Márki-Zaynak két feltétele volt ... a főnök egyiket sem engedélyezte ...

Fórumok

Márki-Zay, amikor megnyerte a miniszterelnök-jelölti bohóckodó showt, olyan erősnek hitte magát, hogy mindjárt két követeléssel is előállt:

  • 7. frakció
  • három cigányember az összellenzéki listán
A dolgok jelenlegi állása szerint Ferenc egyiket sem hagyta jóvá számára ... PS: nyomós kérdés, hogy MZP miért listázza az embereket cigány/nem cigány stb. szempontból ...

Hozzászólások

Ez az erősen debil kampánytéma minősíti a posztolót is. Most látom hogy trey post, akkor mégsem.

A dolgok jelenlegi állása szerint Ferenc egyiket sem hagyta jóvá számára ... PS: nyomós kérdés, hogy MZP miért listázza az embereket cigány/nem cigány stb. szempontból ...

Nyomhatnál valami forrást a megdönthetetlen bizonyítékokkal, mert addig mindez csak a pártközponti elvtársok propagandájának a fossása!

 

szerk: Abban azért nem lehetsz teljesen biztos, hogy a DK a legerősebb tényező. Majd a választások derül ki, hogy merre tovább (ha lesz értelme). Jelenleg még nincs értelme posztokat osztogatni, és ezen  az elnemhanyagolható apróságon léptek át MZP-ék is.

Mi lenne - ha már belefolysz politikai flame-be -, ha legalább a saját házad táján történt eseményekkel tisztában lennél?

Márki-Zay szerint már jelezték neki "emelt hangon" és hivatalosan is, nem akarnak hetedik frakciót

„Én mindent el tudok engedni" – reagált a baloldal miniszterelnök-jelöltje. 

Szerinted itt mit történhetett? :D :D :D

Elengedte :D :D :D Miután leszóltak neki, hogy hol a helye.

trey @ gépház

Ne vezessen félre, hogy Jakab mondta, Jakab száján keresztül is Feri beszél. Meg is kapta a parlamentben, hogy Gyurcsány bohóca, még a bohócot is kiosztották neki (mellé is ült a székének, annyira felhúzta magát rajta). :D

Komolyan érdemes megnézni, én ha szomorú vagyok, elő szoktam venni, felvidít:

Mint egy igazi bohóc: Jakab Péter a széke mellé esett a Parlamentben – Videó

Tállai András úgy kihozta a sodrából Jakab Pétert, hogy még a helyére sem volt képes visszaülni

trey @ gépház

Tállairól tudnék cifra sztorikat írni, konkrétan az én választókerületem képviselője, de fideszhímtagon lógó fanatikusok úgy sem hatódnak meg.

2010-ben történt az eset, hogy elmentem a képviselői fogadóirodába, érdeklődni a beadási határidő után hirtelen visszavont BNP pályazatokkal kapcsolatban. (Ez volt az amit Ángyán is feszegetett sokáig, ahol visszavonták a pályázatot és kiadták haveroknak a földeket 10 évre indoklás nélkül, míg a helyiek nem kaptak semmit). Az akkor még csak "képviselő úr" nem jelent meg saját fogadóóráján, előzetes bejelentkezés ellenére sem. Aztán miután meguntam a várakozást elballagtam a NAV irodába egy 0-ás igazolásért. A mezőkövesdi NAV iroda az polgármesteri hivatal dísztermének szomszéd ajtaja a emeleten, ahol a haverokkal Tállai épen partizott. Megláttam Tállait mondom neki, most voltam a fogadóóráján de sehol senki. Tállai elég kapatos volt már akkor. Közben jött egy melós is valami NAV ügyet intézni, melós ruhában. Tállai zokon vette, hogy odamenetem hozzá, és mondtam neki hogy vártam de hiába. Tállai Mezőkovesd expolgija azonnal küldte a fullajtárjait, hogy rakjanak ki minket az épületből. Aztán kijött a NAV irodából egy dolgozó, aki elmondta nekik hogy félfogadásiidő van a NAV-nál. Elég vicces helyzet volt. Utána még vagy 10 alkalommal jelentkeztem be fogadóórájára, de soha nem jött el. Feljelentettem a kormányhivatlnál amit persze elutasítottak. De mókás volt az ürge arca, amikor bementem a partijára. Jah és miután NAV vezető lett, kaptam is adóellenőrzést amolyan nagyonalaposat, ahol előkerült a 3574Ft TB túlfizetés, de hát az csak véletlen egybeesés. :) Minden esetre egy igazi Kósával vetekedő IQ-jú fidesznyik az ürge.

