WEBSHOP fejlesztés...

KERESEK

(ha nem jó helyen van a hirdetés, kérek egy modit, rakja át, nem találtam a megfelelő fórumot... NEM álláshirdetés! Egyszeri fejlesztési segítség kellene...)

EGYSZERI webshop fejlesztésére REFERENCIÁVAL rendelkező, kitartó vállalkozót, számlaképesség nem feltétel, de előny...  Fontos a rendszeres kapcsolattartás, rendelkezésre állás, rugalmasság. Munka folyamatos fizetése, megegyezés szerint.

AMIT KÉREK

Kb. 2-3000 tételes elfekvő, IT, automatizálási, használt gép, berendezés, elektronikai aprócikkek hirdetéseinek JÓL HASZNÁLHATÓ webshopjának fejlesztése. Szerver és tárhely (BIX) adott, rendszergazdai segítség, elérhetőség, közreműködés is adott. Az átlagostól kicsit eltérő paraméterek - egyedi és 1 darabos tételek meghirdetése, időnként 20-25 termék fotó, dinamikus adatbázis változások, termék és készlet listázás, vevő lista, ajánlat készítés, számlázáshoz XML megrendelő, stb. RÉSZLETEK érdeklődés esetén PRIVÁTBAN, TELEFONON.

Éves 45-70 milliós árbevételű cég részére lesz a munka.

TEL.: +36 20 kilenc 7 kilenc 0 4 kettő 4

LoneWolf

Hozzászólások

Isten neked teremtette a woocommercet, a jófogást és a vaterát.

Így van. Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy van olyan modulunk az eVIR-hez, amivel a Woocommerce-be a termékeket és a termék tulajdonságokat, képekeket fel lehet tölteni, a változásokat folyamatosan szinkronban lehet tartani, az árakat és készletinformációk változásait akár percenként is szinkronizálni lehet, a keletkezett rendeléseket le tudja tölteni és számlázni is, stb... Ha pedig kevés egy webshop, akkor akár pl. Shoprenter, és/vagy Unas webshopba is fel lehet tölteni pár gombnyomással a termékeket, akár ugyanolyan akár más árakon, ha az egyik shopban megveszik akkor "magától" eltűnik a másik shopból is, stb. A szerződött B2B partnereknek pedig a belső saját webshopban akár partnerenként termékenként egyedi árak, termékkategóriánként egyedi kedvezmények, stb. is beálítható...  :)

http://eVIR.hu
Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Miert nem jo random CMS random webshop modulja? Van olyan igeny, ami miatt 0-rol kell fejleszteni?
Csak mert kb. ez a kulonbseg akozott, hogy par het, es 100000HUF nagysagrend lesz a vege, vagy a ceg eves bevetele.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin