Kié lett a világ 2021-re?

A szokásos konteókat meghaladó profizmus...

Kié lett a világ 2021-re?

A szokásos konteókat meghaladó profizmus, kérdés hiszünk-e a feltárt bizonyítékoknak?

(Valamint, ha 99%-ban uralja a médiát, - a most végre itt konkrétan nevesített "háttér", - mi a célja ezzel a mégis elérhetővel..?)

Bocsi, hogy "a világ melyben élünk" típusú hosszú videót linkeltem ide, de... érdemes a végéig eljutni..,

mert súlyosan elgondolkodtató!

Hozzászólások

Extrém jó minőségű lett a felirat, ahhoz képest, hogy automata fordította! Megtanult magyarul :)

Azoké, akiké volt eddig is.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Vicces, hogy a fellow human mémmel üti fel a szövegét. Innen egyből tudom, hogy ő valójában egy gyíkember, és ezzel a hinttel tudatta ezt a tényt az értő közönséggel. Mibe, hogy ti nem vettétek észre :-P!

Azért csináltak önlebuktató videót, mert az összeesküvés elért egy eggyel magasabb meta-szintet, ahonnan kezdve ezekkel az infókkal már úgysem megyünk semmire.

A BlackRock-ról egyébként azt hallottam, hogy közvetlen FED pénzt kapott nem keveset, és éppen a családi házakat vásárolja fel az USA-ban. Mindez nyilván csak véletlen.

Nálam az ilyen videók akkor lesznek gyanúsak, amikor a végén az emberek ébredésről kezdenek hadoválni, meg a jók győzelméről, a szabad világ és a szabad emberek vizionálása mellett.

Nem hiszem el, hogy valakik eljutnak a legfontosabb infókig, és közben ilyen faszságokkal basszák el a képet, hogy csendes tiltakozás kell, és a zemberek megvilágosodása. :D Aztán eljutnak néhány ezres nézettségig, és a kommentszekciókban örömködés van, hogy milyen jó a videó, mennyi munka van benne, köszönik a törődést! Persze nekem tudat alatt egyből gyanús lett az is, hogy ez a valaki egy deepfake arc.

Na, de lényegtelen, mert tényleg mindegy.

"amikor a végén az emberek ébredésről kezdenek hadoválni," - szerintem ez a formula is beillik a népességcsökkentő teóriák eszköztárába. - Minden eszköz ami alkalmas a spontán "népesség-fogyasztásra", előkerül. (muszlim-keresztény, gazdag és szegény "ütköztetés", kábítószer legalizálási törekvések, LMQBT.. akármi propagálással történő hosszabb távú születés szabályozás, pandémia, orosz-kínai "hadihergelés", természeti katasztrófák, magyar foci és az elektromos autózás, stb. :) )

A heringek örökölték a Földet!

trey @ gépház

Amit én sosem tudtam értelmezni eddig a sztoriban, az Oroszország. Egyszerűen nem tudom hová tenni.

Ez hosszú.

Teljesen tisztában vagyok vele évek óta, hogy ide fogok jutni, és semmi motivációm nincs arra, hogy ezen a világon élni akarjak. Kb. 9 év alatt feléltem a teljes vagyonom, és nem látom be, hogy vissza kéne térnem ebbe az elbaszott világba, csak azért hogy tovább létezzek. Nem panaszkodom, mindennel tisztában voltam, vagyok végig, nem okolok senkit. Elegem van! :)

Neked viszont tartozom egy bocsánatkéréssel, mert egyszer közvetetten lehülyéztelek, mert nem esett le azonnal, hogy ironizálsz. Mentségemre szóljon, hogy nem derült ki a kommentedből, hogy ironizálsz (!!!4!4!), és akkoriban ráadásul totál idióták hasonlóan szivattak. :D Szóval bocs!

"semmi motivációm nincs arra, hogy ezen a világon élni akarjak"

Legalabb van elkepzelesed egy olyan vilagrol, amilyenben szivesen elnel?

