Lehet kéretlen telefonhívásokkal zaklatni bárkit!?

Ma felhívott egy nő, engem keresett név szerint. Azt mondja, hogy a Fidesz irodából hív.

Mondom és mi a f@szt akarsz!?

Csak szeretné megkérdezni hogy vagyok a COVID járványban?

Honnan szedted elő a telefonszámot, és honnan tudod hogy az enyém!? Mi a személyes adataim kezelésének alapja?

Hát, így meg úgy, meg amúgy... Frissíteni kell a Kubaszov listát... Mellékesen áruljam el, hogy Fityeszre fogok e szavazni!?

Mondom persze csakis arra.

Ez milyen adatkezelés, és honnan szedik ezeket az adatokat elő? És miért csak a Fityesz hívogat, és miért nem Soros Gyuri Bácsi!?

Már a bírkamaentre is hívoggatak, és akkor még nagyon türelmes voltam. Illedelmesen kértem akkor, hogy töröljenek minden nyilvántartásból. Nem tették meg. Most már bunkó paraszt vagyok, ha hívnak.

Hozzászólások

Ilyen nekem is volt. Sosem volt nevemen telefon, mindig mas nevere kotottem a szerzodest. A kamu nevet nem engedtem bekeruljon semmilyen keresobe/telefonkonyvbe es csak szerzodeskoteskor hasznaltam. Vodafone amugy a ceg. Amikor fidesz keresett, akkor a kamunevet kereste. Tehat a vodafone cuccai kozott tutira tudnak keresni.

Kérhetem szájbarágósabban? Más köt szerződést az én nevemre? Ez nem az előbbi, hanem egy másik szcenárió - amit szintén nem értek teljesen!

Tehát:

Szcenárió 1:  "mindig mas nevere kotottem a szerzodest"

Szcenárió 2: "Megkersz vkit, hogy kosse meg helyetted"

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2021. 12. 04., szo – 21:01

Egy hölgy ismerősömet is felhívták, akinek elég jó beszélőkéje van. A szituáció egy olyan fordulatot vett, hogy az illető hölgy ilyen panasznapra vette a dolgot, és vagy 10 elintézendő dolgot vágott a kerületi Fidesz irodából jelentkezőhöz, akit nem engedett el a telefonnal, hanem végén neki adtak meg különböző telefonszámokat, meg tettek ígérvényeket az ügyek intézésére vonatkozóan  - persze nincsenek illúziók, csak így picit poénos a dolog.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Engem ketszer probaltak hivni a +36 1 454 7432-rol, eloszor nagyon rossz idopontban probalkozott, szoval amikor bemondta, h Fidesz, lenyomtam. Par nappal kesobb mar megkerdeztem, hogy megis honnan van meg nekik a szamom, pontosan nem tudta, de hogy szoktak mindenfele felmereseket kesziteni, ahol elkerik. Nem hiszem, hogy megadtam volna ilyen celra, de megegyeztunk benne, hogy kihuz a listajarol. Azota nem hivtak.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Kár, hogy engem nem hívnak ilyen nők. Tuti elkezdenék vele telefonszexelni.
Kíváncsi vagyok mit lépne rá! :D

Lehet, hogy a személye Tyler Durden-öd Fidesz rajongó?

ahelyett hogy kib*natok a rendszerrel, es tettetnetek hogy nagy fideszes szavazok vagytok! :DD

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2021. 12. 05., v – 13:43

data subject access request 

ha válaszolnak akk indítványozd az összes adatod törlését 

ha nem válaszolnak akk eszkalálj 

nem szóban hanem írásban

szívesen 

engem a monumentumtól hívtak. megmondtam, hogy ősfradistaként mocskos lilákkal nem foglalkozom

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Szerkesztve: 2021. 12. 05., v – 20:40

ebben csak az az új, hogy név szerint keresnek.

eddig majdnem minden általam kezelt e-mail címre érkezett a oltasinfo@neak.gov.hu-rol email, hogy oltassam be magam harmadszorra is. sőt olyan címre, ami csak azért van, hogy egy adott mobilnak legyen hova mentenie, és soha sehol nem lett regisztrálva, a telefon tulajának nevére érkezett spam erről a címről.

innen elég nyilvánvaló, hogy valamiképp a telefont, a g-mailes címet és a személyt összekötötték, miközben a tulaj sem ismeri az e-mail címet.

az oltási regisztráció most nyer értelmet. csak adatgyűjtés a kubatov listához.
meg a kémkedés a mezei polgárok után..

más
vajon aki még nem lett beoltva, az megkaphatja-e egyből a 3. oltást :)) csak hogy ne keljen annyit rohangálni fel s alá?