#CancelSpotify

  1. Nem tetszik valami a partnercégemnél
  2. Ultimátumot adok nekik, hogy vagy felmondják a szerződést az egyik legnagyobb partnerükkel (nagyobb, mint én), vagy én lépek le onnan
  3. Nem mondják fel a szerződést
  4. Lelépek
  5. #CancelSpotify

Ügyes!

https://marketingmorzsak.hu/cancelspotify-kampany-is-indult-a-twitteren…

Hozzászólások

Joe Rogant szoktam hallgatni, de ki az a Neil Young?

Buffalo Springfield, vagy Crosby, Stills, Nash & Young mond valamit? Nekem nem a kedvencem, de elválaszthatatlan a neve az amerikai folk és folk rock-tól, szóval a fickó igencsak letett valamit az asztalra. (Most belehallgattam, jobban tetszik, mint tizenéves koromban, akkor a vadabb zenét szerettem, abból a korból inkább a Brittish Invasion képviselőit, most viszont tudom értékelni a tisztább hangzást, és a folk elemek használatát. Azt azért eddig is tudtam, hogy a csávó nem rossz, de most kiderült, hogy nem is hülye.)

Általában jobban ismerik azokat, akikre hatással volt (lásd Kurt Cobain levele, filmek, mint Eper és vér, Sons of anarchy stb.). Szokták a grunge keresztapjának is hívni, de elég sok stílusban alkotott. Itt érdemes kezdeni és talán itt. Ha ezek nem jönnek be, akkor nem erőltetném.

ceg a penzt valasztja. pikachuface :DDDDDDDDD

nálam a spotify olyan mint a winrar

No rainbow, no sugar

Szerintem Neil Young igazi rock and roll arc, mert nem visszakozott, az anyagi veszteséget is elfogadta. Egyébként meg mind a három szereplőnek jó reklám ez az egész.

Attol fugg, hogy hogy definialod at az antivaxxert. Ha ugy, ahogy a legtobb ember erti, akkor nem az. Ha ugy, hogy szerinte nem jo otlet egy kiserleti, teszteletlen szar kotelezove tetele, akkor feltehetoen az (ahogy a legtobben azok).

A mainstream media (pl. a podcastjenel kisebb CNN) azert tartja annak, mert ot maskepp kezeltek amikor elkapta: Ivermectinnel meg antitestes terapiaval, es ezt azzal tetezte, hogy meghivta az mRNS vakcinak egyik kidolgozojat, Dr. Robert Malone-t, aki szinten kritizalta a vakcinaval kapcsolatos politikat (o is antivaxer a fake news szerint).

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Az a 3 es fel oras interjut Roberttel igen ajanlom. Rengeteg kerdesre valaszt kap az ember, alig van olyan tema amit ne erintenenek.

Azert ez a Robert Malone sokkal tobb annal, mint mRNS feltalaloja. Gyogyszerengedelyeztetesi eljarasokat vezenyelt le, CIA-nak konzultalt,

szoval antivaxernak belyegezni aljas dolog.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem vagyok a libsik és BLM-huszárok által folytatott cancel cluture híve, de ennek a kampánynak kifejezetten szurkolok.

Megérdemli az arrogáns Spotify, hogy eltűnjön a süllyesztőbe.

Nem kifejezetten érdekel.

A Spotify-hoz hasonló multikat a cancel culture libernyák képviselőinél is jobban lenézem és kártékonyabbnak tartom.

A tűzoltók is néha szándékosan gyújtanak kisebb tüzeket, hogy felégessék, elvágják a nagyobb tüzek terjedési útvonalát. Itt most valami ilyesmi történik. Egyik szörnyeteg felfalja a másikat és jól teszi.

"Egyik szörnyeteg felfalja a másikat és jól teszi" - Nem, mert ezen az úton csak még nagyobb és monopol helyzetbe kerülő, "globális szörnyek" jönnek, akiket az AI továbbfejleszt már a rovásunkra. - Decent és decent! - Mindenütt a világon a sokféleségre és sok résztvevős kapitalizmusra szavazok.

Vagy letölthetnéd nCore-ról, PirateBay-ről, 1337x-ről, RARBG-ről ingyen, esetleg megvásárolhatnád letölthető formában csillió+1 oldalon. Ahelyett, hogy egy, a felhasználóit aktívan követgető, monitorozgató multi DRM-buzi proprietary zárt forrású bloated szutykát kéne futtatnod egy okoskütyün, vagy a számítógépeden.

Te az összes streaming megoldással állítod rendszeresen szembe azt, ahogy te csinálod: "valahogy" összeszeded a neked tetsző, pontosabban az általad ismert és neked tetsző felvételeket, aztán csinálsz belőlük playlistet, rámásolod a telefonodra, és örömködsz vala neki. Más meg ezt a "valahogy szedd össze, rendezgesd, másolgasd ide-oda minden eszközre" dolgot nem akarja havi két korsó sör áráért csinálni. Megértem őket, én sem akarom.

