Akik Adobe CC-t használnak...

Akik Adobe CC-t használnak. - Ne frissítsetek.., már megint, - de most nem kicsit,- elcseszték a Photoshop-ot. (több gépen ugyanúgy.., a fotók beolvasása után kifehéredik a munkaterület.) - Megint rakhatom vissza a korábbi verziót!!! - (Az jól működik.)

Esetleg van még aki észlelte ezt? (Minek használtam frissítésekre a húsvétot.., nem is tudom.)

De a G. is elmehet valahová. - Valamikor, mondjuk 10 évvel ezelőtt, - ha baj volt, - azonnal 10 millió hibatalálatot és megoldást dobott. Most a keresésre ad "friss", 2014-18-as felvetéseket! - Kéne a Google-nél is a "nagy reset"!

Hozzászólások

Kéne a Google-nél is a "nagy reset"!

 

A találati lista tetején a "Tools"-ra kattintva az "Any time" helyett választhatsz tetszésed szerinti frissebb dátumot, így reset nélkül is megkaphatod csak a friss találatokat :)

https://eVIR.hu
Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Hat napja frissítettem, nem mond újabbat, vígan dolgozom vele.

milyen rendszer?

macos montereyen tökéletesen fut, hiba nélkül

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

> Most a keresésre ad "friss", 2014-18-as felvetéseket!

Azt ugye tudod, hogy lehet szűrni, hogy mikori találatokat adjon ki?

Ha paraméterek beállításával akarok keresni, akkor nyilván megtehetném, de ha egy problémára releváns találatokat vársz el egy keresőtől, akkor nem 2018-ból szeretnél látni legfrissebbet, mert az Adobe, az MS azóta egy regiment fejlesztést tett a programokba bele. Szerintem evidencia, hogy legelöl alapértelmezetten használva is a 2022-esek legyenek. - Azt pedig hogy a keresés legjobb kulcsszavait a Google vagy más keresőben megtaláljam, hát 20-30 év után kellene tudnom.

(Sajnos a G. ebből a szempontból évek óta megy a lejtőn lefelé. Bizonyos dolgokat a szakmában (és nem csak!) elhallgat, vagy megnehezíti a hozzáférést. - Én így vettem észre. - Nyilván ehhez elég, ha az algoritmus a jelentkező rákattintásokat figyelve, a címet nem tartja elég "pénzkeresőnek", és helyette mást "tól az arcodba". És az is a "képben" lehet, - egy-egy esetben, - hogy emberek tömegesen más problémákkal foglalkoznak inkább. :) Azért ha baj van egy frissítéssel, talán mások is keresnek rá, valamint ha Adobe, akkor gyorsan reagál arra, fejlesztői oldalról is figyelve az ügyfelekre. Persze a "figyelést" a telemetriát figyelve is megtehetik. A munka helyett ugyanezt teszik majd az ügyfelek is. :( - De pl. az MS Win-es problémáknál egyenlőre ez nem jellemző, ott bőséges a találat-mennyiség és rendben van időbeliség is. Igaz, ott az MS a keresésben is nagy konkurencia.)

Persze, köszönöm a hozzászólásokat, mert így legalább képben vagyok, hogy MAC-eken (most, éppen) nincs baj a Phs-el.

Azt még megköszönném, ha az adobos M1-ekkel kapcsolatban is több tapasztalat jelzésre kerülne itt. :)

Célként belőttem az új MAC Studio Ultra-t, mert az Inteles megoldások a mi szintünkön lassan megfizethetetlenek lesznek. Éppen tegnap néztem, a Xeon-proci változatok, amelyek jobbak lennének 3,5-4,2 GHz felé már 3-4 ezer dollárt is meghaladnak, de találtam az 5-ös, 6-os-ok, - és nem csillagászati műszaki paraméterekkel, - között 15 ezer dolláros "cuccot" is. (friss Passmark-ban feltüntetve!) - Akkor a vas többi részének pár ezer dollárjáról még nem is beszéltem.

Épkézláb Workstation összeállítást 7 ezer dollár alatt nem találtam. - Azt sem lehet boltban pár hónapnál előbb megkapni. (És abban a proci még gyengébb az igazán kívántnál.)

A következő nagyobb hardveres fejlesztést grafikában és ilyen árakon már nem biztos, hogy megéri Intel+MS alapon megtenni.

Ezt is megértük! :) - De persze azért még gyűjtenem kell a gyakorlati információt egy ilyen rendszer egészét érintő cseréhez.