Fox News: Magyarország kontra Soros Harc a civilizációért

Fórumok

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét (VIDEÓ)

A Fox News sztár-műsorvezetője a Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereiről szóló mozijában többek közt Orbán Viktorral is beszélget a magyar származású milliárdosról.

A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereit mutatja be Tucker Carlson a HírTV-n hamarosan megtekinthető új dokumentumfilmjében. Az amerikai Fox News sztár-műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől. Carlson tavaly nyári magyarországi látogatásán beszélt arról, hogy az amerikai társadalomban már jelentős károkat okozott a liberális érzékenyítés. 

Beszélgetés Boris Kálnoky újságíróval, az MCC Média Iskola vezetőjével.

https://nation.foxnews.com/watch/c6e6a029c83d1bcfb4bf96ff65b50a8e/

Itt nézheti meg Tucker Carlson filmjét Soros és a magyar kormány küzdelméről

Hozzászólások

Ez a Carlson mostanában annyit foglalkozik Magyarországgal, mintha fizetnének neki, annak ellenére, hogy azt sem tudja, hol van földrajzilag. De persze ezt még feltételezni is gonoszság. Abban az országban, ahol 100+ milliárd, és külön minisztérium jut propagandára, biztosan nem lehetséges...

Szerencsére.

Van egy tini lányom. Buzi. Szerinte. De eközben a barátnőivel faszt rajzol. Korosztálya lányai több, mint fele buzi. Legalábbis ezzel próbálják idegesíteni a szüleiket. Én erre az egészre buziviccekkel reagálok, mert szerintem nem buzi. Ha pedig az, leszarom kivel baszik. Nyáron még pasija is volt. Ilyen buzi az én lányom.

Mi anno Duran Duran-osok, Depeche Mode-sok vagy Cure-osok vagy George Michaelisták voltunk. Ők buzik. Megértem, olyan egyformák a lányok és a fiúk, hogy kb mindegy kivel baszik. 

ps.: kibaszott netflix, kibaszott progresszívek

5 évvel ezelőtt: egy felelős szülő lemondja a tv előfizetést a kommersz mocsok miatt és inkább előfizet a Netflixre helyette.

Ma: egy felelős szülő lemondja a Netflixet is és újra előveszi a torrent klienst meg egy jó otthoni nas-t, kiválogatja a normalitás határán belül levő tartalmakat maga, jó sokat mert ma elvárás a hatalmas választék és együtt filmezik a gyerekével, ha megengedi. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Engem nem tud szívatni.

A te lányod, te ismered. De pont ugyanezt mondaná egy olyan szülő is, akinek túljárnak az eszén. Nem lennél picit büszke rá azért? :)

 

Én nem szopattam volna azzal apámat, hogy leszopok valakit kibaszásból. Te igen? :P

Nem, ebben maximálisan egyetértünk. :D De egyikünk gyerekkorában sem volt politikai téma ilyen szinten mások magánélete. Előbb-utóbb minden fiatal generáció a szüleik agyára megy, a lányod lehet csak talált egy kreatív módot erre.

Előbb-utóbb minden fiatal generáció a szüleik agyára megy, a lányod lehet csak talált egy kreatív módot erre.

És pont ezért nem szabad bármiféle nemiséget megváltoztató dolgot engedni 18 év alatt.

Mert a tinédzser a lázadó korszakában kreatív módon a szülei agyára akar menni, de miután elmúlt 20, a saját lábára áll, önmaga ura lesz, kilép a dackorszakból, akkor már nem biztos, hogy úgy gondolja, hogy olyan jó móka volt hormonterápiával megváltoztatnia a külsejét, levágatnia a mellét, stb.

Pont ezért kellene jobban informálni őket, beszélni róla, stb... hogy pontosan tudja a szülő is, meg a gyerek is, hogy mi micsoda.

Ne TV-ből tudja meg pl. hogy van olyan, hogy homoszexuális, mikor magán már évek óta érzi hogy valami nem olyan, mint ahogy azt a szülei erőltetik. És fordítva is, hogy lehet biztos benne, hogy tényleg az, nem csak valami félinformációból kitalált dolog.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tele van az ország olyan ostoba szülőkkel, ahol ez otthon is tabutéma... olyankor tényleg az iskola az egyetlen hely úgy kicsit tanulni a világról ellenőrzött körülmények között. Vagy rábízhatod a gyerekekre, hogy egymás közötti félinformációkból rakják össze, hogy mi van... ami nem feltétlenül jobb, sőt.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A lányod szerencsére nem genetikai rendellenességel született.

Ennek az érintett körnek nehezen tudod megmagyarázni a törvény létjogosultságát.

De a kérdésedre a válasz: nincs értelme bemutatni egy olyan modellt, ami exportálhatatlan az USA-ba - mert az ország berendezkedése nem teszi lehetővé a hatalom olyan mértékű koncentrációját, mint amivel Orbánék rendelkeznek.

Ehhez az egész berendezkedést olyan mértékben kell egy potllitikai erő számára hajlítani, ami ott elképzelhetetlen.

Arra próbáltam utalni, hogy ahol 70% az elégedetlenek aránya, arra nem igazán mondhatjuk hogy működik.

De, én is köztük vagyok. A felsoroltak miért is nem érvek? De ok, tekintsünk el az általában felhozott dolgoktól, írok egyvalamit ami többek között az én érvem:

A Fidesz képtelen együtt dolgozni másokkal. Az nem politika, hogy azt csináljuk, ami mi akarunk, és mindenki másnak kuss van, nem léteznek. Sőt, ha nem értenek együtt velünk akkor nem magyarok, hazaárulók, stb. A politikának pont az ellenkezőjéről kellene szólni, arról hogy sokan, sokféleképpen gondoljuk a dolgokat, de egy közös cél érdekében dolgozunk azokért akik ránk húzták azt az X-et. Lehet fikázni az ellenzéket, van is rá indok, ott sem szentek ülnek, de legalább valamilyen minimális mértékben megpróbálnak összefogni és együtt dolgozni.

És akkor a fentiekből adódó megosztást, társadalmi ellenségeskedést, szociális feszültségeket nem is említettem.

Megint FAIL!

- Nem lehet együtt dolgozni azokkal, akik nem is akarnak.

- Nem lehet együtt dolgozni azokkal, akik csak azért ülnének le egy asztalhoz, hogy 5 perc múlva ráborítsák azt az ellenfelükre. 

- Nem lehet együtt dolgozni azokkal, akik nem ütik meg színvonalat és biciklitároló festegetésén kívül semmi másban nem kompetensek. 

Küldjünk az élet iskolájában tanult fórumpistikéket a paksi reaktorvezérlőkbe a partnerség jegyében! 
Ja vagy azt talán már mégsem!

“Az ellenség keze betette a lábát”

Nem lepődnék meg, ha Amerika következő elnöke Trump lenne.

Én meglepődnék. Trump még házon belül is megosztó, ha tippelnem kéne, ő inkább egy kingmaker lesz a következő körben, és egy visszafogottabb, kevésbé megosztó republikánus jelölt fogja behúzni az elnökséget, az ő támogatásával.

Aztán majd meglátjuk. :)

Azonos értékrend.

Pár dologban talán, de egyébként szöges ellentéte a kettő. Ott van pl. az állami egészségügy kérdése, Egy Fox News néző számára hazánk egy kommunista fertő e szempontból, ahol súlyosan megsértik a szabadságjogokat azzal, hogy kötelező befizetni a közösbe, ahelyett hogy mindenki magának fizetné az egészségügyi ellátást. Vagy akár a kötelező oltás/oltási igazolvány kérdése, az amerikai konzervatívok szószólói fellázadnának a magyar kormány ellen ez ügyben is. Vagy akár a 13. havi nyugdíj, vagy akár a csirkefarhát árának befagyasztása. Egy ottani konzervatívnak ezek mind-mind komcsi lépések.

Igen, tudom, hogy a közös gyűlölet (bevándorlók, melegek, más bőrszínűek/vallásúak, mindegy) is összeköti a világ konzervatív gondolkodóit, de a Fox News-os amerikainak a szabadságjog egy különleges valami. Amint veszélyben érzi ezen jogát, azonnal top1 prioritása lesz "megvédeni" valamilyen módon.

 a közös gyűlölet

mondod ezt abból az irányból ahol a jelszó a gyűlöljük a gyűlölködőnek bélyegzetteket, rekesszük ki, az élet minden területéről és zaklassuk haláluk után is(családtagjaikat stb.) azokat akik valami aktivisták altal helytelennek ítélt dolgot vélelmeztek h elkövetett.

**

szerintem nagyon más üzenet az, hogy helyben kell segíteni a rászorulókon vs gyűlölködés.

Nem az illegális bevándorlókat ítélik el, hanem a cselekményt amit elkövetnek. Az, hogy egyesek számára már az is gyűlölködés hogy nem akarod az élet tered megosztani valakivel más kérdés.

persze értem hogy a liberalis kurzus és az anarchista szolamok most epp egyező velemenyt tolnak; minek figyelbe venni a meglevo letezo torvenyeket stb..

Fantasztikus, mi mindenre jut magyar közpénzből! Na jó, mondjuk a tanárok fizetésére nem sok jut, de hát hol hoznak ők annyi hasznot, mint egy ilyen Tucker?!

Habony úr már szorgalmasan konzultál is Finkelstein úr szellemével, hogy ki legyen az új főellenség Soros után. Az IMF már lejárt lemez, az EU-ból amúgy is kiraknak minket, az "államadósság" egyrészt túl elvont fogalom, másrészt meg épp most nem lenne időszerű emlegetni... szóval még nincs döntés.