YTFE 1.11.0

A legfontosabbak:
- fezo kérésének amennyire tudtam, eleget tettem: innentől a keresések sorrendezhetőek relevancia (alapból ez van), feltöltés, nézettség és értékelés alapján. (Túl sokat nem teszteltem, de nekem működött, remélem nem lesz bugos, meg nem kezdi el variálni ezt is a kugli...)

Újdonságok:
- Ctrl + F8-ra a cache törölhető a főpanelről, nem kell kinyitni a beállításokat.
- A program innentől az első indulás alkalmával a yt-dlp-t is keresi letöltőnek, nem csak a youtube-dl-t.

Bugfixek:
- A kugli ezúttal a formátumlista egy újabb variánsával örvendeztetett meg...

Bugfixek:
- ...minek folyamán kiderült, hogy ha egy lekért oldal formátumok nélkül került a cache-be, akkor visszatöltéskor segfaultot csinált. (Ezt egyébként már a 1.10.6 kiadása előtt javítottam, csak épp már az 1.11.0-ban és backportolni meg elfelejtettem a nagy deciphering közben... :/)
- A "Prepend user to bookmark titles" opció csak a jobbklikk + bookmarknál működött, a hotkey-nél nem.

Letöltések:
- FreeBSD AMD64
- Linux AMD64
- Linux i686
- OpenBSD AMD64
- Solaris AMD64
- Manual
- Online manual
(Az SHA1 ellenőrzőösszegeket a letöltőoldalon kiírja a rendszer.)

Ugyanitt Mac Mini 2009-es kerestetik, hogy buildelhessek OSX verizót is. (Mindegy, hogy early, vagy late, csak legyen benne 2 GB RAM, hogy fusson rajta a 10.11.)

Hozzászólások

Egyelőre azt sem tudom, hogy a FreePascal/Lazarus hogy áll ReactOS támogatással. De ha azzal nincs is gáz, akkor is át kell írni pár (sok) dolgot, mert UNIX-os könyvtárstruktúra helyett CP/M-es van. Ez persze nem megoldhatatlan, de idő. A Lazarus 2.2.0-át mindenképpen meg akarom várni vele, utána úgyis meg fogom próbálni a Haiku build-et is, ennyi erővel a ReactOS build-nek is nekieshetek majd...