covid oltásról (általánosan).

Még. Először csak az egészségügyiseknek volt kötelező. Aztán a tanaraknak is. Aztán a zsaruknak/honvédeknek is. Június 15.-étől meg már kibaszhatják az összes állami dolgozót, aki megtagadja a kovidoltás felvételét és van tervezet az általános oltásra is. Főzik a békát, reszelik a biciklit. Aprózzák a társadalmat, egyre több embernek lesz kötelező, direkt mindig csak egy-egy csoportnak, hogy azok ne merjenek felállni; az általános közelező oltásból lázadás lenne, ahogy majdnem az lett belőle nyugaton is, csak visszavonták egyelőre.

"Összesen 9500 ember halálát akadályozta meg Magyarországon a koronavírus elleni oltás a harmadik hullám idején – írta Kásler Miklós a Facebookon, amikor bemutatta a Magyarországon használt vakcinákra vonatkozó kutatást."

Hány ember halt meg Magyarországon bizonyithatóan a vakcinától?

Tekintve, hogy a hivatalos narratíva szerint "azótásbizzonságos" és az sem halt bele, aki belehalt, így bizonyíthatóan elég nehéz bármit mondani.

Én inkább mást kérdek. Mikor akarsz válaszolni arra a posztomra, amikor a saját adataidból derült ki, hogy a kovid halottak számának köze nincs a valósághoz, mert sokkal többet kamuztak be? Innentől kezdve az a 9500 fő, akit állítólag az oltás megmentett a haláltól is teljesen hiteltelen.
Elolvastad már a WEF agendáit a saját honlapjukon, ahogy ígérted? Mert nekem nem úgy tűnik, hanem, hogy homokba dugtad a fejed és továbbra is azt szajkózod, amit ők akarnak.

Már megbeszéltük, hogy másik adatbázisok szerint - már ahol van - (cseh, amcsi) van x darab oltástól meghalt ember. Tudjuk az arányokat (kevés).

A másik régi threadben arról beszélgettünk, hogy a covid miatt meghalt-e látványosan több ember x időszakon belül, vagy sem. Azt mondtam igen, majd ez láthatóvá is vált adatok formájában, de valamilyen fura okból te tovább vitatkoztál. Ne is haragudj, de már nem tudom követni. Meghaltak emberek, akik a covid nélkül nem haltak volna meg. Ennyiről és nem másról szólt a thread.

Nagyon nagyon elvesztél a részletekben, pedig egyszerű józan paraszti ész: heti halálozási adatsor, random okokból, minden maszat nélkül. Covid alatt több volt? Több! Viszlát!

Abban a threadben, ezt kérdőjeleztétek meg.

Az hogy most ebből a politika mit mutat - mond - dönt ez alapján - netán ferdit, .. azt már nem kivánom védeni, cáfolni vagy kommentálni.

Nem. Vannak hamisított arányok, mert letagadják az oltások mellékhatásait.

WTF? Te tényleg valami alternatív valóságban élsz. Ember, olvasd már el a linkelt posztot. Feketén-fehéren kiderült a saját számaidból, hogy többtízezerrel több hullát számoltak el, mint amennyi volt!

Mi lenne, ha elolvasnád, amire válaszolsz? Senki nem mondta, hogy senki nem halt bele a kovidba! Arról van szó, hogy a hivatalos adatok hiteltelenek és ez kiderült a grafikonokból! Le van szarva, hogy kovid alatt több volt a csúcs halálozás az átlaghoz

"Feketén-fehéren kiderült a saját számaidból, hogy többtízezerrel több hullát számoltak el, mint amennyi volt!"

Nem figyelsz. Azt állítottam hogy több volt a halott a covid alatt mint előtte. Semmi mást nem állítottam. Sőt, külön kértem, hogy ne foglalkozzunk azzal, hogy az adatokat hogyan prezentálja, manipulálja a politika.

Te pedig "mókásan" azt próbáltad bemagyarázni, hogy nem tudjuk hányan haltak meg a covid miatt: https://hup.hu/comment/2764462#comment-2764462

Pedig tudjuk.

Na, most már stimmel?

Nem figyelsz. Azt állítottam hogy több volt a halott a covid alatt mint előtte. Semmi mást nem állítottam.

Nem, te nem figyelsz, pedig direkt leírtam, hogy egyrészt direkt a csúcsot hasonlították a korábbi átlaghoz, másrészt meg amennyivel valójában több volt, azt egy szaros influenza is produkálja.

Sőt, külön kértem, hogy ne foglalkozzunk azzal, hogy az adatokat hogyan prezentálja, manipulálja a politika.

Hát persze, mert akkor még kiderülne, hogy hiába lovagolsz görcsösen azon, hogy detöbbvótahullamintkorábban, mert nem az volt az állítás, hogy nem halt bele senki a kovidba, hanem az, hogy a hivatalos számok MEGBÍZHATATLANOK.

Te pedig "mókásan" azt próbáltad bemagyarázni, hogy nem tudjuk hányan haltak meg a covid miatt: https://hup.hu/comment/2764462#comment-2764462

Bemagyrázni? Én ezt bebizonyítottam azzal, hogy a hivatalos adatok hitelességét a te többlet-halálozási adataid alapján cáfoltam. Mit akarsz még?

Pedig tudjuk.

Forrás semmi, csak az ex-katedra kijelentés, miközben eddig már több bizonyítékot is kaptál.

Na, most már stimmel?

Fölényeskedünk, fölényeskedünk? 8/3.

"Nem, te nem figyelsz, pedig direkt leírtam, hogy egyrészt direkt a csúcsot hasonlították a korábbi átlaghoz,"

Kedves TCH. Kérlek fogd már fel, hogy én a heti átlagos elhalálozási adatokat nézem a covid előtti és a covid alatti időszakban. Sem más számokat, sem következtetéseket.

Ez egy általános, barátságos, politikamentes szám. Ha valaki Mo-n meghal (tüdőrák, metróbaleset, covid, öngyilkosság) az odakerül, és punktum.

Ez pedig megmutatta a covid lehetséges plusz áldozatait.

Ennyiről beszélek. A többiről mások beszélnek.

Kérlek fogd már fel, hogy én a heti átlagos elhalálozási adatokat nézem a covid előtti és a covid alatti időszakban. Sem más számokat, sem következtetéseket.

Ez egy általános, barátságos, politikamentes szám. Ha valaki Mo-n meghal (tüdőrák, metróbaleset, covid, öngyilkosság) az odakerül, és punktum.

Ez pedig megmutatta a covid lehetséges plusz áldozatait.

Nem, te direkt terelsz, mert azt hiszed, senki nem veszi észre.

Ennyiről beszélek. A többiről mások beszélnek.

Bullshit. Itt csak te beszéltél arról, hogy hány embert mentett meg hivatalosan a kovid vakcina. Csak te kérdezted, hogy hányat ölt meg hivatalosan. Erre kaptad válasznak, hogy a hivatalos számok megbízhatatlanok. Te ezt direkt nem akarod érteni.

Én nem terelek. Isten látja lelkemet, hónapokkal ezelőtt is erről beszéltem, csak szerintem te belelovalltad magad a témába, és mást is belevittél.

"tt csak te beszéltél arról, hogy hány embert mentett meg hivatalosan a kovid vakcina"

Na jó-jó, azt is odairtam, pluszban. Elnézést.. :)

Micsoda? Te már megint miről beszélsz? Itt hivatkoztál arra, hogy hivatalosan 9500 embert mentett meg az oltás és kérdezted, hogy hány halt bele. Én erre válaszoltam, amit válaszoltam, te meg azóta terelsz, onnan jutottunk el idáig. Most meg már rám mutogatsz. Ezt már minősíteni sem szeretném.

Sz*rk: Alámszerkesztettél. Már megint. Ugye, hogy ez igazi probléma, nem az, hogy a lájkolt posztot átírják?

Akkor a 9500 mint marketingelt adat, lehet hogy nem korrekt. De azt én csak behivatkoztam "fentről".

Amit viszont nem lehet sehogysem támadni, az a KSH adatsor. Amiről már egyszer beszéltünk.

De a 9500ról félúton váltottunk a régi thread-re: https://hup.hu/comment/2789280#comment-2789280

"Már megint. Ugye, hogy ez igazi probléma,"

Zavaró, túlélhető.

Egy ismerősöm dolgozott a KSH-nál és szerinte az összes KSH adat úgy hülyeség, ahogy van.

Node: lehetőséget adok kifejtened, hogy hogyan csökkentették az oltások a halálozást a KSH alapján.

Íme a kép a hivatalos KSH adatokról:

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/KshCovidHal%…

 

Elmagyarázhatod, hogy mit látunk a kép alapján, meg hogy miként csökkentették a vakcinák az összhalálozást.

Ha pediglen a hivatalos számok hiteltelenek, akkor az egész hivatalos kommunikáció, ami rájuk alapszik is hiteltelen. Örülök, hogy végre konszenzusra jutottunk.

A KSH adatsorral kitörölheted. Abból csak az derül ki, hogy tízezrekkel kevesebben haltak bele a kovidba, mint amit elszámoltak. Egy szaros influenza tudja hozni ezeket a számokat. És még egyszer: ráadásul direkt a csúcsot hasonlították a korábbi átlaghoz.

A COVID járvány nagy hazugsága az volt, hogy az oltatlanok terjesztik a vírust az oltottak nem.

Amennyiben én tüdőrákos vagyok és azt mondom Káslernek, hogy inkább megdöglök, de te hozzám nem nyúlhatsz, ahhoz jogom van. Alapvető emberi jog a kezelés visszautasítása.

 

Ahhoz, hogy kötelező oltást tudjanak bevezetni, ki kellett kiáltani az oltatlanokat ragályterjesztőknek, ellenkező esetben alapvető emberi jogi problémába ütköztek volna.

Semmiféle adat nem igazolta, hogy az oltatlanok jobban terjesztik, mégis folyamatosan hazudtak és szankcionálták azokat, akik ellenszegültek.

 

Nürnberi per: nincs jogod a másik embert kísérleti oltásra kényszeríteni. Ezt pont a nácik miatt vezették be, azért hogy elmebeteg rohadékok ne tudjanak kísérletezni a lakosságon. Jeles kormányunk ezeket a gátakat oldotta fel, kiszolgáltatva vele a lakosság egészségét a nagy gyógyszergyártók kényére, kedvére.

"A tudományos kutatásokból az derül ki, hogy minél több vírusrészecske található egy személy szájában, orrában (ezt nevezik vírusterhelésnek), annál nagyobb annak a valószínűsége, hogy a fertőzést továbbadja másoknak. A csökkent mennyiségű vírusterhelés mellé pedig, értelemszerűen, kisebb fertőzésátviteli arányok kapcsolódnak. "

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/26701/a-vakcinak-csokke…

Józan paraszti logika. A cikk szerzője: "Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus"

Hozzászólásaid szerzője: Csab, hobbi törvényszéki nyomozó, járványügyi osztály, otthoni önkéntes munkavégző.

Ez nem józan paraszti logika. Ez tudod mi? Lényegtelen konklúzió.
Fogtál egy orvosi állítást: "ha kevesebb a vírus a légútjaiban, akkor kevésbé fertőz", majd közölted, hogy akkor a vakcina csökkenti a fertőzés esélyét. Milyen alapon? A vakcina nem azt gátolja meg, hogy a légutaidban több vírus legyen, hanem azt éri el (ideális esetben), hogy az immunrendszered gyorsabban felismerje a vírust és tudjon ellene védekezni. Semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy egy oltott beteg kevésbé lenne fertőző, mint egy oltatlan beteg, ez a Fidesz retardált képernyőorvosainak a lázálma.

"A vakcina nem azt gátolja meg, hogy a légutaidban több vírus legyen, "

De igen, mivel megakadályozza a virus elszaporodását a szervezetben, mert az antitestek már készen várják azt a keveset, ami bejutott.

A covid vakcinák nem a felismerést gyorsitják fel, hanem eleve nagy mennyiségű antitestet generálnak a szervezetben, ami aztán hónapokig ott is marad. Mondjuk ismétlő oltás nélkül ez a hatás már elvész. Ebben igazad van.

Viszont az immunrendszer - feltételezem - gyorsabban reagál ezután akár évekkel is, tehát a viral load igy is kisebb lesz, mint oltás nélkül.

De igen, mivel megakadályozza a virus elszaporodását a szervezetben, mert az antitestek már készen várják azt a keveset, ami bejutott.

Bullshit. Ez az antitestek homogén eloszlását feltételezi, amire ugye kb. 0% esély van. Pláne a légutakban.

A covid vakcinák nem a felismerést gyorsitják fel

Viszont az immunrendszer - feltételezem - gyorsabban reagál ezután akár évekkel is

/o\ Ne... Komolyan... WTF... A vakcinák nem a felismerést gyorsítják fel, de azért még évekkel később is gyorsabban reagál utána az immunrendszer, ha jön a vírus? Ezt hogy hoztad össze?

Azonfelül a "viral load" nem lesz kisebb. Gondolkozz már "józan paraszti ésszel"; ha alapból egy kurwa nagy dózis vírus jutott be a légútjaidba és megtapadt, akkor is meggátolja az immunrendszer, hogy elszaporodjon? Nem, mert már alapból sok van. Azonfelül ld. első bekezdés.

"alapból egy kurwa nagy dózis vírus jutott be a légútjaidba"

Alapból nem nagy, hanem kis dózis jut be, és az szaporodik el. A meglevő antitest készlet pedig ezt akadályozza meg, illetve évekkel később, az immunrendszer gyorsabb antitest termelése szintén ugyanilyen hatással bir, enyhébb sikerrel.

A grafikonon egyértelműen látszik, hogy a szervezeten belüli felszaporodás miatt van a viral load peak, és nem azért, mert eleve annyi jut be.

 

https://www.bmj.com/content/bmj/372/bmj.n208/F1.medium.jpg

https://www.bmj.com/content/372/bmj.n208

Bár te nem hiszel ezenek az áltudósoknak, szóval, hm.

Alapból nem nagy, hanem kis dózis jut be, és az szaporodik el.

Ha pofántüsszent egy súlyos kovid-fertőzött? Oké...

az immunrendszer gyorsabb antitest termelése

De miért termelne gyorsabban antitesteket a szervezet? Az előbb kezdi el nem ekvivalens azzal, hogy gyorsabban fogja őket előállítani! Egy immunhiányos embernél amúgy is gondok vannak az antitest-termeléssel.

A grafikonon egyértelműen látszik, hogy a szervezeten belüli felszaporodás miatt van a viral load peak, és nem azért, mert eleve annyi jut be.

A grafikon egy specifikus esettel foglalkozik.

Bár te nem hiszel ezenek az áltudósoknak, szóval, hm.

Nem, én neked nem hiszek. Mert ugyanis ők másról beszélnek, mint te. Ők arról beszélnek, hogy hogy zajlik le a fertőzés, te meg lényegtelen konklúziókat generálva beleszövöd, hogy akkor a vakcina meggátolja a fertőzést. Nem, nem gátolja meg. Pontosan ezért volt masszív pofátlanság az oltatlanok szopatása, mert fertőzni egy oltott is fertőzhet. És pont az oltottak szartak bele mindenbe, maszkviseléstől elkezdve a kézmosásig, mert ők oltottak.

Igazából nincs képben a dolgokkal.

Ha nem estél még át a fertőzésen, akkor az oltás után IgM antitest termelődik, ha igen, akkor IgG.

A probléma, hogy a gyors immunválaszhoz IgA antitest kellene, ami a légzőszervekben és a bélben fordul elő.

Ezek azok az antitestek, amik megakadályoznak abban, hogy egyáltalán elkapd a betegséget.

