Felesleges kupon felajánlás

Elnézést kérek a posztom miatt, és kellemetlen is ez nekem, de bízom közösségünk erejében. Sajnos nekem nincs emag kuponom és a lejárat közeledtével hátha lesz olyan aki nem szeretné azt már felhasználni.

 

Ha van felesleges EMAG-os kuponod és inkább el ajándékoznád, jótékonykodnál azt nagyon megköszönném.

(ingyenes vásárlási kupon amit emailben küldtek a korábbi vásárlóiknak)

Privát címem, amire elküldheted: robithunder@citromail.hu

Köszönöm, hogy elolvastad. Hálásan köszönöm a segítséget.

 

Kellemes Ünnepeket kívánok

 

 

Eddigi Köszönet: Béres Attilának, Tom felhasználónak

 

SZERK: GYEREKEKNEK LENNE BELŐLE CSOMAG. NEM KUPONT KAPNÁNAK. EGY KISORSOLT, KIVÁLASZTOTT ÓVODA VINNÉM.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 15:25

Küldtem e-mailt, én egy fillért sem költök többet ezeknél a csalóknál. Egészségedre, ha működik.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

  • Kizárólag a weboldalon tudom felhasználni a kódot? 
  • saját felhasználói fiókot kell használnod a rendeléshez mivel az utalványok egyediek és a fiókokhoz kapcsolódnak, így ezeket senki más nem használhatja rajtad kívül.

3., Rakj kosaradba mindent, amire csak szükséged van, és miután meggyőződtél arról, hogy vásárlásod eléri a 10.000 Ft-os értéket, a Kosárban jelöld ki a kapott utalványt.

 

 

Én nem magamnak vásárolnék. Úgy vagyok vele a jó isten ennyit adott ennyi van. De mivel újdonsült apuka leszek láttam, hogy sok nehezebb helyzetben lévő gyermeknek milyen "vékony" a mikulás csomag tartalma, így ennyivel hátha tudunk majd segíteni párommal.

A mai napon egy ingyenes mikulás csomag osztásos rendezvényben segíthettem, sok minden még inkább megérintett. Bocsánat ha érzékeny vagyok jelen időben, de a gyerekek nem tehetnek róla hová születnek... Nem szerettem volna ki írni, mert a sok hülye rögtön jön, hogy biztos csaló stb. (mivel mi a "10millió covid szakértő országa vagyunk") De én ezt a közösségemben található gyermekekre szeretném fordítani. Ha már nekik jó akkor megérte.

Úgy vélem nézzünk magunkba... Némelyikünk több szár ezer forintos gép vagy telefon előtt ülve nézi most ezt a posztot, de lehet másnak egy pár ezer forintos összerakott mikulás csomag is nagy segítség ezen időkben. Sajnos tudom milyen amikor vártam gyerekként a Jézuskát de nem ért ide. Ebben a covidos időben egyes szülők számolják a forintjaikat. Lehet te pont nem érzed ezt meg, de egy gyerektől elvenni a csillogást, vágyakozást gusztustalan dolog. Még egyszer köszönöm annak aki lemond kuponjáról és boldog, békés ünnepet kívánok számára.

biztos csaló stb

Nem amiatt tunsz csalonak, mert irod, hogy gyerekeknek kersz. Hanem a helyesiras es a nyelvezet miatt.

  • bízom közösségünk erejében - tipikus csalo szovegezes
  • el ajándékoznád - elso igekoto problema - ciganyok es oregek irnak igy,
  • jó isten ennyit adott - cigany
  • újdonsült apuka - tipikus csalo
  • vártam gyerekként a Jézuskát de nem ért ide - tipikus csalo tultolva
  • gyerektől elvenni a csillogást, vágyakozást gusztustalan dolog - tipikus csalo tultolva

+ Elozo postod is vmi hasonlo kuponos dolog volt egy jatekhoz.

+ Informatikusok nem csorok, tehat ha a gyerekek boldogsaga 3e Ft-on mulna, akkor kifizetned.

