Ohh Blizz, fuck off!

Nem hiszem el, hogy a Blizzard akárhányszor ad ki egy játékot, az a start napján mindig játszhatatlan. 
Minden WoW kiegészitőnél, új játéknál, valami probléma mindig van.

Ennyit a hajnalba torkoló Diablozásról :'(
Halott az egész EU szerver hóbelevanc!

Hozzászólások

Ezen most en is felbasznam magam amugy. Uhh de fasza cucc volt ez valaha.. valahol megvan meeg a 90-es nekroom, meg talan egy full zold szettes 88-as amazonom. Azt mondjak betoltheto lenne ide is mindketto. De fixme.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

A WC3 Reforged után én már nem piszkálom bottal se :(

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Kivételesen a Diablo II Resurrected szerintem tökéletes lett. Semmit nem vettek el belőle, és csak pár apró kényelmi dolgot adtak hozzá.
Külön imádom, hogy egy gombnyomással átlehet váltania régi grafikára és vissza. Instant meglehet nézni milyen volt, milyen lett. Mindenből meghagyták az eredetit, még a filmekből is tudsz választani hogy a régit, vagy az újat szeretnéd megnézni. 
A játékmeneten semmit nem változtattak, hangok, zene is maradt.
Sokaknak fáj, hogy LAN támogatás nincs benne, de szerintem az 2021-ben már kinek kell? Mindenhol van már internet, még a legputribb LAN Partyn is (már ha tart még valaki ilyet).

Nah szóval, ez nekem eddig nagyon bejövős. Ugyanaz mint 20 évvel, csak sokkal szebb köntösben. 

Közben a battle.net-et is meghegesztették, beenged a játék! \o/

Itt nagyjából mindent leírnak: https://gamerant.com/diablo-2-changes-new-features-coming-resurrected/

Pl.: automatikus gold felszedés, karik között megosztott láda, nagyobb láda kapacitás - ezek hasznos dolgok és nem teszik tönkre a játékélményt, sőt!

Régen nagyon sokat játszottam haverokkal.

A 3-at is nagyon vártam, azzal is sokat játszottam. Eleinte tetszett, hogy milyen új meg szép, de hamar ráuntam aztán abbahagytam, persze miután végigjátszottam a kiegészítőket is párszor.

Nekem ezzel visszahozták a régi játékélményt, amit a 3-ból hiányoltam. Az újítások is jók, egyáltalán nem rontották a játékélményt, sőt!

Remélem a 4-ben is visszahozzák azt a sötét és baljós hangulatot, amit a LoD-ban kaptunk és nem az a csilli-villi rajzfilmes lesz, mint a 3.

Nagyon olcsón próbál megélni a blizz :(