Ellőválasztási marketing kudarc

Komolyan mondom, a magyar ellenzéknek a legnagyobb ellensége a saját dilletantizmusa. Marketingérzékeny emberként szeretem figyelni, hogy miképp próbálják befolyásolni a véleményemet, de amit művelnek a saját Kubatov listájuk érdekében a youtubeon, az arany facepalmos kategória.

Örömteli, hogy így 2021-re felismerték az internet jelentőségét, most jó lenne felismerni, hogy ez bizony nem a közmédia. Jó lett volna, ha élnek a targetálás lehetőségével. Kicsit ciki, hogy a játszótéren 10 megkérdezett óvodásból 7 tudja mi az a "szomorúbácsis" reklám amit nem lehet elnyomni. És itt jön a második hiba, hogy 5 másodpercnél hosszabb a reklámjuk és nem elnyomható. Ezzel elveszítették kb. 30 év alatti adblockert használni nem tudó ingadozó szavazókat, és a 30 feletti kisgyerekes szülőket.
És akkor rátérhetünk magára a reklámokra. Értem, hogy megvan az adott kör akiknek ezeket a pénzeket le kell osztani. Értem, hogy az éhendöglés a tét a következő választásokon. Értem, hogy  meg kell valamivel fogni az ingadozó szavazókat. De, akkor legalább ne koszlott, romkocsma jellegű háttér előtt, nyomjanak akut alkoholista kinézetű szereplőkkel nekromata hívószavakat.  "Élni hívlak!" Ki a retek találta ezt ki? Kinek akar szólni? A vörösdiplomás kádereknek a temetőben? Az emberek szórakozni járnak a youtubera. Kikapcsolódni, kilépni a nyomasztó hétköznapokból. Mégis milyen üzenetet, jövőképet tud sugalmazni egy lepukkadt, sötét környezet? Aztán ott vannak az arcok. Terminátor Padödö és társai, vágom, hogy az 50 feletti korosztány a célpont, de amit nyernek a réven elveszítik a vámon.
Vannak jó humoristák, a fiatalabb és az idősebb korosztályból is.  Csináljanak velük 5 másodperces gegeket, de ne 2 vagy 3 darabot, hanem 30-40-et, hogy a paraszt ne nyomja el mert milliószor látta. Legyen esély a mémesedésre. Nem a fizetett youtube reklám ami hat és eléri az embereket, hanem az ami mémesedni tud és ész nélkül kerül továbbosztásra a facebookon.  Ennyi...
"Szia uram, kell még segítség?"

Hozzászólások

Értem, hogy az éhendöglés a tét a következő választásokon.

Ezek az életművészek igazán tanulhattak volna valami szakmát, hogy értsenek is valamihez, és akkor nem lenne ekkora nyomás rajtuk, hogy jaj, mi lesz, ha bukják a választásokat. Mi? Hát elmennének dolgozni, ahogy mindenki más, s ha ért is hozzá, affinitása is van hozzá, még csak nem is méla undorral tenné, hanem örömmel. Én is a hobbimért kapom a fizetésemet. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Itt Újpesten úgy volt, hogy amikor önkormányzati választást elbukta a Fidesz, akkor az városházán dolgozó minden hivatalnok felmondott. Jött az új politikai vezetés, de a hivatalban nem volt senki osztályvezető, meg főosztályvezető. Talán még portás se volt, aki tudta volna melyik kulcs melyik zárba való. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem tudom én nem beszélek velük. A rendőrségen voltam múltkor, az működött. Meg elkezdték egy 300 méteres út felújítását kb olyan propagandát nyomtak ezzel kapcsolatban mintha 300 Km autópályát építenének, de még mindig csinálják - már hónapok óta.  Meg valami sátrat is tettek az SZTK elé a járvány alatt állítólag - de ezt csak hallottam -, illetve a harmadik hullám végén meg csináltak egy, azaz egy darab nyilvános fertőtlenítő pontot ahol az emberek a kezeket fertőtleníthették. Másra nem emlékszem.

#szerk

Még eszembe jutott az is, h az istenadta barma polgármester amikor a kormány elrendelte a korosztályok szerinti vásárlási sávokat (már nem tudom h volt, hogy reggel mehettek a nyugdíjasok, délelött meg a nem nyugdíjasok) szóval ez a derék ember, kitalálta hogy na itt újpesten a piacon pont fordítva lesz, mint ahogy általában a kormány rendelete alapján lennie kellett volna. Így aztán  nyugdíjasok a piacra mehettek az egyik idősávban, a tescoba meg a másikban. Csaj h egész nap foglalkoztatva legyenek bevásárlásilag. 