Aki COVID fertőzötteket gyógyított és egészséges maradt, annak IgA antitestje volt és a légzőszervrendszernél tovább nem jutott el a vírus.

"A vakcina nem azt gátolja meg, hogy a légutaidban több vírus legyen, "

De igen, mivel megakadályozza a virus elszaporodását a szervezetben,

Vagy tévedsz?Kérdezzük meg Rusvait:

Ezt tekinthetjük az első védelmi vonalnak, de nyálkahártya-immunitás csak a koronavírus-fertőzés következtében alakul ki, a vakcinás védelem egyik esetben sem biztosít nyálkahártya-védelmet.

az immunitásnak három szintje ismert, a nyálkahártya-immunitás, a sejtes immunitás és az antitestes immunitás. A nyálkahártya-immunitás azonban csak a fertőzöttek privilégiuma, tehát csak azokban alakul ki, akik átestek a fertőzésen.

https://hu.euronews.com/2021/06/10/rusvai-miklos-kell-a-harmadik-oltas-…

https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2021/07/a-harmadik-oltas-semmikeppen-…

Ráadásul el sem olvasta Fauci nyilatkozatát (ő az amerikai Müller Cecília).

Fauci konkrétan elismerte, hogy amennyiben a vírus áttöri a vakcina okozta védelmet, úgy a vírusterhelés már megegyezik az oltatlanokéval.

Azt meg ugye tudjuk, hogy igen komoly százalékban volt áttörés oltottak esetén.

Ti lázasan keresitek azt hogy miért nem kell az orvosoknak hinni, miért kell félni a tűtől, és biztos hogy a világkormány megfelelő munkacsoportjai éjt nappallá téve a világ leigázásán dolgoznak.

Szivetek joga.

Nekem meg szivem joga ehelyett a maszlag helyett az orvosoknak hinni, még akkor is, ha előfordulnak hibák és tévedések. Én is hibázok, oszt még mindig fizetik szépen a dijaimat a megrendelők. Összességében + a mérleg. Olyan elvárásaitok vannak, amiket az orvostudomány, a gyógyszeripar és a politika az emberi természet és a világ tökéletlenségei miatt sosem fog tudni szállitani. Például csodavakcinát, ami mindenkit meggyógyit, megvéd és senki nem hal bele.

A kitartásotok mindenesetre tiszteletre méltó. Nekem pozitiv példám van: egy rokonom intenziven gyógyult ki a covidból, felvett három pfizert, a második covidján meg csak röhögött.

Jó-jó, lehet hogy nem az oltás miatt, hanem mert ... és kezdődik elölről a szájtépés.

Ne oltsatok, ne legyetek orvosok vagy hivatalnokok, és meg van oldva.

Mamaaaaaaaaaaaaaa...

Igen bazdmeg, nem az oltás miatt, hanem már átesett egy súlyos kovid fertőzésen és természetes védelme alakult ki! Arra ráoltani már alapból masszív baromság volt, fertőzésre ráoltani tilos és életveszélyes, jobb, ha tudod! De a Pfizer védte meg, nem az, hogy átesett már a kovidon... Reménytelen vagy.

Arra egyelőre nincs tudományos evidencia, hogy az oltás mennyiben akadályozza meg a fertőzés továbbadását – mondta Oroszi. Aki az oltás ellenére elkapja a fertőzést, annak ugyanannyi lesz a víruskópiaszám a torkában és az orrában, mint egy oltatlannak. A különbség az, hogy az oltással rendelkezők szervezetében rövidebb ideig vannak jelen a vírusok – ezen alapul az az eddig vizsgálatokkal nem igazolt hipotézis, hogy az oltás a vírus továbbadását is mérsékeli.

Szerzo: Dr. Oroszi Beatrix, a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának
megbízott igazgatója, 2021.11.11

https://telex.hu/koronavirus/2021/11/11/oltas-vakcina-vedettseg-hatasos…

Számomra a legmegdöbbentőbb a családi orvosismerős volt.

Egy dolgot kommunikált és teljesen mást cselekedett.

 

- oltás előtt antitest vizsgálatot végzett és COVID tesztet

- a betegeknek előírta, vagy ajánlotta? nem

- felvett 3 kínait, mikor az állam keverve javasolta

- a betegeknek ezt ajánlotta? nem

 

Teljesen mást beszélt kifelé, mint amit ő maga cselekedett. Nem tudom hová tenni a beszéde és a cselekedetei közti hatalmas különbséget.

> Több szex, több partner, több kúrás

> És ehhez továbbra sem kell melegnek lenni.

Taníts, mester! Tudtad, hogy az ilyen tudásnak óriási piaca van? Úgy hívják hogy "pick up artist", vagy "randi coach". Ha olyan módszered van ami tuti működik, akkor szarrá fogod keresni magad!

Ironikusan ha olyan modszered van, ami tuti mukodik, tobbet nem is akarod szarra keresni magad. Vegkepp nem ebbol. Megprobalsz felhuzni egy-ket szerencsetlen sracot a szinted kozelebe, de hamar rajossz, hogy maguknak koszonhetik a sorsukat es tul konnyen beletorodtek.

Itt kifezetten mukodik az "aki nem tudja, az tanitja" (elemzi, stb.)

A melegek döntő többsége így él és összeszedik a betegségeket.

Náluk a Szájer-buli mindennapos esemény.

 

Ugyan az, mint a gyermek örökbeadása: van olyan alkoholista, aki fel tudna nevelni gyermeket, de 95%-uk mégis alkalmatlan erre a feladatra.

Teljesen jogos, hogy az állam azt mondja, alkoholistának nem adunk gyermeket örökbe.

A melegek 95%-a ugyanígy alkalmatlan gyermeknevelésre. A gyermek egész embert követel, nem 2 Szájer-buli között valami hobbi szórakozás.

Én mindig mosdatok, amikor alaptalan primitiv gyűlölködés folyik.

Gondolom azon a melegfesztiválon jártak, ami amúgy heteró szexfesztivál is lehetett volna, és pontosan ugyanaz történt volna.

A dolog kb. ennyiben ki is fulladt szerintem.

Aki a melegtémát fáradhatatlanul üti, az te meg a hozzád hasonlók baja.

Azt keressük, hogy a melegfesztivál meleg jellemzője fontos-e, mielőtt úgy csinálsz mint aki nem érti.

Kitartóan maszatolsz.

Szóval fontos jellemzője?

Mondd ki a véleményed, légy bátor!

A fentiben nem válaszoltál érdemben, itt az újabb lehetőség.

Kettőből kettő után többet már nem fogok az érdekedben próbálkozni.

Nem, azt keressük, hogy a buzik közt statisztikailag több-e a majoméces mint a heterók közt. Jelenleg erősen úgy néz ki, hogy igen. Linkeket hoztam rá, idézetet infektológustól. Te ezt próbálod elterelni, tulajdonképpen zéró alátámasztással és óvodás igen/nem játékkal.

Kettőből kettő után többet már nem fogok az érdekedben próbálkozni.

Te elvileg már 10 kommenttel ezelőtt kiszálltál, nem is értem, hogy ezek mik a részedről.

trey @ gépház

"Nem, azt keressük"

De, azt keressük. Egyértelműen leirtam.

 

Ezeket az eseteket és tényszerű adatokat (ennyit találtak, ennyi meleg volt köztük) senki sem vitatta. A véleményedet próbáltam őszintén és egyenesen kiszedni belőled, de magad sem vagy benne biztos, igy elmaszatolod.

Mint mondtam, többször nem próbálkozom.

 

Vegyél példát a barátodról, ő vállalja a véleményét: https://hup.hu/comment/2788371#comment-2788371

Ez a homoszexuális fesztivál kicsit viccesebbé teszi a sztorit, de ahogy a nemzetközi sajtóhelyzet kinéz (mert pándémiát nem immunológiából kell a 21. században jósolni, hanem a sajtóból), a végső változat mindenkire veszélyes lesz, szexuális tevékenységtől függetlenül.

De a mémek viccesek: "2 weeks without homosexual encounters to flatten the curve. Is that too much to ask for?"

Én sem úgy értem hogy a majomhimlőtől tartanék. Eszembe sem jut. Így Covid után(?) ha a sajtó felkap egy marginálisnak tűnő betegséget, akkor arra asszociálok hogy megint be akarnak zárni és tönkre akarják vágni a fél gazdaságot megvédendő a veszélyeztetetteket.

Az csak hab a tortán, hogy egyelőre a veszélyeztetettek a promiszkuis homoszexuálisok. Már hallom lelki füleimmel ahogy bemondja a TV: "Aki nem marad otthon, az homofób!"

Jó, és mi köze van ennek a majomhimlőhöz

Szükségállapotot hirdetett Kalifornia állam a majomhimlő terjedése miatt [...] A férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak eddig a megerősített esetek 99 százalékát tették ki.

Az ég világon "semmi"!

trey @ gépház

A Covid vakcinákkal ellentétben a heteroszexuális életmód bizonyítottan véd a betegségek ellen. Pláne ha monogám. Ezért indokolt volna telefonos appal követni azt is, hogy ki kivel dug. És aszerint kaphatna mindenki egy jól látható jelzést, hogy a többi ember tudja mennyire veszélyes fertőző betegségek szempontjából. Logikus kiterjesztése volna a vakcina-igazolásnak.

Egyébként volt hír arról is, hogy az első majomfertőzött gyerekeknek homoszexuális pár volt a nevelőjük. Nem akarom tudni, hogy hogy kapták el. Gondolom jó marketing anyag lesz a homoszexuális párok örökbefogadásához.

Azt is mondták a szakértők, hogy Magyarországon azért alacsony a COVID halálozás, mert kaptunk BCG oltást.

Utána azt is pedzegették, hogy Kelet-Európában nálunk a legmagasabb a COVID átoltottság, ezért alacsonyabb halálozás várható, mint máshol.

A végeredmény az lett, hogy majdnem mindenkit megvertünk Európában halálozásban.

Persze az észt továbbra is osztják a szakértőink, minimálisan zavarják őket a számok, meg a halálozási ráta.

Mert, ha valaki nem tartja lehetetlennek, hogy

a) egy folyton biofegyverekkel kísérletező és folyton háborúzó szupernagyhatalom, aki egyébként valószínűleg nyakig benne volt a vuhani laborokban és a kovid elszabadulásában is
b) egy folyamatosan vakcinákkal házaló, a járványokból - pl. a kovidból - dollármilliárdokat profitáló, az embereket saját bevallása szerint is bechipelni akaró pszichopata multimilliárdos

felelősek lehetnek az újabb kibontakozó betegséghullámért, az egy szinten van a laposföldhívőkkel, meg a madártagadókkal?

asch: beveszlek alelnöknek az "állítsuk meg a majomhimlő-diktatúrát" jeligére alapított pártomba, ha többet nem használod a "tudományos" jelzőt ezeknél a topikoknál. :)

És egy ennyire nehezen terjedő betegség egyszer csak hirtelen elterjed az egész kontinensen. Mindezt úgy, hogy bilgéc ezt már tavaly megjósolta és pont most tartottak egy majomhimlő gyakorlatot az első fertőzések észlelése előtt, pont, mint a kovid előtt 2019 októberében. Ez mind csak véletlen.

Szorosan kapcsolódik:

Musk: "Túl régóta ömlött pénzeső a bolondokra. Itt az ideje, hogy néhányan csődbe menjenek"

Május végén egy Twitter-felhasználó kérdésére a befektető megerősítette, hogy recesszió közeleg, de egyúttal jó dolognak nevezte azt. "Túl régóta ömlött pénzeső a bolondokra. Itt az ideje, hogy néhányan csődbe menjenek" - adott hangot véleményének

A milliárdos két nappal korábban azt mondta a Tesla munkatársainak, hogy véget ért a távmunka, térjenek vissza az irodába, vagy "mímeljék máshol a munkát".

Müller Ceci újdonságként az egészséges embereket is meg szokta kérni ugyanerre.

Emiatt már amikor a karantén szót emlegeti, azonnal felmegy a vérnyomás. Más embertől elfogadható lenne ugyanez az érv. Cecit el kellene már takarítani.

Azt, hogy a "hivatalos" kommunikáció mennyit ér, azt az elmúlt két évben láttuk. (Hint: szart se.) Hogy a mi tippjeinkből mennyi marad fantázia, az a jövő zenéje, de az elmúlt két évben a konteósok jóslatainak a 80-90%-a bejött, a mainstream jóslatok meg kb. ugyanekkora arányban estek pofára, míg a konkrét állításaikról is nagyjából ugyanekkora arányban bizonyosodott be utólag, hogy vagy hazugság volt, vagy ostobaság.

Ha bilgéc a majomhimlő "elhárításába" is "befektetett", akkor tuti, hogy lesz belőle a kovidhoz hasonló cirkusz.

Legyen neked igazad. Ugyanis, ha nekünk lesz, akkor szopni fogunk tovább és csak egyre rosszabb lesz.

A fekete himlő halt ki akkortájt tudtommal. Az, hogy ez most miért terjed ennyire, abban meg tényleg elég büdös valami...főleg úgy, hogy billy boy már tavaly szólt, hogy ez lesz a következő, holott akkor még a kanyarban sem volt ez a cucc.

Ez jut eszembe róla, csak kéne rá egy bilgéces háttér.

Ilyen is van:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35278817/

"Autoimmune mucocutaneous blistering diseases after SARS-Cov-2 vaccination: A Case report of Pemphigus Vulgaris and a literature review"

"Background: Cases of severe autoimmune blistering diseases (AIBDs) have recently been reported in association with the severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) vaccination."

A jelek szerint már magára a rettegésre lesz lassan immunis a társadalom. A fentebb linkelt index cikkben jelen pillanatban az állás:

Ön beadatná magának a majomhimlő elleni vakcinát?

Nem 2551
Igen 453
Fogalmam sincs 289

Azaz ez alapján a szavazás alapján már - az amúgy sokkal mainstream-hívőbb - "ballib" oldalon is csak az emberek <14%-a oltatná be magát, 77+% meg egyenesen ellenzi az egészet. (Nyilván nem reprezentatív, de jelzőértéknek felfogható.)

Az már a vége volt. Az utolsó közvélemény kutatások hozták ki, hogy már kb. a 2/3-a a társadalomnak elutasít mindenféle kötelező kovid-oltást és <1/5 támogatná az általános bevezetést. De az oltakozáson is látszik a dolog: 1-2. oltás: még majdnem 7 millióan vették fel, 3. oltás: már kevesebb, mint 4 millióan, 4. oltás: ~0.5 millió?

Inkább a média hisztériakeltésétől ijedhettek meg, ugyanis fulladozó tömegek csak a médiában voltak, a kórházakban nem. Pár tucat ember nem tömeg. A negyvenezer (aminek - mint kiderült - legalább a fele nem is kovidban halt meg) az tömeg, de az két és fél év alatt jött össze, nem egyszerre fulladozott a kórházban (vagy leginkább egyáltalán nem fulladozott a kórházban, hanem elhunyt motorbalesetben és beírták kovidosnak). Ennél még autóbalesetben is többen halnak meg két év alatt. (De azért azokat is felírják kovid-halottnak a biztonság kedvéért.)

Ennél csak az volt jobb, amikor bejelentették, hogy nem kell aggódni, nincs élelmiszerhiány. Amiből az emberek egy része annyit hallott, hogy "élelmiszerhiány", és elkezdték négy-hat-nyolcasával venni a lisztet meg egyebet, amire meg érthető módon jött a többiek reakciója is, hogy ti. egy helyett két (vagy még több) kiló lisztet visznek haza... Csodálatos volt látni (és részt venni benne). :D

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas

A számokat nézd. Két és fél év, valamint öt (vagy hat!) hullám alatt meghalt hivatalosan 40000 ember, amiből valójában legalább 10-15 ezret odahazudtak, ez pedig abból a KSH többlethalálozási statisztikából derül ki, amit te magad linkeltél valamelyik topikban. Tehát öt hullám alatt meghalt 30k ember. Ez hullámonként 6k. Tízmillióból. Kevesebb, mint egy ezrelék. Ezt egy influenzahullám is meg tudja csinálni.

