diff használata agyonformázott, zártkódú fájloknál

Sziasztok.

Kaptam egy word doksit és egy google levelet, utóbbiba kopipasztéval betolták ugyanazt a formázott szöveget, amit a docx-be is leírtak.

Anomáliákat, eltéréseket kell keresnem a két stringhalmazban. (Egy hosszú nemtudományos szöveg van benne, különleges karakterek nélkül.)

Ki mit javasolna?

---------

A diff parancssorban alkalmazható ugyan, de miután a dőlttel szedett részeket mezei txt-be konvertálom, ezek helye nem látszik.
Azt találtam ki, hogy mindkettőben {} jelek közé gyógyítom a dőlttel szedetteket, majd úgy futtatom a diff-et.

Ettől frappánsabb ötlete van valakinek?

Hozzászólások

Kompare esetleg?

Politikai topikhoz nem szólok hozzá. Ha ez mégis egy politikai topik/szál akkor nyilván hibáztam.
Kérlek ez esetben a szálat tekintsük lezártnak.

Pif73

Tényleg, elfelejtettem, hogy az egy zip. Hiába, nem dolgozom ezzel a formátummal.
Amúgy a winfelhasználók zöme egyáltalán tudja, hogy a docx egy tömörítmény, amiben a jófene sem sejtheti laikusként, mi minden van?

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

A pokol legmélyebb bugyrába kívánom a munkahelyem IT-jának felelős döntéshozóit, amiért megfosztottak a totalcommander futtatásának lehetőségétől 20+ év után a céges gépen, és alternatívának a kibaszott mégmindigcsak1paneles windows explorert szajkózzák.

Na, jó, hazudtam, mert használok elvétve a legújabb munkahelyemen is, legutóbb valami keverő rögzített görbéit sikerült a hozzá mellékelt program nélkülözésével kinyernem a tc segítségével, de ez már a cseberből vederbe esete a "jet adatbázissal".
Az azért jellemző, hogy az otthoni GTK-s megoldások nem csiklandozzák a tenyeremet alternatívák előkerítésére.

Applocker semmit nem enged ami nincs a whitelist-en, hogy rohadjanak meg... És hát meglepetés, filemanager nem kell a dolgozóparasztoknak. 

Felvetetni meg business justification, 4 körös jóváhagyatós lófasz, meg kisállatok szakrális legyilkolása. És akkor is visszabasszák azt a programot is amire alapuló szolgáltatást meg közben árul ügyfélnek pénzért ez a barom kompánia.

Ha van Wordöd, az össze tud hasonlítani két formázott szöveget. Elvileg a Writer is tud, de azt soha nem próbáltam.