Támogatnád-e, hogy mobiltelefon gyártója olyan eszközt építsen a készülékbe, ami gyermekpornó után kutat?

Lazán kapcsolódik: állítólag valami ilyesmire készül az Apple 👉

* CSAM = Child Sexual Abuse Material

 
 
 
 

Igen!
20% (113 szavazat)
Nem!
80% (440 szavazat)
Összes szavazat: 553

Hozzászólások

Rábasznék. Két kisebbik gyerekemnek is telefonja (SIM nélkül). Volt amikor egymás seggét fotózták. Többször el kellett nekik magyarázni nem erre van.

Nem basznál rá, ehhez hasonló automatikus átvilágítás kb az összes fotó-cloud megoldásban van, mégsem viszi el a rendőrség tömegesen a kisgyerekes apukákat. A legtöbb algoritmus eleve úgy működik, hogy nincs trigger, ha következetesen ugyanarról a néhány gyerekről vannak a fürdőkádas, meztelenül strandolós stb. (nem mintha ezt fotózni szerintem helyénvaló lenne, de sokan csinálják)

Nem basznál rá, ehhez hasonló automatikus átvilágítás kb az összes fotó-cloud megoldásban van, mégsem viszi el a rendőrség tömegesen a kisgyerekes apukákat.

majd a chatcontrol megoldja ezeket a helyzeteket :).

Amikkel találkoztam, ott tartalomszűrés&figyelés konkrét fileok kapcsán volt amik problémásak {kiskorú,revenge prn etc} kapcsán, a szűrő pedig ezek metaadatai alapján mazsolázik.

Na itt a baj. Ez mitől is gyerekPORNÓ?

Sajnos a szó eredeti jelentősége elfelejtődik, aztán tényleg minden szarra ezt kezdik használni, előbb-utóbb a közvélemény, aztán már a hatóságok is. A GDPR-t meg kitehetjük az ablakba mutogatni, az állami szerv meg a tech óriás azt csinál, amit akar.

Ugy vettem ki, hogy meglevo "pedok kozt gyakran terjedo" kepekhez rendeltek hash-t, es azt nezik, hogy nalad is megvan-e. Csak ezt az AI koraban senki nem fogja nekik elhinni, hogy "csak ennyirol van szo", es "holnap is csak ennyi lesz", raadasul kormanyok, torvenyalkotok is felre fogjak erteni, es megfogalmaznak igen karos koveteleseket toluk erre mutogatva, hogy "itt meg tudtatok oldani".

De csuszos a lejto, odaig azert ne jussunk el, hogy azt nezi az AI, hogy mikor keszult rolam nyilvanos helyen maszk nelkul foto, meg tul keves szinesboruvel csoportkep. :)

Popcorn, cola.

Aki szerint nem kene kutakodni az nyilvan pedo, sot, komcsi fideszkutya ellenzeki kopenyben, plusz terrorista es oltastagado.

Aki szerint meg persze, ettol majd elmulik a gyerekporno a vilagbol, a kozveszelyesen hulye, meg kell vonni tole a szavazojogot, es beiratni valami internet tanfolyamra, ahol megtanulja, hogy ne higgyen el minden baromsagot, csak mert egy nagy ceg vagy nagy part mondja.

Mivel esely sincs a megegyezesre, en inkabb csak nezokent szeretnek ebben az iszapbirkozasban reszt venni. Nyugodt szivvel megtehetem, mert en nem vagyok Apple telefon hordozo (nem tulaj, nem felhasznalo, hanem hordozo) igy magasrol teszek ra, hogy ezen a heten eppen hogyan nyirbaljak tovabb a szabadsagukat.

Reszemrol popcorn, cola. :-)

Az én telefonomban csak ne kutasson senki. Ha pedig nem az enyém akkor max az, akié.

Nem támogatnám, de nem azért mert mi van ha collision lesz. Mi lenne? Semmi.

COVID alatt az volt a standard gyermek bőrgyógyászati eljárás, hogy csinálj fotót róla, töltsd fel egy appal a gyermekorvosnak, és az elektronikus csatornán válaszol/felírja a receptet. A szülők telefonján a saját gyerekek képei vannak. A gyermekorvosnál pedig az összes paciens. A SWAT megy a gyermekorvosokhoz :)

Én azt mondanám csinálják csak, mert meg kell fogni a pedokat, csak a false pozitívokba bele kellene gondolni, mert ezek komoly dolgok, pl rendőrségnek egyáltalán nem adnék át ilyen infót, hanem titkosszolgálati módszerekkel kellene megerősíteni/cáfolni pl Pegasus :D és társai, és utána ha megerősítve, akkor mehet a swat, de nem csak mehet, menjen is, ne csak a pszichiátriai betegekre.

