[KV] 3. helyen Magyarország a Nikkei COVID-19 Recovery Index-ben

Fórumok

A Nikkei COVID-19 Recovery Index több mint 120 országot és régiót rangsorol fertőzés-kezelés, vakcináció stb. alapján. Minél magasabb helyen áll egy ország a listán, annál közelebb van a helyreálláshoz. Magyarország a harmadik helyen áll a július végén publikált listán:

0

Link: Japan slips to 83rd in Nikkei COVID index amid subdued Olympics

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 08. 07., szo – 17:00

Kiváncsi lennék ennek a hitelességére, meg hogy mennyiben valós.

Sokan Sinopharmal vannak beoltva, ami sajnos lófasz védelmet se nyújt. Apu (65) és én (30) Sinopharmal lettünk beoltva és csináltattunk a whitelab-nál egy teljes tesztet (IgG és T-sejt). Apunál és nálam is alacsony volt az IgG szint (40 és 62) és nem volt mellette T-sejtünk. Erre anyut (Pfizer, 64) is elküldtem a tesztre és neki magas IgG-je lett + magas CD4 sejt szám, tehát ő védett.  

Sajnos Magyarországon sokan azt hiszik, hogy védettek, de valójában amiért Sinóval lettek beoltva nincsen semmi védelmük, mert nem alakult ki kellő immunreakció (lásd a budapesti antitest eredményeket)

Mellesleg ha megnézed a https://www.worldometers.info/coronavirus/ weboldalt, lehet látni, hogy Magyarország áll a 2. helyen Deaths/1M statisztikában. 

Én annyira nem bíznám el magam, főleg úgy, hogy akik eddig 2 normális (Pfizer/Moderna) vakcinát kaptak, sajnos ők is megbetegszenek és továbbadják másoknak. 

Eredményeink:
Apu IgG Saját IgG Apu T-sejt Saját T-sejt

De hát, japán emberek csinálták a felmérést. Én csak a figyelmetekbe ajánlottam. Értem, hogy nem tetszik, nem illik a narratívátokba. Egy japán oldalra mutató link immár politikusi faszcibálásra emlékeztet téged? Nem foglalkozol te egy kicsit sokat a fasszal, hogy mindenről az jut eszedbe? Kevesebb gay propagandát kéne nézni :D

trey @ gépház

Nyugi, ez a flame rovat :D Nem kell magadra venni, dobtal egy magas labdat, en meg lecsaptam es buszke voltam a szellemes megjegyzesemre.

Narrativam nincs, nem is lesz, koszi szepen. Nem allok semmilyen oldalon, meg kozepen sem, kulso szemlelonek tartom magam.

Nem foglalkozol te egy kicsit sokat a fasszal

De, a sajatommal, szerencsere kulso segitseg igenybevetelevel :D

Éljenek a fészbúk-virológusok!!!

Szerkesztve: 2021. 08. 07., szo – 21:41

A szomorú konklúzió tehát az, hogy a covid19 és az össz-halálozás grafikonjaink és relatív értékeink összhangban vannak. Így tehát tényleg mi lehettünk Euróba legrosszabbul védekező országa tavasszal, de a tavaszi időszakot tekintve a leghalálosabb három ország között mindenképpen ott voltunk.

https://jarvanymonitor.blog.hu/2021/08/06/tenyleg_magyarorszag_volt_eur…

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Alkalomadtán, majd fejtsd ki te vagy valamelyik másik DK-propagandista, hogy egy Recovery indexben mit várnál a halottak számától. Talán azt lehetne, hogy melyik ország milyen tempóban ássa el a hallottait? Nem tudom ... :D

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 08. 07., szo – 22:14

Sem teljes átoltottság tekintetében nem vagyunk fenn

Sem a halálozási rátánk nem jó

Sem a társadalom elégedettsége nem jó

Az egészségügy állapota a felmondások után katasztrofális, lásd tüntetések, leterheltség, frusztráció

Társadalom elhízása, általános egészségromlás

Ésszerűtlen döntések sora (17000 lélegeztetőgép,...)

 

Vajon mit pontozhattak?

 

Csak a gazdaság maradt talpon, az sem a virológusok miatt...

Ha jól értem, ezeket:

Infection management:

Confirmed cases of COVID-19 versus peak case count;

Confirmed cases per capita;

Tests per case.

