Hol tud ilyet a nullkilométeres jogászdoktor minielnö kúr.?

Hozzászólások

Ezeket Gyurcsány suttogta a fülébe...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Mókás" lenne, ha egy villamosmérnök (meg közgazdász, történész stb.) lenne a miniszterelnök. "Ez" a csóka nem tehető könnyen zsebre (az most Orbánnak amúgy is foglalt, mert mindig ott tartja a maszkot, pedig hordhatná is), beszél pár nyelvet felsőfokon, élt és dolgozott pár évig itt-ott a nagyvilágban, nehéz lesz rajta fogást találni (olyannal, ami erősebb annál, hogy "veri a gyerekeket" meg "Gyurcsány"), Persze lehet, hogy vele is pofára esnénk, ha véletlenül nyerne (addig még lesz pár nehéz hónapunk, amíg kiderül, hogy kié lesz a jogar).

Ha "ezek" mondhatják magukat istenhívőnek, akkor én lehetnék akár még mikuláshívő is, de tőlem ezek a dolgok kicsit távol állnak, így tehát nem, nem hiszek benne, ahogy egyik politikusban sem hiszek, legfeljebb most egy kicsit elkezdtem reménykedni abban, hogy ezzel a csókával talán el lehet zavarni a "fiatal demokratákat" a bánatba. Amúgy írtam, hogy lehet az is, hogy vele is pofára esnénk, mert nem minden tetszik abból, amit mond, de az mindegy is, mert egy ideje tudjuk már, hogy nem azt kell figyelni, hogy ki mit mond, hanem azt, hogy mit tesz. Ha ő csak annyit tesz, hogy nyugdíjazza ezt az arrogáns, nagypofájú bandát (remélhetőleg Gyurcsányt is), akkor az első körben nekem elég. Ha utána kiderülne, hogy ő is öncélúan használja a hatalmát, akkor majd őt is fogom szidni, ne izgulj.

Látom, elindult a fosás, pedig a reménynek még csak a szikrája látszik :)

Csak azért, hogy ne hitegesd tovább magad: most egy még arrogánsabb, még nagyobb pofájú bandáról van szó, akikkel még sokkal jobban elszaladt a ló :)

Nem is értem, Gyurcsány miért nem veletek van? Tökéletesen illik közétek :)

Nem gondolom sehogy. Csak reménykedek, amíg te fosol :) Minél jobban fosol, én annál jobban reménykedek :)

(Csak halkan jegyzem meg, hogy volt itt már olyan, hogy "valaki" - és ő tényleg valaki, még akkor is, ha ki nem állhatom - leradírozott pártokat itt a térképről, gondolj csak az MDF-re, FKGP-re, MIÉP-re, SzDSz-re stb. - lehet, hogy nem ő az egyetlen ügyes ember ebben a kis hazában, nem?)

Es valaki tobb dologban is feltalalja magat.

 

En kimondottan orulok, hogy nem egy jogasz, hanem egy gyakorlati ember kerul az orszag elere.

Regota mondom (itt a hup-on is), hogy ugyanazt a valasztasi igeretet kell nyomatni, mint a fidesz *minusz a korrupcio*.

Es ez a figura *ezt* csinalja.

 

Rengetegen vannak, akik csak azert szavaznak a fideszre, mert a masik oldal meg szarabb. Most mar nem kell, ez az ember vallalhato.

En orulnek, ha egyszer tenyleg elszamoltatnak a haracsolokat, mint Szlovakiaban. Hatha.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Tudod, a joggal lehet élni is meg visszaélni is. Na, a dakota éppen az utóbbit tette.  

Alkotmányozáshoz nem jogosít fel semmiféle kétharmad.  De ha mondjuk mégis, akkor sem lehet a joggal visszaélni, azt öncélúan felhasználni. A büdös nigger pedig éppen ezt tette.
Egymásnak ellentmondó, vagy éppen betarthatatlan törvények hosszú-hosszú sorát szavaztatta meg a kb. 130 szervilis, csicska, hazaáruló féreggel.

Az viszont végképp nem megy, hogy a sunyi cigány a sleppjével hetente odaszarik a parlament közepére, más meg szagolni kénytelen, mert még csak el sem takaríthatja.

orbán viktor a visszaélésszerű joggyakorlás,
a joggal való visszaélés olyan eseteit művelte,
amik valószinűleg tankönyvi példák lesznek

a jövő egyetemeinek jogtudományi karán.

> Orbán kifejezetten hülye a joghoz.
> Alkotmányozáshoz nem jogosít fel semmiféle kétharmad. 
O-o-o-o-khai, dobrev-szan

> A büdös nigger pedig éppen ezt tette.
nem kellene idekeverni huszein barack obamat

> vagy éppen betarthatatlan törvények hosszú-hosszú sorát szavaztatta meg
nekem sikerült "a dakota" 11 évén keresztül törvénykövető magatartást tanusítanom, te hol akadtál meg?

let's go Brandon!

nekem sikerült "a dakota" 11 évén keresztül törvénykövető magatartást tanusítanom, te hol akadtál meg?

Már megbocsáss, de te nem tanultál jogot soha, azon túl, még műkedvelőként is módfelett alkalmatlan vagy arra, hogy egyáltalán megitéld egy-egy törvényről, hogy az mennyire felel meg vagy mennyire nem.
Orbán a sleppjével olyan törvényeket szavaztatott meg, amelyek alapjogokat sértenek, esetenként szimplán betarthatatlanok. Nem egy pedig nagyon is káros.

Csak egy példa: Régen ha egy hatóság hibás döntést hozott, akkor fellebbezett az ügyfél, rámutatott a hibára és ha igaza volt, a hatóság saját hatáskörben korrigált.
Ma  az ügyfél már nem fellebbezhet, hanem pert kell indítania /30 000 Ft + ügyvéd/ a hatósággal szemben, 30 napon belül. Ugye milyen sukár dolog ez? 
Csak hát, te ilyenekről nem tudsz, meg ha tudnál is, kevés vagy ahhoz, hogy ennek a társadalmi  jelentőségét  helyesen megitéld.  

Olyan meg nincs, hogy megbízzuk a fidesz csorda ügyeletes vezér-buziját, hogy hozzon össze egy tákolmányt, amit azután majd fél évente toldozgatunk, mert annyira szar, hogy még saját magunknak sem felel meg. Ez a magadfajtának lehet, hogy jó, de a jobb ízlésűeknek nem az.

 

Változás a közigazgatási döntések elleni jogorvoslatban:
fellebbezés helyett peres eljárás indítható a hatóság döntéseivel szemben

Már megbocsáss neked meg láthatóan fogalmad sincs a közigazgatásról.. :)

Régen a hatóság a saját döntéseit nem buzerálta és igen akkor is bíróság előtt kötött ki az ügyfél. Ahol aztán már érdekes módon a több lett az elkaszált hatósági döntés. Az új szabályozás helyesen kiiktatja a felesleges házon belüli akta tologatást, és helyette a jogi hierarchiában magasabban elhelyezkedő bírói döntéseket preferálja. Hosszú-hosszú hónapokkal lerövidítve így az ügyintézést. Igen 30000 Ft az illeték, de gyakorlatilag szinte teljeskörű az illetékfeljegyzési jog, ami miatt nem előre kell, hanem utólag kell pervesztesség esetén megfizetni az illetéket.

Ha csak egy kicsit is konyítanál a joghoz, akkor nem írnál ekkora emeletes faszságokat. Szerintem meg pont, hogy jók ezek a javítgatások, amik ráadásul gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Egy informatikai rendszer is akkor lesz igazán jó, ha a gyakorlati alkalmazás során jelentkező tapasztalatokat beépítik.

Régen a hatóság a saját döntéseit nem buzerálta

Mikor régen? A kőkorszakban?

Alap, hogy hatósági döntések ellen fellebbezni lehessen és az is, hogy ne az ügyfél kényszerüljön más hibája okán tevőlegességre. 

 

és helyette a jogi hierarchiában magasabban elhelyezkedő bírói döntéseket preferálja. Hosszú-hosszú hónapokkal lerövidítve így az ügyintézést.

 

OMG.
Irgalmatlanul sötét vagy te ehhez.
 

Nyilvan egy belulrol rohado parttal, amelyiket a korrupcio es a simlis kozbeszerzesek jellemeznek nehez koaliciora lepni, foleg ha meg elszamoltatast igersz.