Hopp, ebben en is erintett vagyok. Az akkor 3 eves lanyomnak agyekserve volt, es ez ugye olyan, hogy jon egy dudor, majd mire orvoshoz jutsz elmulik. Megoldas a doki szerint: fenykepezd le a puklit ugy hogy latszodjon a magassaga, es kuld el neki a fenykepet.

Megtortent. Azota mar a serv mutet is megvolt.

De ha ugy nezzuk, akkor en egy rohadt pedo vagyok, mert egy meztelen 3 eves gyerek agyekat fenykepeztem? A kepen nyilvan rajta van a punci is, mert olyan kozel van a serv helyehez. Es mit szoljon a doki, akinek boldog-boldogtalan kuldi a meztelen gyerek kepeket? Engem csak meghurcolnak orszag-vilag elott, mert elkuldtem 3-4 kepet, de neki napi rendszeresseggel jonnek ezek a kepek.

Vajon elve kijutunk a lakasbol, ha ezt megtudja a TEK? Elvegre egy pedoval en se bannek kesztyus kezzel, ha belegondolok, hogy mit csinalna a kislanyommal, nos, mondjuk ugy, hogy megbotlana a lepcsohazban. Sn nem szeretnek felreertesek miatt veletlenul agyonverodni. De egy ilyen felautomata felismero rendszer tutira nem lesz pontos.

YT-nál is jól működik, véresszájjal tiltja lefele a csatornákat a legkisebb félreértés miatt. A legszebb az egészben, h. ott még csak nem is tudsz védekezni, nem ismertek a feltételek amik ha rádillenek, repülsz azonnal. Nincs 2. esély, nincs védekezési lehetőség, instant ban.

Mondjuk ezek nagy része a pénzisten ellen való vétség. Azaz jogvédő hiénák csapnak le kíméletlenül mindenre és mindenkire akinek a videójában egy nanosec részletben fel vélik ismeri vmelyik film zenejét, v. 3 pixel megegyezik a Bosszúállok elejéből A 3 pixeles feketeséggel.

Szerintem 20 véletlen collision után egész nyugodtan hívják be az érintettet, legfeljebb megállapítják az alábbiak közül valamelyiket:

  • a usernek lottóznia kellene
  • van egy vicces kedvű rosszakarója, aki látszólag irreleváns képeket küldözget neki

Slightly related: https://hup.hu/node/126869

Én csak azt nem értem, hogy ha ez megvalósul, akkor attól a pillanattól kezdve nyilván nulla darab épelméjű pedofil fog Apple telefont venni.

Ettől viszont az innováció ott helyben értelmét vesztette, amikor megszületett.

A szakértőt kérdezném: nincs erre valami olyan szó, mint az overengineering? ;-)

az ilyesmi csak felhatalmazás megadásáig érdekes, hogy épp gyerekprn. a hívószó hozzá: lényeg, hogy ha a rendszer kiépült akkor gyakorlatilag bárkit & bármit kutathass az összes vásárló készülékén. Az airtag jól demózza, hogy egész jól használható pl egy véletlenszerű jármű nyomon követésére annyi eladott készülék van kinn.

Gondolom ezzel csak a fotok hasheit kuldenek ki a mobilrol,majd vetnek ossze azokat hatosagi/civil adatbazissal, ami szerintem meg elfogadhato. Ha ennel tobbet jelent a dolog,az mar kerdeses.

Friss tortenet: egyik ismerosom telepitett valamelyik rokonnal gepet, par tort programmal egyutt. Valamelyik ilyen crackhez tartozo leiras (egy sima .txt file) hash-e bekerult a Defender altal artalmasnak veltek koze, es karantenba tette. (mas kerdes, hogy a MS adott partnerenek az uzleti erdekere valoban artalmas) Szoval egy alapvetoen a felhasznalot vedo valamit nagyon konnyen at lehet allitani teljesen masra, a funkcionalitas mar adott, csak a hash-ek listajat kell kicsit atirni.