tl;dr

Itt most nem Tállairól van szó, de ... lássuk be, ez az "és Önnek karácsonyra megérkezett a bohóóóóóóc" :D :D :D zseniális trollkodás volt. Ilyenekért nézem a parlamenti felszólalásokat. Meg Feri italos stand-upjaiért.

trey @ gépház

Tehát, elbohóckodod a dolgot, csak hogy ne kelljen válaszolni? Nem baj, ezeket a kommenteket is megőrzi az internet :D

Nem, nem a Feri szólt le, aki a legnagyobb támogatottsággal bíró párt vezetője. Nem, nem ő volt. Ti valóságtagadásban éltek. Vagy amit még el tudok képzelni - és nem is kell nagy képzelőerő hozzá - MZP az ATV-ben is csak hazudozott. Ez sem túl jó forgatókönyv :D

trey @ gépház

 a Feri szólt le, aki a legnagyobb támogatottsággal bíró párt vezetője.

Nem tudom, hogy hány képviselője lesz a DK-nak, szvsz nem annyi aennyit megelőlegezel nekik. No para! Amúgy itt az idő témát váltani: a pártközpontban már bangónéznak! 

Jöhet a szavazás, hogy vissza kell e adni vagy sem?

Nem tudok róla semmit

Információtorlódás történt? Na akkor elárulom: Az IM 2. legfontosabb embere korrupt, a nyomozók szerint:

2018. május 22-én 5 000 000 forint,
2018. augusztus 13-án 2 500 000 forint,
2018. december 5-én 2 500 000 forint,
2019. január 30-án 2 500 000 forint,
2019. március 1-én 2 500 000 forint,
2019. szeptember 23-ám 2 500 000 forint,
2019. november 20-án 2 000 000 forint,
2019. december 4-én 2 500 000 forint,
2020. január elején 5 000 000 forint,
2020. február 11-én 5 000 000 forint,
2020. március 27-én 3 000 000 forint,
2020. június 16-án 5 000 000 forint,
2020. augusztus 11-én 3 000 000 forint,
2020. október 1-én 3 000 000 forint,
2020. november 5-én 3 000 000 forint,
2021. február 4-én 3 000 000 forint,
2021. március 10-én 3 000 000 forint,
2021. április 15-én 3 000 000 forint,
2021. május hónapban 3 000 000 forint,
2021. június 2-án 3 000 000 forint,
2021. július 13-án 3 000 000 forint kenőpénzt vett át nyomozati iratok szerint. Ő az aki a Pegazus lehallgatásokat jóváhagyta.

Valószínűleg már korábban lebukott. Megtartották cserébe be kellett vállalnia a Pegazust. Most meg bebuktatták. Szerintem pont annyira van itt látnivaló, mint az MSZP-s néninél. Semennyire. Kilökte magából a szervezet. Mindkettőt. A speciális esetből levonni az igaz állítást az általánosra, nem okos dolog. Fordítva kell ezt csinálni.

Érdekes a szappanopera mai része: ahol a kékkupakos pronléma merült fel a BUSZ sáv használatával kapcsolatban a Villányi úton "egy jó képességű rendőr megállította, és baszakodott"

Érdekes hogy a királyi TV minden nap hosszú percekig foglalkozik Karácsony BUSZ sávos lekanyarodásával, erre meg szót sem ejtenek.

Megjegyzem a mai részben feltűnik Tóni és Barbara neve is megint. :)

Ennyit sikerült az uram-bátyámra?

Nincs miről beszélni. Pártunk és kormányunk megfeszített munkával felszámolta az uram-bátyám mechanizmusokat. Nem volt egyszerű az elmúlt 4+12 év, de megérte! Megérte, mert ma már mindenki nemétől, szexuális orientációjától, származásától, kapcsolatrendszertől függetlenül azonos eséllyel indul bármilyen állami poziciióért.

