Vajon miért külföldön sikeres?

Hozzászólások

Lelkes amatőr szélmalomharca a gazdasagi-politikai dinamikakkal. A politika eszre sem vette a harcot...

Nem piaci termek, nincs mogotte csapat. A garazssegek es a szilicumvolgy legendája leskalazva a kis magyar valosagra: nem mukodik. 

@BCsabaEngine

Szerkesztve: 2021. 10. 25., h – 20:00

Most mondanám a közhelyt:

Senki sem lehet próféta a saját hazájában :DDD

Fedora 35, Thinkpad x280

Talán azért mert Észtországban nem kommentelnek a magyar rajongók.

(x)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Egyszer végre leírná valaki mi ez Blackpanther körüli permanens flame? Ki miért haragszik a másikra? 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Sokszor megjelent itt cikk róla. Majd jött  a kritika. Különböző, volt építő volt alázó. Ezt a rajongók nem tudták megkülönböztetni és hatalmas anyázásba kezdtek. Ez a fajta kommunikáció végterméke az elutasítottság lett. Ugyanis az átlag ember a rendszer rajongóit azonosítja a rendszerrel. A dolognak az sem tett jót, hogy sok fejlesztője is a rendszernek hasonlóan nyilvánult meg. 

Szerintem kár érte. Jobb sorsra lenne érdemes. Ha a kezdeti kritikákat termékfejlesztésre használták volna, szerintem ma nem lennénk Ubuntu ország.

Amit Oregon leírt, azzal szemben az az igazság, hogy a fejlesztője leírta a magyar IT körüli korrupciókat, megnevezte a felelősöket-szervezeteket, akik tevőlegesen hátráltatják a linux terjedését, utána egy lejáratókampány vette kezdetét, hiszen ezen szervezetek képviselői, jelen vannak minden komolyabb fórumon, akár tagként, akár tulajdonosként is... plusz, az aktuális kormányoknak sem volt érdeke, hogy a valóság kiderüljön, így bevetették azokat az erőket is, akiknek az lenne a feladatuk, hogy a nemzetet vigyázzák, ehelyett a korrupt vitézeket mosdatták ki a mocsokból. A fejlesztő bizonyítékokkal alátámasztotta a vádjait és ez annyira igaznak bizonyult, hogy egyetlen egy feljelentés sem érkezett elllene azok közül, akiket megvádolt, akik ezzel el is ismerték a vádak valóságát. Persze ilyen nevetséges kifogásokat olvashattunk, hogy nem megyek bíróságra, mert nem szeretek oda járni, de ez a szánalmas kategória :-)

"Mert értek a kutyákhoz." " https://tamasblog.hu/ "

LOL, tehát ha valaki nyilvánosan azt mondja rólam, hogy egy büdös geci vagyok, de én nem teszek feljelentést becsületsértés miatt, akkor azzal elismerem, hogy egy büdös geci vagyok?

Várjál már, így kiderült, hogy hova tűnt sj fórumtárs. Mindenki feljelentette és bezárták.

Többször kihagytad, az "állami" szócskát a szóáradatodból. A bP vergődése akkor kezdődött, mikor a zsíros konc illúziójáért, mindenáron be akart kerülni a közszférába, és mikor onnan lepattant akkor elkezdte a trágyadobálást. Az amit a fejlesztő az igazának bizonyításának gondol, az nagyjából az érintettek ingerköszöbét sem érte el. Hogy miért? Mert a fő fejlesztőnek nincs és nem volt birtokában olyan információ, ami a bíróságon megálltta volna a helyét.
Az érme másik oldala, hogy a bP semmilyen olyan hozzáadott értéket nem tudott felmutatni, ami akár egy nemzetközi akár egy magyar felhasználónál bebillentette volna az izgalmi állapotba hozó bitet. Az igazat megvallva, az első egy-két kiadása még jó lett volna, de az erőszakos magyarkodása kényszeres magyarítása nem jött be. Aztán jött az erőszakos "ET, telefon, haza", kérdést is támadásnak vevő mentalitása, fenyegetőzések, és társai. Ahogy Oregon is mondta, mikor új vagy a suliban akkor barátokra van szükséged. A "mindenkinek adok egy pofont" viselkedés nem az. 

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Pontosan. Talán a legnagyobb probléma a kommunikációjukkal van. Az úgynevezett Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag kívülről nézve közpénz talicskázásnak tűnik számomra is, de attól nem lennék boldogabb, ha a blackPanthert is megdobnák ugyanannyi közpénzzel.

"Vajon miért külföldön sikeres?"

 

Sikeres? Mi lenne ha nem lenne az?! :D

 

DID YOU KNOW?
DRAKEN OÜ was established 1 years ago.
In the 3rd quarter of 2021 no taxes or employees were registered.
 

PROGNOSIS
Turnover (2021) 0 €
Balance (2021) -250 €

Szerkesztve: 2021. 10. 26., k – 14:09

Rengeteg Linux terjesztés van amit nem akarok kipróbálni, és ez is közéjük tartozik.
Főleg azért mert az a néhány terjesztés amit használok és/vagy ismerek nekem elég.
Persze van olyan, hogy olvasok valamelyikről valamit és felteszem egy másik lemezre vagy virtuális gépbe, de ezek közül elvétve akad amit hosszú távon lehetőségként számon tartok.
A BP honlapját néhányszor (jó régen) megnéztem, de nem keltette bennem azt az érzést hogy ki kellene próbálnom.
Egy magyar terjesztést próbáltam, otthon asztali gépként használtam egy ideig az az Uhu Linux volt. Tudom, hogy nem kevesen használják még ma is sőt a legeltökéltebb felhasználók egy része ma fejleszti is. De én azzal is végeztem, amikor a kft akik a fő fejlesztők voltak azt mondták, hogy ők csak annyit fejlesztenek rajta amennyi a saját munkájukhoz szükséges.
Amúgy volt egy másik Linux is ami nagyon rokonszenves volt és főleg magyarok fejlesztették, de azt is csak egyszer telepítettem, de azóta szerintem már nem sokan emlékeznek rá. Ez volt a Frugalware Linux.

Az, hogy a BP itthon miért nem olyan népszerű, legyen a fejlesztők gondja!

Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox