A Számlázz.hu csapata IT vezetőt és IT üzemeltetési vezetőt keres! (x)

Címkék

2021-ben talán már senkinek nem kell bemutatni a szolgáltatásunkat itthon, hiszen azt több mint 500 ezer cég és több mint 600 ezer felhasználó csatlakozása dicséri. Kellemes, támogató munkakörnyezetbe keresünk új munkatársakat csapatunk és szolgáltatásaink fejlesztésére. Ismerj meg minket és nézd meg nyitott pozícióinkat!

Hozzászólások

Erre jelentkezzen valaki, mert használom! :D

trey @ gépház

"

  • Szilícium-völgyi hangulatban dolgozhass a Graphisoft Parkban.

"

 

Az milyen?

Jó.

Azt nem tudom, hogy a Szilícium-völgy hangulata milyen, de a Graphisoft park fasza. Leszámítva a távolságot a lakásunktól, a legjobb munkakörnyezet volt, ahol eddig megfordultam. A park kellemes, az irodaépületek nagy része elég jó, nyáron ki lehet sétálni sült halat enni a partra, stb.

A helyzet az, hogy EU-s, főleg német, cégekről rémlik, hogy van sör a büfében. Ebben az is bennevan, hogy a népek tudják, hogy nem májátültetésre gyúrnak, hanem kúltúráltan fogyasztanak,legalábbis az ebédhez. Azt is gyanítom, hogy nem a 10%-os belgákkal van feltöltve a pult. :) Abban a fertőben még 1 pohár sörrel vezetni is lehet, valszin 1 korsóval is még épphogy, szóval a kiindulópont, hogy a kedves felhasználó általában észnél lesz.

Az amcsi sörről az rémlett, hogy 2-3%-os alkoholos, de rákeresve pl. a Bud-ra az 5%-os, és általában ezt találtam a többiről. Vannak light sörök, kisebb alkohol tartalommal, de az is inkább a 2-4%-os körben: https://homebrewacademy.com/beer-alcohol-content-list/

Nagy Bajorországban úgy 2000-2004 tájékán egy nagy gépipari-forgácsoló beszállító cégnél is tele volt a trink automata mindenféle jó sörrel. Aztán az egyik reggel a két egymást váltó targoncás a másikat gázolta halálra a céges parkolóban, mert műszakban bebaszott, mint az állat. Na utána Karamalz volt, ami a sörre emlékezetett.

Munka helyen semekkora mértékben nincs létjogosultsága semmilyen alkohol tartalmú terméknek! Szerintem. 

aztarohadt...munkavédelmi oktató mondta ha valami forog vagy visz valamit, ott meglehet sérülni.
anno gyakorlaton voltam forgácsoló műhelyben, a lakatos szaki full másnaposan kezdte szabályozni a köszörűt. csak az meg szépen felrobbant.
szerencséje hogy oldalt állt (ahogy az a nagykönyvben meg van írva) mert az acél védő burkolat az úgy nézett ki mint a popcornos zacsi...de még a háta mögötti acél ajtóba is jutott pár darab.

azért vannak szintek. Volt úgy hogy engem a főnök hívott meg unikumra.

Meg van egy olyan érzésem hogy ha minden nap elázva mennék be dolgozni még akkor se szólnának rám. Volt úgy hogy maradék pezsit iszogattam egész nap és csak kértek belőle mások is.

Ámítástechnikában máshogy bánnak a munkavállalókkal mint pölö a targisokkal.

GPLv3-as hozzászólás.

vezetot nem erre specializalodott fejvadaszokkal szoktak kerestetni?

Szerkesztve: 2022. 01. 24., h – 13:06

Rég néztem rá a cég pénzügyi teljesítményére. Not bad. Megérte nekik mindent visszatolni évekig. Alakulhatott volna szarul is, ha megjelenik egy ügyesebb, okosabb. Nem bírt. Számokból azt látom, mintha készülne az exit. Talán elsőnek a tőzsde? E&Y sem lehet véletlen, az iroda helyszíne sem.

Külföldi terjeszkedést ebben a témában szerény ismereteim alapján nehezen tudom elképzelni. 

500.000 user 1.500.000 árbevétel.

1 user érték 3 huf? :) Azt hittem többet érsz. :P

Ez alapján idén megemelném a helyükbe évi 1.000 huf-ra díjat. Vagy kevesebbre. Első körben a  fizetést kell megszoknia a usernek. Másodikban majd az árakat. :)

es csak bonyolodik.

De mekkora ertek latni mar egy ceg ki es bejovo szamlait, valamint kapcsolati halojat.

Konkretan szinte barmelyik ceget ki lehetne nyirni, ha ismerned a ki es bejovo szamlait evekre visszamenoleg.

Bazi nagy erteken ulnek.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Hát tényleg elférne oda egy olyan vezető aki rendet pakol, mert egy január elsején felfedezett és bejelentett autoKATA-s hibát azóta sem javítottak.

Január elesején megpróbáltam a KATA-m típusát (fő/mellékállás) megváltoztatni, akkor már 500-as hibát dobált. Jeleztem a hibát azonnal, de heteken keresztül nem oldották meg a gondot, arra hivatkozva, hogy 2022-ben más űrlapot kell kitölteniuk. Pedig gondolom, hogy az évváltás senkit sem ér meglepetésként :)

Január 19-én meguntam, kézzel váltottam a leírásuk alapján. Nyilván nem volt óriási meló, 3 perc, de végülis pont emiatt vagyok előfizető, hogy ne kézzel kelljen ezeket csinálnom.

Utánanéztem a dolognak, köszi az infót mégegyszer! 

Sajnálom, hogy belefutottál ebbe és teljesen igazad van.

Januárban rengeteg nyomtavány "frissül" hirtelen, ez lehet a könyvelők egyik rémálma, és mostmár azoké is, akik próbálnak ezen a területen digitalizálni, automatizálni. Ilyenkor pár hetünk van, hogy reagáljunk mindegyikre. Egy változásbejelentő keveseket érint (erre van egy egy egyszerű workaround egyébként), ezért ez alacsonyabb priorotásba kerül. 

Az 500-as hiba nem megmagyarázható. Bocsánat!

Az autokata ügyfélszolgálata minden ilyen esetet egyedileg kezel és segítenek a nyomtatány kitöltésében. Ők nem reagáltak neked?

Nem rég, mikor váltottam az 'asztali' számlázóról megnéztem ezt és a b-vel kezdődő konkurenciát is. Felület használhatóság, api bekötés körüli nyűgök. Az ár nem volt szempont. Magasan győzött a b-vel kezdődő.

Billingo? En azert *nem* valasztottam oket, mert folyamatosan spameltek tobb email cimemet is, pedig elotte semmi kozom nem volt hozzajuk.

Meg sikerult 5 tovabbi ceget lebeszelnem roluk:)

Ahh, utalom a spamet...

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

nekem az idetlen logojuk/figurajuk nem tetszik :)

a szamlazzhuban meg az eroszakos felugro hulyesegeik, mar 25x megkerdezett akarok-e uj szamlakepet, meg ajanlanam-e masnak etc, pedig nem is a free-t hasznalom. rohadt idegesito amikor epp szamlazok es kozbe ilyen random szarokat kell bezarogatni

Szerkesztve: 2022. 01. 27., cs – 10:05

Sziasztok!

Elnézést, nem mutatkoztam be eddig. Salamon Éva vagyok, a Számlázz.hu marketing vezetője, INteRNeTTonál kezdtem, aztán pár kitérő után jött egy nagy szerelem, az Interware a szerverteremnyitásokkal, szerverteremtúrákkal, rendszergazda kocsmákkal és a CERNi kirándulásszervezéssel. Tanácsadóként rengeteg izgalmas projektben vetten részt, pl. DoclerWeb, Rackforest. És most a Számlázz.hu. Ha bárkinek bármi kérdése van, írjatok, keressetek.

A Számlázz.hu  (fent volt erről pár szó) nem áll exit előtt, erős tulajdonosi-, pénzügyi háttérrel rendelkezik. 

Nem lesz változás a free csomagok árában sem, :) tehát marad. És kevesebb szolgáltatás sem lesz benne. Ellenkezőleg!

A Billingo, mint versenytárs figyelemreméltó és szép sikereket értek el. Én örülök annak, hogy minket több, mint félmillió vállalkozás választott, és ez a szám minden nappal _jelentősen_ nő. Tudom, hogy ez nem véletlen. :)

Évi

Ilyen bátor kijelentések elhangzása után szokta másnap reggel a hírekből megtudni a munkavállaló h. 7:30-kor csődbement a munkaadója, és lehet izgulni megkapják-e a tárgyhavi fizetésüket. Vagy a nagy kirúgási hullám előtti napon a hr vezető még derűsen poénkodik a melósoknak körbeküldött levélben, milyen fasza a cég előző negyedéves eredménye. Aztán másnap reggel a főnök behív mindenkit, h leépítés ki vagytok rúgva.

Nem konkrétan ide, csak úgy általában a messziről jött ember azt mond amit a (saját önös)érdeke diktál. Mégha a tulajdonos is az, és az anyja életére megesküszik a melósok színe előtt előző nap hogy minden a legnagyobb rendben.

De tényleg csak off.