Szoval elsosorban emiatt nem. Masodsorban amiatt, mert ez nagyon kirekeszto lenne az LGBTQP kozosseg tagjai szamara (foleg a P-re), es ilyen ordas eszmeket nem tamogatok. Meg persze iszlamofob is lenne.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Csak meg ne lepődjenek, hogy már ma is van ilyen... :)

Szerkesztve: 2021. 08. 05., cs – 22:34

és akkor már a homoszexuális tartalmak után is kutakodhatna (pl "homoszexuális propaganda "előkészülete" -bármit is jelentsen ez"), elvégre itthon ez már bűncselekmény, törvény is van rá...

vagy a "másként gondolkodók" (ez is bőszen érdekli a kormányunkat), (a "sorosisták", a norvég pártiak, a karácsonyisták, a szlovákok, a libernyákok, azok akik nem magyar termékeket vásárolnak az üzletekben, akik trükkösen nem fizetik meg az áfát a külföldi rendelések után, akik emlékeznek még, hogy ki is volt igazából kommunista a kormányzó párt soraiban, stbstb..) :)

Úgyhogy ha jól meggondolom, célszerű lenne magát a Pegasus-t kötelezően telepíteni minden telefonra, és meg is valósul az 1984 utópiája (már megvalósult, de azért játsszunk el a gondolattal, hogy még nem..)

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

"Belendült a kormánysajtó: a Magyar Nemzet szerint a Netflix és az HBO „ontják a homoszexuális tartalmakat”"

"Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni. Az ilyen műsorszám minősítése: tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.”"

"Mit tilt a mostantól hatályos úgynevezett pedofilellenes törvény, amit bírálói propagandatörvényként emlegetnek, és mi az, ami még belefér?"

itt tart most a kormány (ha még nem találkoztál vele...)

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Ez igy meg nincs megfogalmazva (a jovo hetre tartogatjak), a homoszexualitas megjeleniteset mar onmagaban jogszabaly tiltja, az elokeszuletet meg majd jovo heten hozzairjak...

https://444.hu/2021/08/06/mostantol-nem-lehet-kirakatba-tenni-a-homosze…

https://telex.hu/belfold/2021/08/06/melegellenes-torveny-vegrehajtasi-r…

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Mar 2014-ben a Google hasonlo ugyeben is egy sorban osszefoglalhato volt, hogy miert nem egyszeru az ugy es a legtobb ember miert fog beskatulyazni, barmelyik oldal mellett is mereszelsz ervelni:

mikor elvitték a pedofilokat, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam pedofil

https://hup.hu/comment/1765048#comment-1765048

Hú de rafinált kérdés :)

Bátor aki nemet mond :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem ez igy egy kicsit felrevezeto, az Apple magatol nem akar semmit se betenni az eszkozebe.

Ahogy en ertem, az amerikai gyermekvedelemtol (NCMEC) erkezik az elvaras, hogy a szolgaltatok (mindegyik, nem csak az Apple) proaktivan kuzdjon az ilyen tartalmak ellen. Az Apple pedig probalt egy olyan megoldast talalni, ami mukodik, es kozben a legjobban vedheto a fenti vadakkal szemben.

https://www.apple.com/child-safety/

Egyaltalan nem egyszeru problema a content monitoring, ha emberekkel nezetik az atfolyo tartalmat, az sem jo, ha algoritmizaljak, az sem. Nem veletlenul kuzd az osszes nagy ceg ezzel, masreszt az is ertheto, hogy az allam meg proaktiv eszkozoket var, nem eleg az, hogy "amit flaggelnek, arra ranezunk majd".

Mivel mi is kezelunk rengeteg tartalmat, nekem tetszik az Apple megoldasa, privacy szempontbol is sokkal jobb, mint barmi, ami nekunk elerheto lenne.

Hogy kezelitek ezeket a tartalmakat? Csak azert kerdezem, mert van hasonlo celt szolgalo ingyenes tool: Cloudflare-en bekapcsolhato ugyanez a technologia, igy ha mondjuk egy webes forumot/image hosting oldalt/kozossegi oldalt/etc. uzemeltetsz, ez az egesz temakor ingyen es bermentve kezelheto.

Apple telefonokba felõlem akár bombát is építhetnek amit a gyár döntése alapján megöli a cég által kijelölt felhasználókat. Engem nem érint a probléma.