 

En megneztem a tv vitajukat itt:

https://www.youtube.com/watch?v=oaPhuz0YDJE

12:58-nal MZP-nek volt egy olyan megmozdulasa, hogy megtapsolta KariGeri-t, hogy nem szavazna zugloban egy offshore cegbe kozpenzt kimenekito emberre.

En ebbol ugy latom, hogy a fergeseket ki fogja szep lassan dobalni.

Van 6 part, mindenhol kell kozos jeloltot inditani, plusz van MZP-nek is par embere. Ahol nem sikerul normalis embert elovenni a 6 partbol, akkor majd beteszi egyik emberet.

 

Nekem ez tetszik. Jot tenne a fidesznek is, hogyha kihagyna 4 evet, es leszallnanak a foldre.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

 Nem vagyok a szemelyi titkara, es nem ulok mellette, hogy tudjam. De ha az lennek, akkor meg nem oszthatnam meg egy nyilvanos forumon.

Egyebkent mi bajod?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

most osztottad meg egy nyilvános fórumon a legolvasottabb olnline felületen elérhető információt: "Ám a hat ellenzéki párt frakciója mellett szeretne egy hetediket, melybe azok ülhetnének be, akik kifejezetten őt segítették a kampányban, így például az MMM-esek vagy más civilek."

nincs ebben semmi titkos, mint abban sem, amit mzp mond, hogy "a következő napokban ül le beszélni Gyurcsány Ferenccel"

a bajom az, hogy nem értem hogy jön ez a felvetésedhez, miszerint "En ebbol ugy latom, hogy a fergeseket ki fogja szep lassan dobalni."

Szerkesztve: 2021. 10. 19., k – 04:27

Kezdődik:

Erodálódik a dakota sleppje. Kezdenek tartani az elszámoltatástól és a retorziótól szagos viki bácsi hűbéresei. Már nem vállalnak fel mindent, feltétel nélkül. Ők is érzik - jól -, hogy itt a vége a dakota fesztnek. Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról.

Felmondott a Pesti Hírlap főszerkesztője és két munkatársa

"A Pesti Hírlap cikkeiben Dobrev Kláráról feltűnően pozitív hangnemben írtak, egy mosolygós Dobrev-képnek azt az címet adták, hogy „Szívvel, lélekkel kormányozna”, míg egy komor Márki-Zay Péter-fotót „Hazaárulózott, bocsánatot kért” címmel láttak el.

Ezt csak tetézte a szerdai címlap, amire Márki-Zay Péter mondatai félrevezetően, kontextus nélkül kerültek fel, emiatt a címlap miatt távoztak a lap munkatársai."

Ugyanitt:

A Fidesz leszavazta a minimálbér adómentességét

Lám, a tolvajok, hazaárulók, harácsoló kamu-keresztények szarszagú sleppje csak nem képes megtagadni önmagát.

legjobb kritikája a szakértői 6 pártnak: importálni kell azt is, aki legalább valamihez ért

Ez a "minielnö kúr" (a kipcsakozassal egyutt) annyira idegesitoen szanalmas es unalmas.

Tudtok ennel jobbat is.

A faszmero-verseny mikor lesz?

Esetleg lehetnel meg eggyel prosztobb es felvehetned a DK-szekta masik alacsony novesueket kirekeszto hipertolerans "'csuti torpe" kifejezeset is a szotaradba.

Gondoltam szolok, hogy hozzad hasonloan alacsony szellemi szinvonaluaknal ilyesmi is elofordul, hatha neked is megtetszik.

Kedves viktorbácsi bácsi.

Azt szeretném megkérdezni, hogy a tervezett, szervezett birge-menetben az adómból importált lappok, számik, lengyelek, ukránok, románok, nyenyecek, tiborczok és bozgorok mellett transszexuális tevék és négercigányok is részt fognak venni, hogy minél többnek látsszunk?

Mert ha nem, akkor rám ne is számíccson a kedves törzsfőnök elvtárs.

Köszönöm a fáradozásodat, a jobbítási szándékot. 

Helyesen valóban mulyának kell írni /MTA/, azonban tanulmányaim és szerény véleményem szerint mégis megfelelőbb a pontos jé.
Nem akarok kitérni a dolog hátterére. Aki akar, az tegye meg.