Érvelési hibára érvelési hibával válaszoltam ezek szerint.

Hiszen a kollega azt mondta hogy lófasz se történt - pedig azok alapján hogy súlyos beteg lett és/vagy meghalt vagy fél tucat közeli ismerősöm, nem nevezném hisztinek azt, ami történt.

"Ezt egy influenzahullám is meg tudja csinálni."

Amire évtizedek óta megvan a megfelelő oltás, gyógyszer és ellátási protokoll. A covidnál meg azt se tudták, hogy mi van.

De ne kezdjük elölről.

A dolog súlyos volt, és pont.

Láttál már olyan influenzajárványt ami miatt peak-ben 2000 ember feküdt lélegeztetőgépen?

Láttál te már olyat, hogy a lakosság 60%-át beoltják vakcinákkal, a halálozás meg ugyanannyi, mint egy évvel előtte?

Aki meg kérdéseket tesz fel, azt mind laposföldhívőnek bélyegzik, vagy kirúgják az állásából?

 

Neoközépkor. Ha nem iszod meg a csodavarázsitalt máglyán megégetnek.

> a lakosság 60%-át beoltják vakcinákkal, a halálozás meg ugyanannyi, mint egy évvel előtte

Ez nem álláspont, hanem tény. Ha veszed a fáradtságot, ahogy én is megtettem, utánanézhetsz magad is.

Nincs laposföldhívő matek és nem laposföldhívő matek. Egy matematika van, az azt mutatja, hogy a vuhani és a delta hullám ugyanakkora halálozást okozott.

A brit kicsit nagyobbat, az omikron meg elhanyagolható.

 

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Ks…

 

Egy véleményt fogalmaztam meg: mi a tökömért oltottunk, ha ez nem látszik az adatokon?

De én tök liberális vagyok, nyugodtan beolthatod magad bármilyen működő és nem működő vakcinával, de a kirekesztés és oltatlanok szankcionálása az mindennek a teteje ilyen szar adatok mellett.

"mi a tökömért oltottunk, ha ez nem látszik az adatokon?"

Mivel a járványdinamika folyamatosan változó paraméterekkel rendelkezik, így a hozzád hasonló félrebeszélőknek könnyű terepet ad arra, hogy a saját verzióját hihetően bemutassa. Ez a véleményem arról amit összehordasz a témában.

 

Nincs kirekesztés és nincs oltatlanok szankcionálása. Az állam mint munkáltató elvárja a kötelező covid oltást, amiből választhatsz vagy fél tucatnyit, függően attól hogy melyikben bízol.

Ha ez nem tetszik, majd dolgozol máshol.

Elkezdhetjük felsorolni hogy milyen munkakörökben milyen kötelező dolgok vannak még? Mert elég tetemes a lista.

Hiszti amit ti hárman csináltok, semmi más.

nincs oltatlanok szankcionálása. Az állam mint munkáltató elvárja a kötelező covid oltást

Önellentmondás két félmondaton belül. Congratulations.

Ha ez nem tetszik, majd dolgozol máshol.

Főleg, ha olyan a szakmád, amivel csak az állami szférában tudsz elhelyezkedni, ugye?

Elkezdhetjük felsorolni hogy milyen munkakörökben milyen kötelező dolgok vannak még? Mert elég tetemes a lista.

Olyan, ami elveszi tőled az alkotmány által rádruházott önrendelkezési jogot?

Hiszti amit ti hárman csináltok, semmi más.

Hiszti az, amit a média csinált, meg az agymosott oltottak. Mi van öreg, összeomlóban a világod, hogy már csak személyeskedésre futja?

"Önellentmondás két félmondaton belül. Congratulations."

Olvass értőbben: oltatlanok általános szankcionálása. Az hogy az állam munkáltatóként előir valamit olyasmi ami ezer más helyen megtörténik, abban semmi extra nincs. Képzeld el, vannak olyan munkakörök, ahol bizonyos önrendelkezési jogról lemondasz. Ha elmész egy óceánjáróra dolgozni, akkor te tudod, hogy hónapokig nem tudsz hazamenni, még fizikailag sem hagyhatod el a hajót. Lemondtál a szabad mozgásról, SKANDALLUM!

Csak egy példát mondtam, de ezer van.

Én is gratulálok.

"Főleg, ha olyan a szakmád, amivel csak az állami szférában tudsz elhelyezkedni, ugye?"

El kell gondolkozni hogy hisztizel-e tovább az oltáson, vagy felveszed, túl vagy a tünetein két nap alatt és végzed tovább a dolgodat, vagy előadot a hisztit a továbbiakban is. Utóbbi esetére meglátogatod a profession.hu -t és keresel olyan munkát ami a mentalitásodnak megfelel.

Te olvass értőbben: "Sutyiban ki fogják terjeszteni egyre több emberre."
Az óceánjáró meg nem az a kategória, hogy a testi integritáshoz való jogodnak annyi. Szép terelés volt, de nem jött be.

Egy példa sincs. Mutass nekem egy olyan állást, ahol jönnek a kigyúrt csávók és belédverik, ha akarod, ha nem.

Akkor tisztázzuk le egyszer és mindenkorra. Ti. Hisztisztek. Megállás. Nélkül. Hogy jajjaszemétoltatlanokmiattmindenkimeghal. És projektáltok. A saját ostobaságotokat és agymosottságotokat próbáljátok kivetíteni azokra, akik nem dőlnek be ennek a faszságnak és laposföldhívőnek, meg minden egyébnek tituláljátok őket. Híreim vannak: a harmadik oltást már csak kb. feleannyi ember vette fel, mint az első kettőt. A negyediket meg szinte senki. Ti maradtatok kisebbségben.

A profession.hu-ra meg menjél te, de inkább a devnullba. Ott a helyed. Ott szopkodják a tőkéspatkányok faszát.

"Sutyiban ki fogják terjeszteni egyre több emberre."

Elmélet.

"Mutass nekem egy olyan állást, ahol jönnek a kigyúrt csávók és belédverik, ha akarod, ha nem."

Ez nem történik meg Magyarországon sehol, kisétálst az ajtón, hazamész és keresel másik munkát. Vagy hol láttál te olyat hogy erőemberek vernek meg valakiket akik nem akarnak oltakozni? Wtf?

"Ti. Hisztisztek. Megállás. Nélkül. "

Én éppen titeket próbállak leállitani. A többiek nem tudom mit csinálnak.

Elmélet.

Gyakorlat. Amit te csinálsz, az meg struccpolitika.

Ez nem történik meg Magyarországon sehol, kisétálst az ajtón, hazamész és keresel másik munkát. Vagy hol láttál te olyat hogy erőemberek vernek meg valakiket akik nem akarnak oltakozni? Wtf?

Te azt állítottad, hogy "Elkezdhetjük felsorolni hogy milyen munkakörökben milyen kötelező dolgok vannak még? Mert elég tetemes a lista.", én meg erre mondtam, hogy olyan nincs, ahol az önrendelkezési jogot elveszik. FYI: azon a bizonyos hajón se. Nem csinálhatnak veled, amit akarnak. Nyugodtan vízbeugorhatsz. Szóval ezt is elbasztad. Mondjuk én is, mert a testi integritást akartam kiemelni, nem szimplán az önrendelkezési jogot (ez van, IANAL); hogy olyat nem lehet, hogy belédvernek egy vészhelyzeti engedéllyel bíró kísérleti vakcinát. Ez rohadtul alkotmányellenes lenne.

Én éppen titeket próbállak leállitani.

Leállítani? Minket? Miért is kell minket leállítani? Mert nem azt mondjuk, ami neked tetszik? Mert nem azt hisszük, amit a mainstream diktál? Nem haver, te hisztizel, hogy mi még mindig nem vagyunk hajlandóak elhinni ezt a dajkamesét. Fuck Big Pharma.

Ezt a hires irományt 2021ből már láttuk. Azóta sem tudjuk, hogy mi a sorsa. Tudod, a parlament az úgy néz ki, hogy a bent ülő sok-sok ember bármilyen bolondságot beterheszthet, aztán max megy a süllyesztőbe. Nyilván a politikai és járványbuzgalomban a kedves képviselő úr úgy érezte hogy meg kell ezt tolni, aztán nyilván lófasz se lett belőle.

Ennek mi a statusa? Tudunk róla valami konkrétumot?

"Nyugodtan vízbeugorhatsz. Szóval ezt is elbasztad"

A vizbeugrás analóg azzal hogy nem veszed fel a "kötelező" oltást, hazamész, kibaszatod magad és keresel másik munkát. Ha kiugrasz az óceánjáró hajóról akkor egyértelműen ki vagy rúgva. Sőt, szinte biztos hogy el is patkolsz.

Erre már a múltkor is kértem bizonyítékot, hogy ez eltűnt a süllyesztőben, de nem adtál.

A "statusa" az, hogy be van adva és még nincs kidobva. Ülnek rajta.

A szarvánál ragadtad meg a kérdést. Biztos, hogy el is patkolsz. Ahogy akkor is, ha kibasznak az állásodból, amit csak az állami szférában kaphatsz meg. De amúgy az megvan, hogy van egy törvény, miszerint az állami szférán kívül is előírhatja a munkaadó, hogy kötelező legyen az oltás? Hova menjek dolgozni, ha mindenhonnan kirúgnak, ha nem vagyok oltva?
És az megvan, hogy már két oltással sem számítok oltottnak? Háromhavonta oltás. Mert ez egy olyan veszélyes vírus, hogy két és fél év alatt nyolcmilliárd emberből majdnem belehalt hatmillió.

A munkaerőhiányt tekintve kötve hiszem, hogy komoly késztetés nélkül bármiféle cég élne ezzel a lehetőséggel. Hallottam róla. Papiron létezik, valóságban nem. Vagy marginálisan -> kilépsz és keresel másikat. Sok meló van.

Én azt a tendenciát látom, de bökj meg, hogy a járványszabályokat, vészhelyzetet, és minden hasonlót leépitettek és visszavontak, néhány dedikált kivételtől eltekintve. Hol van az a tendencia, hogy szigoritanának? Épp hogy minden szigoritás és szabály ment a levesbe, leszámitva a munkáltató által előirható kötelező oltással, amit csak az állam alkalmaz, és lehet hogy ő se fogja örökké. Ez nekem tendencia, de nem abba az irányba. amit te látsz, hanem az ellenkezőbe.

Azért látod így, mert:
a) Vak vagy, vagy direkt dugod a fejed a homokba, lévén ezt most írom le neked ÖTÖDSZÖRRE, hogy 15.-étől überszigor jön, minden állami dolgozó repülhet, ha oltatlan.
b) A memóriád olyan, mint az ementáli; lévén minden hullám után lazítottak és ezt le is írtuk, hogy ez a húzd meg-ereszd meg taktika; most megint lazítanak, majd aztán a következőnél még nagyobb szigor jön, még több jogunkat veszik el és még több embernek lesz kötelező.

a) Igen, bazdmeg. Egy rendőrnek, vagy pedagógusnak is ezer más munka van még, ugye? Elmehet takarítani a szerencsétlen, biztos jót fog tenni az egzisztenciájának. Nem, bazdmeg! Nincs jogod ezt tenni az emberekkel, ez nem "szúrsz vagy szöksz" felállás, ez kurwára alkotmányellenes! Az megvan, hogy ezek a vakcinák csak veszélyhelyzeti engedéllyel bírnak még (lévén kísérleti stádiumban vannak, még mindig)? Ezt így nem lehet kötelezővé tenni, senkinek! Ott van a két Schiffer interjú linkje, hallgasd meg/olvasd el, ha nekem nem hiszel...

b) Eddig sem volt muszáj. Kapj már a fejedhez: a szigorításkor elvett jogaidat nem kaptad vissza! Ezt miért is volt muszáj? (Az majd tényleg ősszel derül ki, hogy lesz-e kovid folytatás. Szerintem ősztől fog csak igazán bedurvulni a játék, de ne legyen igazam.)

Megszűnt a vészhelyzet, vagy továbbra is rendeletekkel kormányoznak, más címszó alatt?

Az oltatlan pedagógusokat, egészségügyiseket visszavették, vagy ki fogják rúgni? - Azért érdekes a kérdés, mert eltűnt a járvány, semmi legitimációjuk nincs a kirúgásra.

Visszavonták a rendeletet, hogy a munkáltató rendelkezik a testemmel és azt szúrhat belém amit akar, indoklás nélkül?

Kell még fizetős PCR teszt az oltatlanoknak műtét, fogászat előtt?

 

Mostanra tisztázódott, hogy a PCR teszt nem mond információt a fertőzésről (hallgasd Letoha kutatóorvost). Ezt idáig is mindenki tudta, csak nem óhajtották elismerni. Az, hogy pozitív a PCR tesztem, nem jelenti, hogy fertőzött vagyok. Az, hogy beoltottak nem jelenti azt, hogy nem fogok másokat megfertőzni. Ezt is kénytelen voltak végre beismerni.

 

A PCR teszt azért szükséges még mindig, hogy az oltatlan rohadékok fizessenek, ha nem működnek együtt a rendszerrel.

Kizárólag kibaszra megy a történet, orvosilag megindokolhatatlan.

 

Visszatértünk szerinted a demokráciába, vagy még mindig tart a kiszavazósdi a parlamenti-gyógyszergyári Mónika showban?

"Megszűnt a vészhelyzet, vagy továbbra is rendeletekkel kormányoznak, más címszó alatt?"

Háború.

"Az oltatlan pedagógusokat, egészségügyiseket visszavették, vagy ki fogják rúgni? - Azért érdekes a kérdés, mert eltűnt a járvány, semmi legitimációjuk nincs a kirúgásra."

Beszéltünk róla 10x, ott van, még mindig van, fingom sincs, lehet vele egyetérteni meg nem érteni egyet. Egyébként a pedagógusoknak csak a KLIK alá tartozó részéről van szó, aki egyháziban tanit, annak egyszer sem volt kötelező.

"Visszavonták a rendeletet, hogy a munkáltató rendelkezik a testemmel és azt szúrhat belém amit akar, indoklás nélkül?"

Nem történik meg, csak papiron létező szabály.

"Kell még fizetős PCR teszt az oltatlanoknak műtét, fogászat előtt?"

Nem tudom, te állits, ha kérdeznek.

Háború.

Bullshit. Ha nem lett volna a háború, maradt volna a járvány.

Nem történik meg, csak papiron létező szabály.

/o\
Bezzeg, ha olyan élő jogszabály lenne, hogy a szemüveges, szakállas fickókat agyon lehet lőni a nyílt utcán és én érvelnék azzal, hogy csak papíron létező jogszabály, nem történik meg, akkor vérig lennél sértve...
Értsd már meg: érdektelen, hogy most nem alkalmazzák. Ilyen jogot elméletben sem adunk senkinek. Ez egy alkotmányellenes rendelkezés, amivel elvehetik vagy az önrendelkezési jogodat, vagy ha azt nem adod, a munkádat. Ilyen nincs. És fogják alkalmazni. Ez az egész arról szól, hogy ezerfelől fogva legyünk, hogy ne tudjunk ártani a tőkéspatkányoknak (bilgéc), akik mindenünket is elveszik. Ébresztő!

Szlovákiában a Benesi dekrétumokat alkalmazva sajátottak ki területeket pár éve.