Ezzel együtt az a baj ezekkel, hogy nemigen fogadnék nagy összegben abban hogy meg fognak állni a dologgal a pedóknál, és nem fog a Nagy Testvér elõbb-utóbb mindent figyelni. Különösen vicces ez az egyéb almás cuccok esetén, Pl. ha emellett az illetõ még egy IWatch tulaja is, akkor a Cég az EKG adatainak is a birtokosa, plusz a GPS alapján tudják hogy mikor hol jár. Még esetleg valami hordozható kütyü kellene amivel arról is értesülhetne az Apple hogy mikor szart a user.

tehát te támogatod az emberek értelmetlen legyilkolását. beteges kis g*ci vagy te. :D és még az apple userekre mondják, hogy vallási fanatikusok, miközben mások a felhasználók halálát kívánják csak azért mert apple terméket használnak :D

az iwatch egyébként mi? ilyen terméke nincs az apple nevű cégnek.

Apple telefonokba felõlem akár bombát is építhetnek amit a gyár döntése alapján megöli a cég által kijelölt felhasználókat. Engem nem érint a probléma.

sem rokona, sem ismerőse? :)

Én pl semmi ilyet nem használnék, mert baromira inkompatibilisek vagyunk, de azért nem bánnám, ha az asszonyt vagy a húgomat nem robbantanák fel. Vagy mondjuk valakit mellettem az irodában.

Támogatnám, ha:
- megbíznák a telefongyártókban
- megbíznák a szolgáltatóban
- biztos lennék benne, hogy nem lehet visszélni vele
- megbíznák azokban, akikhez ezt az infót a szolgáltató eljuttatja
- elhinném, hogy van olyan algoritmus ami ezt jól csinálja
- biztos lennék benne, hogy normálisan kezelik, ha hibásan regál az algoritmus
stb.

Szóval amúgy igen, de sajnos nem :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tamogatnam mint maganember. De ha politikus/celeb/ujsagiro lennek barhol a vilagban, akkor inkabb nem.

Peldaul ha oknyomozo ujsagiro vagy es kozel kerulsz valami nagyhatalmu ember lebuktatasahoz. Az meg csak kifizet egy hackert, hogy nyomja meg a telefonod, ahonnan belso halod is megnyomjak, aztan gepeden/telodon megjelennek a pedokepek es elvisznek es baszhatod az eleted. Eleg csak a pegazusra gondolni. Azon keresztul siman felpakolgatjak pedokepeket telodra. Szal eleg szivas.

Minel konnyebbe teszik az ilyen visszaeleseket, annal nagyobb esellyel fognak visszaelni veluk. Ha kokaint kell a kocsidban/hazadban elrejteni a mai vilagban nyom nelkul mar nehez. Foleg, hogy indoor/outdoor camera eleg gyakori mar. A kocsiban szinten. Szinte mindenkinek van mobilja, ami tud fenykepezni. 

Egy automata zero effort pegasus es tarsai ennel joval egyszerubb eszkoz a karaktergyilkossaghoz. Foleg ugy, hogy itt nem anonim bejelento lesz, hanem automatan iphone/apple jelent fel, igy meg a gyanuba keverest is nehezebb lesz bizonyitani.

És akkor még nem említettük a pedofil oknyomozó újságíró problémakört. Mert egyesek azt hiszik, hogy ha valaki tanár, oknyomozó újságíró (jelentsen az bármit is, bár kétségkívül nagyon jól hangzik) stb. az nem lehet pedofil. Pedig dehogynem!

Teljesen más:

A ID Extrán éppen most néztem egy epizódot egy amerikai tűzvizsgáló parancsnokról, aki nem elég, hogy maga gyújtotta a saját maga által felfedezett tüzeket, hanem mellette még sorozatgyilkos is volt. A kollégái és a családja semmit sem vett észre, egy kollégája buktatta el véletlenül. Persze, egy ideig senki sem hitt neki, őrültnek nézték:

Híres gyújtogatók – John Orr

Ebből is "teljesen látszik", hogy pl. oknyomozó újságírót mondjuk megfigyelni teljesen felesleges, hiszen ő az oknyomozó, miért tenne ő mondjuk rosszat?!

trey @ gépház

"Mert egyesek azt hiszik, hogy ha valaki tanár, oknyomozó újságíró (jelentsen az bármit is, bár kétségkívül nagyon jól hangzik) stb. az nem lehet pedofil."