Én is megértem, hogy az átkozott befektetőlogikáddal mindent pénzben mérsz és menedzsermódban szeretnéd élni az életed. Én viszont nem szeretném. Ez továbbra sem jogosít fel arra, hogy mindenki más nevében beszélj velem szemben. Legyen akkora tököd, hogy E/1-ben szólsz vissza, ne mások mögé bújkálj. Nem ér többet attól a véleményed, hogy többen értenek veled egyet, mint velem.

Újra és újra beleesel a csapdába: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas

Tíz-tizenöt éve mindenkinek volt rá ideje, aki szeretett zenét hallgatni, még a hozzá nem értőknek is. Azóta is ugyanúgy 24 órából áll egy nap. Lehet, hogy nem kéne magad túlvállalni, szana-szét dolgozni, meg minden időd kicentizve menedzsermódban élni az életed, és lenne rá időd, meg talán kedved is, arrogáns multik támogatása helyett.

Azt a munkát, amit elvégezhet a technika, azt bízzuk rá, és foglalkozzunk valami hasznosabbal. _Nekem_ teljesen jó deal az, hogy fizetek nagyjából havi két korsó sört (per fiók) a Spotify-nak, és nem kell azzal foglalkoznom, hogy százszámra másolgassak fájlokat ide-oda, agyaljak azon, hogy mi fér rá a telefonomra és mi nem... Ja, és mindezt megspékelve azzal, hogy családi fiók van, ergo minden családtagot megkímélve ezektől a mókolós dolgoktól...

Neked örömöt okoz ezzel pepecselni, másnak meg nem, mások már rájöttek arra, hogy a fájltologatásnál értelmesebb módon el lehet tölteni az idejüket - bónuszként a zenei kínálat is jóval nagyobb...

"arrogáns multik " - Arrogáns itt csak te vagy.

Azt a munkát, amit elvégezhet a technika, azt bízzuk rá, és foglalkozzunk valami hasznosabbal.

Kimaradt a követtessük magunkat és a szokásainkat minket profilozgató multikkal és adjuk el magunkat reklámfelületnek. Kösz, nem.

Ja, és mindezt megspékelve azzal, hogy családi fiók van, ergo minden családtagot megkímélve ezektől a mókolós dolgoktól...

Akár lehetne egy otthoni fájlszerveretek is, ahová bárki berakhat zenét, VLC-vel meg lejátsszátok okostelefonon, így nem a Spotify dönti el, hogy mit hallgathattok. Ugye olyat is láttunk már, hogy lekerült onnan valami, még ha te nem is.

Neked örömöt okoz ezzel pepecselni, másnak meg nem

Nem pepecselek, hanem értelmesen kategorizálok.

mások már rájöttek arra, hogy a fájltologatásnál értelmesebb módon el lehet tölteni az idejüket - bónuszként a zenei kínálat is jóval nagyobb...

Megint egy kényelmeskedő kevesebb munkát igénylő, fogyasztói életvitelt próbálsz előrehaladottabbnak beállítani, egy tudatosabbat pedig visszmaradottnak. Mi lenne, ha egyszer az életben beérnéd annyival, hogy nem többes számban beszélve elmondod, hogy neked ez így kényelmes és pont és nem ideologizálnád meg?

"Kimaradt a követtessük magunkat és a szokásainkat minket profilozgató multikkal és adjuk el magunkat reklámfelületnek. Kösz, nem." _ ugye böngészni csak és kizárólag tor, vagy hasonló követésmentes(nek tekinthető) módon, mobilról meg sehogy? A Spotify fizetős verziójában nincs reklám - pontosabban van meghallgatásra ajánlott lista, de ennyi. És igen, a zenehallgatási szokásaimhoz igazítva kapom az összeállított playlist-eket - néha olyan felvételekkel, amiket a büdös életben nem találtam volna meg, viszont passzol az ízlésemhez. Nagyon sok rétegzene van, ami máshogy nem került volna a látóterembe - magam is meglepődtem azon, hogy pl. a világzenei kínálatban mennyi érdekes zenei csemegét lehet találni.

"Akár lehetne egy otthoni fájlszerveretek is, ahová bárki berakhat zenét" - van, de bammeg senki nem fog azzal sz@rakodni, hogy vadássza a zenéket, amik tetszenek neki, aztán másolgassa a NAS-ra, onnan a tabletre/telefonra/notebookra (Nem, nem csak itthon hallgatunk zenét...). Ja, és lehetne kazettagyűjtemény is (van ~100darab), meg sétálómagnó mindenkinek, ugye...? (az is van vagy három...)

ugye böngészni csak és kizárólag tor, vagy hasonló követésmentes(nek tekinthető) módon, mobilról meg sehogy?