Ma már az egyszerű homoszexuálisból lehet EP képviselő, fiatal fiúgyermekért rajongó diplomatából nagykövet, leszbikus fiatalasszonyból miniszter, idiótából a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke, nárcisztikus idegbetegből országgyűlés elnöke, egykori kommunista bolondból az MNB elnöke, urizáló kleptomániásból Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, unatkozó snob anyukából köztársasági elnök.

Áve Viktor.

Valóságtagadáshoz, bár tudom hogy tudod.

Neked is egy hipotézised van, egy spekulációd a témában, ami vagy az igazság vagy nem. Ha valaki ellentétes hipotézist vet fel az valóságtagadás? De hisz te sem tudod mi a valóság, hiszen csak egy hipotézised van (ami akár igaz is lehet), így hát elég erős vád az, hogy valaki valóságtagadó, mert nem azt a hipotézist osztja mint te.

Felesleges körök elkerülése miatt:

  1. én így szóltam te, legyszives így válaszolj, ne pedig így, hogy ti
  2. nincs seggfájásom
  3. témához ennyit akartam megjegyezni, nem többet
  4. a szememben nem különb egyik a másiktól amúgy

Nem követem ilyen szinten az aktuál belpolitikát, nem láttam azt a nyilatkozatot amikor azt mondta szóltak neki, bár azt sem amikor mondta hogy miket akar (a 2 pontra gondolok amit felhoztál). Szóval nem tudom. De adok egy hipotézist, az itt olvasottak alapján: 

az ellenzéki összefogás 6 párti összefogás, azaz van 6 pártvezér/vezetőség (nyilván nem egyforma érdekérvényesítéssel), akiknek úgy gondolom nem érdeke, hogy legyen egy 7. frakció, mert minek? az az ő frakciójukat gyengítené, nem? Szóltak neki hogy felejtős a 7. frakció ötlete, simán életszerű, hogy a 6 közül többen, vagy mind ellene volt.

a másik pont a cigány jelöltes? hasonló, mint a fenti, nem tudom miért nem érdekük amúgy a cigány jelölt, a fidesznek is van díszcigánya, botorság lenne küzdelem nélkül átengedni a cigány szavazókat. Ebben amúgy sokkal profibb a Fidesz. Stabilan hozza a saját tábort, de minden rétegben próbál azért szeletelni, ahol az ellenzék van fölényben. Gattyán is ilyen, szerintem egyértelmű, hogy annyi a küldetése, hogy a fiatal szavazórétegben húzzon le 2-3 %-ot az ellenzéki összefogásról. Simán lehet, hogy azon fog múlni a végeredmény. Zseniálisan csinálják. Ezen a téren is rettentően amatőrnek tűnik eddig az ellenzéki összefogás.

Nem mondom hogy ez a valóság, de szerintem életszerű hipotézis.

Nem, nem így történt, nem állítottam ilyet, nem voltam ott. Azt állítom, hogy az a hipotézisem, hogy ez történhetett. 

Nem tudhatjuk, hogy szarba se veszik-e az embert, akár az is lehet, nem igazán van összhang, az biztos. Eddig egy amatőr társulat amit előadnak, nem erre számítottam. Nem lehet tudni milyen sikerű miniszterelnök lenne belőle, jelenlegi állás szerint nem is fogjuk megtudni.

Jöhet minden!

PS: az ilyen tyúkperek, ahol a helyreigazítás azért megy, mert az egyébként felfüggesztett (miért is?) ügyvéd számokkal zsonglőrködik, meg dátumokkal, marha röhejesek. Főleg, hogy ez nem tisztázza az érintettet, de úgy tűnik, hogy igen.

trey @ gépház

Nem vagyok biztos benne. FYI: az illető fel van függesztve, mert költségvetési csalás miatt per folyik ellene. Értem a helyreigazítási tyúkpert, de ez tipikusan a red herring-ezés.

Lazán kapcsolódik (ez még pluszban a korábbi ügyéhez, ami folyamatban van):

Költségvetési csalás gyanújával nyomoz a NAV Kész Zoltán 2015-ös kampányával összefüggésben

[...]