Lehet hogy úgy elméletileg valahol léteznek olyanok, akik így hiszik, de itt konkrétan senki nem írt ilyet :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Van már erre a tényfeltáró zsurnaliszták által a köztudatba bedobott, ám bizonyítékokkal azóta se alátámasztott sztorihoz valami konkrétum? Klára asszonyságnak mit írtak vissza a Nagy Németországból a vamzerkedő levelére? Tipp: nagy semmit

Makaron úrtól esetleg kiderült már, hogy ki akarta megfigyelni? Milyen szankciókat hozott ellenük? :D Tipp: semmit

Tehát, azon kívül, hogy a 444 meg a Telex gyártott a sztoriból 100 ezer copy&paste cikket, van valami konkrétum?

trey @ gépház

Értem. :D Érzed azt, hogy ez nem bizonyíték? Most vonatkoztassunk el a magyar témától, mert annak nincs különösebb nemzetközi vonzata, azon kívül, hogy Klára úr mószerolt, de le se szarták. Meg Ursula / Jurová a havi fizetéséért úgy akart megdolgozni, hogy mondani akart valami nagyot, de nem sikerült. Nézzük azt az esetet, ahol súlyos diplomáciai vonzata lehet egy ilyen vádnak:

Makaron úr és holdudvara egy másik államot, Marokkót vádolt meg a kémkedéssel. Mutatott már Makaron valami vagy bármi bizonyítékot Panyi Szabolcs és társai oknyomozó zsurnaliszta excel tábláján kívül? A bizonyítékai alapján fordult-e a nemzetközi közösséghez, terelte-e jogi útra, helyezett-e kilátásba bármiféle szankciót Marokkó ellen?

Vagy politikai haszonszerzésből felhasználta ezt a sztorit (ahogy mások is), de tulajdonképpen nem megy tovább, mert tudja, bizonyítékok nélkül lófaszt se tud ezzel kezdeni?

trey @ gépház

" Érzed azt, hogy ez nem bizonyíték?"

Hát, olyan bizonyíték, amit te is elfogadnál, nincs (mivel azzal azt mondanád ki, hogy tévedtél, ahhoz meg távolról sem vagy elég tökös) , szóval nem az volt a cél, hogy te érezd, hogy ezek bizonyítékok.

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Addig is tűkön ülve várom, hogy a ballib sajtó elém tárja a naaaaagy bizonyítékokat a Pegazus-bortányban, de eddig csak arra futotta, hogy felváltva használják a "megfigyelték", másnap "megfigyelhették" (apró, de lényeges különbség) szavakat, hátha a felületes szemlélő nem veszi észre a különbséget. Ha pedig észreveszi, majd utólag lehet azzal védekezni, hogy az egyik sajtóhiba volt :D

trey @ gépház

Te tenyleg nem erzed ugy, hogy a magyar  hatalom kezd Lukasenko hatalomgyakorlasahoz hasonlo eszkozoket hasznalni? Most meg csak propaganda es krealt ellenseg kep, de ez hamar meg szokott valtozni.

Mikor jott el az a pillanat amikor a "mas" szo "ellenseg" -et kezdett jelenteni? Hova vezet a felelmen es gyuloletkeltesen alapulo hatalommegtartas?

Te ugy erzed, hogy minden okes, es mi egy valasztasi krumpli mentes demokraciaban elunk? Vagy elfogadod, hogy a hatalom olyan mint minden hatalom: ontorvenyu. Vagyis diktatorikus.

Ezt is leírtam már többször. Mivel én nem nagyon hiszek a nyugati új demokráciákban (ami most van), nekem a hazai helyzet túl liberális. Én nem hiszek abban, hogy szavazati jogot kellene adni valakinek önmagában csak azért, mert elmúlt 18 éves és még nem volt büntetve. Én hiszek az erős kezű vezetésben, mert szerintem anélküll kupleráj van. Tehát, Orbán és rendszere nekem túl puha.

Szóval, nálam hiába próbálsz apellálni azzal, hogy Orbán diktátor.

Tehát, a kérdéseidre a válasz:

Te tenyleg nem erzed ugy, hogy a magyar  hatalom kezd Lukasenko hatalomgyakorlasahoz hasonlo eszkozoket hasznalni? Most meg csak propaganda es krealt ellenseg kep, de ez hamar meg szokott valtozni.

Nem. 

Mikor jott el az a pillanat amikor a "mas" szo "ellenseg" -et kezdett jelenteni?

Konkrétan itt nem tudom mire gondolsz "más" alatt, de ha a buzipropagandát érted alatta ... Akkor, amikor elérte azt a szintet, hogy gyerekeket kezdett célpontként használni és meleg, transz stb. embereket kezdett eszközként felhasználni aljas politikai szándékaihoz.

Hova vezet a felelmen es gyuloletkeltesen alapulo hatalommegtartas?

Jó az ilyen kérdés fabrikálás, mert már bele van kódolva, hogy ott gyűlöletkeltés van. Én ilyet nem látok. Nem tudom, hogy ez a kérdés kapcsolódik-e az előzőhöz ... Ha igen, akkor majd a népszavazás pontot tesz e kérdés végére.

Te ugy erzed, hogy minden okes, es mi egy valasztasi krumpli mentes demokraciaban elunk?

Lásd a válaszom elejét, ahol kifejtettem, hogy nekem mi a bajom a ti demokráciátokkal. 

Vagy elfogadod, hogy a hatalom olyan mint minden hatalom: ontorvenyu. Vagyis diktatorikus.

Bárcsak azabb lenne! 

trey @ gépház

Ha csak egész egyszerűen, 22 tavaszától a "nyerő" ballib koalíció kezdené el lenyomni a torkodon Brüsszel és a globalisták elképzelései nyomán az újabb és újabb megszorításokat, a pandémia miatti lezárásokat, n-dik vakcináztatást, eresztené át az országon a Németo. felé igyekvő, ám de oda már el jutni nem tudó, és emiatt az országban össze-vissza kóborló muszlim "menekülteket", ha azok csak merő "unaloműzésből" 200-400 százalékra nyomnák fel a hazánkban elkövetett bűncselekmények számát. (Amire "kiemelkedően jogállami", uniós szomszédainknál már bőven van példa.) Ha a drog az iskolák környékén tömegesen, szabadon terjesztetté vált, és a gyerekeidet érinti + esetlegesen a lányodat, feleségedet elérné nemi erőszak is... Vagy csak egyszerűen este 8 után már nem lesz célszerű sétálni a városokban, mert garantáltan erőszak áldozatává válsz, barátaim már sokat mesélnek Német városokban kialakult ilyen helyzetről... - Te mit hadoválnál akkor össze diktatúráról vagy Lukasenko-ról? (Ha tetszik, ha nem teszik, sokszor még Orbán is külső nyomásra, kényszerből hajt végre neked, nekünk sem tetsző dolgokat.)

Az Orbáni "diktatúra" túlontúl is puha. - Sokkal keményebb intézkedésekre lenne szükség a Magyarság, a hazánk megőrzése érdekében. (Nagyon sokba kerül nekünk ez a globális "Soros"-ügy is. - Lehet, ha nem lenne a világon, több pénz lenne az egészségügyre, oktatásra, szociális hálóra is. Még Brüsszelben is.)

Ez a pegazus is egy bizonyiteka annak, hogy nem biztos erdemes automatan kepek alapjan barmit is csinalni. Kb csak kormanykritikusok voltak megfigyelve egy olyan program altal, amit kormanyok vasaroltak. Ha tenyleg vettek a magyarok, akkor hivatalosan hasznaltak es nem kell(nem is szabad?) beszamolni rola a koz fele, hgoy pontosan mit es hogyan csinaltak es kit figyeltek meg, tehat nem derul ki. Ha ellenzek vette, hogy "botranyt" csinaljon, az sem jobb, mert az sem derult ki. Tehat ha bemartanak ilyen pedocuccal valakit, akkor nem derul ki, hogy ki volt es addig meg majd pereskedhet meg mentegetheti sajat magat majd az ember...

Érdekes, hogy míg a sajtó csak "megfigyelhettek" szavakat használ (kivéve, amikor aznap csalánra hugyozott a felelős szerkesztő és nagyot akar mondani), hogy egy esetleges jogi eljárás esetén ne kerüljön bajba, és míg semmi bizonyíték nincs, addig te tényközléseket teszel.

trey @ gépház

Ki perelne be? A jokepessegu Pinter szerint mar ha valaszolna az ujsagiro kerdesere, az is allamtitok megsertese lenne (mar nem az a neve, de mind1, ilyen szinten van). Szoval ok nem fogjak beperelni az ujsagirot/szerkesztot azzal, hogy bocs, a Horvat Jeno ellen pont nem kemkedtunk.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

A megfigyeles garantalt. Magyarorszagon 5 telefont ellenorizek, abbol 3-on talaltak meg a nyomait (ez nem jelenti azt, hogy a maradek 2-t nem figyeltek meg). Tehat valaki garantaltan megfigyelte oket. Csak arra nincs bizonyitek, hogy a kormany volt. De mivel a nyilvanossagra hozott listan szereplok nagyresze kormanykritikus, ezert leszukul a kor elegge. :) Persze bizonyitek sosem lesz. Pont ezert lesz para az ilyen automata pedojelento dolog. Ha meg csak be akarjak mocskolni a magyar allamot, akkor meg gondolom mindent megtesznek, hogy meglegyen a tettes es ki is fog derulni. Remeljuk az utobbi.

Viccelni probaltam, de az en statisztikailag nem szignifikans mintambol egyebkent is kimaradt. A rokonsagban a noi tagok tinedzserkorabol is mindossze egy perverz beszologatasokat intezo fizikatanar remlik - ami szinten ellentetes tapasztalat az altalam latott fizikatanarok joval kulturaltabb viselkedesevel.

Egyebkent lattam rosszabbat, mint a bukfencet seggenfogva segito gimis tesitanar: o velhetoen kevesebb maradando lelki serulest okozott tinilanyoknak, mint a "dagadt disznozo" nem eleg gyorsan futo, de izzadva probalkozoknak egyest ado kollegaja.

Tobbszor is megfogtak a seggemet a hozzajarulasom es/vagy akaratom nelkul, megis nagyobb nyomot hagyott bennem, amikor a Racz csalad 1x tagja egyszerre rontott ram, mert nem voltam MTK drukker.

Szerintem ez olyan, hogy akit csak egyfele erosen negativ impulzus er eleteben, annak az lesz a legsulyosabb.

Egy atlagos tinilanyrol beszelek itt, nem egy aszexualisrol vagy egy leszbikusrol. Persze a tesitanar apoltsagatol is fugg es egyeb lepcsozetessegi tenyezoktol is. De szigoruan "bukfenc-segites" volt a tema veletlen feneket fogva, nem "megbaszlak az oltozoben, ha nem futod le 10 perc alatt", meg "fogsz te meg szopni a kettesert" es tarsai. Utobbi mar nagyobb nyomot hagy talan a "dagadt disznos" peldamnal is. Es egyertelmuen elitelendo.

Itt az a kérdés, hogyan döntik el egy kontentről, hogy pedofil vagy nem.

Megnézik az egymás melletti testszínű pixelek számát + ránéz az AI hogy kb mennyi idős akit fotóztak?

BTW én a sajátjaimat sem fotóztam soha pucéran, mert minek? Nekik is van méltóságuk.

Nem, nem támogatnám, egyenesen ellenezném, hogy ilyen-olyan álkifogásokkal hozzáférjenek az adataimhoz, készülékemhez. El kell higgyék, hogy nem vagyok pedo. Csak a szent, anonim szavam alapján. Meg az alapján, hogy a globális lakosság 99,99999999999999999999999999999999%-a sem pedo, lehet, ez Mattie Greeney-kének eye-opener lesz, de ezek tények. Azért mert van egy-két ferde hajlamú perverz, azért nem kell mindenki privát szférájába belemászni +1 jogcímen. Pedók meg pervezek mindig is lesznek, és mindig is meglesznek a bejáratott titkos csatornáik, akkor is, ha a többieket szivatják miatta.

Már az se tetszik, hogy netszolgáltatók szűrnek, megfigyelnek mindenkit, meg akármilyen hatóság elfingására kiadhatják bárki adatát, azzal nem tudok mit csinálni, mert ha feléjük megy az adat, az már kikerült a kezemből, ott már nincs az én felügyeletem alatt, nincs beleszólásom (legfeljebb titkosíthatom, ha az lehetséges), valahogy meg el kell érnem a netet, így le kell nyelnem ezt a békát. De a saját eszközeimbe, saját adattáraimba nem fognak belemászni! Valahol elvi síkon meg kell húzni egy határt.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Készül a pontrendszer! :D Valaki linkelte ezt is már, most nem találom a commentet: https://en.m.wikipedia.org/wiki/PhotoDNA

Szóval, ha ez ennyire régóta megy, ez vagy csak valami terelés, vagy az apple megint feltalált valami új, innovatív, egetrengető technológiát… :-^}

Értem, csinálják felőlem, a cél is jó, de nem lesz jó vége…