Junior és senior IT security pre-sales mérnök munkatársat keresünk! (x)

Címkék

14 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági és hálózati disztribútor cégünk, a biztributor munkatársakat keres.

Ha junior/senior IT mérnök vagy, és

  • keresed a kihívásokat,
  • érdekes lehet számodra több mint 1000 viszonteladó partner műszaki támogatása,
  • a területükön legkiválóbb gyártókkal történő együttműködés,
  • projektek menedzselése,
  • szakmai fejlődés,

akkor dobj egy önéletrajzot és üljünk le beszélgetni!

A feladatok dióhéjban:

  • kereskedelmi folyamatok és projektek mérnöki támogatása
  • ügyféltalálkozókon és ügyfélbemutatókon való részvétel
  • terméktámogatás,
  • partnerek támogatása
  • evangelizáció (legújabb és legjobb technológiák megismertetése a piaccal)

Várjuk önéletrajzod, ha

  • üzemeltetési tapasztalat (legalább 1-2 év) MS vagy Linux/Unix környezet egyaránt megfelel
  • ismered a következő rövidítések mögötti fogalmakat, technológiákat: (AD, X509, Firewall, Phishing, ACL, Defense-in-depth, WiFi, Routing/Switching)
  • gyártófüggetlen szakmai tudás WiFi, Routing/Switching és tűzfal területeken (minél több, annál jobb)
  • általános IT környezetben hibaelhárítás (Wireshark , show/debug kimenetek értelmezése)
  • általános (nem gyártó/technológia specifikus) ismeretek webes és adatbázis szolgáltatásokról
  • rendelkezel egy jó alaptudással az IT biztonság területén (nem a diploma vagy a minősítés számít)
  • van már páréves tapasztalatod a területen
  • nyitott vagy a legújabb és legjobb technológiák megismerésére és ezek elsajátítására
  • jó kommunikációs készségekkel rendelkezel és nem riadsz meg, ha a tudásodat mások előtt is be kell mutatnod (az elején mindenképp segítünk)
  • beszélsz és írsz angolul, legalább középfokon
  • szeretsz csapatban dolgozni

Amit kínálunk:

  • versenyképes juttatási csomag
  • folyamatos kihívásokat
  • szakmai fejlődési lehetőséget
  • sok és változatos projektet
  • extra jófej csapatot
  • kellemes irodát a XI. kerületben, Budaörs határában
  • és mindent, ami a munkádhoz szükséges

Állás, munka területe(i):

  • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
  • Hálózati és Rendszermérnök

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Egyéb juttatások:

Étkezési jegy, Mobiltelefon, Szakmai tréningek, Nyelvtanulás támogatása

Munkavégzés helye:

1112 Budapest, Kőoltár utca

Jelentkezés módja:

Kérjük küldd el önéletrajzodat fizetési igényed megjelölésével az allas@biztributor.hu email címre.

Hozzászólások

> Szükséges végzettség: Főiskola

Meg mindig itt tart a hazai IT szakma?

Ez egy HR-szakma kérdéskör, nem mennék bele, nyilván indokolt paraméter, nálunk ez kevésbé számít, ha van releváns szakmai tudása, határozott, kitartó, csapatjátékos, stb, *. olyan skillek sokkal inkább számítanak melyek még egy hosszabb (akár több körös) interjún is relatív nehezen, de azért mérhetőek.

Jómagam is nagyságrenddel több olyan (jó!) szakit ismerek aki felsőoktatású intézmény közelébe sem ment, legfeljebb külsősként feladatot megoldani :)

Hát egyrészt ez, másrészt nagyon kevés ember van a közelemben, aki egy releváns végzettség után azt mondta volna, hogy ez teljesen felesleges volt. Nyilván főleg IT, gazdaság és matek területről látok embereket, YMMV.

Amúgy ha a cég pályázatokon akar indulni, akkor könnyen lehet szopás, ha nincs elég papíros ember (diploma, certek, stb.) a cégnél. Ez is egy szempont.

Teljesen jó észrevétel, hogy miért (lenne) szükséges. a pályazatos résznek való ilyen/olyan megfelelés nálunk kevésbé szempont, mi lényegében gyártói képviseletet látunk el és azon túl hozzáadott értékű különböző pre/post-sales feladatokat végzünk, közvetlenül ügyféllel (jogi értelemben) nem állunk kapcsolatban.

> Hát egyrészt ez, másrészt nagyon kevés ember van a közelemben, aki egy releváns végzettség után azt mondta volna, hogy ez teljesen felesleges volt.

Nyilvan nem _teljesen_ felesleges. De ha az a celom, h. a legtobb jo jeloltet talaljam meg, akkor nem tamasztok olyan felteteleket, amelyek irrelevansak a napi munkaban. Olyan sok a jo szakember, h. ilyen szuroket kell betenni?

A "certek" egy mas dolog, foleg, h. nehany evente meg kell erositeni. Hol relevans az, h. 10 evvel ezelott bebizonyitottad, hogy K3,3 teljes graf sikbateritheto toruszra? :)

Hol relevans az, h. 10 evvel ezelott bebizonyitottad, hogy K3,3 teljes graf sikbateritheto toruszra? :)

Ez így kiragadva nyilván ~sehol, meg amúgy is kihangsúlyoztam, hogy releváns végzettségről van csak szó. :)

Nekem elég gyakran szembejönnek olyan dolgok (statisztika, közgáz, stb.), ami egyetemen téma volt. Nyilván nem az érdekes belőle, hogy mit tudok fejből visszamondani, hanem az, hogy eszembe jusson, létezik ilyen probléma, és arra hogyan lehet megtalálni a megoldást.