Vaccine rollouts:

Total vaccine doses given per capita;

New vaccine doses given per capita;

Share of people who have received at least one dose.

Mobility:

Community mobility;

Oxford stringency index; (ez valami lockdown szigorúsági index)

Flight activities.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Vicces: a halálozások pont kimaradtak a kutatásból. Tudunk röpködni, viszont 30.000 ember felfordult. De legalább sikeresen kezeltük a járványt.

Akkor is 3. helyen lennénk, ha 1.000.000 ember halt volna meg a járvány alatt és az átlag polgár 50 kg-ot hízott volna.

 

Valahol egyet kell érteni Viktorral, hogy a sikeres járványkezelés emberéletekben mérhető és ezt bizony elbaszták.

Nemcsak, hogy belinkeltem, hanem magyarul még le is írtam :D :D :D :D

Úgy fest, hogy halottak számán való lovagolás nem ősi japán szokás. Oka lehet annak. Lehet, hogy ők sem számolnák bele a halottakba az autóbalesetben elhunyt koronavírusos eseteket. Nem tudom ... :D

trey @ gépház

Neked fáj, hogy ideraktam, hogy pontosan milyen 9 dolgot is mérnek, hogy az olvasó be tudja lőni, mit is jelent ez.... :)

De mindig ez van, ha konkrét dolgokkal kibővítem a tudatosan lazán fogalmazott írásaidat... 

És még lesz is :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A kérdés neked is szól. Nekem nem fáj, ugyanis én tudom értelmezni, hogy miről szól a Recovery index :D

De, mondjuk érdekelne, hogy te hogyan értelmezed ezt a 3. helyet. Mit mond ez neked. Mit jelent számodra. Hol okoz kényelmetlenséget stb. :D

trey @ gépház

Nem, nem, pontosan érted, hogy mire gondolok, és ez abból látni, hogy nem nyitóposztban nem merted belinkelni a pontos paramétereit a statisztikának.

Nem fogom az ovis játékaidat játszani, csak legközelebb is kiegészítem majd, amit írsz, egy-két ténnyel és konkrétummal. Igen, tudom, hogy azokat nem szereted, de hát ez van :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ja, hát ez itt nem a telex szájbarágó. Van egy címe a statisztikának. Van egy belinkelt kép, amin ki van fejtve angolul, hogy mit lát az illető. Meg egy két link, meg egy magyar nyelvű magyarázat a részemről. Bocs, de nem vagyok az anyátok, hogy elmagyarázzak mindent. :D

Értem én, hogy 1) kellemetlen lenne a kérdéseimre válaszolni 2) játszod a komplett idiótát, de én ezeket nem veszem be. :D

Vicces: a halálozások pont kimaradtak a kutatásból. Tudunk röpködni, viszont 30.000 ember felfordult. De legalább sikeresen kezeltük a járványt.

Ezt írta a haverod, amire felcsillant a szemed. Még mindig nem tudjuk, hogy egy ország/régió talpra állását (recovery) mutató indexben mi a retkes faszt keresnének halálozási adatok.

trey @ gépház

Azért belevenném a recovery indexbe, hogy mekkora egészségügy volt járvány előtt és után.

Nehéz a recovery orvosok és ápolók nélkül.

 

Könnyen az lehet, mint a védettségivel és a Sinopharmmal. A Sinopharm igazából nem nagyon véd, de jól mutat a statisztikában...

elbaszta

Gondolom a jererávi rádió mondta be. A valóság: Európában jelenleg Magyarország az egyik olyan ország, ahol gyakorlatilag korlátozások nélkül lehet élni a mindennapjaidat.

Ma reggeli hírekben láttam, hogy Ausztráliban mindeközben a HATODIK teljes lezárásra készülnek, az átoltottság alig 20%-os.

Nincs két hete, hogy hazajöttem Görögországból ... Van kontrasztom ...

:D

trey @ gépház

A most nincs és a nem is lesz más fogalmak. Kevered a kettőt. A külföldi adatokat látva akkora 4. hullám lesz, mint a második, vagy harmadik.

A briteknél magasabb átoltottság mellett alakult ki majdnem akkora hullám, mint az előző volt.

 

Mondjuk arrafelé rosszabb a helyzet, mert a vírus focimeccsen és nemzeti ünnepen tud terjedni, nem úgy, mint itthon.

A külföldi adatokat látva akkora 4. hullám lesz, mint a második, vagy harmadik.

A szakemberek nem osztják ezt a véleményt. 

A briteknél magasabb átoltottság mellett alakult ki majdnem akkora hullám, mint az előző volt.

Link?

Mondjuk arrafelé rosszabb a helyzet, mert a vírus focimeccsen és nemzeti ünnepen is terjed, nem olyan udvarias, mint itthon.

Jól emlékszem, hogy neked nincs oltásod? Emiatt rettegsz? Pedig már lehet menni 3. oltásért is. Egyedülállóan az EU-ban. Meg úgy világszerte is eléggé :D

trey @ gépház

Melyik véd? És mi ellen?

Nagy tisztelettel megkérdezem itt is: Mi a picsáért szerződött az EU 4.3 milliárd oltóanyagra? Ez további tíz oltás minden oltásra alkalmas egyénnek.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Épp most néztem videót az egyik professzortól. Meglepő dolgokat mondott.

- az mRNS vakcinák csak a tüskefehérjét tartalmazzák, amit a vírus mutáció útján képes megváltoztatni

- a vakcinát izomba kapod, miközben a vírus légúton támad, tök máshol vannak nagy számban az antitestjeid, mint ahonnan a támadás jön

 

Érdekes, hogy a tisztelt járványszakértők ezt idáig nem tudták. Már bocs, de a SOTE rektorának azért illene tisztában lenni azzal, hogy a vírus képes megváltoztatni mutációval a tüskefehérjét, átverve az oltás által készített antitesteket. Mintha életében nem látott volna vírust! Ki is jelentette, hogy a COVID vírus nem mutálódik! Ráadásul kizárólag a tüskefehérjére van antitest, így a mutálódott vírust az ég világon semmi sem akadályozza a további szaporodásban. Szart sem ér a vakcina.

Vagy kenőpénzt kaptak a tudósaink, vagy tök hülye mind. Csak a vakcina a megoldás: igen, körülbelül 3 hónapig tartott a vírusnak, hogy áttörje a védelmet. Pláne, hogy az oltottak is megfertőződhetnek és tovább adhatják a vírust. Körülbelül akkora felfedezést tett mostanság a tudomány, mintha rájöttünk volna arra, hogy a konnektorban áram is van és agyon is csaphat. Gratulálok!

- a vakcinát izomba kapod, miközben a vírus légúton támad, tök máshol vannak nagy számban az antitestjeid, mint ahonnan a támadás jön

azert a biologia oran tanultakat atismetelnem mielott szakertenek forumokon... :/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Az megvan, hogy az antitest a gerincveloben kepzodik, es az egesz veraramban korbe-korbe jar?

Otthoni antitest tesztek ujjbegybol, klinikai antitest tesztek pedig konyoki venabol veszik a vert, hogy ezt megnezzek.

Ket biologia egyes kozt tudnal valami magyarazatot talalni arra, hogy hogy kerul at a felkarizombol az ujjbegybe, mikozben "nem jut el" (szerinted) a tudohoz kapcsolodo erekbe es az orr kornyeken levo erekbe?

Konnyezek baszki. Komolyan. Ot teljes perce rohogok. Ezt vegit visitva rohogve gepeltem. :DDDD

Más professzor is mesélt már arról, hogy a COVID jellegű vírusokat főként légzőszerveken és gyomorban, belekben lehet elkapni.

Régen voltak olyan vakcinák, amiket megettél és úgy fejtette ki a hatását. Ezeknek a hatékonysága magasabb volt, mint az izomba szúrt vakcináké.

 

Nincs orvosi végzettségem, ezt megerősíteni nem tudom.

 

Viszont: a mutációkról tudni kellett volna a doktor uraknak, meg hogy miután a vírus megváltoztatja a tüskefehérje alakját, cseszhetik a vakcinájukat.

Ugye a megfázás is koronavírus, mégis sok helyen a keresztimmunitás kudarcot vallott COVID esetén.

Ráadásul az izraeli adatok alapján akit januárban oltottak, annak 16%-os védettsége maradt mostanra, mert a T sejtes immunitás zömmel nem alakult ki.

"Viszont: a mutációkról tudni kellett volna a doktor uraknak, meg hogy miután a vírus megváltoztatja a tüskefehérje alakját, cseszhetik a vakcinájukat."