Bíróságon folyt az ügy és megállapították, hogy a földet 1945-ben a dekrétumok alapján el kellett volna kobozni, ami valamiért nem történt meg, ezért a kisajátítás után nem fizetnek semmit.

 

Nos ennyit a papíron létező törvényekről.

https://eustrat.uni-nke.hu/hirek/2022/02/14/folytatodnak-a-foldkobzasok…

/o\ Hányszor írjam még le? Nem vonták vissza azt a rendelkezést, hogy a munkáltató kirúghat, ha nem böketed magadba a kísérleti vakcinát. És holnaptól MINDEN állami dolgozónak kötelező. Te ezt már direkt csinálod. Direkt nem vagy hajlandó figyelembe venni.

Jó, akkor leirom huszonötödször.

Megmaradt a munkáltató joga arra hogy kötelező oltást irjon elő, ezzel az állam él, mások meg nem, igy praktikusan csak papiron létezik az állami szférán kívül.

Ez titeket mély döbbenettel tölt el, engem meg csak enyhével. Megbeszéltük.

Na de mi az a sok másik jogfosztás amit még át kell élnünk ma? Hiszen a jogaim megfosztásakor többször is többesszámban fogalmaztál.

Nem, nem beszéltük meg. Ezt nem játszhatod el az emberekkel, ez kibaszottul alkotmányellenes. És ezt nem én mondom, hanem Schiffer András. Vagy az ő véleménye nem számít egy jogi kérdésben, hiába van papírja, meg tapasztalata is, mert ellentmond az oltásfasisztáknak?

A maszk a mai napig kötelező egy csomó helyen. Egy csomó helyre nem mehetsz, ha nincs oltásid. Egyáltalán az oltási létezése egy a borzalmas disztópikus sci-fiket idéző jogkorlátozás, már rég el kellett volna törölni.

Jó-jó, én nem azt mondtam hogy ez jó és helyeslem, ha ez alkotmányellenes és az emberek úgy érzik hogy kényszeritve vannak, akkor azzal foglalkozni kell.

Én azt mondtam hogy engem nem nagyon mozgat meg ez a munkakör általi kötelező oltás táma.

 

A maszk EÜ intézményben kötelező, máshol nem. Majd amikor megyek legközelebb vért adni, felpattintok egy laza kötésű műtős maszkot, aztán annyi. Ennyit még ki lehet birni.

 

Az oltási igazolvánnyal viszont szerintem elavult infóid vannak, az úgy ahogy van megszűnt, és nem kérheti már sehol senki. Vagy de?

Példát kértél a jogkorlátozásra, kaptál. Ez ráadásul még alkotmányellenes is.

A maszk nem csak EÜ intézményben kötelező, max. nem mindenütt.

Nem, te vagy outdated (már megint"):
Alig egy hónapos hír, hogy a védettségiből oltási lett és az oltatlanok többé nem számítanak védettnek, ha át is estek a betegségen.
Ezt amúgy azóta sem indokolta meg egyetlen tótumfaktum sem, hogy a védettség szempontjából mi a különbség a fertőzésen átesettség és az oltás között, amikor az oltás egy enyhe lefolyású fertőzést szimulál. Hiába volt kurwa enyhe az omikron és hiába tűnt el már az is, ezek nemhogy enyhítettek volna, még szigorítottak is...csak sutyiban!

Aztán, lehet igényelni azt az "úgy, ahogy van megszűnt" igazolványt:
https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_hu
http://www.eeszt.gov.hu/hu/unios-digitalis-covid-igazolvany
Hogy is van ez?

a védettség szempontjából mi a különbség a fertőzésen átesettség és az oltás között

A "konteósok" már januárban is azt "hazudták", hogy az oltás nem ad nyálkahártya-védelmet (vagy nem olyan erőset?), a fertőzés átvészelése pedig de. (Ami, ha igaz, elég vicces, mert e szerint éppen hogy nem oltottság alapján kellett volna a nem létező korlátozások alól felmentést adni... És persze ez is megmagyarázná, hogy az oltottak miért nem adhatták tovább a fertőzést egészen teljesen tuti biztosan. :) )

Semelyik oltás sem ad nyálkahártya védelmet (IgA), mivel nem a nyálkahártyán keresztül jut be, hanem azt kihagyva, egyből a szervezetbe kerül a vakcina.

Igen, a konteós orvosok már az elejétől mondták ezeket, pl.

  • nincs tünetmentes fertőzés,
  • a fertőzésen átesés mindig nagyobb és hosszabb védelmet ad, mint az oltás,

mivel ezek orvosi alapismeretek. Próbálták beállítani, hogy ez a vírus más, ezekre nem igaz, de aztán mindegyiknél megerősítésre került, hogy igaz.

Maszk pl. anyósom nem állami öregotthonában is kötelező. Úgy, hogy a bentlakóknak pl. nem.

Elég jó szokott lenni, amikor egy nagyothallóval próbálsz meg kommunikálni, meg vicces a maszkos pusziadás is. Meg amikor megpróbálsz rámosolyogni, abból sem látszik semmi.

Itt egy 20 másodperces jó összefoglaló egy alkotmányjogásztól, hogy mekkora korlátozás is van érvényben: https://www.youtube.com/watch?v=KIXtS29ZJE0&t=600s

Jelenleg olyan különleges jogrend van, ugye ma hatályba lépett nulla óra nulla egy perckor, hogy élethez, emberi méltósághoz és tisztességes eljáráshoz való jogon kívül minden egyes alaptörvénybe foglalt jogot akár fel lehet függeszteni, vagy a normál ügymenetnél sokkal jobban lehet kormányozni*.

* Ez valószínűleg nyelvbotlás volt és nem "kormányozni", hanem "korlátozni".

Észérveket akarsz felhozni ott, ahol a legkevesebb sincs.

Egészségügyben dolgozom, otthonról az EESZT-t fejlesztem. Miért is kell oltakozni?

Mert Cecíliát megvásárolta a Big Pharma?

A törvény nem köti indokláshoz a kötelező oltást. 100% home office-ban is előírhatják neked.

Erre kizárólag az orvosi korrupció a magyarázat.

Ja, és a MÁV-osok kevesen oltakoztak, nem lehet mindet kirúgni, ezért rájuk nem vonatkozik. Csak a 100% home office-ra, mert ott 95% oltott és náluk ki lehet erőszakolni.

Miért nem mentél el másik céghez fejleszteni? Jobban esik 2 éve ezen hisztériázni?

"Ja, és a MÁV-osok kevesen oltakoztak, nem lehet mindet kirúgni, ezért rájuk nem vonatkozik."

Nem értem, hogy az ilyesmiket miért hozod fel nekem. Leszarom. Én csak azt mondom hogy ha a munkáltató valamit előir akkor megteszed vagy hazamész. Ennyi.

Nem értem, hogy az ilyesmiket miért hozod fel nekem.

Azért, hogy végre felfogd, hogy nem járványügyi okok vezérlik, hogy kinek teszik kötelezővé ezt a szart! Annak teszik kötelezővé, akinek lehet! Reszelik a biciklit, főzik a békát, aprózzák a társadalmat!

Én csak azt mondom hogy ha a munkáltató valamit előir akkor megteszed vagy hazamész.

Fasisztáéknál, ott! Normál helyen, ha a munkaadó olyat akar előírni, ami ütközik az alkotmányos jogaimmal, akkor leginkább szarráperelem a gecibe!

A kérdéseket lesöpörni sem elegáns dolog. Én válaszoltam a kérdéseidre, úgyhogy felteszem én is, ha Csabnak nem válaszolsz: messze 60+%-os átoltottság mellett, hogy a faszomba' stagnál, vagy akár romlik a halálozási arány?

Egyébként nem köszönnéd meg, ha én pártot alapítanék. Nem csak a windózt tiltanám be, de a "liberalizmust" is. :P
Még szerencse(?), hogy eszembe' sincs...

Hiszen a kollega azt mondta hogy lófasz se történt - pedig azok alapján hogy súlyos beteg lett és/vagy meghalt vagy fél tucat közeli ismerősöm, nem nevezném hisztinek azt, ami történt.

A lófasz az túlzás, de tény, hogy irdatlan hisztériakeltés ment a témában. Feleslegesen. A számok nem hazudnak. 5-6 hullám alatt sikerült összehozni 30-40 ezer halottat. Ezért kár volt hisztizni.

Amire évtizedek óta megvan a megfelelő oltás, gyógyszer és ellátási protokoll.

Megfelelő oltás nincs rá. Az influenzaoltások nem érnek egy vödör vizet sem, ezt számos tanulmány és statisztika bizonyította már, hogy milyen rossz a hatásfokuk. (Pl. itt: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/irv.12520)

A dolog súlyos volt, és pont.

És pont? Te akarod eldönteni? Hát nem fogod...
Nem a kovid volt súlyos, hanem az, amit mellette műveltek a világgal és most nem is (csak) a kényszeroltásokra gondolok, hanem az egész járványkezelésre. Hány ember halt bele abba? Több, mint a járványba. Hány ment tönkre? Messze több, mint amennyi a járványba belehalt. Mennyi szabadságjogunkat vették el? Belegondolni is fosatós. Na, ez a súlyos. Meg az, hogy a hozzád hasonló egyébként értelmes emberek még mindig a homokba dugják a fejüket és hisznek, ahelyett, hogy gondolkoznának és számolnának.

Láttál már olyan influenzajárványt ami miatt peak-ben 2000 ember feküdt lélegeztetőgépen?

Miért, te láttad ezt a 2000 embert egyszerre a lélegeztetőgépen? Vagy csak elhiszed, amit a fideszes média bemond? Egyáltalán bemondta? Mondott ilyet, hogy egyszerre 2000-en voltak lélegeztetőgépen?

"Miért, te láttad ezt a 2000 embert egyszerre a lélegeztetőgépen? Vagy csak elhiszed, amit a fideszes média bemond? Egyáltalán bemondta? Mondott ilyet, hogy egyszerre 2000-en voltak lélegeztetőgépen?"

Mondjuk te se az orvosoknak nem hiszel, sem a hivatalos járványadatokban ezek szerint, úgyhogy ezen a ponton közölhető hogy ismét értelmetlen a vita.

Igen, elhiszem. Hivatalos egészségügyi adatok. És igen, benne van a statban az 1-2 hét, amikor ennyi embert lélegeztettünk.

Csúcson 1500 volt a lélegeztetettek száma, de ebben benne voltak az oxigénmaszkosok is. A deltánál látsz egy durván 20%-os visszaesést, mivel átminősítették az oxigénmaszkosokat. Ezért kb. 1200-ra saccolom a gépi lélegeztetés csúcsát.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/L%C3%A9legez…

Kedvenc orvosaid 17000 lélegeztetőgépet megvettek, gondolhatnád balfaszok és nem tudnak számolni. Nem erről van szó. Ezeknek a gépeknek a zöme non-invazív, ami COVID-ra nem jó. Ráadásul nem is kompatibilis a jelenlegi rendszerrel. A 17000 mellé az EMMI még 11 darabot rendelt.

Nem arról van szó, hogy idióták és nem tudnak számolni, hanem hálapénzen nevelkedett korrupt disznókról van szó. Van az a pénz, amiért az anyjukat is eladnák.

Ha követed a hozzászólásaimat, nem vagyok egy nagy fidesz supporter. Én orvos-supporter vagyok.

Külön leírtam az előbb, hogy a politika is kivette a saját profitját a témából. Részigazságaitok vannak. De ne állitsuk, hogy

- a covid nem (volt) súlyos

- az oltásokra semmi szükség nem volt

Mert mindkettő hazugság.

Az a baj, hogy az elmúlt két év másról sem szólt a covidot illetően, mint a változás: az emberek immunitása folyamatosan változott a betegség terjedése és az oltások felvétele által, és közben a vírus váltott vagy fél tucat variánst az omikronig. Így könnyű bármit összematekolni, és igaznak tűnő összefüggéseket összefércelni.

Úgy tudom hogy a covid oltás elsődleges célja az, hogy az addig a virussal és oltással sem találkozott emberben nagyban megnövelje a túlélés, enyhe tünetes átesés esélyét azáltal, hogy előzetesen elinditja a tüskefehérjék elleni antianyag termelést, amit a második és a booster adag meghosszabbít.

Idővel csökkenni fog a dolog jelentősége. Azt tippelem, hogy kivárják a következő hullámot, és ha az társadalmi szempontból enyhe lesz, akkor feloldják az állami dolgozók kötelező oltását is.

Azt tippelem, hogy kivárják a következő hullámot, és ha az társadalmi szempontból enyhe lesz, akkor feloldják az állami dolgozók kötelező oltását is.

Nem fogják. Az omikron is enyhe volt, mégsem tették. Sutyiban ki fogják terjeszteni egyre több emberre.

Amit eddig tettek mindig azért tették hogy a járvány alább hagyjon. Minek tennék, ha társadalmi szempontból már nincs miről beszélni? Ha semmi értelme nincs, de továbbra is előírják, akkor abból mi a haszon?

A dolgozók egy része elégedetlenkedni fog.

Vagy komolyan azt hiszitek hogy a magyar orvosok azért ajánlják az oltásokat mert a pfizeres globális banda (jól mondom?) bill gécc (jól mondom?) vezényletével a titkos csatornán leadta a 66os parancsot (jól mondom ugye? kacsint)?

Nem. Amit eddig tettek, mindig azért tették, hogy beletömjék a jónépbe a vakcinát. A társadalom szempontjai fikarcnyit sem érdekli őket.

Sz*rk: Már megint alámszerkesztettél. Itt az volt eredetileg, hogy "A hétvégén minimum 1000 emberrel voltam egy légtérben, pl."

Majdnem jól mondtad, csak aztán megint jött a laposföldes tempó a titkos csatornával, meg a 66-os (nem 666-os?) paranccsal. A magyar orvosok azért ajánlják a Pfizert, mert a Big Pharma faszán csüngenek. Ennyi. Aminek bilgéc is az egyik főfasza.

Nem értek egyet, az oltás segitett jómagam és több ismerősöm számára is enyhén átesni a covidon. Az oltások általános elterjedése előtt pedig sok esetben tapasztaltam súlyos, életveszélyes tünetet ismerősökön, sőt, halált is. Még az én mikrokörnyezetemben is látszódott az, hogy mikor lendült vissza a hullám. Nekem nem fogod beadni, hogy az oltás semmire sem volt jó.

Nem, az enyém nem hit, hanem tapasztalat, de ezt eddig már nem tudom, hányszor leírtam, csak leszarod. Szándékosan. Mert nem tudsz rá mit mondani. Aztán meg előadod, mintha én ok nélkül mondanám, amit mondok, holott az okait leírtam hatvannyolcezerszer, csak szándékosan leszartad. Ez nagyon gusztustalan és sunyi tempó.

Aki itt hisz és állit dolgokat az te vagy az elméleteiddel BGről és a big pharmaról. Szerintem az effajta gondolkodással az a baj hogy elmész amellett a tény mellett hogy csak összekötögettél a bonyolult nagyvilágban néhány látszólagos összefüggést, és azt hiszed, hogy mindent értesz. Pedig nem.

Tudom hogy BG befektet az oltásokba. Tudom, hogy a gyógyszercégek köcsög műveleteket hajtanak végre időnként a világon. Azt is tudom hogy a politikusok rendszerint szemétládák. Ettől még nem állítok fel konzisztens rendszert ezen összetevőkből. A világ kevésbé szervezett annál, mint amit te odaképzelsz.

