Az Apple elmulasztott javítani két aktívan kihasznált, 0day sérülékenységet a macOS Big Sur-ban és Catalina-ban

Címkék

Az Intego Security szerint az Apple a múlt héten ugyan kijavított két aktívan kihasznált sérülékenységet a macOS Monterey-ben (macOS 12), de elmulasztotta ugyanezeket a sérülékenységeket kijavítani a macOS korábbi verzióiban, a Big Sur-ban (macOS 11) és a Catalina-ban (macOS 10.15). Az Intego Security szerint ez azért problémás, mert az Apple ezzel a jelenleg támogatott Mac-ek 35-40%-át potenciális veszélynek teszi ki.

Részletek itt.

Hozzászólások

Átvették az android gyártók szokását, tessék új készüléket venni :D

Még szerencse, hogy lehet linuxot tenni mindenféle varázslat nélkül az x86 procis almákra.

Igen, bar sajnos a Linux UI/UX nem annyira jo mint a gyari cuccoke (pl faragni kell a touchpad sensitivity-t meg a wifi kartya drivere nagyon gaz). Mindez egy late 2011 macbook pro eseteben van igy, es mig egyik oldalrol tok jo hogy egy 11 eves laptop meg mindig elmegy ~3-4 orat az eredeti akksijaval es minden alkatresze mukodokepes, a masik oldalrol szomoru hogy hagyjak elavulni csak azert hogy megvedd a kovetkezot amikor a hardvernek semmi baja sincs.

Most, hogy mondtad, meg is néztem, hogy jött-e frissítés az Androidos készülékemre. Be is frissítettem... Köszönöm, hogy szóltál! :D