Ha nagyon megváltoztatja a tüskefehérje alakját, akkor a vírus cseszheti magát, mert már nem fog tudni kapcsolódni a sejtekhez.

Olyan ez, mintha a villásdugó alapján ismerné fel egy algoritmus az elektromos készülékeket. A feladat az, hogy áttervezni a villásdugót, hogy az algoritmus már ne ismerje fel, de a konnektorba még be tudd dugni.

Akkor megmagyarázod, hogy miért kellett felvenni az oltást?

A közönséges megfázás szintén koronavírus, ami ellen a lakosság 100%-osan védett.

 

Egyébként Izraelben 3x oltottak is megfertőződnek. A Pfizernek igazítani kellett a vakcináját az új mutánsokra. A tények mást mutatnak.

"A közönséges megfázás szintén koronavírus"

A kozonseges megfazas legtobbszor rhinovirus. Van 4 20-80 eve jelenlevo artatlan koronavirus tipus, ami megfazas-szeru tuneteket okoz, csak nagyon keves esetben okoz tudogyulladast. Egyebkent a rhinovirusok annyira gyorsan es parhuzamositva mutalodnak, hogy az ellen tenyleg nem lehet oltast kesziteni.

"A Pfizernek igazítani kellett a vakcináját az új mutánsokra."

Csak felkeszult arra, hogy igazithatja, ha megvaltozik a tuskefeherje (ami a veszelyessegen is valtoztatna a virusnak, mert lehet nem ferne be az ACE2 receptorokba ahol a szart okozza, ezert valasztottak azt a feherjet). De meg tovabbra is csak egyfajta Pfizer van, csak elo van keszitve a technologia, hogy tuskefeherje-valtozas eseten 6 heten belul kesz az uj valtozat es mehet gyartasba (ez az mRNS vakcinak elonye, hatranya, hogy hianyoznak az 5-10 eves "4. fazisos hosszutavu teszteredemenyek", ami vektorvakcinanal es inaktivalt virusnal sima ugy, viszont azoknal 4-8 honap ujfajta tuskefeherjere elinditani a gyartosort)

"Izraelben 3x oltottak is megfertőződnek."

Az oltas meg a gyartok szerint sem volt 100%-os, Moderna, Pfizer es Szputnyik eseten 95% az, akinek egyaltalan lesz annyi antitestje/antitest-termelesi kepessege, hogy a tunetek enyhuljenek. A maradek 5% ugy fogja atelni, mintha oltva se lenne. De a 95%-bol is van egy kis resz, aki a Wuhani valtozatot is megerezne es tovabb tudna fertozni (de jo esellyel kevesbe), de arra a Pfizer kutatasai nem szamitottak, hogy ilyen szinten begyorsul a delta varians idejere a virus alapszaporodasi rataja, volt akiben 1000x annyi virusszamot mutattak ki, mint a wuhani varians rekordja. Ehhez tobb antitest kell, viszont a tuskefeherje nem valtozott olyan modon, hogy az oltas altal kitriggerelt antitest ne segitsen semmit. A 3. oltas az antitest szamot tervezi novelni, nem uj antitest tipust keres uj tuskefeherjere (ez utobbi az influenza ismetlooltasok problemaja, mert ott is a tuskefeherje valtozik elegge gyorsan)

"Akkor megmagyarázod, hogy miért kellett felvenni az oltást?"

Nem kellett, csak lehetett. Az oltás nem volt kötelező, csak lehetőség.

Mindenkinek saját döntése, hogy mesterségesen oltással vagy természetes úton fertőzéssel szerez immunitást.

Ez így van más esetekben is, megvan a lehetőség, hogy gyógyszerek és/vagy orvosi segítség nélkül legyen túl valaki bármely betegségen. A orvosi kezelést tudtommal csak életveszély esetén nem lehet vissza utasítani.

Én azt sem tudom mi van, de megnyitottam a linket, és ott 5.!!! volt. Ha ilyen ütembe esik vissza. :P

"Biztos én vagyok a béna, de csak azt sikerül elérnem, hogy kikapcsol a monitor."

FYI:

Az a múlt havi adat (As of July 7). A lenti link a friss (As of July 31). Mivel paywall mögött van, azért linkeltem be a képet. A első link pedig csak a magyarázat miatt van. Figyelj jobban.

Tehát, összefoglalva, az 5. helyről 2-öt javítva a 3. helyre léptünk előre.

trey @ gépház