A választott ...

... A 610 lóerős, V10 -es motor pedig, 2,8 másodperc alatt katapultálja lovasát 100 km/h -ra ...
Kapcsolódó szavazás: Ha lenne két köröm a Hungaroringen, azt a .... -cal/-val/-vel/-sal/-sel tenném meg

Hozzászólások

Ennyi pénzér már valami rendes autót vezetnék inkább :-)!

Annyira lent ülsz, h arasznyira van az üleped az aszfalttól. Ebben a pozícióban már 100km/h is elviselhetetlen lehet annak, aki nincs hozzászokva! Vannak akik ilyennel közlekednek. Hát megnyugtató érzés lehet, h amikor kinézel az ablakon egy átlagos SUV tengelyét látod szemmagasságban :-Z Vagy egy óvvatlan kankutya esetleg bebrunyál a nyitott ablakon amíg a pirosnál álldogálsz :-D

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

És valami egyenes szakaszon engednek is padlózni?

Majd kiderül. Néztem egy videót, ahol a csávó Ferrarival ment, de nem merte nyomni, az instruktor meg bíztatta, hogy szúrja neki bátran, majd az elektronika megfogja 🤣🤣🤣

Egy padló célegyenest azért megpróbálnék ...

trey @ gépház

fordultam már rá úgy hogy négy kerékkel mentem ki a rázókövön :D
azt nézd, hogy mennyivel mész a végén (160), honnan kezdesz fékezni, mennyivel tudod bevenni az egyes és kettes kanyart (70). meg hogy a négyesbe mennyivel mész bele, kell-e fékezni (nekem elég a gázt elvenni) :)

nincs aláírásom

A jelenlegi tervem egy Dodge Challenger következőnek. De most kíváncsiságból elkezdtem nézegetni, mennyire válna be hétköznapi autónak a Huracán. A 2 ülés az egy adottság (és így még fagyizni se tudunk elmenni :D), és pl. hiányzik belőle a távolságtartó tempomat. A fogyasztása városban 17.8, kint 9.4, ami azért nem a világ vége, inkább a szervizköltség meg a biztosítás lenne rá drága. Méretre kisebb, mint a mostani autóm, szóval a parkolás se lenne gond. Nekem sokkal jobban tetszik, mint egy Rolls Royce, és még olcsóbb is. Az ovinkba valaki járt egy időben Wraith-szel. Ha már van, használni is kell, nem? :) De szerintem várok még vele, majd ha öregebb leszek :).

Én a Lambót a motorom mellé venném, ami szintén élményjármű. 2,5 éves, most fordult bele a 2000 km-be. Évi 2-3 alkalommal veszem elő. És leszarom, hogy gazdaságos-e.

Nem a Lambóval akarnék dolgozni járni, hiszen nagyrészt gyalog járok dolgozni.

Ez egy gyerekkori álom kb. amit az ember vagy megvalósít, vagy nem. Majd meglátjuk. Bár magamat ismerve ... :D

trey @ gépház

Én azon kezdtem gondolkodni, hogy akinek itt Svájcban saját lakása van (és ugyanúgy kiad havi X összeget, csak nem a tulajnak, hanem adóként), az miért választ lakást luxusautó helyett? :) Ugyanúgy áll benne egy csomó pénz kihasználatlanul, a housing bubble-t leszámítva amortizálódik mindkettő.

1, a lakashoz sokkal tobb penz kell hacsak nem keresel nagyon nagyon jol, mert a 20% keves lesz, legalabbis felenk, ahol 2M+ egy ingatlan.

2, a sajat lakas koltsege szinte semmi havonta (nekunk kb harmada-otode lenne, mint az albi), 35% torzstoketorlesztes utan mar csak kamatot fizetsz, amit meg le tudsz irni az adodbol. a hitel is leirhato a vagyonadodbol. ezt a cashflowt be tudod fektetni. mondjuk legyen evi 50k az albid es 10k a torleszto, az 10 ev alatt 400k tozsdere, amin 10 ev alatt keresel mondjuk ~50%-ot, az mar 600k. csak ebbol.
 

3, nem vagy kiteve a tozsde szeszejeinek (lasd YTD S&P500 -5%). en nem hiszem hogy a housing az bubble itt, siman ez lesz sokaig. nincs oka pukkanni, amikor igy sincs ingatlan.