Sária?

Mindenkitől elnézést kérek, most nagyon ittas és nagyon haragos állapotban vagyok.

De lényeg a lényeg: hogyan fognak összeférni az Iszlám hitűek a "szivárványosokkal" ?
Vagy mi a koncepció? Vagy én vagyok csak túl "szűklátókörű" ?

Vállalom az "autista/nyomorék/fasiszta/akármi" jelzőket...

Hozzászólások

És kire haragszol? E kettő közül valamelyikre? 

Nemreg lattam egy AfD-s (ez amugy a nemet szalon-nacionalista part, szoval valszeg torzitanak) felszolalasat, hogy a nemet melegek elleni tamadasok nagy reszet muszlim fatalok kovetik el. De hogy a kulonbozo arab orszagok hogy kezelik, nem tudom. Iranban voltak kivegzesek e teren, talan szaud arabiaban botozas divik, par helyrol meg azt olvastam 'naluk ez nem letezo problema', vagyis meg csak nem is beszelnek rola. Nyilvan nem az okori gorogok a kovetendo pelda az iszlam vilagban.

Szerintem nem kell harcolni ellenük.

Harcolnak ezek egymással egyfolytában eleget.

A rossz közérzetet is maguknak köszönhetik mindannyian, miközben a körülményeket, a többi embert vádolják önmaguk sikertelensége miatt.

Mind az lmbti mind az iszlám egy önmagával harcoló, részekre, szeletekre szakadt, pólusok köré szerveződő  és totális hatalomra törő, szektás agyú vezetőkkel rendelkező csoport, ahol a belső elnyomás nagy, és nagyobb veszélyt látnak a változast akaró tagokban mint a külső tényezőkben.

 

Örülni kell, hogy mindkettő elkülönülve él, vagy külön városrészekben vagy saját helyeken leélve életüket, saját szubkultúrában.

A legnormálisabb lmbti-nek Kulkát gondolom, aki meg is mondta hogy nem a rózsaszín bugyogó felvételét gondolja a legfontosabb cselekedetének.

 

Hogy 20 év alatt sem gondolják azt, hogy a legjobb stratégia az "olyan vagyok mint te" kampány lenne, az szomorú.

 

Dave Chapelle humorista minden gondolatával egyetértek, amit az ábécé mozgalomról mondott a Kövek, botok, szavak c. előadásában.

 

Én azért nem féltem az lmbti és iszlám mozgalom közötti feszültségtől magamat és másokat, mert ők testvérek, és vágynak egymásra. Közöttük nincs vita, sem különbség.

A munkahelyemen ha nincs kedvem köszönni, és sablonos dolgokról beszélni, akkor általában azt mondom a másiknak, hogy 'mondj valami jót'.

 

Erre általában ezek a válaszok:

  • P...
  • Nem tudok semmi jót mondani, rosszat meg nem akarok

Egy öregember van, akinek nem sablonos a válasza:

  • Kocsi, p..., ló

Megkérdeztem, hogy ez a sorrend is? A válasza az volt az öregnek, hogy mindig változik.

Vállalom az "autista/nyomorék/fasiszta/akármi" jelzőket...

Jogos!

Ez a paradox tovabbvegtelenitheto:

  1. A tolerancia vedelemeben betiltsuk az intoleranciat?
  2. Toleraljuk azt, ha valakinek az a velemenye, hogy a "betiltott intoleransok" valojaban "nem intoleransok", igy szerintuk "nem kene betiltani"?
  3. Toleraljuk azt, aki a tolerancia neveben nem toleralja a kettes pontban definialt szemely velemenyet?

Lasd meg:

  • ki kene vegezni mindenkit, aki tamogatja a halalbuntetest
  • nincsenek koztunk kannibalok, most ettuk meg az utolsot

Ki dönti el, hogy honnantól számít valami intoleránsnak? Ugyanis az, hogy honnantól gondol valakit az ember intoleránsnak, az a saját toleranciájának függvénye, tehát aki mindent is tolerál, az nem fog senkit intoleránsnak minősíteni, tehát ahhoz, hogy valaki intoleránsnak tudjon valakit minősíteni, neki is intoleránsnak kell lennie. Viszont akkor most a kettő közül melyik lesz az, akinek az intoleranciáját büntetjük és melyik az, akinek meg egyenesen mércének használjuk mások intoleranciájának a mértékének a megállapításához?

Szerintem itt ugyanaz a fogalom jön elő: Szubjektivitás.

Ilyen szempontból a francia forradalom tipikus: Annyira meg voltak győződve, hogy ők tudják a tutit, hogy egy kb. ugyanolyan kegyetlen rendszert (ha nem rosszabbat) építettek fel. Én most ezt látom az istenített Nyugaton is. (Persze én paranoiás, nyomorék, stb vagyok.) :)

Nyugaton?

Idehaza is.

Pont a napokban egy vita miatt írtam a twitteren, hogy ha én 40+ fehér hetero férfiként írok egy valamennyire burkolt/áthallásos "demegdugnám" jellegű posztot/kommentet, akkor engem kicsinálnak.

Ha egy csaj arról csinál egy rövid videós oldalon tartalmat, hogy benedvesedett attól amikor a buszon egy másik csajnak rövidre volt vágva a köröm a mutató- és a középső ujján, vagy egy másik közösségi oldalon a meleg közösség egyik egyik tagja kijelenti, hogy nem az éhség miatt néz a gyorséttermi egyenruhás srácokat, akkor az ilyen posztokra megy a like/up/szivecske/+1/stb jelentős mennyiségben.

A tolerancia ilyen esetben egyirányú, és sok esetben a tolerancia alanyai (tisztelet a kivételnek) intoleránsak.

De hát ez ilyen. Minek járok ilyen helyekre a neten.... Az én hibám. :)

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Ha mar mindenkepp twitterre mesz (es nem csak read-only), akkor ird be, hogy te strong and brave vagy, hogy masculine-presenting transgender lesbiankent ki mertel maszni a szekrenybol. Akkor te is szivecskeket kapnal a hasonlora.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerkesztve: 2021. 10. 18., h – 09:35

Valószínűleg sehogy. - De az iszlám, - többek között, - az emberiség legnagyobb reménysége az ébredő Skynet elleni harchoz.

Azért is próbálják, - megelőző csapásként, -  nyugatról "agymosni" őket a migrációval, az integrációs törekvésekkel. (A "szivárványosok" pár generáció múlva így is, úgy is kihalnak, jelentőségük nincs.)

Mondjuk én egyre inkább úgy látom, hogy az emberek sorsa egy szerencsés rétegnek csak pókerjátszma: néha tolnak egy "all in"-t, aztán ha nem sikerül, mi baj lehet?

Egyébként most nagyon megtetszett egy zeneszám (vagyis hát elég régi, szóval már egy ideje itt volt a fejecskémben), ami első ránézésre (meghallgatásra) szembe megy az én álláspontommal (persze csak ha a szöveget nézzük), viszont érzek benne olyan dolgokat, amik számomra is fontosak (konokság, dac, stb.), és a gitáros része külön tetszik (habár én botfülű vagyok): https://www.youtube.com/watch?v=eDh6aJNERi4
:)