Nem hasonlítható össze egy erős content blocking policyval beconfigolt webböngésző egy aztcsinálamitakar okostelefonos alkalmazással. Persze, mosd csak össze.

A Spotify fizetős verziójában nincs reklám - pontosabban van meghallgatásra ajánlott lista, de ennyi.

Ettől még ugyanúgy követget, profiloz, arrogáns módon gyűjtöget rólad adatokat és más felületeken simán feldobálhat olyan reklámokat, amik a zenehallgatási szokásaiddal összefüggenek.

van, de bammeg senki nem fog azzal sz@rakodni, hogy vadássza a zenéket, amik tetszenek neki, aztán másolgassa a NAS-ra, onnan a tabletre/telefonra/notebookra

Oké, te nem fogsz, felfogtam. Ettől még szerintem sokkal szabadabb érzés magadnak megszerezni és megtartani ezeket, mintsem egy multira bízni, hogy mit hallgatsz.

Ja, és lehetne kazettagyűjtemény is (van ~100darab), meg sétálómagnó mindenkinek, ugye...?

Igen, meg élhetnénk barlangban is. De le is vehetnéd a mindent fekete-fehérben láttató, szánalmas szemellenződ.

Ettől még ugyanúgy követget, profiloz, arrogáns módon gyűjtöget rólad adatokat és más felületeken simán feldobálhat olyan reklámokat, amik a zenehallgatási szokásaiddal összefüggenek.

és akkor mi van? rosszul kellene aludnom, mert valaki tudja, hogy milyen zenét hallgatok?

mintsem egy multira bízni, hogy mit hallgatsz

bármelyik music streamingen azt hallgatsz az ott lévő kínálatból amit szeretnél.

"... más felületeken simán feldobálhat olyan reklámokat, amik a zenehallgatási szokásaiddal összefüggenek."

ezzel már találkozott valaki? Mármint, hogy a spotify hallgatási szokási alapján kapott máshol reklámot? (mert én hallgatok spotyfit, reklámokat se blokkolok, de semmi ilyen nem volt eddig)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

soha nem találkoztam ilyennel, pedig sehol nem használok adblockert. (ehhez képest alig találkozok zavaró reklámokkal.) persze biztos hülye vagyok, mert hajbazer tudja. nem használja, de adblocker mellett is látja ezeket a köcsög reklámokat amiket a zenei ízlésének a megfigyelése miatt kap!

A Spotify családi előfizetés 7.99€/hó, és négyen használjuk, azaz fejenként 2€/hó. Ennyniért töltögessen, másolgasson szopikálon ilyesmivel az, akinek hét anyja van... Egy valamire való sörözőben egy korsó sört nem kapok ennyiért... (Jómagam minimum négy eszközön használom a spotify-t, azaz ha a te letöltögetős-másolgatós baromsága lenne, akkor négy helyre kéne másolgatni mindent _is_, plusz listákat gyártani, zenéket keresgélni, ami a korábban hallgatottak alapján tetszene,a zokat is letölteni, ha tényleg tetszik...)

Azt hogy neked fáj, hogy mások értelmesen használják a technika adta lehetőségeket, azt tudjuk - sajnálunk is emiatt picit - de ez van, mi így élünk, nem úgy, ahogy te a hülye fejedben elképzeled, hogy hogyan kéne. 

A Spotify családi előfizetés 7.99€/hó, és négyen használjuk, azaz fejenként 2€/hó.

Köszönjük az influenszerkedést, Mérnök Úr.

Azt hogy neked fáj, hogy mások értelmesen használják a technika adta lehetőségeket, azt tudjuk - sajnálunk is emiatt picit - de ez van, mi így élünk, nem úgy, ahogy te a hülye fejedben elképzeled, hogy hogyan kéne.

Attól még, hogy egy arrogáns multit támogatsz és neked ez kényelmes, nem biztos, hogy értelmes is, amit csinálsz. Csak e-kényelmeskedés, e-élvezkedés.

Tehát a cikk szerint Young tolta itt a cancel culture-t, hogy fenyegetéssel menesztetni akarta azt, aki nem tetszett neki, most meg a Spotify-t canceleztetné. Úgyhogy most van egy okom, hogy ne mondjam le a Premium előfizetésemet.

Egyebkent elgepeltek a hashtaget:

#cancerspotify

:)

A konkrét esettől függetlenül mindig is rühelltem az erőszakos zsaroló genyákat, örömmel látom, hogy ezúttal egy ilyen baromarcú pofára esett. Helyes. Ne engedjenek a zsarolásnak. (Tudom most -is- csak a $ döntött)