Dpupbuster64-8 "EasyBrutal" 3. kiadás, Hun/Eng, 2021 Szept

Újabb kiadás a DpupBuster64 8 -as kiadásból a Puppy linux kedvelőinek. Csipesz munkáira jellemző, hogy ezek az alap pupletekhez képest brutális méretű kiadások általában DVD méretűek, tehát nem a klasszikus kiskutyusok közé tartoznak, cserébe viszont nem kell az első néhány órát töltögetéssel kezdeni, főleg ha a net sem az igazi és van akinek azért ez is lényeges szempont.

Az eredeti bejelentés a fórumon és visszajelzés: https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?p=9555#p9555

Kép

Hozzászólások

Miért ilyen elbaszott grafikával jön mindegyik puppy? :)

Szerkesztve: 2021. 10. 01., p – 13:07

Pont olyan, mint a stílusod, viszont hátteret minden hülye tud cserélni linuxon. 

Nem hinnem, hogy a hatterrel lenne pont a legnagyobb baj. A font olvashatatlansaga buntet igazan. Csak szamomra felmerul, hogy ha ilyen szembeotlo otrombasag is bennemarad, akkor mi lehet a motorhazteto alatt :)

De aztan mindenkinek mas az izlese es lehet valakinek pont az tetszik, amitol nekem kifolyik a szemem.

@kicca: Kedves kicca. Én követtem el a fenti ócska, 800x600as felbontású képmellékleten szereplő barkácslinux-frissítést; kérdésem pedig a következő: te ki is szoktad próbálni élesben is, amit kritizálsz, vagy csak ennek az egyetlen árva képnek alapján nyilatkozol fontok olvashatóságáról, stb.?

Én egy 57-ik szülinapomhoz közeledő, már nem annyira jó szemű fószer vagyok; kb 2-2,5 dioptriás szemüveget vagyok kénytelen használni; e frissített cuccon kb. 1 hét összes szabadidejét melóztam, és hidd el: ha valaki az igazi előtt csücsül, mindent nagyon jól fog látni - esküszöm Neked :D .

Puppy Linux. Lehet, hogy nem a lexebb, viszont fincsi :)