jquery hibak, koax modem admin

hiloka,

kaptam nemregen a T-tol egy Kaon markaju koax modemet. es amikor matatni akarok az adminpaneljaban altalaban nem megy es mindenfele jquery-kre internal server error-t hany vissza  a browserba.

Valakinek esetleg valami tipp, hogyan lehet megfixalni a dolgot?

 

koszi!

 

g6bor

 

--- [szerk] ----

elso korben a hibabejelento elkuldott a mernokokhoz, mondvan a szolgaltatas mukodik. igaz, hogy az eszkoz admin felulete nem megy....de ez a holgy szerint nem resze a szolgaltatasnak.

a 1422-en pedig az a tanacs volt.... [opcionalis, dramai dobperges].... hogy nyomjak egy factory resetet az eszkozon (hasznaljak fogpiszkalot hozza :), ez allitolag lerantja a firmware-t is, ha van hozza uj;  marmint nem a fogpiszkalo ... ;)

(meg nem volt lelkierom hozza, majd beszamolok errol is ; addig is jotanacs: keruljetek a Kaon CG300x-et)

Hozzászólások

szerintem hívd fel a T-t, hogy hozzanak egy működőt.

Szia!

A factory reset nem ördögtől való ötlet. Nemrég egy ügyfélnél - belső hálózati működések miatt - át kellett kapcsoltatni az általuk szállított eszközt bridge módba. Az átkapcsolás után sehogy sem volt hajlandó a PPPoE kapcsolat felépülni. 1.5 óra kínlódás és telefonálás után gondoltam egyet és nyomtam egy factory resetet. 5 perc gondolkodás után láss csodát, működött a kapcsolódás.

 

Gábor