 

Bar ha lenne kuponom amit nem hasznalok fel attol meg atkuldenem. Marmint ha csak siman neked kell indoklas nelkul vagy akar drogra, alkoholra, cigire vagy koporra a valyoghoz. De, hogy gyerek az indok a lejmolasra, az mindig hanyinger.

off

egy gyerektől elvenni a csillogást, vágyakozást gusztustalan dolog

Miért, egy felnőttől nem az? Torkig vagyok azzal, amikor valamilyen krízis, háború kapcsán írják, nők és gyerekek is vannak a sebesültek és halottak között. Férfiaknak csupa öröm, vidámpark a sérülés? Ha férfi hal meg, férfi szenved, lesz nyomorék, törik derékba az élete, veszíti el az álmait, vágyait, az nem számít? Ha gyerek - ez is érdekes, akkor még mindegy, milyen nemű - vagy nő, akkor veszteség, sajnáljuk, ha viszont férfi, akkor dögöljön rakásra, kit érdekel?

Ezt sohasem értettem, és elképesztő módon irritál.

/off

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Mert ugye a háborúzás, a másik kibelezése, torkának elvágása, agyvelő kikoccsantása az a faszik (jó)játéka. Van a népességnek egy 0,01%-a aki defektes szociopata, aki nem bír nyugton megélni a szomszédaival. Nem elég neki annyi amennyije van, ő uralkodni akar a többin. Cserébe nagyon eltökélt a patkány fajtája (hogy fordult volna fel még előtte), és emiatt a népesség maradék 99,98%-ára ráerőlteti az erőszakot. Na akkor lehet menni megdögleni a semmi közepén télen egy pocsolyába fullasztva, mert a szociopata barom hatalomra jutott, és rendelkezett a faszikkal háborúsdit játszani. Szóval a faszik se mind jókedvükben döglenek meg egy hatalommániás szociopata játékszereként.

Na, de ez az, hogy azok a faszik, akik háborúznak, jellemzően nem jokedvükben teszik, hanem félelemből. Ha egy ellenáll, azon példát statuálnak. Olyan sajnos nincs, hogy mindenki egyszerre lesz parancsmegtagadó. Jó is lenne az a világ, ahol mindenki öntudatos, ahol senki nem kérne adott munkáért alacsonyabb munkabért, és így tovább, de ez sajnos nem így van.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ne haragudj de ricsipnek igaza van.

"vagy nő, akkor veszteség, sajnáljuk" - A gyerek még nem is élt még, egy felnőtt több évtizede élő férfihez képest. A nő meg a gyengébbik nem aki gyermeket vállal a hülye férfinek. Akkor pont, hogy utánna lesz mindig a társadalomban a "sajnáljuk ranglétrán".

Pont ezért mondtam páromnak, hogy tök mindegy ha én egyszer lyukas zokniba járok is, de nekik meglegyen majd ami kell. Nem tudom van e családod, de ezek a szerepek átértékelődnek. Az viszont fontos, hogy meg maradjon a férfi a párja mellett férfinak, apának is egy személyben.

Nem haragszom, ricsip nem mondott nekem ellent.

A gyerek még nem is élt még, egy felnőtt több évtizede élő férfihez képest.