Látod? Mondom, hogy projektáltok. Most épp a vallás vádját próbálod iszonyat szánalmas módon visszafordítani rám.
Hapsikám, itt nekem van 10+ évnyi (!) folyamatos negatív tapasztalatom az orvosokkal, nem neked. Engem basztak át eddig 50x, engem húztak le milliókkal, nekem kúrták szét az egészségemet. Én nem hiszek, hanem tudok. Orvos === zsoldos.

Sz*rk: Már megint alámszerkesztettél. Képzelegni meg te képzelegsz. Egy álomvilágban élsz, ahol fent, meg az orvosi rendelőben jóságos bácsik/nénik üldögélnek, akik értünk dolgoznak, nem pedig pszichopaták, akiket csak a profit érdekel. A világ nem úgy működik, ahogy te elképzeled.

Mind valóban nem, de nem néhány orvosról van szó, hanem kurwa sokról.

BTW, azokra az orvosokra miért nem hallgatsz, akik azt mondták, hogy ez az egész egy nagy átverés, az oltás meg veszélyes? Nem, nem a kibaszott Dr. Gődényről beszélek. Még Nobel-díjasok is felszólaltak ez ellen. De a Nobel-díjas virológus véleménye nem számít. Az csak "ostoba állat" ((c) by harlequin).

- a covid nem (volt) súlyos

Ezt te valamiféle tényként próbálod kezelni, pedig nem tudom, mi lehetne ennél szubjektívebb. Én azt látom, hogy pl. Magyarországon a hivatalos adatok szerint 1,921,486 igazolt fertőzöttet találtak eddig, ebből 1,853,094 felépült. Fogalmam sincs, hogy ezen mi olyan súlyos. Svédországban, ahol a járványkezeléssel megpróbálták lemészárolni a lakosságot, jelenleg van 6406 eset, ebből 6(!) nevezhető súlyosnak. Mi a súlyos egy olyan betegségen ahol 6406 esetből 6400 tünetek nélkül vagy enyhe tünetekkel vészeli át? Tényleg meg kell emiatt állítani az életünket, tönkretenni a gazdaságunkat, ellehetetleníteni gyerekeink jövőjét?

- az oltásokra semmi szükség nem volt

Én sosem voltam oltásellenes, biztos nagy szükség volt ezekre az oltásokra. Elsősorban az emberek megnyugtatására és annak demonstrálására, hogy a tudomány lépést tud tartani egy járvánnyal, úgymond nyugi, van ellene fegyverünk, nem csak állunk letolt gatyával. Annyira viszont korántsem érzem őket sem elég hatékonynak, sem elég biztonságosnak, hogy indokolt lenne őket kötelezővé tenni. Ugyan mi a frászkarikát érsz te egy 4. boosterrel az eredeti variáns ellen manapság? Pedig van jópár hely, ahol ilyen vagy olyan formában kötelezően előírják. Tényleg nem látod, hogy orvosilag mennyire indokolhatatlan ez?

Én személy szerint azt kritizálom, ahogyan és amilyen mértékben reagált az emberiség erre a járványra, beleértve a politikusokat, orvosokat, újságírókat, átlatembereket. Indokoltak-e az intézkedések, megfelelő arányban állnak-e a ránk leselkedő veszéllyel, beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket? Rohadtul nem. Aránytalanok, nagyrészt hatástalanok, lényegtelenek, több kárt okoznak mint hasznot.

Egy példa a közelmúltból: Mo-on minimum 80-90%-os átoltottság kell, hogy megállítsuk a járványt. Az összes nyilatkozó orvosszakértő letette a szent esküt, hogy ez a minimum, különben nekünk reszeltek. Mekkora most az átoltottság? Ha jól látom, hatvanpárszázalék és már a veszélyhelyzetet is feloldották. Hol marad a számonkérés? Meddig kéne még szó nélkül tűrnünk, hogy fehérköpenyesek azt mondhassan a kamerába amit akarnak? Miért kéne ezek után bármit is elhinnem ezzel kapcsolatban akár azt, hogy az oltás nem jelent rám veszélyt?

Vannak továbbá ilyenek is, hogy pl. Dániában mikor volt a legmagasabb a halálozás az egész járvány alatt? Idén február-márciusban. Három oltás után, legyengült variáns mellett. És Finnországban? Májusban. Intézkedések már egyik helyen sincsenek.

Az első fél év - 1 év meglepetésével és az ismeretlen vírussal lehetett még takarózni az elején, de 2+ év után már nem. Most már minden felesleges és orvosilag nem kellőképpen alátámasztott intézkedés nem "benézés", hanem bűn.

Az a baj, hogy az elmúlt két év másról sem szólt a covidot illetően, mint a változás: az emberek immunitása folyamatosan változott a betegség terjedése és az oltások felvétele által, és közben a vírus váltott vagy fél tucat variánst az omikronig.

Persze, állandóan változik, meg sokismeretelenes. Akkor most mi van? Fingja nincs senkinek semmiről? Akkor miért mondanak bármit is? Miért kell intézkedéseket hozni? Miért nem lehet leszarni végre az egészet végleg és bevallani, hogy fingunk sincs?

Mondjuk te se az orvosoknak nem hiszel, sem a hivatalos járványadatokban ezek szerint, úgyhogy ezen a ponton közölhető hogy ismét értelmetlen a vita.

Személyeskedésen kívül bármi? Esetleg valami bizonyíték? Ja, az nincs. Csak bődületes kettős mérce. Ha a Fidesz mást hazudik, mint a mainstream (globalista) média, akkor O1G, de ha ugyanazt, akkor meg "hivatalos"? Az orvosokról meg annyit, hogy ha téged baszott volna annyi orvos át, meg a te egészségedet verték volna gajra, akkor tuti te sem hinnél nekik.

Igen, elhiszem.

Azt hiszel, amit akarsz, vallásszabadság van. De az rám is vonatkozik, azaz nem kényszeríthetsz, hogy elhiggyem, amit te.

És igen, benne van a statban az 1-2 hét, amikor ennyi embert lélegeztettünk.

Abban a statban benne volt többtízezer ember, aki totál másban halt meg, vagy akár meg sem halt, mert még a többlethalálozási rátából se jött ki ennyi hulla.

Higgyél...

Segitett rajtuk, hogy napi szinten retteghettek az ujsaghireket olvasva?

Figyeled kozben, hogy hanyan halnak meg es fognak meghalni mert 2 evre leallitottuk a gazdasagot es bezartunk mindenkit?

Vagy inkabb neked is csak az a fontos amit meg tudsz fogni, illetve azok aki a kozvetlen kornyezetedhez tartozik?

Nem gond, goto "vegeavilagnak" topik. 4-6-8 oltas sem segit mar tul sokat. 

Arról volt szó, hogy miért oltakoztak sokan.

Felmerült, hogy a médiahisztitől.

Részemről felmerült, hogy talán (de kiemelten talán) az is hozzájárult, hogy a betegség tényleg sok embert megbetegitett, és tényleg sok ember kórházba került súlyos tünetekkel, peak idején 2 ezren feküdtek öntudatlanul, gépek által életben tartva. Nem a médiahisztitől, hanem a covid-19 vírustól. Az emberek pedig ezt akarták elkerülni.

Ehhez hasonló könnyen terjedő járványos betegségre nem nagyon volt példa mostanában (talán a spanyolnátha volt olyan?).

Igen-igen, volt médiahiszti, igen, az oltásokat gyártó cégek gonosz for profit bandák, igen, a politika is kivette a részét a haszonból, ebben mind igazatok van, de vegyük észre a lényeget: ez egy sok összetevős történet volt, és akkor is hazudtok, amikor azt állitjátok, hogy ezek közül csak azok voltak igazak, amik nektek fekszenek. Igen, a covid súlyos volt. Ezt ne vitassuk, mert ez egy tény. És emiatt vettük fel az oltásokat is.

Az, hogy Csab úr valami beteges kényszer hatására konkrétan két éve azon hisztizik a hupon, hogy ne oltsunk, az meg egy másik betegség.

Nem fogok ezen huszonötödször vitázni, megint voltak kérdéseim amire nem válaszoltak, max a nekik tetszőre... rohadtul unom ezt a szarrágást.

Aki nem akar, majd nem olt, és kész. Ha meg annyira félünk, akkor lépjetek be a mi hazánkba, ott covid diktatúra ellenesség van, vagy alapitsatok pártot.

Olyan rokonom van, aki 40%-os tüdővel a SOTE-ra került, official covid gyógyitást kapott, és köszöni szépen teljesen felépült.

Az önjelölt, minden alapot nélkülöző vizsgálobizottságod kérdéseire innentől kezdve nem válaszolok. Szinte már kegyeletsértő ez a számonkérés olyan témában, amihez szart se értesz.

A kis házi buzgómócsing mozgalmatoknak sok sikert kivánok.

kegyeletsértő

Az nem kegyeletsértő, mikor torkonszarod azokat, akik belehaltak a kovid oltásba, vagy elvesztettek valakit miatta? Az nem kegyeletsértő, amikor torkonszarod azokat, akik a járványügyi intézkedések miatt öngyilkosok lettek, vagy belehaltak? (Hány ember halhatott meg Sanghai-ban az elmúlt hetekben, mert bezárták az otthonába élelem és víz nélkül?)

amihez szart se értesz

Te értesz hozzá? Nem. És nem, az "orvosaid" sem. (Grand hint: azok nem orvosok, hanem gyógyszergyári zsoldosok.)

Felhatalmazása? Mire? Véleménnyilvánításra? Mi vagy te? Fasiszta? Az. De nagyon. Szólásszabadság van, el kell, hogy keserítselek. Ezért cserregtetheted te is az arcodat cédula nélkül.

Te meg agymosott, vallásos birka vagy, profi szinten.

Válaszd. De nem írhatod elő nekünk, hogy mi mit válasszunk.

Felhatalmazása, tekintélye, joga arra hogy szakmai állitásoka tegyen. Nem kell túlértelmezni.

Olyan ez mint hogy számítógépekről nekem a mérnöki diplomám és 10+ éves folyamatos pályafutásom okán van jogom pofázni, de Józsikának, a forklift drivernek, aki 10+ éve folyamatosan a raktárban szállitgatja a jégkrémet, és mellé otthon szeret Doomozni, kevésbé van joga. Érthető okokból.

A véleményetekhez természetesen jogotok van. De ha elmondjátok, és kiröhögöm a Bill Gates alapú vizióitokat, ti is viseljétek el.

Lófaszt. Szólásszabadság van. Mindenkinek joga van beszélni.

Nekem nincs diplomám a számítógépekről. Akarsz velem számítástechnikai kérdésekben tengelyt akasztani? Összemérjük ki tud többet a számítógépekről?

Te nem röhögsz, te hisztizel, hogy mi még mindig hitetlenek vagyunk. Röhögni amúgy jogod van, azt el is viseljük, viszont nekünk is van jogunk rámutatni arra, hogy a rácson belülről mutogatsz ránk, hogy be vagyunk zárva. ("Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak.")
Ahhoz viszont nincs jogod, hogy elvárd tőlünk, hogy bármit is elhiggyünk, vagy megtegyünk, amit az elit mond.

Ő hivatkozott arra, hogy neki joga van infós témában észt osztani, mert neki infós diplomája van. Nekem nincs, tehát a logikája szerint nekem nincs jogom infós témában észt osztani. Akkor tessék, bizonyítsa be, hogy nem értek a szakmához. Mutassa meg, hogy ő tényleg többet tud erről a szakmáról diplomával, mint én nélküle.

Ez most hogy jött ide? Ebben a szálban az volt a téma, hogy csak papírral a kezedben oszthatod az észt valamiről, nem az, hogy én mit fogadok el.
Miféle munkásságom, BTW? Ugye nem akarsz átmenni te is willy-be, aki megállás nélkül azt hazudozza, hogy én a hupon nem csinálok mást, mint a politikai topikokban anyázok másokat?

"csak papírral a kezedben oszthatod az észt valamiről,"

És tapasztalattal. Általánosságban, egy raklap idegen emberrel kapcsolatban csak igy tudok authoritást adni.

 

Téged láttalak egyetemi programozós órán teljesiteni, olvastam és láttam tőled elég komoly szakmai dolgokat, úgyhogy nem, neked nem kell papir.

 

Viszont a virológiában és orvoslásban sajnos egyikőtöknek sincs semmiféle tapasztalata, ugye?

El kell, hogy keserítselek, többszörösen is. Egyrészt a papír === WC papír. Szart se érnek az iskolák. Kettő, nem kell sem papír, sem tapasztalat ahhoz, hogy valamiről véleményt nyilváníthass. Ha így lenne, akkor a szakmádon/hobbidon kívül semmiben nem nyilváníthatnál véleményt. Szép világ lenne, ugye? Szép új...

Amúgy a járványkezelésért felelős orvosoknak talán mind van tapasztalata, vagy papírja? Melyikről is derült ki idehaza, hogy valójában állatorvos, azaz emberek gyógyításában se papírja, se tapasztalata?

Viszont, ha már tapasztalat, akkor azoknak a tapasztalt és képzett orvosoknak a véleményét miért söpröd le, akik ellenzik az oltást és a lezárást? (Nem, még mindig nem Gődényről van szó.) Komoly, nemzetközileg elismert szakemberek szólaltak fel, köztük egy Nobel-díjas virológus. (Akire harlequin azt mondta, hogy ostoba állat, akinek valami tök más területen (WTF?!) volt valami sikere.) Azokkal mi a helyzet? Azoknak az elhallgattatása rendben van?

Ez annyira érdekes, hogy aki a gyógyszergyárak érdekei ellen beszél, annak tök mindegy milyen szakmai képzettsége és eredményei vannak, akkor is sarlatán, aki meg mellette, az meg hiába bukott ki az egyetemről, akkor is igaza van... És az is kurwa érdekes, hogy ha mi a bukott járványkezelős felelőseit számon akarjuk kérni, vagy a gyógyszergyárak befolyását emlegetjük, akkor nekünk kuss a nevünk, mert nem értünk hozzá, a zéró orvostudományi eredménnyel bíró harlequin pedig nyugodtan leostobaállatozhat egy Nobel-díjas virológust. Ez csak a mainstream-felszopóknak - azaz az amcsi milliárdosok szekértolóinak - a szokásos kettős mércéje. Nektek mindent is lehet, nekünk meg semmit se. Ti nyugodtan beleokoskodhtattok mindenbe a politikától kezdve a gazdaságon és az informatikán keresztül egészen az orvostudományig, de aki nem ért veletek egyet, az hallgasson.

Lófasz a seggetekbe három, hogy jó feszesen álljon és még egy a szátokba, hogy ne felejtsétek mi van a picsátokba'.

Ezzel a túloldal is így van.

 

Tegyük fel, hogy belinkelném az általam gyűjtött COVID stat adatokat és fejlécbe felírnám, hogy a telefonközpont terhelési görbéje a teljesítmény optimalizálásom előtt és után.

Gondolom 100 hup-osból 99 azt mondaná, hogy bocsi, de kegyetlen elcseszted a teljesítmény optimalizálást, mert semmit sem látunk az adatokon. Ezért kár volt dolgoznod.

Ha ugyanannak az ábrának lecserélem a fejlécét, hogy a COVID vakcinák hatásossága, 99 hup-os itt fog ugrálni, hogy a delta 1000-szer fertőzőbb, meg még a halott öreganyám is elkapta, meg ha nem oltottak volna most 1 millió halott lenne. Pedig csak egy rohadt képről van szó, ahonnan le kellene olvasni az adatokat és levonni a következtetést.

Egykori egyetemi professzorom mondta, hogy manapság már a matematikát is egyre inkább átszövi a politika. Fiatalként röhögtünk ezen a baromságon, de eltelik 20 év és rájövünk, hogy igaza volt.

