Karácsony 3 állapota: amikor alszik, amikor hazudik, és amikor hazugságon töri a fejét

Fórumok

Puzsér Róbert: Hol a Tiborcz-adó?

Karácsony Gergelynek csak háromféle állapota van: amikor alszik, amikor hazudik, és amikor hazugságon töri a fejét. 
Ezek szerint rosszabb Gyurcsánynál is, aki "csak" reggel, éjjel és este hazudik... meg persze ha kamerák előtt áll, beleértve az ipari kamerákat is :-) 

"Szerencsére" akadtak azon az oldalon kényszeres igazmondó próféták is, nyilván a fékek és ellenújok elvének megfelelően. De az is rosszul sült el. 

Márki-Zay Péter – a fundamentalista atombomba!?

A facse írásban linkelve a többi MZP-t kritizáló ballib cikk. 

A (költői) kérdésem csak annyi a moslékkoalícióból all-ballib összellenségi deathmatch kupába átlépő galerihez: egy ilyen szerintük is teljesen alkalmatlan emberre bízták volna az ország vezetését? Ha valóban már a kampány alatt ennyire világos volt MZP alkalmatlansága miért nem cserélték le? Érdekes, hogy mindenki április 3. után lett ennyire megvilágosodott. Mi ezt megírtuk már jóval a választás napja előtt. A rajongótábor akkor zsigerből támadott, objektív mérlegelésről, józan belátásról szó sem volt. 

Hozzászólások

Meta: nagy öröm nekem, hogy visszajöttél, nagyon hiányoztak a szakmányban nyitott poltopikjaid egy unixos portálon.

Ez egy fontos téma lehet, mert miután egész gyorsan leúszott a nyitóoldalról kommentár nélkül, tegnap nézem, és megint ott volt a címlapon második aktív forumtémaként, továbbra is kommentár nélkül :D

Ilyeneket lehet hogy el kellene engedni :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Igazából, mit tudtunk volna hozzátenni? A bölcsészfőpolgármester úrról nincs már mit mondanunk. A kampányban haverjaival úgy leszerepelt (mint miniszterelnök-jelölt és mint főpolgármester is), hogy mit üssünk még rajta? Földön fekvő emberbe nem rúgunk bele.

Puzsér minden szava arany.

Politikailag halott emberekről flamelni sem érdemes.

trey @ gépház

Ki az a Karácsony G., MZP ?

politikai hullák.. max. zombik..

remélem lehúzzák őket a wc-n a köv. polg. választáskor..