(Ne erts felre, en nem ertek egyet azzal, ami ilyenkor a megkerdojelezhetetlen protokoll a pszich* vilagban: miszerint "kotelezo a delikvenst lebeszelni egy ilyen dontesrol")

A jelenlegi viszonyok, és a szerintem lehetséges optimális esetben sincs reális lehetősége, hogy ilyen világ létezik. Esetleg 0,01%, tehát nulla. :D

Nem értelek félre, igazából tudom, hogy hülyeség a téma, és zavaró, de jó ideje az az egy dolog foglalkoztat csak, hogy hogyan oldjam meg lehetőleg fájdalommentesen, és hogy lehetőleg senki ne tudja meg, hogy megtörtént.

Ha ez egyszerű lenne, már holnap eltűnnék észrevétlenül, sőt örömmel. De nem egyszerű, főleg úgy hogy nem szeretnék gondot okozni vele senkinek! :)

De tényleg, ha valakinek kellemetlenek ezek a kommentek, nyugodtan töröltesse, én nem tudom törölni.

Amúgy tökre lényegtelen, senkit ne feszélyezzen, nyugodtan lehet cikizni vele! :D

Ez eléggé úgy hangzik mintha depressziós lennél. Kivéve ha öreg vagy mert akkor eljöhet a pont amikor az ember már valid módon nem akar élni. De alapvetően egészségesen és fiatalon, de még az öregség elején sem normális ez.

A depresszió betegség, amire vannak ígéretes gyógymódok, például a táplálkozásnak ehhez is nagyon sok köze van, simán egy jobb étrend jobb kedvet tud csinálni. Lásd: https://jaffa.hu/boldogtalansag-es-evolucio-ekonyv-1680

Mindettől függetlenül a te életed, te döntöd el, hogy mit kezdesz vele. Én a magam részéről ha még cselekvőképes leszek de már érzem hogy közeleg a halál, akkor csinálok valami "univerzális balhét" (pl valami extrém sportot tényleg extrémen), amit addig nem mernék mert féltem a szaros kis életemet. Tulajdonképpen ha az ember már nem ragaszkodik az élethez, az szabadságot is ad.

Bocsánatkéréssel nem tartozol, a Poe féle irónia a kedvencem, amikor nehéz eldönteni, hogy valaki valóban fundamentalista, vagy annak az iróniáját mímeli? Ha beleestél a csapdába, az számomra csak még édesebbé teszi ezt a játékot :-) Azért lehet, hogy megsértődtem, de bevallom már nem emlékszem rá, úgyhogy olyan mély sebet nem ejthetett az eset. Annyi rémlik, hogy a usereddel kapcsolatban volt némi kétségem, hogy "melyik dobozba is tettelek", azaz a hozzászólásaid alapján milyen embernek képzeltelek.

Hát én hosszú ideje, sok szempontból vizsgáltam meg mindent, de a depressziónak imho semmi köze hozzá.

Ez 50 százalék boldogtalanság, és a szerintem ezzel kapcsolatos esélyek objektívan kezelése a lehetőségekre vonatkozóan és 50% kb. ilyesmi.

Egy remek film a társadalom lényegéről, és az emberi lét értelméről! :D

Persze tudom, hogy csak film, de sok dologra rávezet. A vallási része nem érdekel, nem hiszek semmilyen vallásban. 

 

Szerk.: Felraktam a filmet a Megara is, mer a GDrive videónál is egy kalap szar. 

"A vallási része nem érdekel, nem hiszek semmilyen vallásban."

A depresszio ateista nepbetegseg sajnos. Mennyivel egyszerubb lenne azt mondani, hogy "Isten ugyis segit", mint azt, hogy valami "90% esellyel sikerul". Es kozben versenyezni olyanokkal, akik 100% eselyt akarnak es abban hisznek is.

Regen is voltak a tarsadalomnak aldozatai. Csak elmentek hetvegen a templomba, a pap imadkozott ertuk egyet, elmondott valami mast, ami lehet, hogy nem volt igazsagos, de legalabb segitett tullepni embereknek dolgokon. Ha ugy tetszik "spiritualisan".