Egykori egyetemi professzorom mondta, hogy manapság már a matematikát is egyre inkább átszövi a politika. Fiatalként röhögtünk ezen a baromságon, de eltelik 20 év és rájövünk, hogy igaza volt.

Hát jelenleg ott tartunk, hogy:

1 +1 = a fehér ember rasszista

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem jó a példa, mert itt erről beszél a kolléga: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/tekintelyre-hivatkozas

Mellesleg az orvosok nem értenek a kutatáshoz, csak végrehajtók. Kapnak egy protokollt és csináljál agyatlanul. Nem véletlenül készülnek már orvosi robotok :D

Ha még tovább megyek, a kutatók se értenek szarhoz sem, mert még az életet is képtelenek definiálni. Próbálkoznak, aztán vagy működik, vagy nem, de az okot nem értik.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem igazán értelek! Te kérdezted meg, hogy soroljad-e.

Azért írtam, hogy részletezd az adatokat, hogy mi, lapos földhívők is lássuk, hogy a hivatalos protokollal kezeltek közül sokkal kevesebben haltak meg, mint a más protokollt használó orvosoknál. Úgy tűnt, hogy a hivatalos orvosokban olyan nagy a bizodalmad, hogy szinte egy ismerősöd sem halt meg kórházban, mind a lapos földhívő orvosok kezétől hunyt el.

Ha egyformán minden orvosban ennyire hiszel, akkor az vajon szöget üt-e a fejedben, hogy mitől lehet az, hogy egyik kórház intenzív osztályán (pl. egyetemi kórházak) 20% körüli a halálozás, más kórházaknál meg 60%. Nem lehet, hogy nem minden orvos ugyanolyan jó? Nem lehet, hogy a vezetés, az adminisztráció, a kommunikáció, a szervezés, a tapasztalat megosztás nem működik megfelelően?

Bírom az olyanokat, akik a "szakembereknek", "orvosoknak" hisznek, de csak abban az esetben, ha ugyanazt mondják, amit a politikusok, illetve az orvos hivatalnokok. Lehet egy orvos a legelismertebb, legnagyobb szaktekintély a világon, de az bizonyosan csak hülye lehet, ha nem azt mondja, mint a kormány vagy a Cecília. Érdekes módon annak nem hisz, de a körzeti orvosának feltétel nélkül.

Ott lenne a legfontosabb, hogy a legképzettebbeknek higgy, ne mindegyiknek, aki kapcsolatban van a családoddal.

Minden autószerelő ugyanolyan jó? Minden informatikus ugyanolyan jó? Minden orvos ugyanolyan jó?

Itt a legfőbb gond akkor van, ha az egyik állít valamit, a másik meg kb. az ellenkezőjét.

Mondjuk sokkal nyugisabb a világképed, mert rajtad sosincs semmi felelősség. A szakember biztosan tudja, mit hogyan kell. Ha nem tudja megcsinálni jól, akkor azért van, mert nem lehet, nem azért, mert netalán nem ért hozzá vagy egyenesen rosszul tudja.

Nekünk viszont nagyon nehéz, mert meg kell keresnünk többet, meg kell ismernünk, hogy miről mi a véleménye, mit, hogyan javítana meg és csak ez alapján bízunk meg benne vagy sem. Rajtunk van lelki teher is, hogy vajon jól választottunk vagy sem. ;-)

Jó-jó, tudomásom szerint 10 orvosból 9 egy csapatban mozog ami az oltásokat meg a covid kérdéskörét illeti.

Arra céloztam, hogy nálam ez elégséges arra, hogy ezt a verziót fogadjam el hivatalosnak.

Ne sértődjön meg senki, de az otthoni okoskodásban egyszerűen nem hiszek, és kész.

Nem az otthoni okoskodásról van szó, hanem arról a több ezer illetve több tízezer orvosról, akik kongatják a vészharangot és jelentetik meg egyre másra a bizonyítékokat.

Te hiszel a 10-ből 9 orvosnak, akik hisznek a vezetőiknek, akik hisznek a hivatalos orvosi szervezeteknek (pl. NNK -> ECDC; FDA, CDC, -> WHO), akik hisznek a gyógyszergyáraknak. A hit láncolata. ;-)

A 10-ből 1 orvos meg azt állítja, hogy nem hinni kellene, hanem betartani a szakma szabályait, rendesen kellene a vakcina fejlesztéseket tesztelni a 3 fázis alatt, el kellene végezni a szükséges vizsgálatokat, mérni kellene és monitorozni a tesztben résztvevők egészségügyi markereit, alaposan átnézni és elemezni az elvégzett vizsgálatokat, ...

Szerkesztve: 2022. 06. 10., p – 14:21

a Németországban eddig észlelt 130 majomhimlő fertőzés mindegyikének alanya meleg-, vagy biszexuális férfi volt

Mi múlt el? Hol múlt el? Te tényleg nem olvasod el, hiába írom le még tízszer? A munkaadók még mindig kirúghatják az oltatlanokat és holnaptól minden állami dolgozóra kiterjesztik az oltási kötelezettséget. Ennyire homokba dugod a fejed?

Már leirtuk ugyanazt egy párszor. Az állam mint munkáltató így döntött. Lehet ezzel egyet nem érteni. Az összes többi szigoritás a kukában van.

Magánszférában a büdös életben nem alkalmazták ezt a szabályt, de idén már biztos nem. Talán az elején.

Magánszférában a büdös életben nem alkalmazták ezt a szabályt, de idén már biztos nem. Talán az elején.

De igen, alkalmaztak. Voltak errol FB posztok linkelve a Covid topikban. Szerintem az is beszedes, hogy a mediaban errol egyetlen szo sem esett egyik oldalon sem.

A harcosabbjat az intezkedesre hivatkozva bocsajtottak el, de sokan voltak meg a torveny elott, akik siman fostak attol, hogy ez lesz es emiatt elmentek felvenni az oltast. Nincs meg, hogy az oltast nem kerok milyen szintu nyomas alatt voltak mind politikai, mind civil ertelemben hosszu-hosszu honapokon keresztul? Ilyen gyorsan szelektal a memoria? Eleg csak visszalapozni az itteni topikokat. Volt itt a "ne lassak el oket a TB-ben"-tol kezdve a "koltozzon tanyara es vonja ki magat a tarsadalombol"-ig minden.

Home-officeban dolgozo babzsak informatikusrol leperegnek ezek a dolgok, de 4 gyereket eltarto vendeglatosnak ez brutalis stresszfaktor.

Van, aki nem fogadta el a szükségességét.

A COVID 99.9%-ban túlélhető betegség volt, emiatt lezárták az európai gazdaságot, üldözték, akik nem értettek egyet, tisztességes emberek nem tudtak dolgozni és nem tudták eltartani a családjukat.

Folyamatosan osztották az észt, uszítottak Svédország ellen, ahol egy valódi virológus vezette a járványkezelést, nem voltak lezárások és jóval kevesebb halottal megúszták, mint mi. COVID-ra hivatkozva beszüntették az egészségügyi ellátást, hazazavartak ellátás nélkül betegeket, vidéken a digisuli megbukott, a gyermekek egy évet elvesztettek. Emellett üldözték az oltatlanokat, akik nemet mondtak a kötelező vakcinára egy 99.9%-ban túlélhető betegség miatt. A kivéreztetett gazdaság miatt elszabadult az infláció, a kirúgott oltatlan pedagógusok miatt a közoktatás válságos helyzetbe került. Tömegesen mondtak fel az egészségügyben és a rendőrségnél.

Az országban 2 éven át őrjöngött az ostobaság.

 

Csak ugye meglepetés érte őket, mert mialatt Európa a saját polgárai terrorizálásával volt elfoglalva, Putyin kihasználta a helyzetet arra, hogy megdolgozza Ukrajnát. Ebben a pillanatban rájöttek, hogy egyszerre külső és belső ellenséggel nem tudnak küzdeni, így a járványterrornak vége lett. Persze csak ideiglenesen.

Jó-jó, és ki vagyok én hogy ezt a sok dolgot számonkérted tőlem?

Nem vagyok az állam HUP-ra delegált arca. Az trey úr, beszélgess ezekről vele.

Olyat én nem állitottam hogy mindig és mindenkor jó döntések születtek. Volt egy hosszú flamelésem arról is hogy az EÜ 2020-as leállitása a családomat is érintette, és gecire pipa voltam tőle.

Szóval lehet hogy pár dedikált dolgot ütök én itt (pl hogy nem hiszek a billgécces történeteitekben), de attól még ne kenj rám minden szart.

bilgéc véresre kereste magát a járványon, mind a vakcinákkal, mind a mikrofossal (lockdown miatti HO és hasonlók miatt). Ez tény. A fickó gőzerővel lobbizott, hogy mindenkibe beleverjék az oltást; még a kovid elején be volt linkelve itt a hupon egy bilgéc interjú, ahol arról beszélt, hogy mindenkit be kell oltani, úgy, hogy a vakcina kész sincs. Ez is tény. Tehát te nem "nem hiszel a bilgécces történeteinkben", hanem tagadod a bilgéccel kapcsolatos tényeket.

Az egy gyártó, itt meg van 38: https://covid19.trackvaccines.org/vaccines/approved/#vaccine-list

Ezekhez is van köze? A pfitzer rossz mert BG benne van? A többi jó mert nincs benne?

Van valamiféle összefüggés a vakcina jósága, szükségessége, hatásossága és aközött hogy van-e valami köze BG-nek hozzá?

Több kérdésem egyelőre nincs.

Az egy gyártó, itt meg van 38

Egy gyártó? A legjelentősebb gyártó, talán, aki a világnak eladott vakcinák oroszlánrészét a magáénak tudja. Aztán meg 38? Az előbb még 6 fajta vakcináról beszéltünk. Direkt bagatellizálsz?

Ezekhez is van köze?

Nem tudom, hány cégben van benne. A Pfizerben biztosan.

A pfitzer rossz mert BG benne van? A többi jó mert nincs benne?

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/allito-kerdes

Van valamiféle összefüggés a vakcina jósága, szükségessége, hatásossága és aközött hogy van-e valami köze BG-nek hozzá?

Ezt hagyd abba. Te nem vagy ilyen sunyi. Akkor ne is vitatkozz ilyen sunyi módon. A Pfizer azért rossz, mert egy teszteletlen technológiát erőltet le az emberiség torkán, amiről mostanra már folyamatosan derülnek ki az újabb és újabb részletek, hogy mennyire rohadtul nem biztonságos, sőt, több kár, mint haszon. És bilgéc ebben - mint főrészvényes - nyakig benne van.
A vírusról is kiderült már rég, hogy nem felfalta a kínai a denevért, hanem bizony laborszökevény volt. Az még egyelőre "konteó", hogy ezeket a laborokat a vakcinagyárak finanszírozták, de két éve még maga a laborszökevénység is konteó, fake news és dezinformáció volt, most meg tény. Ez is ki fog derülni, hogy a vakcinagyárak fejlesztettették ki a kovidot. Az, hogy szándékosan került ki, vagy csak elbaszták, az lehet, hogy örök rejtély marad, de tekintve, hogy bilgécék pont egy hónappal a kovid cirkusz kezdete előtt tartottak "véletlenül" egy baromi nagy kovidgyakorlatot, én nem lennék meglepve, ha direkt lett volna az is.

"A vírusról is kiderült már rég, hogy nem felfalta a kínai a denevért, hanem bizony laborszökevény volt."

Tényszerű bizonyiték pls.

Nem olyat, hogy logikusan megpróbálom levezetni. Azt nem szeretem. Azt szeretem, hogy (csak a példa kedvéért) előkerült egy megdönthetetlen videofelvétel arról hogy a munkatársak kijönnek az ajtón és szétszórják a vírust. Az hogy összekapkodok amúgy egyenként igaz tényeket a világból és általam feltételezett, logikusnak tűnő összefüggésrendszert fércelek belőle, nem bizonyiték, hanem egy érdekes, kitalált történet.

Azt hittem ez egyértelmű már mindenkinek, de úgy tűnik nem az.

Letoha Tamás kutatóorvos, 18:45-től erről beszél:

https://open.spotify.com/episode/4XDs47o9JteNtex7TkaoQ0?fbclid=IwAR0I6V…

 

A probléma, hogy a vírus tulajdonságai látványosan megváltoztak, főként a fertőzőképesség terén. A legjobb fertőzőképességgel rendelkező vírus a HIV vírus.

Letoha meglepetéssel tapasztalta, hogy az általa vizsgált HIV szekvenciák megjelentek a koronavírusban is.

Több szekvencia egyszerre jelent meg a HIV-ből a Sars-Cov2 vírusban, azok amelyek az emberi sejtekhez való kapcsolódást a lehető legjobban megvalósítják.

Szerinte minimális a valószínűsége annak, hogy a semmiből hirtelen megjelenjenek HIV vírusból származó szekvenciák a genomban.

 

A koronavírus képes rekombinációra, de annak a valószínűsége, hogy pont ez kialakuljon minimális. Sokkal valószínűbb a génszerkesztés.

Hozzáértés nélkül pusztán elmélkedve:

 * Az úgynevezett nem sterilizáló, más néven "leaky vaccine"-nel az a probléma, hogy a kórokozó szelekcióját arra tolja, hogy az veszélyesebbé válhat. A plusz immun-védelem nélkül a veszélyes változatok túl hamar okoznak tünetet, és így nem tudnak terjedni. De immunvédelem mellett a veszélyesebb változat is tünetmentes maradhat (újabban a vakcina ugye a tünetektől véd állítólag) és nyugodtan terjedhet. Erre példa az úgynevezett Marek's disease: https://en.wikipedia.org/wiki/Marek%27s_disease Simán lehet, hogy egy kis eséllyel megjelenő változat kezd terjedni, amennyiben olyan változatot eredményez, ami a vakcinával védettek között is szaporodni tud.

 * Már a legelejétől mondogatták, hogy pont a HIV fertőzöttek azok, akikben újfajta változatok meg tudnak jelenni. Ahogy hallottam, a vírusoknál előfordul, hogy átvesznek egymástól géneket. Miért ne történhetett volna meg a géncsere egy HIV fertőzött és Covid fertőzött egyén szervezetében?

Ironikus volna, ha éppen a vakcinák hatására alakulna ki egy sokkal veszélyesebb változat. Miközben sokan pont azért "vették fel" az oltást, hogy ezzel _megvédjék a többieket_.

A hivatalos szakma elismeri ezeket az eredményeket egyébként?

Ha csak a "hivatalos" narratívát fogadod el, akkor felesleges a vita. Pont arról megy a vita, hogy a "hivatalos" narratíva hazudik.

Csak mert ez az úr a tudjukkikes weboldalon is fent van. Tisztánlátók. Ott meg nekem már elkezd tikkelni a szemem, és valahogy sérül a szándékom abban hogy komolyan vegyem, bármilyen komoly szavakat is használnak.

És? Ha Hitler azt mondja, hogy kék az ég, akkor az ég zöld?

Alámszerkesztettél.

Aha, tudjuk kik pont hu.

Te is kezded, amit NevemTeve, ezt a hülye titkosigasságpontkomozást? Ennyire nem tudtok vitatkozni, csak mindent lekonteózni és lesöpörni az asztalról?

Bármilyen másik nem tudjukkikhez tartozó orvos is elismeri ezeket, és a következtetéseket?

Egy raklap. És a nagyját be is linkeltük ezeket a topikokba. Elolvasni nem olvastad, utánakeresni nem vagy hajlandó...szándékosan veszel fel egy "hivatalos" feliratú szemellenzőt, aztán közlöd, hogy hozzunk bizonyítékokat. Ha a hazug "hivatalos" narratíva azt hazudja egy bizonyítékról, hogy az nem az és te csak a "hivatalos" bizonyítékot fogadod el, akkor hogy vársz tőlünk bármilyen bizonyítékot arra, hogy a "hivatalos" narratíva hazudik?

