Ellenzéki vita, érdeklődés hiányában elmarad

Fórumok

A partizános miniszterelnök-jelölti vitákkal kapcsolatban a tegnapi napon egyértelművé vált, hogy a szombatra (szeptember 18.) tervezett alkalmon a jelöltek döntő többsége nem vállalja a részvételt. Bár korábban ebben megosztottak voltak a jelöltek, és voltak olyan indulók is, akik kifejezetten pozitívan nyilatkoztak egy Partizán által szervezett és a 444-en is közvetített vita kapcsán, végül mégis egyedül Márki-Zay Péter vállalta hogy megjelenjen. Vitát szervezni így a jelöltek döntése miatt nem áll módunkban. (src)

tl;dr MZP kivételével lemondta az összes, nem érnek ezek egy forintot sem

Mindenesetre ironikus ez, miközben tíz éve az megy, hogy a kormánypárti médiatúlsúly miatt az ellenzéki pártoknak egyszerűn nincs lehetősége megszólalni. Én úgy látom, lehetőség az van, érdeklődés az nincs.

Hozzászólások

Szerintem a valós tényeken és érveken alapuló vitát vállalná Orbán. Ezt jó eséllyel toronymagasan nyerné.

Amit nem vállal, az az ellenzék vitakultúrájának alapjául szolgáló nagyot mondó, terelő, hazugságtól sem mentes fröcsögés. Ezt bizonyosan elveszítené.

"A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint nagyon sok mindenkinek nem sikerült leszavaznia, ezért most azon dolgoznak az előválasztás lebonyolítói, hogy a mesterséges intelligenciának elmagyarázzák, ez nem hackertámadás, hanem ez a valóság, és feloldozzák a rendszert a blokk alól."

Az oldal már megengedi ismét, hogy megnézzék :-)

Akit érdekelnek a részletek:
Ha reverse proxyzol egy oldalt, ne felejtsd el az éles szerveren fehérlistára tenni a reverse proxy címét, ha amúgy tiltod a túl sok oldalletöltést generáló címeket :)

-slapic, hup.hu

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerkesztve: 2021. 09. 22., sze – 22:36

Kár, hogy a Márki-Zay ennyire súlytalan, szerintem itt jól beégette a pestisrácos "riportert"

Márki-Zay Péter a Pesti Riporter vendége (Pesti TV - 2021. szeptember 15.)

https://www.youtube.com/watch?v=EljHuvikxnQ

 

Itt lefordultam a székről a röhögéstől:

Ez az egyházi mozgalom fizetett hirdetésben izmos fiatal fiúkat keresett Jézus Krisztus menyasszonyának. A következő, hogy ő ebből írta a szakdolgozatát. El tudja képzelni, hogy Orbán Viktor fia a melegházasságról írta a szakdolgozatát és ezt ne vegyük úgy, hogy füstjeleket ereget a börtönéből?

 

 

A riporter full buta volt, adta fel folyamatosan a magas ladákat...

Wow, nem is tudtam, hogy Orbán Viktória fiának ez volt a szakdolgozat címe: "A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai"

 

húú, ha ez tényleg így van, akkor ez nagyon gáz és egy szomorú apa fia kapcsolat lehet, szegény gyerek... (és most kivételesen nem viccelek, ez tényleg nagyon gáz...)

Szerkesztve: 2021. 09. 25., szo – 10:07

Egyáltalán nem érzem, hogy az utóbbi kettő valóban vita lett volna.

Sokkal inkább egy show-ra hasonlít, ahol felmondták az előre begyakorolt sablonokat.

Ez sokkal inkább hasonlított egy vitára (amiben Ujhelyi meglepően értelmes volt).

Szerkesztve: 2021. 09. 25., szo – 10:18

Öt bohóc tegnap vita _helyett_ szóban elosztogatta a legnagyobb várható szavazótáborok (nyugger, pedagógus stb.) az USA 30 éves költségvetését virtuálisan, csak az maradt el, hogy miből lesz majd meg a fedezet. Mondtak szépeket, mondtak nagyot. Sokszor még a ballib-csicska RTL műsorvezetője is igyekezett játszani az ördög ügyédjét, hogy nem lesz-e ez az ígéretcunami sok(k).

De, legalább megtudtuk, hogy:

Fekete-Győr számonkérte Dobrevet, hogy Csongrád-Csanád megyében miért támogatnak homofób jelöltet.

Dobrev számonkérte Fekete-Győrt, hogy miért támogatnak Pécsen homofób jelöltet.

Fekete-Győr szerint momentumos ellen nem indult etikai eljárás.

Karácsony mosolyogva mondja, hogy de, majd mindjárt elmondta.

Dobrev szerint ők nem indítottak senki ellen etikai eljárást.

Karácsony szerint de, ellene.

Dobrev szerint nem.

Karácsony egy XVI. kerületi momentumost támadott meg, aki szerinte devizahiteleseken nyerészkedett.

Karácsony végül ledobta a nagy bombát is, elhatárolódott Tóth Csabától, azt mondta, a legújabb korrupciós ügy, ami kiszivárgott, számára is új információ lett.

Kár, hogy erre a részre nem volt több idő ... :D

trey @ gépház

most van a shownak az a része, hogy "jaj, hát mi nem is nem tudtuk, hogy a dkmszp mögé állunk be. nahát! hogy itt micsoda emberek vannak!" :D

márki szerint az emberek nem akarják a 2010 előtti állapotokat. bravó peti, akkor "jó" helyen vagy :D

karácsony, miután betalicskázta a fővárosba a dk-t, ő most már inkább mégsem "támogatja" tóth csabát (csak a "pártja" :))

aprev klára pedig minden szégyenérzet nélkül előadja, hogy jó, hát most félre kell nézni

Karácsony végül ledobta a nagy bombát is, elhatárolódott Tóth Csabától, azt mondta, a legújabb korrupciós ügy, ami kiszivárgott, számára is új információ lett.

Tóth leallázta Hadházyt a vitájukban, a folyamatosan hangoztatott vádakból Hadházy semmit nem tudott bizonyítani, de Zugló vezetését érintő alapvető dolgokkal sem volt tisztában.

Majd előkapott egy tulajdoni lapot, mely szerint Tóth - akiről tudni lehet, hogy vállakozó - cégének van egy ipari ingatlana Budapesten. Tóth nem tüntette fel a cégeinek vagyonát tételesen a vagyonnyilatkozatában (nem kötelező).

Ezen nagyon meg kell lepődnünk, nyilván nincs több tehetős vállalkozó az ellenzéki oldalon.

Meg lehet valahol nézni ezt a 'vitát' teljes egészében?