Ahogy az egyhazak hitelesseget eljatszottak a vezetoik, egy rakas ember ott maradt hit nelkul, spiritualis megnyugvas nelkul. Nemelyiknek az ezoteria lett a "vallasa". Nemelyiknek "maga a jogallam", ezzel egyre durvabban leterhelve az igazsagszolgaltatast, amely mar csak egyre sulyosabb esetben fog varhatoan tenni valamit.

Mas lett igy a vilag. Regen ha valaki rosszat tett valakivel, megnyugodott a tobbseg, hogy "majd a pokolban megbunhodik". Ma meg erre a spiritualis megnyugvasra van, hogy eveket kell varni, es kozben az igazsagszolgaltatas mukodese azt erezteti az aldozattal, hogy ot akarjak valojaban megbuntetni.

Megertem, hogy sokan nem talaljak a helyuket ebben a vilagban, pedig amugy kifejezetten ertelmes emberek.

Ajánlok neked egy filmet, "Vodka Lemon". (https://port.hu/adatlap/film/tv/vodka-lemon-vodka-lemon/movie-61395)

A következő életre szóló direktívát kaptam tőle: Az élet értelme az, hogy keresni kell, és ezt a keresést soha, de soha nem kell-lehet elengedni, mert ez az ösztön bennünk él, csak hagyni kell szabadon működni. -  Ha ez így megy, akkor egyszer csak ránk talál, és egy élet alatt bármikor, számtalanszor megtörténhet, mint az is, hogy elveszítjük. - Akár utolsó kép a falon, - arról aki életünk részét képezte valaha, egy sír ahová virágot lehet vinni, és tudjuk ez örökre ránk vár, senki nem teszi meg helyettünk. Ne hagyd magad.., élj a lehetőségeiddel, embernek nincs olyan hogy nincs!

Szerkesztve: 2021. 11. 09., k – 10:39

Lazán kapcsolódik: https://index.hu/kulfold/2021/11/09/ablaktalan-kollegium-valtotta-ki-a-…

(Szerk.: aki nem akarja elolvasni, annak is érdemes legalább a kép miatt rákattintani. Vigyázat! Aki ezt a képet és a hozá tartozó koncepciót megnézi, az könnyen hinni kezdhet az úgynevezett Lizard-people konteóban :-)

"A kollégiumi szobáknak a tervek szerint nincsenek ablakai, az épület homlokzatán azonban persze vannak, és természetes fénnyel árasztják el a közösségi tereket."

"Az én pénzem, az én tervem

Charlie Munger amellett, hogy az ingatlanguru Warren Buffett jobbkeze, amatőr építész. Nincs formális képzettsége ezen a területen."

"„Az építészet egy olyan terület, ahol az ízlések változnak, és mindenki azt hiszi, hogy szakértő. És két építész soha nem ért egyet semmiben” – idézte a műkedvelő tervezőt a CNN."

 

Én mondjuk nem vagyok építész, de ismerek párat és ők azt mondták nekem, hogy természetes szellőzés és fény nélkül maximum raktár vagy gépészeti helységet tervezünk. Tudom, ma már nem mindenhol divat a szellőztetés, mert gépi légcsere van, de ez akkor is beteg. Az "én pénzem, az én tervem" kijelentés jól példázza, hogy bizony egyesek a pénzükkel felelőtlenül visszaélnek. Legalábbis ha ez megvalósul és mondjuk depressziós beteggé teszi a bennlakókat, akkor az nem csak ennek az őrültnek a lelkén fog száradni, hanem azokén is, akik ezt hagyták megvalósulni.

 

Össze kellene bútoroznia Klaus Schwab-bal, aki akár mondhatná is:

"Zou will live in a pod, eat zhe bugz and own nothing. But zhou will be happy!"