Attól kérsz irományt, aki szerint nem lesz negyedik hullám, vagy ennél azért komolyabb szakértőt szeretnél?

 

Van egyébként másik tudjuk ki hu-is, Boldogkőivel, Merkelyvel, Zacherrel, Kemenessel, Müller Cecíliával, Káslerrel.

Legutóbb Kásler kitüntette Müller Cecíliát a jól végzett munkáért. Nekünk is kellene kitüntetéseket osztani, pl. Boros G kitünteti Letohát, meg Hont Andrást?

Arrafelé sem túl nagy a klikk és lelkesen osztják egymásnak a díjakat.

Müller Cecília produkált 46000 halottat, ami egyik mérés szerint Európában a második legrosszabb adat lett, másik mérés szerint középmezőny.

Rendkívüli tehetségét a lélegeztetőgépek beszerzésénél is demonstrálta, bár elment 300 milliárd a kukába, de azért megpróbáltuk.

Beadta a Sinopharmot az öregeknek, amit a gyártó sem javasolt. Az oroszok leszállítottak 6000 vakcinát előtesztelésre, ami egy fagyasztóban várta, míg Orbán zöld utat ad. Arra nem vették a fáradtságot, hogy önkéntesekkel végigpróbálják. Egyébként a Sinopharm dupla áron jött a többi országhoz képest.

Ezért a "teljesítményért" elismerésként 9,6 milliós bónuszt is felvett az előző 3,6 milliós motivációs juttatása után.

 

Az átlag paraszt azt gondolná, hogy a díjakat és kitüntetéseket, talán számokkal is meg kellene erősíteni. Ez sajnos most nem sikerült, de Müller Cecília jó elvtársnő, legközelebb biztosan brillírozni fog. Minden pénzt megérdemel.

 

https://mfor.hu/cikkek/makro/a-covid-jarvany-96-millios-elismerest-hozo…

https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/muller-cecilia-motivacios-elismeres…

megdönthetetlen videofelvétel arról hogy a munkatársak kijönnek az ajtón és szétszórják a vírust

Nem ez volt az állítás, hogy szándékos volt, hanem az, hogy laborszökevény. Állítja ezt egy Nobel díjas virológus, akinek a véleménye nem számít, hiába van papírja, meg tapasztalata, mert akkor is csak egy "ostoba állat". ((c) by harlequin)

"Just in case you don't know. Dr Montagnier has been rolling downhill incredibly fast in the last few years. From baselessly defending homeopathy to becoming an antivaxxer. Whatever he says, just don't believe him," tweeted Juan Carlos Gabaldon.

Akkor úgy gondolom hogy hitelt érdemlő orvosok állitják mindkét verziót. Most akkor melyik az igaz, aki állit vagy aki tagad/cáfol?

Épp ezért mondom, hogy számomra az a hitelesebb verzió amit több hasonló felhatalmazású orvos, kutató állit. Mást nem tudok tenni, ugye?

Ugyanezt egyszer már megbeszéltük, és az lett a vége hogy hát nem tudhatjuk hogy melyikből mennyi van.

Látod? Hiába beszélünk egy elismert tudósról, olyat mert mondani, ami szar az amcsi milliárdosoknak, meg a gigacégeknek és máris ráhúzzák az alusisakot, meg a bohócsipkát. Így nem lehet vitatkozni, ha a másik oldalnak semmi érve nincs, csak azt szajkózza beakadt lemezjátszó módjára, hogy "tehüjevagyezmegkontejó".

Épp ezért mondom, hogy számomra az a hitelesebb verzió amit több hasonló felhatalmazású orvos, kutató állit. Mást nem tudok tenni, ugye?

Csak magamat tudom idézni: "Akkor együnk tehénszart. Az én adagomat megeheted. Én köszönöm." Ironikus, de ezt eredetileg is neked írtam, bár más témában. Azóta se értetted meg, hogy a popularitás nem a kvalitás indikátora. (De kiba-profin szpíkelek külföldijül, bazzeg.)

Szeretnék a véletlenül-direkt-figyeldmár-eztutihogynemvéletlen mondások helyett bizonyitékokra visszatérni, mint normál esetben.

Szórakoztatók ezek a konteók, történetek, és feltételezések, de miért nem a tényeket keressük?

A gates félék szerintem tonnaszámra fektetnek be egy csomó helyre, a pfizer csak egy volt a sok közül.

bizonyitékokra visszatérni, mint normál esetben.

Task failed successfully. Vedd észre hogy amit leirtál az néhány tény, aminek a kapcsolata és következtetése ugyan tetszetős, de hard factet nélkülöz. A hard fact olyan, amit kértem: például egy videó. Ezek gondolatok csak.

Ez az egész cucc onnan indult ki, hogy mi köze van bilgécnek a vakcinákhoz és a járványhoz. Az, hogy véresre kereste magát a vakcinákon és a lezáráson. Az, hogy főrészvényes a járványban a leginkább érdekelt Pfizerben. Az, hogy már a járvány elején be akarta oltatni a bolygó lakosságát, miközben a vakcina még kész sem volt.
Ezek tények. Ezekre doksikat, videókat és egyéb bizonyítékokat kaptál. Mit csináltál erre? Leszartad mindet és beleálltál abba a nem bizonyítható állításba, hogy esetleg a járvány kirobbanásához is köze volt. Ha valami itt failed, az nem a task, hanem a te logikád. Megkaptad a hard fact-eket és leszartad.

A fő, hogy konteót lehessen kiáltani valamire, bármire és a számos állításból álló komplex témát egyben le lehessen söpörni az asztalról. Mert sokkal egyszerűbb homokba dugni a fejünket és mantrázni, hogy fent jót akarnak nekünk, maximum balfaszok és elbasszák, mint szembenézni a tényekkel, hogy fent nem a mikulások klubja üldögél, hanem a pszichopata pénzembereké, akiket semmi sem érdekel önmagukon kívül és ha el lehet adni egy rendesen ki nem tesztelt, kérdéses hatásfokú és ismeretlen hosszútávú hatásokkal bíró vakcinát az egész világnak, akkor le fogják szarni, hogy hányan halnak meg miatta. Ahogy azzal sem akarsz szembenézni, hogy teljesen nyilvánvalóan azon melóznak, hogy leépítsék a korlátozásokkal a demokráciát a nyugati világban, hogy elvegyék a jogainkat, hogy a végén egy jó kis orwelli nagytestvér-rendszert kapjunk, ahol azt csinálhatnak velünk, amit akarnak; elolvastad már a Great Resettel kapcsolatos írásokat, amiket magáról a WEF oldaláról linkeltem be neked? Az is hard-fact volt, az is te kérted, azt is megkaptad, arra sem kaptunk azóta sem választ.

A struccpolitikába csak beledögölni lehet. Szíved joga, de tőlünk ne várd el, köszi.

Talaltam egy egesz friss cikket a temaban: https://index.hu/techtud/2022/06/12/koronavirus-jarvany-who-jelentes-er…

Szerintem te arra varsz, hogy tudomanyos konszenzus legyen a temaban es legyen lefektete, hogy kinyomoztuk, ime, itt van, ez tortent. Erre meg ugy gondolom varnunk kell, de tekintve hogy Kinarol van szo, szerintem ilyen soha nem is lesz.

A tanulmány szerzői levélben fordultak a kínai kormányhoz azzal a kéréssel, hogy december elejéig bocsásson rendelkezésükre minden ottani adatot és elemzést a járvány kezdeti szakaszáról – hogy ezek ismeretében folytathassák munkájukat. Kína erre még nem, de a kutakodás irányára máris reagált: külügyi szóvivőjük visszautasította „a politikailag motivált hazugságokat és célozgatásokat”.

Több mint 2 évvel a járvány kitörése után vagyunk és Kína még mindig visszatart adatokat és elemzéseket.

Innentől kezdve megintcsak mindenki gondol amit akar.

Európa sem hazudott kevesebbet Kínánál.

 

Nekem van orvos ismerősöm, teljesen megették az összes hülyeséget, amit a WHO terjesztett.

Volt beteg, akinek beragadt a PCR tesztje. Teljesen normális, hogy a szervezeted legyőzte a vírust és még egy darabig az elpusztított vírus darabok ott úsznak a véredben.

Amíg ki nem ürülnek a véredből ezek a vírusdarabok a PCR teszt az beragad. A PCR teszt nem alkalmas annak detektálására, hogy fertőzött vagy-e, vagy nem.

Mindenki elmondta, mindenkit lekonteósoztak a fact checkerek.

 

Előjött a probléma élesben, látták, hogy beakadt a PCR, mi a megoldás? Még egy oltást bele kell nyomni, mert a koronavírus fertőzés nem múlt el.

És telefonon mondja nekem az orvos, hogy tünetmentes "betegbe" még egy oltást belenyomtak, hogy "meggyógyítsák".

 

Egész egyszerűen levegőt nem kaptam, amikor hallottam. Teljesen logikus volt az orvostól, mert beindítja az immunrendszert, hogy megszüntesse a betegséget.

Csak a probléma az, hogy egészséges emberbe tolták a vakcinát teljesen feleslegesen, mert a teszt tévedett, amit a WHO évekig nem volt hajlandó elismerni.

Teljesen logikus volt az orvostól, mert beindítja az immunrendszert, hogy megszüntesse a betegséget.

Épp ellenkezőleg! Teljesen szembe megy a szakmával. Fertőzött embert nem szabad oltani! Éppen elég a szervezetének az aktuális fertőzés, nem hiányzik neki még plusz legyőzni való.

Nem érti, szerintem nem is fogja.

Képzeld el, hogy lenne egy amerikai nagybácsija (Bill and Melinda Gates Foundation), akitől alapítványi úton pályázhat évi 500.000$-t.

Gyuszk ugye a becsület bajnoka lenne és ha észlelné, hogy Billy bácsi rossz úton van, azonnal szóvátenné, lemondva az évi 500.000$ biztos bevételről.

Lehet, hogy Gyuszk a becsület bajnoka lenne, de másnap mondjuk kiesne az ablakon, vagy nehéz tárggyal hátulról megöngyilkolná magát, a vállalata meg bocsánatot kérne a Billy bácsit sértő kijelentéseiért.

 

Gates alapítványa már idáig is dollár százezrekkel támogatta a Pfizer-t, AstraZeneca-t, CureVac-et, Novavax-ot, Modernát, sőt, még a Sinopharmot is.

 

Nem képes felfogni, hogy az összes szaros cég legvégén egy ember áll, akit a profit érdekel és nagyívben szarik az egészségügyi kérdésekre.

Torrente professzor szerint minden pasi biszex, mert amikor recskázik egy pasi fogja a farkát :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Komment:

"El tudom képzelni:
Állnak szép sorban, az injekciós nővérke pedig felteszi a páciensnek a kérdést: b.zi-e vagy?

A laboratóriumi dolgozók is gyakran váltogatják a partnerüket?

A fokmérője lesz a német társadalom állapotának, a presztizs sor átrendeződésének, hogy az oltásra jelenkező b.zik vallják magukat inkább laboránsnak, vagy inkább a laboránsok vallják majd magukat inkább b.zinak."

Meg biztos lesznek most is rettegők, akik elsőként akarnak vakcinához jutni:

"Képzeld megkaptam a majomhimlő vakcinát!

Hogy csináltad? Te még csak jövő májusban kerülnél sorra!

Azt mondtam hogy transz-homoszexuális szexmunkás vagyok és ez 25 privilégium-pontot ért, ezzel beelőztem a sima leszbikusokat!"

Én úgy tudom, hogy ennek tudományos alapja is van. A majomhimlő annál veszélyesebb, minél kevesebb CD4 limfocitád van.

Ha AIDS-es vagy és rossz az immunrendszered, akkor komoly gondot okozhat a majomhimlő.

 

Szóval az AIDS-es buzikat kellene tudományos értelemben előrehozni.

Mindmeghalunk.

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

Az átlagjóskák ezt a kódot nem fogják megjegyezni. A kovid görögbetűzős megoldása inkább megjegyezhető, bár én nem értem, hogy miért ne lehetne egy betegséget a származási helyével jelölni. Oké, mondjuk a "liechtensteini" megjelölés nem biztos, hogy szerencsés lenne. :P

Nevezzék csak át, én erre szavazok, mert ez politikailag 100% korrekt:

Fehér heteró keresztény rémisztő képződmény himlő.

Ez még azt is kifejezi, hogy milyen veszélyes.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem ellenőriztem vissza, de állítólag a Covid korai terjedéséhez képest ez _gyorsabb_. Arra gondolok, hogy amikor január környékén mondogatták, hogy van egy Covidos itt, meg egy ott, és még 1000 alatt volt az egész világon az ismert esetek száma. Most ahhoz hasonló fázisban vagyunk, mint akkor a Coviddal. Remélem ez itt meg is fog állni. De nem fogadnék rá nagy tételben.

Csak férfiak majomhimlősek.

https://www.life.hu/hirek/20220617-majomhimlo-hatra-emelkedett-a-magyar…

 

Persze ez nem zárja ki, hogy mindenkit kötelezően beoltsanak ellene. Tisztelt orvosainknak a legkevesebb kapcsolata sincs a valósággal.

Vajon ha bejut a majomhimlo egy bortonbe es a helyi alfahim* korbeterjeszti, utana latogatasi tilalmat rendelnek el, mint a Covidnal? :)

*alfahim: az a szemely a ferfibortonben, aki ugy tud nemi uton terjedo betegseget terjeszteni, hogy kozben a sajat segglyuka sertetlen marad

Ne csodálkozz, erről szólt az egész járvány: aki oltakozik okos, aki oltatlan, az meg hülye. A szakértők ennyit tudtak saját kútfejükből elmondani.

 

Duda Ernő cikkje:

Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell.

 

Ők ugye az okosok, az oltatlanok meg faszkalapok. Lesöpörtek minden érvet és ellenérvet, pont úgy mint a kommunisták.

Csak ugye a számok nem őket igazolták. Mondjuk a legkevésbé sem zavarja őket, hogy 6 millió beoltása után nem csökkent a halálozás jottányit sem.

 

https://telex.hu/koronavirus/2021/04/10/duda-erno-virologus-professzor-…

Úgy érzem pszichotikusan pörögtök ezeken a témákon. Ez alkalommal nem arra célzok, hogy kinek van igaza, hanem hogy túl sokat foglalkoztok vele, ami az egészségetekre is rámehet akár. (ha jól gondolom több mint 2 éve).

De ez egy messziről jött ember kéretlen jótanácsa, lehet ignorálni.

Csak mi pörgünk rajta? Te akkor mit keresel itt? Miért kommentelsz akkor ilyen vehemensen és permanensen? Ez ugyanaz a szint, mint amikor csak azért bemész egy topikba, hogy benyögd, hogy az a téma téged rohadtul nem érdekel és aztán mégis kilométer hosszan kommentelj róla.

A téma teljes bagatellizálásával próbálod az opponenseid véleményét bagatellizálni. Úgy próbálod meg a neked nem tetsző véleményeket elhallgattatni, hogy arról próbálod meggyőzni az azon levőket, hogy felesleges az egésszel foglalkozni. Miközben az oltásos agymosás még itt a hupon is ment pár vadbarom révén. Egyszóval mi hallgassunk, miközben az agymosás megy.

Lófaszt.

Ezt a betegséget könnyebb azonositani és elkülöniteni, mert specifikusabbak a tünetei. A covid a legtöbb embernél nehezen megkülönböztethető volt az influenzától, megfázástól, és sok eset rejtve maradt, mert eszükbe sem jutott hogy covid, főleg az első évben, amikor még sokan rá sem eszméltek, hogy ez akár az is lehet.

