"Márki-Zay Péter ötmillió forinttal tartozik a Kontrának!"

Fórumok

Márki-Zay azt állítja, ő ugyan nem mondott olyat, hogy

  • megszüntetné a rezsicsökkentést,
  • beengedné az országba a migránsokat,
  • fizetőssé tenné az egészségügyet,
  • Indiába küldené műtétre a magyar embereket,
  • bezáratná a sürgősségi osztályokat és szülészeteket.

Az ellenzék kedvenc Mini Ferijének felajánlása csupán arra érvényes, ha valaki olyan állítást talál, ahol szóról szóra ezt mondja.

Van egy rossz hírünk: polgármester úr tartozik nekünk egy csomó pénzzel.

  • „Az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni”. 

Aki így beszél a rezsicsökkentésről, az bizony megszüntetné ezt a lépést.

  • „A nagyszámú, egy időben történő bevándorlás összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorol egy adott térség gazdasági fejlődésére."

Aki így beszél a migrációról, az bizony beengedné az illegális bevándorlókat.

  •  „Álszentség lenne azt mondani, hogy az egészségügy nem üzlet, nincs olyan, hogy ingyenes egészségügy, ez egy illúzió”.

Aki így beszél, az bizony fizetőssé tenné az egészségügyet.

  • „Vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, ami a zöldhályoghoz hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába”.

Aki így beszél, az bizony Indiába küldené a magyar betegeket.

  • „Igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban vagy akár falvakban élők közelében”.

Aki így beszél, az bizony be akarja zárni a sürgősségi osztályokat és szülészeteket!

Nincs szükség rosszindulatú belemagyarázásra ahhoz, hogy világos legyen: az ellenzéki miniszterelnök-jelölt őszintétlenül tette közzé felhívását. Elsunnyogná saját álláspontját, de az internet nem felejt.

Teljes cikk itt.

Hozzászólások

Kevesebb, de konkrétabb példa kellett volna, ebből így nem lesz lóvé, srácok. Ez ugyanolyan maszatolás, amit a másik oldalon is előadnak.

önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket => amerikai biztosító is azt mondja, hogy [...] menjen el Indiába => Aki így beszél, az bizony Indiába küldené a magyar betegeket.

cringe

Mi lenne, ha Magyarország miniszterelnök-jelöltje nem rébuszokban beszélne, nemlétező analógiákat erőltetne másik földrész országaival, hanem világosan közölné, hogy mit akar mondani, illetve tenni?

Ezt támogatnád? Igen / Nem

trey @ gépház

Ez egymillió. Mi van a többi 4 millióval? 

Megjegyzem vannak országok ahol az ilyen nárcisztikus magát néha Jézusnak, mesternek, máskor kapitánynak képzelő alakokat pszichiátria zárt osztályára szállítják mint ön és közveszélyes elmeháborodottat

de ez természetesen csak egy példázat és véletlenül sem vonatkozik aktuális személyre :-)

“Az ellenség keze betette a lábát”

nincs olyan, hogy ingyenes egészségügy, ez egy illúzió”. => fizetőssé tenné az egészségügyet.

Ingyen ebéd egészségügy nincs. Mindenki fizet érte közvetlenül (TB) és közvetve (keresztfinanszírozás máshonnan) is. Tessék, megspóroltam még egy miskát.

nárcisztikus magát néha Jézusnak, mesternek, máskor kapitánynak képzelő alakokat pszichiátria zárt osztályára szállítják mint ön és közveszélyes elmeháborodottat

Akinek nincsenek nárcisztikus hajlamai, az mi a faszt keres a miniszterelnökjelöltek között? Pályát tévesztett?

Hát, ráférne egy reform az oktatásügyre, ha a magyar nyelv értelmezésével ennyire hadilábon álló emberek kerülnek ki belőle... 

Trey meg megosztja, aztán mikor melegebb a helyzet, jön a "de hát, én csak idéztem, semmi közöm hozzá", ahogy szokott :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Talán olcsóbban megúsztak egy PR cikket a Telexen, mint amibe a londoni hakni terembélése került:

[...] Orbánék ész nélkül szórják a pénzt a lélegeztetőgép-beszerzésektől a stadionépítésen át a luxusjachtozásig.

Ez utóbbi abból a szempontból hatott egy kicsit visszásnak, hogy Márki-Zay fórumának egy London belvárosában álló kisebb palota adott otthont. A 116 Pall Mall névre hallgató, 1828-ban átadott épület luxus esküvő- és konferencia-helyszínként hirdeti magát a honlapján. Márki-Zayék a 116 Pall Mall egyik legnagyobb termét, a Carlton Roomot bérelték ki szerda estére, a fórum számára.

Bár a honlapon nincs feltüntetve, kis kutakodással több, rendezvényhelyszínek bérlésével foglalkozó honlapon megtalálható, hogy mennyiért lehet kibérelni ezt a termet. Az alapár egy estére 3000 angol font, azaz hozzávetőlegesen 1,3 millió forint.

Link:  https://telex.hu/valasztas-2022/2022/01/27/valasztas-2022-belfold-marki…

trey @ gépház

Hát, hogy 1,3M egy estére az azért nem kevés! Miközben itthon emberek éheznek!

ON: Ha a Telexnek kell magyaráznia Gagyás Tódi szavait, akkor komoly baj van! Immár két sajtóssal az oldalán sem tud érhetően, magyarul beszélni?

trey @ gépház

A csávó amikor sarokba szorítják, mindig ezt tolja. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)