Az "eat the bugs" a jobbik eset: eheted majd "kornyezetvedelmi okokbol" a kimert vegan kajat. (Szerencsere ez se valoszinu, hogy eljon, de hamarabb, mint a pod).

A "you will own nothing" viszont a subscription modelen keresztul mar "kapitalis valosag": fizeted a haztorlesztot 30-40 evig, vagy berelsz ugyanennyiert 30-40 evig? Elobbi esetben ha kellemetlen szomszedok koltoznek melled, vagy elont az arviz, megszivtad. Utobbi "nyugodtabb mozgasteret enged" ebben az esetben, nem tied az elhetetlenne valasi arcsokkenes kockazata, de hosszu tavon buksz rajta anyagilag, nem kicsit.

Az elektromos auto is a "you will own nothing"-ba sorolhato. A szerzodes alapjan "megveszed", de olyannyira nem eri meg 150k km / 10 ev utan aksit cserelni, hogy gyakorlatilag berelted 150k km-re vagy 10 evre (whichever is sooner).

Viszont megjelentek tenyleges autoberlesi konstrukciok: "you will own nothing, and you will be happy". Nem a te bajod, ha elromlik, a biztosito (amin amugy varhato ertekben te buksz, a berelteto es  a biztosito profitjat is te fizeted) kuld valakit, aki elviszi megjavitani, es visszahozza.

Szerkesztve: 2021. 11. 19., p – 13:38

Megjelent a posztindító videó szerkesztett/bővített változata, ami abból a szempontból érdekes főleg, hogy Orbán Viktor is benne van, és egy furcsa dolgot mond el egy EU-s ügyben. (Nyilván tisztában van vele, hogy ezt nem az EU találta ki, hanem más, de ő ennek tudatában is az EU alkalmatlanságáról és végnapjairól beszél évek óta, ami része valaminek szerintem, de ez nem lényeges. ;) )

O.V. előtt egy bundestag képviselő is beszél, ami előtt pedig még mások, kezdve Klaus Schwabbal, aki a katasztrofális energetikai és pénzügyi kibertámadásokat előlegezi meg. A bundestagban beszélő képviselő pedig beszél arról is, hogy Schwab úr Fóruma annyira nem tekinthető komolytalannak, hogy ha Angela Merkel is minden fontos tanácskozásukon megjelenik.

 

Szerk.: Ja és úgy látom, a végéről lehagyták azt az ostoba baromságot az "ébredők" mennyországáról, amit itt korábban kifogásoltam. :D

 

Szerk2.: 

A legfontosabb dolog amit még mondani szeretnék az az, hogy én NEM azért beszélek itt ezekről a dolgokról, hogy bárkit is meggyőzzek arról hogy a homályban lévő BigReset elképzelés amit bár a világ "vezetőinek" viselkedése és szavai folyamatosan alátámasztanak, az a konteók megdönthetetlen bizonyítéka.

Én ugyanúgy elképzelhetetlennek tartanék ilyesmit a föld eddigi története alapján, mint bárki más, viszont megdöbbentő ahogy a dolgok minden szempontból valami totális véletlenek sorozatának köszönhetően pont abba az irányba tartanak, ami mégis arra utal, hogy valami kurvára nem stimmel a földön történő dolgokkal.

Azzal is teljesen tisztában vagyok hogy ha tényleg a 10 éves terv történik éppen, akkor nemhogy akkor nem lehet majd ellene tenni semmit amikor durvább dolgok megtörténnek, hanem már most sem, sőt már a wuhani denevérpisi óta sem, és még sokkal előbb sem lehetett volna.

Szóval számomra is megdöbbentő, hogy ilyesmiket mondok, és el tudom képzelni, hogy sokan miket gondolnak arról amit mondok, és rólam, meg azért értem is. És bár jelen pillanatban az a helyzet, hogy valószínűleg nem tudom meg, hogy mindez igaz lesz-e amiket összerakosgattam, meg baszottul nem érdekel az emberiség jövője sem, de én lennék a legeslegboldogabb, ha a fentiekből egy kurva szó sem lenne igaz, és nem szenvedné meg senki, és idióta konteósnak nevezhetne bárki, amikor bebizonyosodik.