Ismerek nagyon penge programozókat, akik nem végeztek egyetemet, és tényleg, sosem fogok tudni olyan minőségű kódot írni, mint közülük néhányan. De szerintem ez egyre kevésbé elég, a domain amiben dolgozol, néha már olyan bonyolult, hogy autodidakta módon megtanulva óriási hátrányban vagy. (Értsd jól, nyilván nem a 314659. webshop összerakásól van szó. :))

Igen is meg nem is.

Manapsag Youtube-on, Coursera-n eleg sok tisztesseges tananyag van statisztika, diffegyenletek, forditoprogramok, stb. tekinteteben, amik erthetoek. Az, aki meg akarja tanulni az egyetemi anyagot, meg tudja egyetem nelkul is. Nyilvan motivalo tenyezo, h. az ember feje folott ott lebeg a veres kard ZH idoszakban, de a lehetoseg megvan ra.

Lehet, h. azok, akik kibuktak 20 eve egyetemrol, mert nem volt a temaban elerheto jegyzet, online sem, azok ezek segitsegevel elvegeztek volna. (Anno, pre-Bologna  informatikus mernok mesterszakon Veszpremben ~190 emberbol 35 vegzett.)

infóból nem a jegyzet hiánya miatt buktak ki az emberek, hanem mert beszartak a matek szigorlattól. Mindenki beszarik egy szigorlattól, csak van aki kitörli a seggét, odaül a tanárok elé és megcsinálja legalább kettesre. Meg van aki fos csíkot húzva maga után eliszkol az egyetemről.

Az analízis 20 évvel ezelőtt is analízis volt.

GPLv3-as hozzászólás.

Megmondom neked mi volt 20 eve te nagyokos, ennek torolgesd a segget:

1999, Kecskemet, GAMF. Felvettek 450 embert elso felevre mert az allam annyi penzt adott amennyi diakot felvesznek. A masodik felevre mar az allami tamogatas fixen 200 fo volt.

Tippelj mi lett a masik 250-nel?

Es ezt konkretan a fizika tanszek vezetoje mondta a szemembe, mielott elkezdesz varosilegendazni.

Manapsag a Youtube-on, Coursera-n eleg sok tisztesseges tananyag van.

Nézzünk egy széles társadalmi réteget. Hiába van az interneten, nem fogja elsajátítani.
A másik, talán veszélyesebb esetben egy-egy részébe kapott bele és villant vele egyet, majd csodálkozol hogy valójában kontárt vettél fel.

Egyszerűbben átlátható téma: kétkezi szakképzés. Ma itt is Google/Youtube kontárokkal van teli a környezetünk.
Ez mind az "interneten minden elérhető", csak cseszett valami szisztematikus képzés keretében megtanulni az alapokat, az alapvető dolgokat és egy-egy varázslat bemutatásával tudja elhitetni az ügyféllel hogy dejó munkát fog végezni. Aztán nem, mert alapvető dolgokat nem ismer, a lerakott járólap pedig néhány év alatt felfagy.

Ezzal csak olyan orszagokban talalkoztam, ahol csak helyieket alkalmaztak. Ott, ahol nagyobb a merites, ertelmezhetetlen osszevetni egy masik foldresz "college"-et a helyi felsooktatassal.

Tolem csak Magyarorszagon kertek diplomat. Kulfoldon vagy kulfoldi ugyfelekkel sosem kerult szoba.

Jó esetben a felsőoktatásban megtanulsz önállóan tanulni és az összegyűjtött tudás/információ alapján új dolgokat kitalálni, megalkotni. Az ismeret, megértés, alkalmazás, analízis, szintézis, értékelés "szintek" közül az első kettő kell, hogy meglegyen középfokon - a mérnöki tevékenységhez viszont kell az ezekre épülő többi is.

Szia,

Sok helyen landolt a hirdetés, valahol "kötelező" volt megadni, indusztri sztenderd ... pont ezért tettük bele a törzsbe, hogy nem a papír(ok) vagy certek számítanak. Nyugodtan jelentkezhet bárki - bármilyen végzettséggel, legyen releváns IT-s tapasztalata, nem is feltétlenül egy valakit szeretnénk, ezért kevésbé számít a senioritási szinti is.

Mennyit keres egy biztributor?

"és mindent, ami a munkádhoz szükséges"

Ez most komoly?

Meg lennél lepődve hány hazai telcos multinál nem kapsz 1 kibaszott IP telefont sem a munkádhoz, miközben voip-os mérnökként a rád osztott ügyfeled meg tőled várja az elbaszott teszt forgatókönyvek eredményét. Vagy a) fapofával válaszolsz, látványosan kikacsintva a felettesedre beCC-zve hogy ezt neked honnan a faszból kéne tudnod, hisz csak egy TOP10 global cég alkalmazottja vagy akiknek nem futja 1 ip telefonra vagy b) mész és ebay-ről veszel saját zsebből 100 ezer ft-ért teszt eszközt, ha olyan lelkiismeretes hülye vagy, aki jól el akarja végezni a rá osztott feladatot.

Szóval bármily meglepő is, ez hazai viszonylatban igenis nagy szám az ideköltözött multikhoz képest, h. egy kkv képes a melósait ellátni a munkájukhoz szükséges felszereléssel.

Telco, rendszermérnök, készenlétet is adva. De a céges telefonként választható készülékek egyike sem volt alkalmas/engedélyezett céges levelezés mobilról történő elérésre...

Egyébként nem egy nem két fejvadászt lomboztam le azzal, amikor rendszermérnöki vagy hasonló pozíció esetén lelkesen mondta (vagy inkább olvasta...), hogy laptop-ot és mobiltelefont ad a cég - valahogy nem értették, hogy miért mondom, hogy igen, gondolom ha szakácsot keresnek valahol, akkor fakanalat meg fazekat kap a dolgozó.