Oneplus 7 Pro akku probléma

Sziasztok,

A címben nevezett telefonom az utóbbi időben a megszokottól eltérően gyorsan merül illetve gyorsan tölthető. Szerintem lassan megadja magát az akku. Utánanéztem a csere témának, nem annyira nagy ördöngősség, de a hátlap eltávolítása nem tűnik könnyűnek. Amazon, Ebay vonalon lehet venni kész akku szettet minden szükséges szerszámmal, de nem tudom mennyire bízhatok az akku minőségben. Tudtok olyan forgalmazót/márkát, amit érdemes megvenni? Esetleg valaki olyat ajánlani aki meg tudja csinálni a cserét?

Előre is köszi a segítséget!

Hozzászólások

Nem egy jelentős összeg a Oneplus általi akku csere sem és akkor az akku is gyári és a technológia is amivel cserélik. Nekem anno a Oneplus5-öm 3 nap alatt megfordult. Amire vigyázni kell, hogy wipeolnak mindent és frissítik latestre a firmwaret, de gondolom te is egy factory resettel küldenéd el...

Soha nem értettem minek ezzel szenvedni a kétes eredmény jegyében, főleg ha korrekt áron megcsinálja neked a gyártó.

Pontosan, de vegyük figyelembe, hogy az oda-vissza utat mi fizetjük, de jellemzően 10.000 forint környékén megáll egy akkucsere. Ilyenkor még érdemes elgondolkodni egy hangerő fel-le gomb cserén ha rossz, bekapcsológomb cserén ha vacakol, vagy egy usb csatlakozó cserén, ha meg-meg szakad az android autó.

 

Én a garancia letelte előtt küldtem vissza 80% körli akku elhasználódással ( bár csak 20% használódott, 80% jó volt) és az új 95%-os lett benne

A feleségem telefonjában még jó volt az akku tavasszal (7t), de a nyáron nagyot ugrott lefele. Novemberben ő is kap egy új akkut bele, gariban, s még vagy 2-3 évig kibírja mindkét készülék.

Köszi a tippeket! Fogalmam se volt róla, hogy a OP is javítja hivatalosan a telefont. De ez a legjobb megoldás.