Sőt mégy egy darab maszkot is kaptam levélben a polgármestertől. Jó sokat segített vele! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ebből a szempontból a többség botcsinálta, megélhetési bűnöző. A többség kétségbe esik, ha a versenyszférára lenne utalva. Amúgy nem az a baj, ha valaki nem helyezkedett el a versenyszférában, de akkor legyen annyira profi, hogy ne legyen erre utalva, vagy legyen képes összehozni egy vállalkozást. A lényeg, hogy így vagy úgy, de értsen valamihez.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Dehát a doktorminiszterelnö kúr is egy nullkilométeres jogász, persze ő megállná a helyét, ha nem lenne örökös minielnök.

Erre írtam, hogy ő viszont elég jó abban, amit csinál - még ha ez nem mindenkinek tetszik is -, ennélfogva aligha tart attól, hogy egzisztenciális nehézségei lesznek. Volt már ellenzékben, de akkor sem vált hajléktalanná.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Az ellenfelei többsége is elismeri, hogy jó politikus. Épp ez a problémájuk vele, nem tudják olyan könnyen félreállítani, mint egy átlagos fazont. A Politico szerint is Európa egyik legbefolyásosabb politikusa, pedig a Politico-t nem vádolhatjuk keresztény-jobbos elfogultsággal.

Valaki nem attól jó, vagy rossz a szakmájában, hogy tetszik-e nekünk az, amit csinál.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Az "Élni hívlak"-nak nem kell mémesednie, mert önmagában az. :)

helyesen: PestiSracok fidesz altal tamogatott TVjeben :) Ez altalaban az origo alatti szinvonal. Rengeteg penzt kapnak reklamra is, de nem tudnak annyi subot/likeot osszeszedni, mit egy kezdo "Mi van a taskamban" videos. Nem veletlenul :)

Itt a musorvezeto es a groupik a ketlabon jaro memgyarak, onmaguk parodiai. Ezt a videot amugy nem neztem meg, de lattam mar a politikai hobbistabol reszleteket.

Sejtettem, hogy lesz olyan komment amiben a buborékvilág utáni vágy megnyilvánul. Nem az a független újságírás amivel egyetértünk. Tessék meghallgatni mindkét oldalt, ahogyan bármely intelligens ember tesz, mert kötelessége és van ennyi igényessége a vizsgálódás során 

Nekem newsfeedben benne van origo, mandiner, 24, 444, telex, index, stb. Tehat azert probalok minden infohoz hozzajutni. De a Pestisracok/PestiTV az nincs benne. Az az Origo alatt lenne, pedig az aztan eleg aljadek.

De ha ugy erzed minosegbeli valtozas allt be ennel a pasasnal, akkor majd esetleg megnezem ha linkelsz belole vmi timestampet ahol erdekes. :D

Pedig:

Random ZS generációs idióta:

Gyurcsány Feri bácsi olyan trendi, annyira érti a fiatalokat, ő használja legjobban a közösségi hálókat.

trey @ gépház

A Padödő teljesen olyan, mint a baloldali összefogás pártjai: ránézésre sem tudom megkülönböztetni őket, és egyik bénább mint a másik.

A címből azt hittem, megint valaki farmernek állt a HUP-ról, és elkezdett sertést tenyészteni. A szó, amit keresel, az előválasztás.

Iszonyat gáz a komplett moslékkoalíció.
De milyen lehet a jelenlegi kormányzás ha mégis a csürhére fogok szavazni.
 

Normalis emberkent azt hinned, hogy nem fontos az enek/rap egy kampanyban. De nem veletlen egetik magukat a politikusok. Az oregembereknek mondokak kellenek. A gyerekeknek meg az utobbi. A tobbi celcsoport meg leszarja sztem.

De amugy Szel Bettike sztem a fidesz embere, hogy lejarassa az ellenzeket megjobban :D

Mar a part kiadta, hogy szekunderszegyent kell erezni egy jol eloadott dal utan, csak azert mert fiataloknak szanjak a szoveget? Mindig voltak ilyenek. Pl.: Rozsaszin Pitbull, Prosectura, Belga, regi Nagy Fero etc.

Es igen, pozitiv pelda akart lenni. Lehet a fricskat normalis hangzassal is csinalni, nem csak elgugyogve egy 3 szobol allo rappet, mint szel bernadett.

Jöhetne már a csősz és miiiiindenkit kizavarhatna az erdőből.

Mi szükség van egyáltalán előválasztásra? Jó nagy pénzkidobásnak tűnik. Inkább legyen néhánnyal több népszavazás, mint Svájcban.

Bal oldalon iszonyat fejetlenség van. Teljes a koncepciótlanság, nem ismerik a szavazóbázisukat, nem tudják megszólítani az embereket. Ehhez hozzájön, hogy éveken át egymás ellen versenyeztették a képviselő jelöltjeiket. Amire óriási szükség van, az egy lista a jó szavazókról, a stabilakról, és a megszólíthatókról. Látniuk, listázniuk kell, kik vannak velük. Látniuk kell, hogy élesben hány fix szavazót fognak tudni adott körzetekben behúzni. Ez felhasználható a kampánynál is, mert látják majd, hol kell erősíteni.
A másik probléma, hogy le kellene osztani az országot, hogy minden helyre csak egy-egy ember jusson. Mivel sokan vannak, könnyen bukta lehet, ha az adott körzetben rossz embert állítanak ki.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Szerkesztve: 2021. 09. 15., sze – 16:58

Ennek csak az lehet a lényege, Ők maguk sem tudják kinek és melyik koalíciós konkurenst kell a víz alá nyomnia. (A gazdi pénzén megy, az meg távolról felügyelve büszkén örül, hogy dolgoznak a 1-es, 2-es identitású balfékek. - Persze lehet, van közöttük 3-as is...)

Szerkesztve: 2021. 09. 15., sze – 22:00

Ennél sokkal kontraproduktívabb dolgaik is vannak. Olyanok, amik miatt sajnos nem a választható kategória.

- Csekkata története
- Az állandó hurrázás, amikor tapsikolnak, hogy most aztan az EP/EB/whatever majd jol megfingatja az orszagot
- A folyamatos káröröm minden negatív történés miatt
- Az akasztással történő kampányolás a szeretet nevében
- A mindegy, mi történik, mindent visszájára fordítunk, amint kormányra kerülünk

Ez is a marketing része. Engem nem a művidám szerencsétlenek botránkoztatnak meg, hanem aminek mögötte kellene lennie - csak épp nincs...

Az egész országnak egy normálisan működő, konstruktív ellenzékre lenne szüksége, nem erre...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Értem a smiley - t, de legyünk komolyak:

En vilageletemben liberális beállítottságú ember voltam, hol jobb, hol bal beutesekkel. 

De! Soha nem hatalmat akarok adni, csak lehetőséget.

Az ilyen undorító veresszaju frocsogeshez viszonyítva még a Fidesz is jo választás. Pedig 2016-ig meg sem fordult a fejemben, hogy rájuk szavazzak... 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Bennem is erősebb a félelem baltól, mint a szeretett jobb felé. BTW a FIDESZ nagyon sok intézkedésével tudok azonosulni. Jobb lett itthon vállalkozni, mint korábban. Egy baloldali elmélet, mely szerint szopatni a módosokat az alsóbb rétegek motivációit is kinyírja. Hiszen munka és szorgalom nélkül segélyformájában is el lehet lenni, akkor minek is kockáztatni? Azzal, hogy megvalósult egy munkaalapú társadalom, az alsóbb rétegek felemelkedése is megkezdődött. Ennél jobb dolog, a rendszerváltás óta nem történt hazánkban.

A Fidesz populista part, ahol az egyensulyozasnak nagy szerepe van.

A munkaalapu tarsadalom egyebkent alapbol olyan kommunista utopia, mint a haz; nekem azonban -mint munkavallalonak- jobban atjon, mint a segelyalapu tarsadalom, amelyre nem is tudnek sem jobb, sem baloldalt rahuzni. Talan a faszsag kategoriaja jobban illik hozza.

Nekem a Fidesz kommunikaciojan kivul egy dolog tetszik kevesbe: hogy egy ido utan mindig kiderul, hogy ennek a rohadek Orbannak vegul igaza volt. Lasd: kerites, oltasok beszerzese, etc.

A populista mukereszteny tortenet azonban nem jon at, de ez egy felrerakhato dolog. Magyarul nekem a Fidesz nem jo valasztas, de jelenleg minden mas  alternativa sokkal szarabb...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A munkaalapu tarsadalom egyebkent alapbol olyan kommunista utopia, mint a haz.

Amúgy kapitalista eszmeként is megállja a helyét: "aki nem dolgozik, ne is egyék".

A vadkapitalisták esetén nincs gondoskodó állam: ha nem dolgozol, éhen döglesz. Kommunizmus esetén elméletileg mindenki annyi munkát tesz bele, amennyit tud (gyakorlatilag amennyit muszáj - ismerjük az emberi természetet), és minden közös.