Mert ugye, az elő sem fordulhat, hogy egy férfi nem élt meg még egy csomó dolgot, ami számára fontos? Látom, sikerült azonosulnod a mainstream liberális kommunikációban fellelhető férfigyűlölő szemlélettel. Helló, a férfi is ember, és ezzel egyáltalán nem jelentéktelenítem a nők és gyermekek boldog élethez való jogát, pusztán azt mondom, ez a férfinak éppen annyira jogos igénye.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ugyanaz a kategória ha gyerektelen, magányosan élő, család nélküli, esetleg olyan valaki vagy aki hitel nélkül próbál megélni, addig nyújtózkodni ameddig a takarója ér. Ezek szívják meg mindig a legjobban: ők fizetik a legtöbb adót, ők soha nem kapnak semmiféle támogatást stb., pedig legtöbb esetben nem azért nincs gyerek meg család mert nem akart az illető, hanem így hozta a sors.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Igazad van, tényleg úgy tűnhet, de direkt írtam ilyen egyszerű és erőteljesen. Itt spontán az a lényeg, hogy ha elveszne mert nem kell, akkor had legyen olyan gyerekeké akik szűkségét veszik. És igen tényleg apuka leszek, még 3 hónap és a kezemben lesz, amit nagyon várok :-) Megyek az utcán és kiszúrom a kisgyerekeket amit eddig nem figyelgettem ez idáig. Úgy tudom mondani, hogy az eddigi nem érdekel és egyéb helyett elöntőt a baby bumm, vagy empátia, vagy nevezzük bárminek. Nem kamuból írtam az előző posztot. Ha kell telefon és privát címem is megadom. Spontán csak ha nem kell és nem kerül semmibe, akkor gyerekek megkapják, amiről persze posztban is jeleznék, hogy kik kapták és mit.

Azt megértem, ha valaki gyereke születése miatt érzékenyebb lesz, mert ezen magam is átestem.
Amivel nem nagyon tudok azonosulni, hogy ilyen kuponok kerülnek bele a mikuláscsomagba. Ahol pár ezer forintos mikuláscsomag örömet okoz, ott valószínűleg nincs meg az a pénz, amit a kupon mellé kellene rakni.
Így gyakorlatilag megint szembesítve van a gyerek azzal, hogy kapott is valamit, de vajójában nem. Lehet 1-1 narancs többet ért volna, mert a kupon így csak egy papírfecni.

 

Húú itt valami nagyon félre ment.

Nem akartam ellőni a poént de most már végig írom mit is szeretnék ebből megvalósítani.

SPOILER: Minden átküldött kupont valójában valós értékkel rendelkező élelemre, tárgyra váltok. Konvertálom anyagi javakra. Nem kuponokat kapnának. Egy óvodára valót mennyiséget szeretnék összehozni. Értelem szerűen ha pl. a kitűzött rész 70-80% össze jönne ezt az összeget kipótolnám.

Egy picit rajzpályázat jellegűvé alakítva ezt a felajánlást. Tehát arra gondoltam, hogy az említett kiválasztott ovóda gyermekei rajzolnának a Jézuskának egy tetszőleges rajzot, melyre egy H betű vagy a HUP logó vagy egyéb összekapcsolható jelet kell még rajzolniuk. Tehát a HUP Jézuskája vinne nekik pl. 50 mikuláscsomagot ha annyian vannak az oviban. Ide pedig a rajzokat, csomag átadás képeket feltöltenénk. Nem szerettem volna csak a végén feltenni, meglepetés poszt lett volna, hogy mi is lett a lemondott kuponokból.

Annak aki segít nagyon szépen köszönöm.

Ezt miért nem lehetett legelőször legalább, háromszor akkora terjedelemben normálisan kiírni? Nem utólag csepegtetni a valós szándékot? Eleve vicc kategória egy ilyen portálon egy pár sor kunyerálás után kiírni egy citromos mail címet. Jó 24 óráig eleve nem szól hozzá senki, gondolom a többség legyintett.

A HUP kérdést meg tényleg az illetékesek bevonásával kellett volna előre egyeztetni. Szinte biztos nem zárkóztak volna el előle. Sőt a nyakam merem rá tenni, ha ezt az ötletet úgy tálalod. Egyeztetve a HUP-al, hogy a HUP közösség nem kuponokat, hanem konkrét pénz felajánlásokat tesz. Amit a HUP közösség nevében ajándékba át adsz, úgy sokkal több minden gyűlt volna össze.

A gyermek kérdésre sokan, bizton mondom, simán adakoztak volna.

Nem lenne célratörőbb az emag-al egyezkedni, hogy kire mire szeretnél támogatást kérni? Egy kis reklámért lehet simán belemennének, vagy anélkül is. Persze akkor már konkrétumokat kell mondani, kinek hova merre mire menne a felajánlás.