Szóval olyat állitani hogy egyik vagy másik kezdeti terjedése gyorsabb vagy lassabb, újságirói kategória marad, mert nincsenek hozzá megfelelő adatok, csak szubjektiv vélekedés médiában keringő adatok alapján ... ez meg ugye a legkevésbé sem tudományos.

Nem tudom, hogy emlékszel-e még a "tudós" urak ki tud nagyobb R értéket mondani versenyére? Riogatás volt felsőfokon. Benyögtek egy random számot, ami magasabb volt az előzőnél.

A brit/vuhani/delta egy sebességgel ment, az omikron gyorsabb volt. Adatokból mérhető.

Valószínűleg azért gyorsult az omikron, mert tüdő helyett az orrüreget támadta.

Szerkesztve: 2022. 06. 19., v – 07:51

https://www.travelo.hu/tavol/20220524-kina-airbnb-kivonul-a-koronavirus…

A leállást megerősítő forrás szerint az Airbnb kínai üzletága több mint 2 éve szenved a járványügyi korlátozásoktól, és semmi jel nem utal arra, hogy a hatóságok a vírussal való együttélés vagy a határok megnyitása felé szándékoznának elmozdulni.

Hozza kell tenni azert, hogy

Az Airbnb 2016 óta működik Kínában. Az elmúlt öt évben 25 millió foglalást regisztráltak, de mivel nagyon erős volt a cég kínai konkurenciája, így az ottani foglalások mindössze a vállalat bevételeinek 1 százalékát tették ki, és ez a szám a pandémia alatt tovább csökkent.

Vagyis egy nem tul nagy bizniszrol mondanak le, de meg lehet erteni, hogy eleguk van a szenvedesbol.

A vicc kedveert hadd idezzek ide egy Duda Erno halhatatlant:

„A pandémia megfékezésére a demokráciák nem alkalmasak. A „felvilágosult diktatúrában” élő Kínában a vezető hallgatott a kutatókra, és rendkívül szigorú intézkedéseket rendelt el. Lehet választani: drasztikus leállás 1-2 hónapig, vagy szarakodni egy éven keresztül”

:)

Számomra örök kérdés, hogy a virológus urakat megfizették, vagy alapjáraton ennyire hülyék?

 

Már bocs, de ha ránézek egy kapcsolási rajzra, kb. meg tudom mondani, hogy egy adott áramkör hogyan fog viselkedni. Törvényszerűségeket követ.

A virológia sem más. Néha az ember hülyeségeket beszél, de az, hogy a jóslataik 0%-ban váltak valóra elgondolkoztató.

Gyanítom, hogy az orvoslás más területein is ekkora a gond, csak az oltás reflektorfénybe került.

 

Duda esetén nem vagyok meggyőződve, hogy pénzért csinálta. Belőle kinézem, hogy ennyire hülye.

Ahogy a mondás tartja:

Az orvosok mindent meg tudnak gyógyítani, ami egyébként magától is meggyógyulna, csak ha ők csinálják úgy tovább tart.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Akit érdekel Letoha:

Biofegyverek és halott kutatók Dr. Letoha Tamással, Magyarország egyik legjobb kutatóorvosával beszélget a Mi Hazánk elnöke a koronavírus és a majomhimlő kapcsán a biofegyverekről, illetve furcsa balesetekben meghalt kutatókról.

https://youtu.be/54rwzW4nQB0

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A másik oldalon meg ott vannak a gyógyszergyárosok és az "orvosok", akiknek a vakcinája csinálja a járványt. A különbség csak az, hogy amíg a csodavizesekre lehet a médiában mondani, hogy sarlatánok, addig a fehérköpenyesekre nem, mert becsuknak "dezinformációért".

Merkelynek persze hiszel, aki nem volt képes kimenteni a fuldoklót a szabályzat miatt. Az edző ugrott vízbe, nehogy meghaljon. Utána Merkely kinyögte, hogy nem a lánynak való sport ez.

Szerinted mire képes az az ember, aki látja a fuldoklót és nem segít a szabályzat miatt?

Tényleg gratulálok, ha ezekben bízol. Sok sikert hozzájuk!

https://index.hu/sport/2022/fina_vizesvb_budapest/2022/06/23/elajult-sz…

Szóval ő Letohával jön, te "szóba hozod a csodavizes barátait" - azaz "elkezdesz valami másról beszélni" - majd lebaszod, hogy "elkezdett valami másról beszélni", mert ő meg a te fehérköpenyes barátaidat hozza szóba? Érdekes...határozottan érdekes. Bár inkább kettős. A mérce.

Feladom. Egyébként nem csak két oldal van. Mindig azért szólok hozzá, mert észreveszek valami kiirthatatlan ellentmondást - egyébként okos embernek tartalak mindkettőtöket.

De ott van ez a tudjukkik a tudjukmiért - titeket nem tántorit el az hogy egy szinpadon paskolja egymás hátát a csodavizes, a vitaminos, meg a kamupártos, embert a büdös életben praxisban nem kezelő "doktor" szalamandra? Nem?

Most átmenetileg feltehetjük hogy minden orvos lehet csaló, de ezekről tudjuk konkrétan is. Nem értem hogy mi jogositja fel a tudottan csalókat arra hogy beszéljenek és itéljenek, amikor konkrétan tudjuk, hogy elvetemedett gazemberek.

észreveszek valami kiirthatatlan ellentmondást

s/észreveszek/odaképzelek/g - FTFY; bezzeg a saját posztjaidban ezeket nem tudod észrevenni... :(

egyébként okos embernek tartalak mindkettőtöket

Ez is a realitással ápolt labilis kapcsolatodat illusztrálja, mert én speciel sem okos, sem ember nem vagyok...

De ott van ez a tudjukkik a tudjukmiért - titeket nem tántorit el az hogy egy szinpadon paskolja egymás hátát a csodavizes, a vitaminos, meg a kamupártos, embert a büdös életben praxisban nem kezelő "doktor" szalamandra? Nem?

Ha már így nálam kérdezel rá, engem nagyon is zavarnak a mindenféle áltudományos, meg spirituális baromságok. Ugyanakkor, hogy Letoha ilyenekkel is leül beszélgetni, azt én nem látom ilyen fekete-fehéren. Egyrészt igaza bárkinek lehet. Ld. a "vitaminos" kitételt. Tisztában vagy vele, hogy a vitaminok hiánya, helytelen használatuk/bevitelük mennyi betegséget csinálhat és a korrekt megközelítés mennyi betegséget megelőzhet, vagy felszámolhat? Nem jó a daganatos megbetegedésekre? Hát arra lehet, hogy nem. Hát a kovidra? Arra nagyon is. És itt a kovid volt a téma. Másrészt, ez, hogy leül velük, ez részben annak köszönhető, hogy a hazug, patkány fősodratú média és "orvos""tudomány" szándékosan egy helyre tolta velük. Mi az, hogy ellent mersz nekünk mondani bármiben? Te laposföldhívő! Ez így nem tudomány, ez vallás. Ez így nem vita, ez így status quo. És ezt nem csak Letohára, hanem bármelyik szándékosan ellehetetlenített orvosra lehet érteni, akik szembe merészeltek menni a gyógyszergyárak érdekeivel.
És, akkor most itt fordítsuk is meg a kérdésedet. Téged nem zavar, hogy az orvosszakma, a médiával karöltve olyan "embereket" és "gyógyszereket" emel piedesztálra, akiket/amiket inkább a süllyesztő mélyén volna jó tudni?

Nem értem hogy mi jogositja fel a tudottan csalókat arra hogy beszéljenek és itéljenek,

A szólásszabadság. Beszélni bárkinek joga van. Audiatur et altera pars.

amikor konkrétan tudjuk, hogy elvetemedett gazemberek.

1. És ha Hitler szerint kék az ég, akkor szerinted csak azért is ződ? Ha egy csaló mondja egy másik csalóra, hogy csaló, akkor az a másik csaló hirtelen nem lesz csaló?
2. Ezt az orvosokról, a médiáról és a gyógyszergyárakról is pontosan tudjuk, hogy "elvetemedett gazemberek". Őket mikor fogod végre elmeszelni a patkányságaikért?

Most átmenetileg feltehetjük hogy minden orvos lehet csaló, de ezekről tudjuk konkrétan is.

Persze, hogy tudjuk, hiszen a média megírta. ;-)

Ráadásul szinte egyetlen egy állításukat a koronavírusról sem sikerült megcáfolni, sőt, kb. mind be is igazolódott, miközben a gyógyszergyár ügynök orvos hivatalnokoknak meg kb. minden állításuk megbukott. Arról nem is beszélve, hogy kiderült, hogy erősen érdekeltek közvetlenül is a Covid hisztériában, pl. tesztek forgalmazása által. Persze ők nem csalók, hiszen ezt nem írta meg a fősodor média.

Szerkesztve: 2022. 07. 02., szo – 14:05

Egy új kutatás szerint spermával terjed a majomhimlő, egyre több a fertőzött
 

[...]

Megbélyegzéstől tartanak

A WHO szerint az esetek túlnyomó részében eddig férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő, fiatal korú, főként városi területeken élő férfiaknál észlelték „csoportos társadalmi és szexuális hálózatokban”. A szakember szerint aggodalomra ad okot a homoszexuálisok megbélyegzése, ami egyes országokban tovább fokozza a kihívást.

Sophia Makki, az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének egyik vezetője felszólította a szombati Pride rendezvényeken részt vevőket, hogy ellenőrizzék, nincsenek-e hólyagszerű foltok és kiütések a testükön.

Ha kiütést vagy hólyagokat észlel, maradjon otthon, hívjon fel egy szexuális egészségügyi klinikát, és vizsgáltassa meg magát. Kérjük, hogy az elkövetkező hetekben legyenek éberek a majomhimlő tüneteire, különösen akkor, ha új emberrel élnek szexuális életet. Arra biztatunk mindenkit, hogy a szexuális partnereivel cseréljen elérhetőséget a kontaktkutatás érdekében

– mondta az egészségbiztonsági vezető.

trey @ gépház

Mindenkit be kell oltani! Senki sem tudhatja, hogy nem fog-e másnap pride-os buzival kefélni!

Mert ugye van viagra és 90 évesen is kefélhetsz már az ereszbulin.

Meg Cecike is megmondta, hogy tárgyakról is terjed, mindig mosd el a műpéniszt, meg a péniszpumpát is.

:)

A francba, ez megint vagy 50 THP-mba fog kerülni, lassan már kajára, meg szivárványra se lesz elég. :D
Asszem délután elmegyek, felveszek hat kovid, kettő majomhimlő és minimum tíz windózhimlő oltást, hátha kapok érte annyi THP-t, amiből kitelik egy kenyér ára, meg egy 24 órás "kimehetsz az utcára" bérlet...

24 órás bérlet nincs is, mert mindenki tudja, hogy éjjel veszélyesebb a vírus és jobban fertőz. Max útvonalengedélyt kapsz az oltópontig és vissza.

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 07. 26., k – 22:18

Olvastuk, hogy két gyermek is majomhimlős lett Kaliforniában.

https://azonnali.hu/cikk/20220724_a-gyerekek-sincsenek-vedve-a-majomhim…

 

A Daily Mail azért leírja, hogy volt unga-bunga kontaktjuk is, bár azt azért nem, hogy hogyan kapták el. Gondolom aeroszolokkal, levegőből, tünetmentes fertőzéssel . :)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11040679/Two-children-test-pos…

Szerkesztve: 2022. 07. 28., cs – 10:30

Megkérték a férfiakat, álljanak le a szexszel

A WHO szerint a kevesebb szex segíthet visszaszorítani a majomhimlő terjedését

 A főigazgató felszólítja a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiakat, hogy a globális vészhelyzet közepette hozzanak „biztonságos döntéseket”, és kevesebb személlyel létesítsenek szexuális kapcsolatot.

...

- írja főoldalán az Index.

Milyen "szép" eufemizmus ez az Indextől ... Nem, nem a férfiakat kérték meg, hogy álljanak le a szexszel.

trey @ gépház

Ez a része nem érdekel.

Az a része viszont érdekel férfiként, amikor egyes ideológiák mentén fals dolgokat kezdenek médiumok terjeszteni, csak azért, hogy tompítsanak bizonyos tényeket:

WHO recommends gay and bisexual men limit sexual partners to reduce the spread of monkeypox

trey @ gépház

Látom kezded megérteni a lényeget. Megsúgom, hogy az elmúlt 2 év azzal telt, hogy nagyobbnál nagyobb baromságokat kellett nap mint nap hallgatni 24 órában.

Nem lehetett egy youtube videót megnézni valami mind meghalunk ökörség nélkül.

 

Örülök, hogy kezded már kapisgálni, hogy komplett hülyére vesz minket a WHO. Érdekes, hogy ez eddig nálad nem jött le, pedig komoly rutinjuk van már a hülyítésben.

Nekem egyre inkább az a gyanúm, hogy ezek a kamu pandémiák csak tesztek, szoktatások,  legyengítés, és jön majd pár éven belül egy olyan, ami tényleg kemény lesz. (Billy fiú nem beszél a levegőbe, és Kína a teszthelyszín.) Gyanítom, hogy a Föld populációja már rég nem növekszik, évtizedek óta megy már itt a játék, és rég megnyerték.

Egyébként már ott tartok, hogy nem is baj, ennyi idióta a Földön tényleg felesleges!

> Egyébként már ott tartok, hogy nem is baj, ennyi idióta a Földön tényleg felesleges!

Mindenki nézzen magába, hogy vajon ellenezné-e a depopulációs ágendát, hogyha garantálnák neki, hogy őt és szeretteit nem fogják kiirtani, hanem csak azokat a többieket akiket nem is ismer...

Szerkesztve: 2022. 08. 02., k – 16:28

Egy infót még hozzá teszek:

Kevéssé van a köztudatban, a sperma immungátló hatással rendelkezik. Ennek a célja, hogy a megtermékenyített petesejt nagyobb eséllyel épüljön be a méhfalba.

Viszont pont ebből az okból nem ajánlott más testrészekbe bejuttatni, mint ahova a természet eredetileg szánta. 

Update:

Annyit még hozzá teszek, hogy az immunrendszerünk java része a belekben van.

> Annyit még hozzá teszek, hogy az immunrendszerünk java része a belekben van.

 

Ezért gyógyít a böjt, amit a modern orvostudomány nem hajlandó elismerni. Pedig az egész középkor erről szólt.

A belekben van az immunrendszer 80%-a van, amikor böjtölsz, felszabadul az immunrendszered és megsokszorozza az erejét.

A testnek túl kell élnie, elindul az autofágia, a rosszul működő sejtek megölése. Nagy baj van, nincs élelem, csak az a sejt maradhat meg, amelyikre mindenképpen szükség van.

 

:)

Sebastian Köhn - majomhimlős (buzi himlős - vagy himlős buzi) lett a new yorki pride után..

- ki ő ?

A Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványok egyik vezetője.

For Whites Only meeting room!

Egyre nagyobb a veszély, most már emberről kutyára is terjed a majomhimlő! Hogyan? Teszi fel a kérdést az egyszeri olvasó.

https://www.cbsnews.com/news/monkeypox-suspected-case-human-to-dog-tran…

"1st suspected case of human-to-dog monkeypox transmission leads CDC to update guidance on the virus"
"The case in France involves two male partners who live together and were not sexually exclusive. The men started showing symptoms of monkeypox a few days after sleeping with other partners."
"Twelve days after they first showed symptoms, their pet dog — a four-year-old Italian greyhound — also developed lesions and then tested positive for the monkeypox virus."