Kösz. :)

Nagy geci aki ilyen videókat csinál. Azt éri el vele, hogy az emberek szarul érezzék magukat tőle. Másra nem jó. Ha igaz is lenne, akkor sem tud az egyén változtatni.

Nekem kb chf károsult érzésem volt, miközben néztem a videót. Ők érvelnek kb így. Elveszik az autódat és a házadat? Tied volt vagy a bankké? Ugyan már! Ha ilyen félelmei vannak valakinek, akkor az ne vegyen fel hitelt. Oops! Akkor nem lesz pénze vásárolni? Na már a bérlésnél is vagyunk! :)

Bizony, a vallás (*izmusok) helyébe lépett a YouTube. Eddig is volt ilyen, pl. "Az Úr adta, az Úr elvette, legyen áldott az Úr neve!", "Adjátok hát meg a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené!" és "A vallás a nép ópiuma".

A "chf károsult érzés" kicsit más lapra tartozik. Bár értem, mire gondolsz, de a jelenség többrétű.

- Van egy réteg, amelyik pénzügyi analfabéta vagy csak nem tud gondolkodni.

- Elméletileg a bank is ilyen: Sikerült olyan mértékben harácsolni, hogy csak "veszteséggel térült meg". (Azért nem igazán sajnáljuk.)

- A fentieken kívül léteznek számszerű és igen egyszerű jogi tények, amit összevethetsz pl. a lengyel hasonló adatokkal.

- A fentiből következik, hogy a többszörös politikai felelősség is fennáll.

Ezen felül bárki bármire bármilyen ideológiát is gyárthat, el is magyarázhatja - élükön a laposföldön élőkkel.

Íme a legjobb: Nem véletlen, hogy a Hitel írója is Döblingben végezte.

A másik videóban a német újságíró idéz a francia-román írótól a legelején, hogy a világunk totálisan abszurd. Itt páran feljebb jeleztük, hogy  ez a videó "gyanús" nekünk, hogy pont azok csinálták, akikről szól. Ez nem véletlen, hiszen a kezdetektől fogva sejti mindenki, hogy az ún. "konteókat" azok terjesztették el, akikről szólnak. Vannak "szóvivőik" akik ezt csinálják, és azért kezdtem az abszurditással az egész kommentet, mert teljesen nyilvánvaló, hogy nyíltan nagyjából el is mondják, hogy mi történik, mi fog történnni.
Na meg azért abszurd, mert akik meg megértik, és szólni akarnak a többieknek, azok lesznek a hülye konteósok. (lásd J. Lennon)
Ezeknek a videóknak a nézettsége kb. semmi, néhány ezer, tízezer. A legtöbben nem is hallottak róluk, ha esetleg valakik elkezdenek beszélni róluk, azokat meg sem érti a döntő többség, vagy csak nevetségesnek tartja. Ez sok évtized eredménye, az emberiség szervilizmusára építve, és baromi könnyű volt elérni.
Én akkor döbbentem rá, hogy milyen arányban ostoba az emberiség, amikor a blogunk szándékosan totális abszurd bejegyzéseire tömegek jöttek elmondani az (régi) index címlapjáról, hogy mekkora hülyék vagyunk, és buták. (Viszonylag sok index címlapos posztunk volt, a nézettség meg többmilliós lett.) Akkor egyértelmű lett, hogy a zemberek 90+%-a totál hülye, és nem csak nálunk. :D (Előtte csak gyanús volt, és arányaiban kevesebbnek tűnt. :) )
Persze az, hogy a társadalmak kínlódgatva elvannak valahogy, és mindenki elfogadta a sorsát, és megpróbálta kihozni a lehetséges valami kicsi maxot abból amit hagytak neki a "nagyok", az évszázadok, évezredek óta megvan, pont a fenti ostobaság, és szervilizmus miatt működött. És a zemberiség semmit se változott. :D