a sok https karosult figyelmebe

akik az alusapkaban egy rendes kepet nem tudnak beszurni ajanlom ezt a kep hostingot (kozom nincs hozza), 12 dollar egy evre az az ajandek kategoria.

Hozzászólások

Szórakoztató oldal :) 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

NagyZ: És akiket a https-sel szopatnak, azoknak mi az ajánlatod?

Te nyitottál egy topikot, én csak kérdezek.
Akkor legalább vakkants, visíts, vagy zenéljél, fasszopó majom.

Te határozod meg hogy más mit használhat, igen vagy nem?

Ha nem, akkor miről pofázol, miről ugatsz?

Válaszolj már, baszatlan köcsög. 

 

Válaszolj!!

TE ÍROD ELŐ, te kis fasznyelőgép, hogy MÁS MIT HASZNÁLHAT?
Úgy gondolod?

Te beleugathatsz más életébe, dolgába, te a kis büdös senki?

Úgy gondolod, hogy ez a site arra szolgál, hogy azt te megszégyeníthesd, aki nem úgy tesz, ahogy te akarod, mi gecimaradék?

 

 

El vagy tévedve, ostoba seggluk!

Én nem vitázok veled. Csak kérdezek:

Úgy gondolod, hogy ez a site arra szolgál, hogy azt te megszégyeníthesd, aki nem úgy tesz, ahogy te akarod, mi, tetves büdös senki?

Nem hallom a nagy pofádat! Elvitte a cica a nyelvedet?

Niiincs???

Pedig olyan szép nagy volt a pofád, hogy egy csorda elefánt is csak egy hét alatt tudta volna teleszarni. Hát nincs kedved szemétkedni velem? Nincs kedved egy olyan emberrel patkánykodni, aki neked soha nem ártott, mi fasszopó gyökér? 

Pedig itt a lehetőség. Itt van aki miatt nyitottad a topikot, itt vagyok majom, nyomhatod.

Vagy válaszolj szépen a kérdésemre, azt kell csinálnom amit te akarsz, szarszagú görény? Mire fel?? 
Vakkantsd már el magad!

Nem mintha közöd lenne hozzá, seggarcú, de én nem iszok és nem dohányzok.

Gyógyszert meg még akkor is az ágy alá dobáltam gyerekkoromban, amikor anyám kontrollálta a folyamatot ha beteg voltam. 
Kettőnk közül viszont most te vagy a beteg. Nem tűnt ez fel akkor, amikor a topikot nyitottad?

Kérdeztem ám az előbb valamit, faszomarc! Miért ugatsz te bele mások életébe???

https://hup.hu/moderalas

Az oldalra TILOS beküldeni:

...

... emberi méltóságra nézve sértő  ... hozzászólásokat...

... durván személyeskedő, trágár, ...

...

Nehogy menj a levesbe.

Amúgy se értem mi értelme ennek a cica harcnak. Simán figyelmen kívűl hagyhatnád a hsz-eit és akkor nem húzod fel magad.

Az oldalra TILOS beküldeni ... emberi méltóságra nézve sértő  ... hozzászólásokat...

Ez talán rá is vonatkozik, nem?
Kicsit sem húztam fel magam.  De azt nem hagyom, hogy egy köcsög, jellemtelen, büdös senki megalázzon, úgy hogy én soha nem ártottam neki.
Az ilyen sunyi geciket kéne innen tiltani mint ez a NagyZ, és már jobb lenne a levegő.     

veled ellentetben en nem kezdek el 2 komment mulva anyazni es hosszu litaniaban mindennek elhordani a masikat; de eleg korbenezned a sajat historydban, nem ez az egyetlen blog ahol ezt eloadod, van jo par masik. mit gondolsz, ott mit gondolnak a beszelgetotarsaid amikor az anyukajukat emlegeted?

mit gondolsz, ott mit gondolnak a beszelgetotarsaid amikor az anyukajukat emlegeted?

Miért kell neked még hazudnod is? Senki anyját nem szidtam, nem is emlegettem. Egyébként, az, hogy valaki anyját emlegeti egy másik, még nem feltétlenül bűn. 
Én viszont nem intéztem hozzád hónapok óta egy sort sem. Akkor mire fel találsz meg engem, majomarcú? Pláne olyan dologgal, am ihez neked vastagon kuss, mi?  Most próbálod mosdatni magad, ezért igyekszel felhozni ezt a dumát is. Ha igazad is lenne, akinek nem tetszik a stílusom, az majd szól. Mi a fasznak képzeled magad te itt, segédmunkás, valami leértékelt Ludas Matyinak? Ki kért fel téged itt igazságot osztani? Mindegy is, elég volt belőled, értéktelen, gerinctelen senki vagy. Kitüntetének veheted, ha valaki hozzád szól. Talán éppen ez is a bajod. 
A mocskoskodásodnak pedig meg lesz a böjtje, ezt garantálom.  
 

Https és a rúdaszpirin esete: Netlock kontra DV certek - olsslgca-val aláírt certek egy része gyakorlatilag ment a levesbe. (másik CA-val aláírtat adtak ki helyettük, az olsslgca-val aláírtat egy hónappal később visszavonták, úgyhogy cert chain-t is lehetett mindenütt _is_ cserélni...)

Szerintem te is meg tudnád oldani, ha akarnád...

Azt mondtad, hogy nem akarod, hogy az ISP-d lássa, hogy mit töltesz le. Namármost, HTTPS az én site-omon is van, csak a cert nem az enyém, ezért reklamálnak a browserek, hogy domain mismatch van. Viszont a cert érvényessége kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a browser tudja, hogy a végpont az, aminek mondja magát, a titkosítás működik domain mismatch esetén is. Namármost, ennek megfelelően, ha felteszel egy HTTPS Everywhere extension-t, vagy ha rókát használsz és bekapcsolod a HTTPS-only opciót, akkor az összes requestet át fogja dobni HTTPS-re, a browserben pedig beállíthatod, hogy a domain mismatch-et ignorálja, ugyanis te pontosan tudni fogod, hogy amikor az oscomp.hu certje bejön a t-hosting.hu nevével, az a hosteré, tehát nem lettél meg-MITM-elve.

Ezt simán meg tudnád csinálni, (főleg, hogy a FAQ-ban még linkek is vannak, hogy mit hogyan kell), dehát nem akarásnak tényleg nyögés a vége: pont te vagy az, aki folyton a HTTPS hiánya miatt nyögdécsel. (A jó kérdés már csak az, hogy miért, amikor sem a képek nem érdekelnek, sem az, amit írok...?)

Viszont köszi a fenti szálat; bearanyozta a tegnap estémet...rég röhögtem ilyen jót. Ahogy "pixelverzum" öngyulladt és porig égett, az valami hihetetlen volt.

Köszi az ajánlatot, de csak havernál tartok bármit (vagy saját szerveren, ha lenne), ahol kontrollom is van, nem tesznek ki csak úgy, mert mondjuk feltöltök valamit, ami nekik nem tetszik.

Pixeltől nem tudom mit vártál, masszívan degenerált szegényke.

na, megkovetem magam, sajnos baromi dragat linkeltem, ugyanis par oraval a blogpost utan megerezte a cloudflare hogy most itt a vilag vege az imgzvel, es bejelentettek a cloudflare r2 object storaget, $0.015/GB/ho, es nem kell fizetni a savszelert. ennel mar nem lesz olcsobb:)