Költségvetési csalás megalapozott gyanújával nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Márki-Zay Péter jobbkeze, Kész Zoltán 2015-ös veszprémi időközi kampányával összefüggésben – tudta meg a PestiSrácok.hu. Azután, hogy a veszprémi 1-es választókerület megválasztott országgyűlési képviselőjét, Navracsics Tibort az Európai Bizottság biztosának nevezték ki, időközi választást írtak ki, amit a több ellenzéki párt támogatásával, ám függetlenként indult angoltanár, a szélsőségesen piacpárti Kész Zoltán nyert meg. A kampányt a baloldal szombathelyi fenegyereke, Czeglédy Csaba irányította.

trey @ gépház

Mint megannyi maffiaper, ahol mindenki tudta, hogy az illető sáros, csak a nem tudták bizonyítani?

Mégis miféle informácuiója lehet a "mindenkinek" az adott ügyről. Csak az amit a PestiSrácok nevű +szakértőcsapat+ megír!? Maradjunk annyiban, hogy a legautentikusabb támaszpont majd a jogerős végzés lesz, és az a sáros akit a bíró sárosnak mond ki.

trey, hatha megerted, egy group helyett sudot kapott.

7. frakcio = veto jog

amit kapott pedig ha nincs egyetertes a 6 part kozott, akkor mzp dont. ergo ha valamit akar lebeszeli karacsonnyal, es a tobbi 5 vetozhat/mondhat barmit, az lesz amit mzp akar.

sztm ezzel zarhatod is a threadet, mert bar mast de tobbet kapott mint kert.

> MZP miért listázza az embereket cigány/nem cigány stb. szempontból

Segítek: ha egy állítólagos diszkriminatív szituációt orvosolni akarunk, akkor a hátrányos helyzetű csoportnak muszáj magát néven neveznie. Ez lehet cigány, nő, vagy épp a spagettiszörnyegyház hívője. Ilyen esetben ez nem szitokszó.

Én egyik oldal se vagyok, mert nem otthon élek. Amit írtam, az egy objektív dolog. Ha pl. egy cégben javítani kell a nők arányán, akkor muszáj bekategorizálni, hogy ki nő. Manapság a PC kultúrában csak az a különbség, hogy nem ránézésre mondod meg, hanem megkérdezed, hogy ő minek érzi magát. Angliában pl. orvosi papírokon bekérik, milyen rassz vagy. Nincs evvel önmagában semmi gond, ha nem negatív diszkriminációra használják. Ha tényleg szó szerinti listázás lenne, ahogy írtad, az valszeg kimerít pár privacy-jellegű szabálysértést, de egyelőre nem tudom, hogy MZP ezt csinálja-e.

Látom pénteken feleltetés volt, jól felmondtad a házi feladatot. Büszke vagy magadra hogy sikerült megtanulni?

Megint sikerült belerúgnia valakikbe:

Márki-Zay videója alapján elég nyilvánvaló, hogy

A BALOLDALI POLITIKUS KIREKESZTŐ ÉS DISZKRIMINATÍV MÓDON HASZNÁLTA A „FOGYATÉKOS" JELZŐT.

A témával kapcsolatosan az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) közösségi oldalán közleményt fogalmazott meg.

A közleményben az áll: a fogyatékosság kifejezés negatív jelzőként való használata sértő, megalázó és súlyosan kirekesztő a fogyatékossággal élő emberek, családtagjaik és segítőik számára.

Évtizedek fáradságos munkáját képes lerombolni egy közszereplő, jelesül egy miniszterelnök-jelölt, aki többszázezrekhez eljutó nyilatkozatában a fogyatékosságot ellenfelei szellemi képességeinek meghatározására, lekicsinylésére használja – emelte ki az érdekvédelmi szervezet.

Hozzátették: Magyarországon fogyatékossággal élő emberek tízezrei évtizedek óta küzdenek azért, hogy a társadalom megismerje és elfogadja, hogy mindannyian értékes tagjai vagyunk a közösségnek.

A politikai küzdelmekben tett átgondolatlan nyilatkozatok a mindennapi életben súlyos következményekkel járnak, amelyeket a fogyatékossággal élő emberek és szervezeteik a maguk nehezen hallható hangjával kevéssé tudnak ellensúlyozni – hangsúlyozta az ÉFOÉSZ.

Megbélyegzés helyett programokat várunk, amelyek segítenek a közösség egyenrangú tagjaiként élni – hangsúlyozta az ÉFOÉSZ.

trey @ gépház