Szóval a munkaalapú társadalom lehet kapitalista, lehet kommunista (nem működik, mert nincs kényszer és az egyén szereti a legkisebb energia-befektetéssel járó legnagyobb hasznot hozó stratégiát favorizálni), de ha az gondoskodó állammal és magántulajdonnal szerepel együtt, akkor az szerintem inkább szocialista berendezkedés.

Egy biztos: a munka az, ami az egyént és a társadalmat táplálja. Olyan nincs, hogy senki se dolgozik, szóval minden társadalomnak szükségképpen munka alapúnak kell lennie.

Az "Ellőválasztás" (sic!) az az, amikor a vemhes tehenek közül szelektálsz, hogy melyik kell neked? 

sic erat scriptum, és nem véletlenül, mert  van itt vajúdás és fialás dögivel. Az adófizetők pénzéből, meg kell elleni a miniszterelnök jelöltet, aki aztán majd fialja a sok pénzt az adóforintokból. Mert biza aranytojás tojó tyúkot kell szülni karácsonyra, ez élethalál kérdés. Az élet halála mikor nincs pénz a pirosaranyra és a parizerre egy dolgos nap kezdetén, és este a nap porát egy nagykörúton belüli romkocsmában öblítse le az ember egy kézműves sörrel. Nem aljasodhat le prolivá az ember, hogy kétkezi munka mellett álmodozzon a gazdagságról. Az diszkriminatív és sikertelen. A sikertelenség meg a fasizmus melegágya. A de a meleg fasisztákat nem szabad felhozni mert ők nem dobozolhatóak.
Remélem, így már érthető, mint a jelöltek programja a köveztkező négy évre.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Az adófizetők pénzéből, meg kell elleni a miniszterelnök jelöltet,

Mielőtt még többen és erősebben kezdenének aggódni, hogy ez a politikai cirkusz (is) az adófizetők pénzéből megy, néhány költői kérdés:

1) Jobb lenne, ha nem így lenne, s pl. a Mészáros-Gattyány-Csányi trió pénzelné, illetve közülük kellene/lehetne választani?

2) Hasznosabb volt pl. vadászati világkiállításra elszórni azt a néhány tízmilliárdot?

3) Hasznosabb az un. közmédiában folytatott folyamatos uszítás és félretájékoztatás szintén tíz- és százmilliárdokért?

1) Nem. De ez hol menti fel a vegtelenul tisztesseges baloldalt? 

2) Errol megkerdezhetnenk a szallodatulajokat, etteremtulajokat peldaul. A baloldal milyen rendezvenyeket csinalt, ami potencialis ottalvos buli? 

3) Eloszor tamsszuk ala, hogy a baloldal altal megszerzett onkormanyzatok pl. nem folytatnak adofizetok penzen kampanyt. (Nem fogod tudni, en az ellenkezojet azonban igen :) )

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

1, Igen. Sőt kötelezővé tenném, hogy minden politikusnak a ruháján kellene viselnie, hogy kik pénzelik. Sőt, automatikusan börtönnel súlytanám azt a politikust (pártvezetőt), aki nem magyarországon adózó, magyarországon bejelentett cégtől vagy magyarországi magánszemélytől kapná a támogatást. További csavar lenne a dologban, hogy a ezek után a támogatások után adót kelljen fizetni! Kap X párt 10 milliárd forintot, szuper, tessék 2 milliárdot a kasszába utalni.
2, A vadászati kiállítás nem csak a vadászatról szól, hanem a sportturizmusról, vadgazdálkodásról, fegyver eladásról, összességében egy cca. 2-300 milliárdos egymáshoz kapcsolódó üzletágakról szól. Egy bérvadász, 10-15 sátras, airBnB-s család összegét hagyja itt ugyanannyi idő alatt. És inkább látnék ezekből többet, mint az újnémet muszlim turistákból. Mert az előbbi többet és jobban tejel. A COVID-dal tacsratett turizmus esetében ez a marketing megtérül. (Arról nem beszélve, hogy egy kőgazdag bérvadász hamarabb fog COVID közepette utazni, mint Karl az esztergályos.)
3, Nem, nem hasznos. Közmédiának a jelenlegi formában nem lenne szabad léteznie. A közmédiának, csakis a nyers híreket, kultúrális, tudományos, mindennapi élethez szükséges információkat lenne szabad sugározni. Pl. szívesen néznék esete egy műsort, hogy miképp lehet pályázni aktuális támogatásokra. Nulla véleményműsor, nulla beszélgető show, stb. Ellenben, minden párt kapna egy saját rádió és TV frekvenciát, amin saját pénzből üzemeltethetné a saját propaganda műsorát.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ez az amit, ma reggel megDOSSoltak ?

For Whites Only meeting room!